Μετάβαση στο περιεχόμενο

sarkas

Members
  • Περιεχόμενο

    162
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

sarkas τελευταία νίκη Οκτωβρίου 22 2023

sarkas είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος sarkas

  • Γενέθλια Φεβρουαρίου 25

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2900 προβολές προφίλ

sarkas's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.2k

Συνολική φήμη στο GC

  1. sarkas

    X-Men '97 (2024- )

    Αξιοπρεπέστατο comeback. Το θεωρώ λογικό να μην κάνουν ξεπατικοτούρα κ να αλλάξουν τα σκίτσα για να αναβαθμιστούν με το σήμερα. Για μένα δεν είναι απαραίτητα καλό αυτό, απλά το καταλαβαίνω. Εμένα μου χτύπησε πάντως νοσταλγία αν κ ήμουν ανοιχτός στο να το κάνει εξαρχής. Για τα σκίτσα: Απλουστευμένα σχέδια, καθαρότερα, αλλά μου βγάζουν σεβασμό στο ορίτζιναλ και δεν ήταν μια ξεπέτα IP (που έχουμε δει παμπολλες). Ουδεμία σύγκριση με την αρχική, δεν θα το πω αναβάθμιση γιατι ειμαι υπερμαχος της 1ης , αλλά θα το πω σίγουρα βασισμενο στο παλιο αξιοπρεπώς. Για το ανιμέισο: Στο θέμα του animation, το τρέιλερ με είχε προυδεάσει αρνητικά γιατί φαινόταν να σκιπάρονται καρέ κ δεν υπήρχε η ομαλότητα. Ευτυχώς αυτό δεν ισχύει στην ίδια τη σειρά. Μάλλον ισχύει. θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν παραπάνω καρέ, αλλά δεν είναι ενοχλητικό. Ειδικά στις σκηνές δράσης τις γρήγορες δεν φαίνεται καθόλου. Για το σκριπτ: Συνεχίζει από κει που σταμάτησε τη 1η σειρά (εξού και χ-μεν 97) με αρκετό σενάριο μεταξύ των χαρακτήρων παρά ξεπετάγματα κακοί - νικήσαμε - επόμενο επεισόδιο. Βλέπω βάθος στους διαλόγους και παραμένει πιστό (τουλ. στα 2 πρώτα επ.) στον ορισμό των x-men: διαφορετικότητα , αλληλοσυμβίωση , σεβασμός σε όλους Εχει και cliffhangers , όπως επίσης πατάει κ σε αρκετά arcs του κομικ (δεν είναι δηλαδή οριτζιναλ σενάριο αλλά βασίζεται στα κομικ) Χωρίς σπόιλερ έχουμε εχθρό από uncanny x-men, εχουμε ρομάτζο από alternate earth arc κλπ. Σε γενικές γραμμές Όαση σε σχέση με αυτά που -δυστυχώς- μας συνήθησαν τα τελευταία πολλά χρόνια. Αναμένω σα τρελός τα επόμενα επεισόδια.
  2. Οτι είναι καλύτερο έργο του μπεντις ίσως , μιας κ δεν τον έχω και σε πολλή υπόληψη ή μιας και δεν έκανε και κάτι άλλο αξιόλογο. (Μου θυμίζει την Καρέζη που έλεγε στον υπουργό " Για σας δεν είπα τίποτα γιατί απότι ξέρω δε κάνατε και τίποτα" . Πουλησε πολύ; Πούλησε. Γιατί όμως; Να θυμηθούμε ότι η μάρβελ ήταν στα πρόθυρα χρεοκωπίας κ μια τέτοια σειρά reboot έπαιξε ρόλο στην αναζωογόνησή της; Αυτό την κάνει καλή σειρά; Τό ότι είναι το καλύτερο έργο του Μπέντις λέει κάτι; Και το "Ριξε την καρδια μου στα σκυλια ερωτα μπερμπαντη" της Δημουλίδου μπορεί να θεωρείται το καλύτερο βιβλίο της, δε μας λέει αυτό κάτι για την ποιότητα του. Άρα έχει και παραέχει να κανει με το τι διαβαζε η σκληρή γενιά, κ πολύ μάλιστα. Διότι περνάμε σε μια εποχή αναμασημένης τροφής, εστίασης σε νέα πελατάκια - γράφοντας τους παλιούς αναγνώστες (ήδη η ποιότητα του 616 είχε πέσει πάραπολυ μετά το απειρο clone saga ) και βλέπουμε εν τέλει από την ίδια την ιστορία πως ποτέ ο βασικός τίτλος δεν ξαναείδε την ίδια δόξα. Δεν έχει να κάνει λοιπόν με τον κολλημένο αναγνώστη της Μαμουθ ή/και του Καμπανά αλλά με τις γενιές τις ίδιες και πως αυτές εκπαιδεύτηκαν να διαβάζουν κομικς. Και θεωρώ αναμφισβήτητο γεγονός ότι με τα εναλλακτικά σύμπαντα ο πήχης έπεσε πολύ.
  3. Τα παιδια πιο πανω βρηκαν την ξενη σειρα + οτι και η προηγούμενη σειρά ήταν τόμοι. Αν ήταν τεύχος τεύχος καλά κρασιάαα...
  4. Γελασα πάρα πολυ!! Μα δε καταλαβες τι προσπαθώ να κανω; Να πεισω τον εαυτό μου οτι βγαινει κατι υπεροχο κ πρεπει να το παρω οπωσδηποτε γιατι αναγραφει στον τιτλο σπαιντερ-μαν! Αλλά το πάω λαου λαου για να γινει πιο εύπεπτο κ δε θα γκρινιαζω ότι δεν την ήθελα πραγματικά να τη ξεκινησω!
  5. Αν όντως είναι αυτή με τους 30 τόμους και τα 7 τεύχη μέσα, μου μοιάζει όπως λες πραγματι να ολοκληρώνεται κ να έχουμε (για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά;) μια πλήρη σειρά, εστω αυτή που ειναι με ολα τα κακα που εχει.
  6. Κοιτα θα ειμαι ειλικρινης-ψευτης. Αν κ γω το δω μπροστα μου μαλλον δε θα αντεξω κ θα το παω στο παραθυρακι του περιπτερα να μου το χτυπησει. χαχαχα Φυσικα καλύτερες! Αν με καναν εμενα υπευθυνο παιζει να εφερνα και το web of Spider-man που ειναι οι περιπετειες με τη μαυρη στολή κ παρολο 3η κ ιδρωμενη σειρα , παρολο μετριοτατη κατα κυριο λογο, 1000 φορες καλυτερη απο τουτη εδω. Ακλαφτη θα πηγαινε κ η δικη μου επιλογη αλλα θα ειχε ρετριλα φίλινγκ μεσα τουλάχιστον!
  7. Συμφωνώ στα πάντα που γράψατε, καμια πρεμούρα για να τα αγοράζω παρότι σπιδερμανοπαδός. Ειδικά οταν θα βγουν προσφορές ή οταν ειναι αμφίβολο αν θα ξεπεράσει ακομη κ την αριθμηση της ανουμπις. Το σκεπτικό το καταλαβαίνω, είναι η μόνη σειρά που δεν είναι αρχαία, ξεκινάει από το 0 και εχει σκελετο να την παρακολουθησει ο οποιοσδηποτε. Αυτα, εκει σταματανε τα καλα . Και αφού η εκδοτική έκανε κινηση με το amazing , δε την παίρνει να ξεκινήσει ξανά απο κεί , ούτε όμως να συνεχίσει εκει που αφησε του κλασικους υπερηρωες γιατί αυτόματα κόβει τη διαφήμιση της μιας κ θα απευθύνεται αλυσιδωτά στους προηγούμενους καταναλωτές. Από θέμα λογικής είναι μάλλον η βελτιστη λύση αφού με το στανιό θελαν να βγαλουν σπαιντερμαν (ισως ειδαν κ τις πωλησεις οτι εφευγε περισσοτερο κ μεμονωμενα; ποιος ξερει). Στην ουσία ομως το ενστικτο μου λεει πως θα παει ακλαφτη. Δεν υπαρχει καν το hype τριγυρω απο καμια ντισνεοταινια, κατι ρε παιδι μου για να προσελκυσει νεο αγοραστικο κοινο, ειναι κ η επιλογη αυτη που ειναι, θα χασει κ εμας τους παλαίμαχους.
  8. Μου φτάσε επιτέλους και η πολυποθητη έκδοση της Taschen. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ωραία υφασμάτινα φύλλα σε κάθε τεύχος, ενώ όλα τα εξώφυλλα είναι γυαλιστερό χοντρό. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η πιο πλήρης αφού μέσα έχει όλες τις σελίδες (διαφημιστικά, γράμματα επικοινωνίας κλπ) και κυρίως τα χρώματα όπως είχαν βγει τότε χωρίς την ψηφιοποίηση που έχουν υποστεί τα masterworks (κ αρα τα omnibus κλπ). Τα χρώματα, η ποιότητα μαζί με αυτό το μέγεθος είναι το απόλυτο restoration και δε νομίζω να ξεπεραστεί από καμία άλλη έκδοση. Το βιβλίο είναι θηρίο, Τερας. Μόνο απο κοντά μπορεί κανεις να καταλάβει τι εννοώ. Στις φωτογραφίες παρακάτω είναι σύγκριση μεγέθους με omnibus κ έπειτα με ... epic collection. Τέλος να πω πως παρόλο που είναι παχύτερο, περιέχει τα 19 + 1 (annual) σε αντίθεση με τα 38 τεύχη που περιέχει ένα ομνι... Πραγματικά κάνει τα omnibus να φαίνονται βιβλία τσέπης... Κάθε σελιδα είναι σαν αφίσα. Κόσμημα πραγματικά.
  9. sarkas

    Batman: The Animated Series (1992-1995)

    Δεν έχουν ελληνική μεταγλώττιση, εξού και η χαρά για το νετφλ
  10. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με το νόημα πίσω από τις λέξεις που θέλεις να περάσεις, μα όχι με τους παραλληλισμούς. Η ιταλια είναι κομικσομανα επειδή οι ιταλοι αγαπουν τα κομικς... πιο πολυ απο μας; Με την ιδια λογική η Νορβηγία είναι μπλακμεταλομανα επειδή οι Νορβηγοί αγαπούν το μπλακμεταλ μιας και ειναι μουσικά το πιο εξαγώγιμο προιόν της. Η Ιταλία βγάζει αβέρτα κομικ πράγματι γιατί εκτος άλλων είναι και εκπαιδευμένος σε αυτό λαός, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο Ελληνας είναι επιλεκτικός, ο ντισνεακιας δεν αγοράζει BD και ο BDακιας δεν παιρνει σουπερηρωικ, δεν ειναι αναγνωστης αλλά προπαντων συλλέκτης κλπ. Είναι διαφορετικα μεγέθη αγοράς ως προς τον πληθυσμό, την οικονομία , και φυσικα παιζει ρολο και η εκπαιδευση που εχουν στα κομικ όπως λες, όχι μόνο αυτή όμως επομενως κρίμα να κατσουμε να κρινουμε το τι ειναι ο ελληνας αναγνωστης επειδη τον συγκριναμε με τον ιταλό. Αντιστοιχα λοιπόν οι Ελληνες αναγνώστες μπορεί ενδεχομένως να είναι μέρος του προβλήματος αλλά δεν ειναι μονο αυτοί το πρόβλημα όπως το παρουσιάζεις. Οι αρπαχτές εκδοτικών, οι κακές εκδόσεις, φυσικά η παιδεία ως προς την 9η τέχνη, τα χρήματα που επενδύονται στον χώρο είναι μερικοι μόνο από τους παράγοντες που δεν ευδοκιμει στο ίδιο κλίμα το κομικ στην Ελλάδα σε σχέση με την ___ (Εδώ βάζουμε όποια χώρα κάνει καλύτερες πωλήσεις κ έχει περισσότερες εκδόσεις κόμικ απο μας). Υπάρχουν αυτοί που λες, αλλά δε νομίζω μωρέ η πλειοψηφία να είναι έτσι. Συμπερασματικά λοιπόν, συμφωνώ μαζί σου να μη γκρινιάζουμε πάντα με τα πάντα. Αλλά κ αν γκρινιάξουμε ίσως υπάρχει βρε παιδί μου λόγος! Όσο για την υποτιμηση που αναφέρεις συμφωνω φουλ για φουλ με την αναφορά σου. Έχω πετύχει άπειρα ποστ όχι μονο στο gcοmics, για το "μη διαβάσεις σπαιντερμαν" , "το κομιξ είναι σκουπιδι" κ.α. παρόμοια που πραγματικά αν δεν είναι απλά φιλικό τρολάρισμα, δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης τέτοιων ποστ που αφορούν θέματα προσωπικής προτίμησης. Για να είμαι και εντός θέματος παρόαλ αυτά: Τι εννοείς;; Αν εννοεις τα volumes ως προς την ιταλικη , δεν τα ξέρω και μπορεί να έχεις δίκιο. Αν όμως εννοείς γενικά volumes, θα πάρω το μεγαλύτερο δυνατό , των Omnibus και θα πω πως από: Spider-Man είδαμε 2 omnibus (-4 τεύχη) FF 2 Omnibus (+ 12 τευχη) Thor 2 Omnibus (+4 τευχη) Hulk 1 Omnibus (+1 τευχος) Iron Man 2 Omnibus Avengers 2 Omnibus (-6 τευχη) Daredevil 1 Omnibus (-4 τευχη) Cpt America 1 Omnibus (-10 τευχη) X-men 1 Omnibus (+8 τευχη) Ως προς την αντιστοιχία των omnibus έχουμε μέχρι και vol2 λοιπόν σε πολλά. Από το τίποτα..... κατι είναι και αυτο!
  11. Ευχαριστω για τα καλά λόγια! Δεν είναι βιβλιο το Κορτο! Είναι θηκη και μαλιστα σχετικα προσφατα βγηκε απο τις εκδοσεις μικρος Ηρως εδω !!!
  12. Σε αναδιάταξη της βιβλιοθήκης αποφάσισα να βάλω όλες τις χοντρές εκδόσεις spider-man μαζί πλέον ώστε να μπορεί να διαβαστεί η ιστορία από το #1-#441 (ένα μικρο gap υπαρχει που περιμενουμε πως κ πως να βγει εξου και τα τευχακια στο τελος αναπληρώνουν αυτό το κενό) Και μερική συλλογή BD (πληρη λουκυ, τεντεν κορτο, μπλακσαντ ινκαλ) και κομιξ, αλλά και τα αστεριξ όπως και αρκετα ακομη Pratt τα έχω σε διαφορετικό σημείο μαζί μοντερνα ελληνικά οξυ,ανουμπις κλπ φιλαράκια που κάνουν παρεοϋλα:
  13. Δεν ξέρω ως επίλογο τι να γράψω για αυτή την σειρά κ αυτή την εκδοτική. Υπερχαρούμενος που είδαμε στα ελληνικά τόσες διαφορετικές σειρές ηρώων, τρισευτυχισμένος που μετά από τόσα χρόνια είδαμε silver age ξανα στην ελλαδα και κάπου εκεί τελειώνει η χαρά. Όσοι δεν συλλέγουν ξένα τευχη, tpb, omni κλπ ήθελαν να έχουν ένα διαμάντι στα ράφια τους. Δεν το έχουν λόγω των άπειρων λαθών. Όσοι συλλέγουν ξένα ανήκουν σε 2 κατηγορίες: (Είτε α) δε τους νοιάζει η ποιότητα μιας κ έχουν τα πρωτοτυπα κ ξερουν πως τα αμερικάνικα θα είναι πάντα το κόσμημα τους κ όλες οι άλλες εκδόσεις δε πειράζει όπως βγουν αλλα αγκαλιάζουμε οτιδήποτε στη γλώσσα μας, είτε β) τα θέλω ολα στην εντέλεια.) Εγώ ανήκω στην κατηγορία (α) ότι δε θα τρελαθώ κιόλας όταν στην β γ δ μεταφρασμενη απο το πρωτοτυπο εκδοση γινουν κ λαθη γιαυτο κ δημιουργησα κ υποκατηγοριες. Μπορει να ειμαι μονος μου σε αυτη αλλά το θεμα ειναι οτι αφου ανηκω εκει, υπαρχει σαν υποκατηγορία. Οπως και να χει παντως, όλοι δινουμε τον οβολό μας. Και οταν μας λενε για να εχεις το Α θα πληρωνεις Β , περιμενω με αυτο το Β να εχω πραγματι το Α. Επομενως για να μη παρεξηγηθώ , δε με πειραζουν λαθακια και λαθη που γινονται αραια, δε με πειραζουν λαθη που δεν τα προλαβαινει ο εκδοτης. Αλλά με νοιαζει ο εκδοτης που ασχολειται με αυτο πανω απο ετος να με ακουει κ να διορθωσει εστω και κατι. Τουτοι εδω δεν ακουσαν ποτε κανένα, δεν μπηκαν ποτε στη διαδικασια, δεν ειμαι καν σιγουρος αν θα δουμε εξτρα τομο στο 90. Δε με νοιαζει αν θεωρουν κερδοφορο να βγαζουν φωτοτυπιες νομισματων παρα τη συλλογη. Το να μου λενε ξανα το 24 με μαρβελ, αλήθεια παλι σε μενα δεν απευθυνονται; Ποιος θα εμπιστευτει ξανα μια αντιστοιχη εκδοση απο αυτους; Ποιος θα ρισκαρει μια σειρα που εκτος της ιστοριας που μας εχει δειξει την ανικανοτητα είναι και νεροβραστη; Ποιος θα ξεκινησει όταν ξερει ότι μετα απο Χ μηνες θα τα παρει κοψοχρονιά μιας κ η εταιρεια αυτη μας εδειξε και την τακτική της στα στοκ; Οκ ωραιος κ ρομαντικος ο Καμπανας με τα λαθη του τοσα χρονια πριν, ναι ειμαι απο αυτούς που λογω τετοιων εκδοσεων ειμαι πιο μαλακος στα λαθη των τωρα, γιατι εχουν αυτο το παιχνιδιαρικο νοσταλγικο, αλλά αυτα ειναι στο δικο μου μυαλο. Μιλαμε για χρηματα και πελατες και αν το δουμε ετσι , οχι δεν παιρνεις ο,τι πληρωνεις. Πιο ντόμπρο θα ηταν να μου πει 12 ευρω αλλά δεν θα δεις λαθος τελεία, παρα μά μού 8, 9 , ξανα 8 με συνδρομη κοκ αλλα η επιμελεια στα χαλια που ειναι κ δε μου καιγεται καρφι να κανω προσπαθεια. Επομενως οχι, καθολου ευχαριστημενος . Αφηνω πισω όλα τα συναισθηματικα κ βλεπω πως αυτά που περιμενα να παρω εν ετει 2023 δεν τα πηρα. Αν περασουν 5 χρονια δεν θα την μνημονευομαι για την υπαρξη της αλλα γιατι θα λεω τι κριμα που ειχαμε την ευκαιρια και τη σπαταλησαμε.
  14. @ Otis Δε μπαινω στη διαδικασια να σου ξαναεξηγήσω πως αυτό που κάνεις (ειτε λεγεται ανιμε, ειτε οποιοδηποτε θεμα) που παιρνεις προσωπικες εμπειριες και το γενικευεις ως κανονα ειναι σφαλμα. Αποψη σου να τα θεωρεις μπουρδες, δικαιωμα σου στο φιναλε. Αλλα να προσπαθεις να αποδειξεις οτι ετσι ειναι τα πραγματα με ευφάνταστα αφήγηματα δε σημαινει πως πρεπει να σε παρει κ ο αλλος σοβαρα. Λογος άλογος αλλα βαθυς...
  15. Υπερεκτιμημένα από ποιον; Τα άνιμε είναι κουλτούρα ετών, βαριά βιομηχανία με άπειρα κρυφά και μεινστριμ διαμάντια. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πρωτοσχολιάσω ... Με όλη την καλή διάθεση, για να δείξω ότι κινούμαι στα δυτικά πλαίσια, μεγάλωσα δεκαετίες με αμερικάνικα κ ευρωπαικά καρτούν. Τα άνιμε δεν είναι το φετίχ μου αλλά τετοιο τσουβάλιασμα; "δεν εχουν σε καμια περιπτωση την γκάμα των ευρωπαίων"; Πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις το ότι απλά δεν σου αρέσει, σου φαίνεται παράξενος ο ήχος της γλώσσας τους, δεν μπορείς να μπεις στο πετσί τους και πολλά ακόμη, αλλά σε τελική αναλυση είναι απλά θεμα προτίμησης. Τσιτάτα τύπου δεν φτάνουν ευρωπαίους, καρπαζοεισπράκτορες κλπ νομίζω είναι υπερβολικά αν όχι άκυρα, ειδικά για όταν γίνεται γενίκευση ενός είδους που έχει βγάλει σειρές από το πως φτιάχνεται ένα ψωμί, από τουρνουα σκακι μεχρι Go , μέκα , slice of life , ερωτικά τρίγωνα, χόρορ χενται και παει λέγοντας.... Ποιά εκπαίδευση ακριβώς να φταίει; Τι σχέση έχει η εκπαίδευση με ένα προιόν που παράγεται κατα κόρον στην Ιαπωνία και διοχετεύεται σε όλο τον κόσμο; Παραδειγματάκια; Γιατί εγώ νομίζω πως δεν έχεις ρίξει πολύ διάβασμα. Πότε ακριβώς κλάφτηκαν οι Ιάπωνες για να παρακαλέσουν τους Αμερικάνους να πάρουν τα άνιμε κ μαλιστα να κλαφτουν για καλες κριτικες; Καθοτι γέρος εγώ έχω μείνει σε κάτι κατάνα που έστειλε ενας τυπάκος δώρο με σημειωσουλα "no cuts" αν με νοεις. Η αγγλική μακράν η καλύτερη, καλά τα λες. Ειδικά στα άνιμε... Παιζει να μην έχω συναντήσει ούτε ένα σοβαρο άνθρωπο τα τελευταια 20 χρόνια που να μη βάλει ιαπωνικο νταμπ για να μην ακούει τις αγγλικές σαχλαμαρες... Σεβομαι απολυτα οσους δεν εχουν συνηθίσει, το καταναοω αφανταστα , αλλα οχι ότι το διπλόνταμπο τωρα είναι καλύτερο από τον αυθεντικό ήχο που γραφτηκε μια ιστορια... μην με τρελαινς σε περικαλω δηλαδη.. Εδώ έπεσες μέσα. Και πολύ σωστό το συγκριτικό υποτιτλος με μεταγλώττιση. Γιατι ειναι συγκρίσιμα μεγέθη ρε παιδι μου. Οπως εγω που όταν έχω μονο κερματα ξενερωνουν οι ντελιβεραδες γιατι δε βλεπουν χαρτινα κ τους δυσκολευω την ζωή. Μιας και οσο περισσοτερο χαρτινο μαρουλι εχω στην τσεπη νιωθω περισσοτερο φραγκάτος από το να χα μονο κερματα να κουδουνάω. Το ότι υπάρχουν εθελοντες κ ομάδες που πράγματι τα τελευταια χρόνια είναι σβέλτοι κ καλοί δε σημαινει ότι γίνεται και σωστή δουλειά. Έχω 2-3 φιλαράκια που αν τους γνωριζες θα τους έλεγες σκληροπυρηνικούς μιας και ριπαρουν 100Γιγα ενα μπλου ρει μονο κ μονο για να εξάγουν τον αυθεντικό υπότιτλο. Φετιχ; Φετιχ! αλλά κατι ξερουν όταν βλεπεις καθε 5 γραμμες ροζ λεζαντες με links, απειρα ορθογραφικά και τεραστιο ποσοστο google translate. Αυτό που θέλω να πω ειναι πως υπάρχει και ή άλλη όψη του νομίσματος. Αντε παλι με τα κλισέ. Δεν ξέρω πραγματικά σε ποια δεκαετία μεγάλωσες, αλλά οι μεταγλωττίσεις οι παλιές - ναι αυτές που θες να φτυσεις εσυ - για μας είναι ένας ναός που πάμε κ προσκηνάμε όταν προσπαθούμε να θυμηθούμε την παιδική μας ηλικία. Ναι για αυτα τα dub λεω που είναι ασυγχρόνιστα, εκτός αυθεντικού σεναρίου που γινονται συνεχως αυτοσχεδιασμοί κ δεν βγαζεις νοημα, ο ήχος της παραγωγης ειναι απαίσιος, ενας ηθοποιος κανει γυρω στους 17.5 ρόλους ανα επεισόδιο κλπ κλπ κλπ κλπ Και ηθοποιοί από θεατρικοί μέχρι μόνο μεταγλώττισης έχουν βγει διαμάντια και διαμάντια και εχουμε χαρει να τους ακουμε. Οπως φυσικά αντιστοιχα και χάλια μαύρα. Αλλα είπαμε, πολύ τσουβάλιασμα ρε παιδί μου. Δεν ειναι μονο άσπρο ή μονο μαυρο. Ξερεις γιατι οι μεταγλωττίσεις τα σπανε; Γιατι με αυτές μεγαλώσαμε.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.