Μετάβαση στο περιεχόμενο

BATNICK

Members
  • Περιεχόμενο

    1017
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

BATNICK τελευταία νίκη Μαρτίου 22 2014

BATNICK είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος BATNICK

  • Γενέθλια 10/10/1984

Retained

  • Member Title
    I am Vengeance. I am The Night.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    https://www.youtube.com/c/BELOVEDCARTOONSGR

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

5693 προβολές προφίλ

BATNICK's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

6.6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. BATNICK

    Batman: The Animated Series (1992-1995)

    Στις βιντεοκασέτες τον Μπάτμαν τον έκανε πάλι ο Παύλος Μηλιώνης, αλλά γενικότερα το καστ και η μεταγλώττιση ήταν διαφορετικά. Ο 2ος κύκλος της σειράς δεν έχει σωθεί μεταγλωττισμένος πέρα από λιγοστά επεισόδια που έχουν βρεθεί εδώ κι εκεί σε προσωπικές συλλογές γραμμένα από την τηλεόραση. Ωστόσο να σημειωθεί ότι στον 2ο κύκλο ο ΑΝΤ1 είχε αλλάξει τελείως όλο το καστ αντικαθιστώντας τον Μηλιώνη με τον Βενιέρη και σε κάποια επεισόδια είχε βάλει ένα τελείως άκυρο καστ με επιεικώς μέτρια αποτελέσματα.
  2. Ήρεμες αντιδράσεις... ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εδώ και πολύ-πολύ-πολύ-ΠΑΡΑ-ΠΟΛΥ καιρό περιμένω επανέκδοση του Flashpoint και έκδοση του Long Halloween και επιτέλους ήρθε η ώρα!!!!!
  3. BATNICK

    Batman: The Animated Series (1992-1995)

    Πρώτον η σειρά είναι μια από τις καλύτερες animated που έχουν βγει ποτέ, η καλύτερη σειρά Batman που έχει βγει ποτέ, η καλύτερη μεταφορά Batman στη μικρή ΑΛΛΑ και τη μεγάλη οθόνη και είναι έτσι γραμμένη, ώστε βλέπεται εξίσου άνετα από παιδιά και ενήλικες. Πλέον απλά δεν βγαίνουν τέτοιες σειρές. Δεύτερον η μεταγλώττιση του πρώτου κύκλου ήταν από τις καλύτερες που έχουν γίνει με τον εξαιρετικό Μηλιώνη να αποδεικνύεται ίσως η μόνη σωστή επιλογή για να ντουμπλάρει τον Κονρόι. Τρίτον το puddin μεταφράζεται όπως θα το μετέφραζε κανείς και σε υπότιτλους, γλύκα ή κάτι παρόμοιο. Το νόημα της μεταγλώττισης και των υποτίτλων άλλωστε είναι η απόδοση των διαλόγων ώστε να διατηρείται το αρχικό νόημα και να είναι το κείμενο οικείο στη γλώσσα/κουλτούρα του θεατή, όχι να το μεταφράζεις κατά λέξη. Τέταρτον πολλοί έχουμε όλη τη σειρά μεταγλωττισμένη ΚΑΙ υποτιτλισμένη στα ελληνικά, δεν περιμένουμε κανένα netflix και κανένα disney+ και σίγουρα δεν περιμένουμε να γκουγκλάρουμε cartoons free για να δούμε το οτιδήποτε, αλλά και πάλι θα πληρώναμε ευχαρίστως συνδρομή στο netflix αν την έβαζε στα ελληνικά, γιατί θα ήταν το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ευχαριστώ που επιτέλους θα βάλουν κάτι αξιοπρεπές και όχι τις συνήθεις μ@λ@... με γουρούνια και ντόρες για 2χρονα. Πέμπτον όπως έχω ξαναπεί σε συζήτηση για κόμικς και νομίζω ότι μιλώ εξ ονόματος και του Γιώργου @ sarkas , ζω στην Ελλάδα, μιλώ ελληνικά, όταν διαβάζω κόμικ ή βλέπω ταινία ή σειρά ή οτιδήποτε, έχω το -για κάποιους- ανώμαλο βίτσιο να το θέλω στη γλώσσα μου είτε αυτό σημαίνει μεταγλώττιση ή υπότιτλους ή μετάφραση όταν μιλάμε για κόμικς. Ναι ξέρω πολλοί πιστεύετε ότι το αγγλικό έχει άλλη μαγεία, αλλά τι να κάνουμε υπάρχουμε κι εμείς που αν θέλαμε αγγλικό θα 'χαμε γεννηθεί στο Μάντσεστερ ή στα Λονδίνα Εν ολίγοις
  4. BATNICK

    Batman: The Animated Series (1992-1995)

    Μωρέ δεν υπάρχει επίσημο σόσιαλ του ελληνικού νέτφλιξ αλλιώς θα τους έριχνα το κράξιμο της αρκούδας. Στο μεταξύ έχω κόψει τη συνδρομή εδώ κι ένα χρόνο και ήμουν έτοιμος να κάνω εκ νέου για το Μπάτμαν και μόνο και ας την έχω τη σειρά. Έτσι σαν ευχαριστώ που την έβαλαν. Πάλι καλά δεν ξεγελάστηκα να κάνω συνδρομή προκαταβολικά και περίμενα μέχρι το και 5... Ενδόμυχα το περίμενα ότι ήταν πολύ καλό για να 'ναι αληθινό.
  5. BATNICK

    Batman: The Animated Series (1992-1995)

    Απλά δεν θα μπει, αναμενόμενο ήταν δυστυχώς. Και Βρετανία που ήταν να μπει από 23/9 επίσης δεν μπήκε ποτέ.
  6. Μιας και είχα διάθεση και χρόνο για σκότωμα είπα να πάρω το σκαν της ταυτότητας των Σαϊνιών που ανέβασε ο @ Indian να το κόψω και να φτιάξω ένα psd αρχειάκι στο photoshop έτοιμο προς επεξεργασία για όποιον θελήσει να παίξει είτε για να θυμηθεί τα παλιά είτε για να φτιάξει κάτι για το παιδί/ανιψάκι/βαφτιστήρι του. Η διαδικασία είναι απλή, απλώς αντικαθιστάτε το κάθε κείμενο με το αντίστοιχο που θέλετε, διαγράφετε τη φωτογραφία και το αποτύπωμα ώστε να προσθέσει το μικρό σας τα δικά του και βουαλά είστε έτοιμοι για εκτύπωση. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι: Τώρα θα μου πείτε γιατί να μην τυπώσετε το χαρτί και να τα γράψετε χειρόγραφα; Γιατί είπαμε, είχα χρόνο για σκότωμα και όρεξη να παίξω με το photoshop Δελτίο Καλοκαιρινής Ταυτότητας.psd
  7. Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι θα απευθύνεται σε 500-1000 Έλληνες; Γιατί Οξύ και Anubis μια χαρά μοιράζουν την πίτα και στις δυο εταιρίες που σημαίνει ότι στην Ελλάδα (τουλάχιστον όσον αφορά το αναγνωστικό κοινό) και DC και Marvel πουλάνε, ίσως όχι το ίδιο αλλά σίγουρα πουλάνε. Διαφορετικά νομίζω θα βλέπαμε κι εκεί μόνο κομιξάκια από Marvel. Επίσης από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να πουλήσει τίποτα; Ναι αν έχεις ήδη μια τούμπανο έκδοση σε κυκλοφορία όπως της Χασέτ και έρχεσαι να πουλήσεις πάλι Marvel σε κατώτερη ποιότητα και εμφάνισης και μετάφρασης και ιστοριών και - πλέον - σχεδόν στην ίδια τιμή και με συχνότερη κυκλοφορία, προφανώς δεν θα πουλήσεις και πολύ κράτησες κατά τη γνώμη μου. Συν ότι λόγω περιεχόμενου - κατά τη γνώμη μου πάντα - η ράντνετ απευθυνόταν σε λιγότερο αναγνωστικό κοινό γιατί κακά τα ψέματα ούτε μπορούσαν όλοι να στηρίζουν οικονομικά δυο εκδόσεις ούτε και ενδιαφέρονταν όλοι για τα άπαντα από την golden age της Marvel που πέρα από επιλεκτικές ιστορίες δεν είχε κάτι να προσφέρει στον αναγνώστη σήμερα, παρεκτός κι αν κάποιος θέλει να 'χει τα άπαντα για λόγους συλλογής.
  8. Θα μιλήσω για μένα. Προσωπικά δεν θέλω να διαβάσω κανένα run, ανέκαθεν ήμουν περισσότερο φαν των αυτοτελών ιστοριών. Θα ήθελα να 'χω στη βιβλιοθήκη μου κάποιες από τις πρώτες ιστορίες των κλασικών χαρακτήρων της DC να δω πώς ξεκίνησαν όλα και μετά να πηγαίναμε στις καλύτερες/κλασικότερες ιστορίες από κάθε περίοδο, σε γκράφικ νόβελς κλπ., σε μία έκδοση λιγότερο ράντνετ (και σαν περιεχόμενο και σαν ποιότητα) και περισσότερο χασέτ. Λίγο πολύ αυτό που είχε κάνει η Eaglemoss με το DC Comics Graphic Novel Collection.
  9. Εγώ: νισάφι πια όλο μάρβελ και μάρβελ και μάρβελ. Καμιά συλλογή ντισί θα βγάλει κανείς;;; Ράντνετ: μετά την 90άδα δυστυχώς θα διακόψουμε την κυκλοφορία, αλλά μη στενοχωριέστε ήδη συζητάμε για μια νέα πρωτότυπη σειρά... τι άλλο;; ΜΑΡΒΕΛ!!!!!!
  10. BATNICK

    FLASHPOINT

    Δυστυχώς μόλις πρόσφατα πήρα είδηση ότι υπήρξε στο παρελθόν ελληνική έκδοση της ιστορίας και όπως ήταν αναμενόμενο είναι χρόνια που έχει εξαντληθεί. Μακάρι κάποια στιγμή να αποφασίσει η Anubis να την επανεκδόσει σε έναν ενιαίο τόμο!!
  11. BATNICK

    The Flash (2023)

    Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που λέει δεν μπορεί τις σοβαροφάνειες στα superhero
  12. BATNICK

    The Flash (2023)

    Μιας και το έφερε στη κουβέντα ο @ Tsaklas και είχα ξεχάσει να το αναφέρω, στα αρνητικά της ταινίας προσμετρώ και
  13. BATNICK

    The Flash (2023)

    Ήμουν κι εγώ χτες στην πρεμιέρα όπως κι ο @ nikolas12 που να το ξέραμε να λέγαμε ένα γεια... Καταρχάς η πρεμιέρα έγινε στη Vmax Sphera και είναι ΑΙΘΟΥΣΑΡΑ, χαίρεσαι να βλέπεις ταινία. Κατά τ' άλλα τεράστιο μείον που δεν έδιναν τίποτα στους νικητές, ούτε δωράκι ούτε καν μια χειροπιαστή πρόσκληση (είχαν δώσει στη Wonder Woman) να 'χεις να θυμάσαι. Ούτε κάνας "στολισμός" του χώρου. Απλά υπήρχαν 3 cosplayers που μπορούσαν και να λείπουν έτσι που έδειχναν Στα της ταινίας τώρα, έκανα μια λίστα με συν και πλην, αλλά επειδή είχα πολλά να πω μπαίνουν σε σπόιλερ όλα: Σαν κατακλείδα, μια χαρά πέρα, την απόλαυσα την ταινία, χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναδώ Κητόναρο σε πρεμιέρα και αιθουσάρα!!... Αλλά αν σκεφτείς τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτή η ταινία για το μέλλον του DCEU και για το πολυσύμπαν της DC και τι τελικά σου δίνει, σ' αφήνει με ένα γιατί... Ένα τίμιο 7 από μένα λοιπόν, όχι γιατί δεν πέρασα υπέροχα, αλλά γιατί αντικειμενικά σαν ιστορία δεν έδωσε το παραπάνω που όφειλε και ήθελα...
  14. Το είδα χτες. Δυστυχώς ήμουν σχεδόν άυπνος και αρκετά κουρασμένος και στο 20λεπτο περίπου από την έναρξη άρχισα να νυστάζω (δε βοήθησαν και τα όσα έβλεπα ). Περίπου ένα 45λεπτο της ταινίας (στην ουσία το κομμάτι που αφορούσε την Orgocorp) το μισοείδα και κάθισα σήμερα να το δω από camrip που βρήκα, ώστε να καλύψω τα κενά και να 'χω μια καλύτερη εικόνα. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν το χάλι που είδα στη Κβαντομανία ή το Θωρ 4 ή τη Χήρα ή... ή... ή... (η λίστα είναι ατελείωτη στις φάσεις 4-5), αλλά σίγουρα δεν είναι και η ταινιάρα που διαβάζω στο ίντερνετ. Σώζεται για 2 λόγους, 1ον γιατί οι Guardians οκ μια ανάλαφρη ομάδα είναι, δεν περιμένω να δω κάτι άλλο και 2ον γιατί υπήρχε μέσα το backstory του Ρόκετ που ήταν εντέλει και το μόνο όντως ενδιαφέρον και συγκινητικό κομμάτι της ταινίας. Πέραν αυτού όμως και κάποιων σκηνών δράσης δεν έχω και κάτι να θυμάμαι. Η Γκαμόρα καλύτερα να μην την ξαναβλέπαμε και να έμενε νεκρή. Αυτή δεν είναι η Γκαμόρα που ξέραμε. Και μην μου πει κανείς ότι "μα ναι δεν είναι γι' αυτό και δεν έχει σχέση". Υποτίθεται ότι βλέπουμε την ίδια Γκαμόρα απλά από μια διαφορετική χρονική στιγμή, πριν γνωριστεί με τους Guardians στην πρώτη ταινία. Αυτή όμως είναι σαν να βλέπουμε μια Γκαμόρα από ένα τελείως άλλο σύμπαν, παντελώς άσχετη στον χαρακτήρα της. Μια φωνακλού μ@λ@κ... που κάποιος θα έπρεπε να της πει να βγάλει τον σκασμό ή να πάρει δρόμο. Η Μάντις εξακολουθεί να με αφήνει αδιάφορο. Ο Ντραξ ουδεμία εξέλιξη, το αντίθετο εδώ μας το λένε στα μούτρα ότι είναι ένα ηλίθιο παιδοβούβαλο, τουλάχιστον έχει μεγάλη καρδιά. Ο Σταρ-Λορντ ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έφαγε όλη την ταινία σε κατάθλιψη όπως ο χοντρο-Θωρ (γιατί με την εισαγωγή αυτό φοβήθηκα). Ο Γκρουτ είναι ο Γκρουτ Η Νέμπουλα μάλλον έκανε στο μεσοδιάστημα αλλαγή φύλου ή σκέφτεται να κάνει δεν ξέρω. Ο Γουόρλοκ ούτε και κατάλαβα γιατί μπήκε στην ιστορία. Αχρείαστος τελείως. Άχρηστος τελείως. Ολοκληρωτικά κακογραμμένος. Και δεν ψόφαγε ο πούσ@#$ να ησυχάσουμε. Και έρχομαι στον κακό μας, τον Υψηλό Διαμορφωτή. Υποθέτω ότι το σενάριο έγραφε "θα κάνεις τον αρχιμ@λ@%$# της ιστορίας" και ναι απ' αυτήν την άποψη ήταν εξαιρετικός. Έχω δει αρκετούς τρελούς επιστήμονες, αρκετούς παρανοϊκούς κακούς που απλά είναι σκατόψυχοι χωρίς να μας εξηγείται το γιατί και δε θυμάμαι να είχα ποτέ πρόβλημα ιδιαίτερο. Προσωπικά άλλωστε προτιμώ τους αμιγώς κακούς, παρά τους παρεξηγημένους, στρογγυλεμένους που θέλει να μας παρουσιάζει η Disney τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο εδώ ο συγκεκριμένος τρελός απλά δεν μ' άρεσε. Ούτε σαν γράψιμο, ούτε σαν παίξιμο, ούτε σαν κίνητρα (που δεν είχε κιόλας εδώ που τα λέμε, ποτέ δεν μας είπαν το γιατί θέλει να φτιάξει έναν κόσμο-έκτρωμα). Γενικά κι αυτός όπως και οι περισσότεροι στη ταινία απλά φώναζαν για κάποιον λόγο. Απορώ πώς και δεν έσκασε μύτη και η Φλώρα σε καμιά σκηνή φωνάζοντας "καλημέρα" Είχε και δυο σκηνές στους τίτλους, κλασικά αδιάφορες. Θυμάμαι μέχρι το Infinity ότι περιμέναμε να δούμε τις επιπλέον σκηνές για να δούμε την επόμενη μεγάλη αποκάλυψη, τον σύνδεσμο με την επόμενη ταινία. Πάνε αυτά. Τώρα απλά μας έχει γίνει παράδοση και κάτι πρέπει να δείξουμε κατάντησε η φάση. Εν κατακλείδι, για μένα No Way Home και Multiverse είναι οι 2 κορυφαίες στη μετά Endgame εποχή. Ωστόσο το Guardians δεν έπιασε και τον πάτο που έπιασε ας πούμε το Love and Thunder, οπότε αυτό μάλλον (?) είναι καλό. Ένα 6/10 λόγω Ρόκετ θα βάλω και θα περιμένω να βγει το νέο Batman Flash μπας και απολαύσω μετά από καιρό μια υπερηρωική ταινία, γιατί όπως το κόβω θα 'ναι και η τελευταία που θα ευχαριστηθώ του είδους για αρκετό καιρό και από τις δυο εταιρίες...
  15. BATNICK

    BATMAN: ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΖΟΚΕΡ

    Το περίμενα καιρό και επιτέλους έφτασε στα ελληνικά και το τίμησα δεόντως. Σε όσους αποθαρρύνονται μην έχοντας διαβάσει προηγούμενες ιστορίες, να πω ότι διαβάζοντας τον σχολιασμό του @nikolas12 στο πρώτο ποστ και το ίδιο το κόμικ είσαι καλυμμένος λίγο πολύ. Έχεις δλδ τις απαντήσεις που χρειάζεσαι ώστε να καταλάβεις τι παίζει και τι παίχτηκε στο παρελθόν. Στα της ιστορίας τώρα, προσωπικά μου άρεσε και με κάλυψε απόλυτα το πώς εξελίχθηκε και το φινάλε που μας έδωσε. Το μεγαλύτερο ατού βέβαια θα συμφωνήσω κι εγώ ότι ήταν το ΕΞΑΙΡΕΤΟ σχέδιο!! Χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, νομίζω ότι αυτή ήταν η πρώτη ιστορία του Fabok που διάβαζα και έτσι ακριβώς θέλω να σχεδιάζονται τα Μπατ-κόμικς!!!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.