Jump to content

BATNICK

Members
 • Content Count

  924
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BATNICK last won the day on March 22 2014

BATNICK had the most liked content!

Community Reputation

5,792 Very Good

3 Followers

About BATNICK

 • Rank
  #LongLiveTheBat!
 • Birthday 10/10/1984

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/c/BELOVEDCARTOONS

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Νυχτεριδούπολη
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

3,001 profile views
 1. Προσωπικά δεν αγόραζα άλλα κόμικς Ντίσνεϋ παρά τελείως περιστασιακά και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα. Ούτε και τόμους αγοράζω, γιατί πολύ απλά δεν ψήνομαι να διαθέσω τόσα χρήματα και δεν έχω και τον χώρο να τους βάλω (τα πατώματα τα 'χω για να περπατάω ). Οπότε αν μπαίνουν ποιοτικότερες ιστορίες στις άλλες εκδόσεις -που όντως μπαίνουν, τουλάχιστον στο Μίκυ που έχω μια εικόνα- και αν βγαίνουν τόμοι, σόρι αλλά δεν με αφορά και ποσώς με ενδιαφέρει. Στη τελική στο παρόν συζητάμε για το ΚΟΜΙΞ. Υπερβάλλουμε όταν μιλάμε για διακοπή της εκδοτικής; Ναι σίγουρα. Και το κάνουμε γιατί είμαστε δυσαρεστημένοι. Το ΚΟΜΙΞ κατάντησε χειρότερο του Μίκυ Μάους, αλλά έχει τα διπλά χρήματα σχεδόν από το Μίκυ Μάους. Εννοείται όποιος είναι δυσαρεστημένος δεν το αγοράζει, όπως και προανέφερα άλλωστε ότι προσωπικά έχω σταματήσει να το παίρνω κοντά δυο χρόνια τώρα. Τώρα αν χαλάει ορισμένους το ότι λέμε αυτό που πιστεύουμε σε ένα τόπικ που νομίζω αυτό ακριβώς εξυπηρετεί η ύπαρξή του δλδ να λέμε τη γνώμη μας γύρω από την συγκεκριμένη έκδοση, θα πρότεινα ξυδάκι τοπ Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση να ξοδεύω τα χρήματα στην αγορά ξενόγλωσσου. Ζητώ συγγνώμη που είμαι κατά των ξενόγλωσσων και έχω το κακό ελάττωμα να θέλω να πληρώνω κάτι στην γλώσσα μου
 2. Πολύ ωραία όλα αυτά πραγματικά, και οι τόμοι και οι ιστορίες του Πράκτορα Ντακ ή του Φάντομ Ντακ που δημοσιεύτηκαν στο Μίκυ και τις καταχάρηκα και σίγουρα το "χίλιες φορές να μην τα έπαιρνε τα δικαιώματα η Καθημερινή" ειπώθηκε με δόση υπερβολής. Όμως θα διαφωνήσω ως προς το τελευταίο ότι όλα αυτά αξίζουν το τίμημα της σαπίλας του ΚΟΜΙΞ. Το ΚΟΜΙΞ ήταν το διαμάντι μεταξύ των εκδόσεων Ντίσνεϋ και θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα περιοδικό πρότυπο σε διεθνές επίπεδο. Αλλά κατάντησε όπως ειπώθηκε χαρτοπολτός και αυτή τη στιγμή παίζει να 'ναι ο χειρότερος τίτλος εν Ελλάδι και αυτός που η εκδοτική δίνει το μικρότερο ενδιαφέρον της. Και γι' αυτό ευθύνεται η Καθημερινή, όχι επειδή δεν μπορεί να το ανεβάσει ξανά ποιοτικά, αλλά επειδή απλά ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ. Θα μπορούσε να 'χε τα δικαιώματα ένας άλλος χ-ψ εκδοτικός οίκος και τους τόμους να βλέπαμε και το ΚΟΜΙΞ να παρέμενε σε υψηλά επίπεδα. Σίγουρα δεν είναι σωστό να απορρίπτουμε τα καλά στοιχεία μαζί με τα σάπια, ομοίως όμως δεν χρειάζεται να λέμε κι ευχαριστώ σε μια εταιρία που μας προσφέρει 1-2 φορές το χρόνο λαχταριστά παϊδάκια, αλλά τον υπόλοιπο καιρό μας πετάει ξερά κόκκαλα.
 3. Αγόραζα το ΚΟΜΙΞ από παιδάκι. Με κάποιες μικρές διακοπές ίσως μεγαλώνοντας, αλλά πάντα πιστός φίλος. Όταν έκλεισε ο Τερζό αυτό που κυρίως ένιωσα ότι θα μου λείψει ήταν το ΚΟΜΙΞ. Όταν πάλι διάβασα ότι πήρε τα δικαιώματα η Καθημερινή και πήρα στα χέρια μου τα πρώτα εκείνα -πολύ δυνατά από άποψη ιστοριών- τεύχη, χάρηκα που βρέθηκε κάποιος να συνεχίσει το περιοδικό έστω και με νέα αρίθμηση. Όταν ξεκίνησαν οι ανατυπώσεις Ρόσα, υπερασπίστηκα την εκδοτική, κόντρα στις πολλές αντίθετες απόψεις. Άλλωστε ο Ρόσα είναι από τους αγαπημένους μου!! Όμως όλα έχουν ένα όριο. Έφτασε ένα σημείο που αγόραζα το ΚΟΜΙΞ, διάβαζα την ιστορία του Ρόσα και τις άλλες τις πιλάτευα για μήνες. Είχα 3-4 τεύχη να κάθονται στο τραπεζάκι αδιάβαστα, γιατί απλά βαριόμουνα να διαβάσω ανούσιες ιστορίες που υπό άλλες εποχές θα τις έβρισκα σε κάνα Μίκυ Μάους ή Μεγάλο Μίκυ. Και κάπου εκεί σταμάτησα να το αγοράζω. 1-2 τεύχη το χρόνο πια αν θα πάρω, κυρίως το χριστουγεννιάτικο και κάνα άλλο να 'χω στα λοκντάουν συντροφιά. Τώρα διαβάζω ότι έπιασαν Μπαρκς, κατάργησαν τα άρθρα, η στήλη γραμμάτων είχε καταντήσει ανέκδοτο εδώ και χρόνια... Καλά πάμε. Εκ των υστέρων συνειδητοποιώ ότι κακώς χάρηκα που πήρε τα δικαιώματα η Καθημερινή. Χίλιες φορές να μην τα 'χε κανείς. Χίλιες φορές να μην εκδίδονταν περιοδικά Ντίσνεϋ στην Ελλάδα για κάποιο διάστημα. Ίσως έτσι όταν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες τα έπαιρνε κάποιος που πραγματικά νοιαζόταν.
 4. Τσίμπησα τελικά το πρώτο τεύχος. Σήμερα το πρωί το συναρμολόγησα, μονάχα μια ωρίτσα μου πήρε Για τα 2€ που έδωσα, αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του. Στέκεται μόνο του πολύ ωραία σαν διακοσμητικό σε γραφείο, βιβλιοθήκη κλπ., φωτίζει, μια χαρά!! Νιώθεις λίγο Σταρκ φτιάχνοντάς το. Κατασκευαστικές ατέλειες; Ναι φυσικά και έχει, το κουμπί παίζει λίγο, δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσουν τα λαμπάκια αν το ανάβεις για πολύ ώρα, αλλά μιλάμε για 2€ μόνο και είναι πραγματικά υπέροχη κατασκευή. Τώρα για να πάρω όλη τη σειρά, δεν παίζει φυσικά. Προσωπικά δεν θα διέθετα ούτε καν τα μισά χρήματα για ένα αγαλματίδιο, πόσο μάλλον κοντά χίλια ευρώ που θα κοστίσει. Συν η αβεβαιότητα του αν θα ολοκληρωθεί η σειρά (DeAgostini γαρ), συν ότι σε κάποια φάση θα δίνεις 40€ το μήνα για να σου δίνουν ψιλολοΐδια. Θα μπορούσα να μπω σε τρυπάκι να το σκεφτώ αν μιλούσαμε για τα μισά χρήματα ανά τεύχος και πολύ λιγότερα τεύχη και αν φυσικά ήμουν 1000% σίγουρος ότι η DeAgostini δεν θα με άφηνε με τα εξαρτήματα στο χέρι. Όσοι ήρωες συνεχίσουν τη σειρά, καλή σας διασκέδαση κι αν κάποια στιγμή το ολοκληρώσετε, ανεβάστε καμιά φωτό. Για τους υπόλοιπους που δεν ψήνεστε, αν είστε φανς του υπερηρωικού θα σας έλεγα αγοράστε και μόνο το πρώτο τεύχος ΧΤΕΣ! Ακόμα κι αν δεν πιάνουν τα χέρια σας, με λίγο υπομονή, χρόνο και προσοχή στο βίντεο οδηγιών θα το φτιάξετε και θα 'ναι σούπερ. Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο στα βιδάκια. Για κανέναν λόγο μην τα αδειάσετε από τα σακουλάκια, γιατί άπαξ και μπερδευτούν μεταξύ τους δεν θα βγάζετε άκρη ποιο πάει που.
 5. 1.99€ για ένα πλήρως λειτουργικό κράνος-φωτάκι νυχτός, δελεαστικότατη τιμή και με ψήνει!! Τώρα να δώσω ένα χιλιάρικο για όλη τη σειρά, μάλλον λέω να τα φάω σε τίποτα σουβλάκια
 6. Όσο ακραία και υπερβολικά είναι τα σχόλια που θέλουν σκηνοθετάρα τον Σνάιντερ, άλλο τόσο είναι και όσα βρίσκονται στο αντίθετο άκρο. Στη προκειμένη όμως το θέμα δεν είναι αν θα αναγνωριστεί ο Ζακ ως ο ύψιστος σκηνοθέτης ή το Snyder's Cut ως η επιτομή των υπερηρωικών. Τίποτα από τα δυο δεν θα γίνει και στη τελική αυτά είναι υποκειμενικά για τον καθένα. Το θέμα είναι ότι το theatrical που είδαμε 4 χρόνια πριν ήταν ένα κράμα του αρχικού οράματος του Σνάιντερ και κάποιων πολύ κακών επιλογών του Γουίντον και της WB. Επαναγύρισμα σκηνών, προσθήκες νέων, κακό γράψιμο χαρακτήρων (ναι αστειάτορα Μπρους εσένα κοιτάζω), αδικαιολογήτως κακό CGI, κόψιμο στο κόψιμο για να μειωθεί η διάρκεια της ταινίας κλπ. Προσωπικά μιλώντας μίσησα το theatrical στο πρώτο 5λεπτο και εξαιρουμένων 2-3 σεκάνς δεν έχω τίποτα καλό να θυμάμαι από δαύτο. Επί 3 χρόνια ζητούσαμε το ελάχιστο, βγάλτε την ταινία όπως έπρεπε να την είχαμε δει εξαρχής. Και επί 3 χρόνια δεχόμασταν σχόλια του τύπου "δεν υπάρχει Snyder's Cut", "ελάχιστο υλικό αφαιρέθηκε από τα γυρίσματα του Σνάιντερ", "αυτό είναι το JL και πάρτε το απόφαση". Ε τελικά να που υπάρχει η κόπια του Σνάιντερ, να που τελικά βγήκε κοντά στις 4 ώρες (!!) και να που η επιμονή έφερε αποτέλεσμα. Δεν τρέφω αυταπάτες, αν δεν ήταν η ζημία από το κλείσιμο των κινηματογράφων και η ανάγκη προώθησης του HBO, πιθανότατα η WB θα μας έγραφε εκεί που μας γράφει πάντα. Όμως οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν και η ταινία βγαίνει σε λιγότερο από μήνα. Άσχετα από το αν μας αρέσει ο Σνάιντερ ή όχι, από το αν το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει ή όχι, η ουσία είναι ότι επιτέλους θα δούμε την έκδοση που αξίζαμε, όσοι τουλάχιστον μας άρεσε το BvS με τα καλά και τα κακά του, και όχι το πετσοκομμένο τέρας του Φρανκενστάιν που έκοψε κι έραψε η WB δια χειρός Γουίντον.
 7. Επανέρχομαι με γνωμούλα για τα επόμενα 3 επεισόδια (ήτοι 5-7) που δεν είχα δει. Τα επεισόδια 5-6 μέχρι στιγμής ήταν τα καλύτερα και πιο δυνατά της σειράς, τα μόνα που όντως ένιωσα να 'μαι εκεί και να ενδιαφέρομαι για το τι θα γίνει στη συνέχεια, και τα μόνα που κατάφερε να με κρατήσει το σίτκομ κομμάτι της σειράς. Ίσως κράτησαν καλύτερες ισορροπίες, ίσως ήταν η δεκαετία των '90ς που με κράτησε σχεδόν υποσυνείδητα, πραγματικά δεν ξέρω, απλά ξέρω ότι για μένα λειτούργησαν σχεδόν άψογα. Και εκεί που είπα "ωπ εδώ είμαστε, τώρα θα γίνει χαμούλης" χλαπ η χαστουκάρα του 7ου επεισόδιου και το σκιπάρισμα έπεσε βροχή Αν εξαιρέσω το φινάλε -που βέβαια δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο και μη προβλέψιμο βάσει των θεωριών που έβλεπα στα σόσιαλ- ήταν άλλο ένα μέτριο έως αδιάφορο επεισόδιο. Βέβαια ξαναλέω, οι πιο φανς του MCU που είναι εκεί το στηρίζουν και θέλουν να το δουν να εξελίσσεται, δεν θεωρώ ότι θα 'χουν κάποιο πρόβλημα. Εγώ θα συνεχίσω να το βλέπω σχεδόν ψυχαναγκαστικά, έτσι κι αλλιώς άλλα 3 επεισόδια έμειναν, θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια για οπισθογυρίσματα.
 8. Το WandaVision ήρθε να μου επιβεβαιώσει αυτό που εδώ κι αρκετό καιρό ένιωθα, ότι το MCU λίγο-πολύ έχει πεθάνει για μένα ή τουλάχιστον δεν έχω πια την παραμικρή ζέση για αυτό. Από τα trailers η σειρά μου κίνησε την περιέργεια όχι τόσο για να δω πού το πάει ή για τις κόμικς αναφορές της (που εδώ που τα λέμε τις αγνοώ κιόλας και δεν καίγομαι να τις μάθω), αλλά κυρίως λόγω του σίτκομ. Έχοντας μεγαλώσει με τις σίτκομ σειρές που "παρωδεί" το βρήκα πρωτότυπο και θέλησα να δώσω μια ευκαιρία. Δυστυχώς απογοητεύτηκα οικτρά. Τα πρώτα τρία επεισόδια τα είδα σε δόσεις και σκιπάροντας ανελέητα, γιατί όχι απλά δεν μου έβγαζαν το παραμικρό γέλιο όπως θα περίμενε κανείς, αλλά και γιατί βαρέθηκα. Και μιλάμε για 25λεπτα επεισόδια, δηλαδή που να ήταν κανονικής διάρκειας. Το μόνο πραγματικά ενδιαφέρον επεισόδιο ήταν το 4ο (το 5ο δεν το 'χω δει ακόμα, ίσως μέσα στο Σ/Κ), αλλά ρε φίλε μιλάμε για μια σειρά που χτίστηκε πάνω στο σίτκομ κομμάτι με πρωταγωνιστές τη Γουάντα και τον Βίζιον και το μόνο επεισόδιο που με κράτησε ήταν αυτό που δεν είχε σίτκομ και είδαμε ελάχιστα τους ΓουάνταΒίζιον 😂🤣 Δυστυχώς η Disney δεν το έχει με το χιούμορ στο MCU και δυστυχώς δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνονται και είτε να το φτιάξουν είτε να το ελαχιστοποιήσουν. Δυστυχώς επίσης παρατράβηξαν το σίτκομ και θα 'ταν καλύτερα τα πρώτα τρία επεισόδια να 'χαν συμπτυχθεί σε 1 45λεπτο και το 4ο-μάλλον 5ο να ήταν το 2ο επεισόδιο της σειράς. Θα έχαναν πολύ λιγότερο κόσμο έτσι. Στα θετικά βέβαια είναι η όλη ατμόσφαιρα, κοστούμια, και οι ερμηνείες των ηθοποιών. Δηλαδή αν βγάλουμε έξω το κομμάτι σενάριο, η σειρά είναι εξαιρετικά προσεγμένη και καλοπαιγμένη. Θα τη φτάσω στο τέλος καθαρά από περιέργεια πια, γιατί έφτασα ήδη στα μισά και γιατί δυστυχώς πια δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να κάνουμε. Προσωπική μου γνώμη, αν αγαπάς το MCU και τη βλέπεις για να δεις πώς θα συνεχιστεί το σύμπαν, ναι θα σ' αρέσει. Μπορεί να βαρεθείς στην αρχή, αλλά θα το ξεπεράσεις εν τέλει και θα κρατήσεις τα θετικά. Τώρα αν έχεις ψυχρανθεί πια ή ποτέ δεν ασχολήθηκες, σίγουρα δεν είναι η ενδεδειγμένη σειρά για να σε κρατήσει και να πεις "ρε φίλε, μήπως να ασχοληθώ με το MCU, μήπως αξίζει;".
 9. @Indian @nikolas12 @pnikitaskomics @jimmy mcduck @Μενίγ Πουαγώ @Mandrake θερμά ευχαριστώ για τις ευχές σας, να 'στε πάντα καλά!! Και όλοι οι συνονόματοι Νικολάδες και Νικολέτες πολύχρονοι με υγεία!!!!
 10. Θα ήθελα να κάνω μια θερμή παράκληση. Σε κάποιο από τα τεύχη (νομίζω ήταν στις διακοπές και όχι στον κανονικό τίτλο της σειράς) υπήρχε μια σελίδα τύπου κατασκευής με την ταυτότητα των Σαϊνιών. Ήταν σαν τις αστυνομικές μας ταυτότητες με εμπρόσθια και οπίσθια όψη που μπορούσες να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, να την κόψεις ενδεχομένως αν θες και να τα ενώσεις τα δυο φύλλα σαν κανονική ταυτότητα. Δεν ξέρω αν το θυμάται κανείς σας, εγώ κάτι τέτοια κάρτες μελών, ταυτότητες κλπ. τα λάτρευα. Δυστυχώς η δική μου που 'χα φτιάξει δεν σώθηκε. Αν κάποιος έχει τα τεύχη και μπορούσε να το βρει να κάνει τη σελίδα αυτή ένα σκανάρισμα ή έστω να την βγάλει μια φωτογραφία πολύ θα χαιρόμουν!! Αν φυσικά είναι κενή και όχι συμπληρωμένη.
 11. Μετά από αναζήτηση σε 5 περίπτερα κατάφερα επιτέλους να το βρω. Το έπιασα χτες τα μεσάνυχτα και παρά την ώρα και την κούρασή μου από τη δουλειά, το διάβασα μονορούφι και πολύ ευχάριστα. Από τις καλές νέες ιστορίες θα έλεγα, και που περνά όμορφα τα μνμ της. Αλλά... ξενέρωσα τη ζωή μου με το φινάλε. Περίμενα μια ζουμερή αναμέτρηση, όταν συνειδητοποίησα ότι οι σελίδες τελειώνουν και αναρωτήθηκα πώς μπορεί να λήξει η ιστορία. Και τσουπ σαν ένας από μηχανής διεκπαιρεωτικός θεός... Και μένω με ένα "γιατί;;;", γιατί να κλείσει έτσι στο τάκα τάκα, λες και το μόνο που ήθελε ο σεναριογράφος ήταν να περάσει τα μνμ του και να κάνει εκεί κι 1-2 καλαμπούρια και όταν έφτασε στο φινάλε κατάλαβε ότι δεν έχει περιθώρια για πολλές σελίδες ακόμα και το έκλεισε βιαστικά.
 12. Η WB θα μπορούσε να 'χε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Αλλά δεν της άρεσε να βγει η ταινία πέρυσι όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Δεν της άρεσε να βγει ούτε το καλοκαίρι που θα 'χε περισσότερες ευκαιρίες ο κόσμος για κινηματογραφική έξοδο. Δεν της αρέσει να φέρει το HBO και στις άλλες χώρες, δεν της αρέσει να δώσει δικαιώματα προβολής της στο netflix για τους εκτός ΗΠΑ μπας και σμικρύνει τη χασούρα, δεν της άρεσε καν να μεταφέρει την ταινία ευθύς εξαρχής για το 2021 που ήταν και το πιο ασφαλές και λογικό... Το μόνο που ήξερε ήταν να παίζει με τα νεύρα μας και με τις ημερομηνίες τον παπά, εδώ θα βγει η ταινία, όχι εδώ, όχι εδώ... Ε όση χασούρα κι αν έχει τώρα -που θα 'χει αναμφίβολα- είναι άξια της μοίρας της. Προσωπικά δεν θα ζημιωθεί η δικιά μου τσέπη και απλά χαίρομαι που επιτέλους θα τη δούμε!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.