Μετάβαση στο περιεχόμενο

spider-maniac

Members
  • Περιεχόμενο

    217
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    3

spider-maniac τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 19 2023

spider-maniac είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

2 Ακόλουθοι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

4418 προβολές προφίλ

spider-maniac's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

1.3k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Δεν είπα να μην παρουσιάσει την πέππα ούτε και απαξίωσα το κανάλι αυτό (και τα όμοιά του), αν και χρησιμοποιώντας το "γενικά" προφανώς δεν αναφέρεσαι αποκλειστικά σε εμένα. Ο πυρήνας των όσων είπα βρίσκεται στο ότι ο Διαμαντής "δεν είναι καν αναγνώστης comics. Είναι συλλέκτης κάθε σκουπιδιού που θα κυκλοφορήσει σε περίπτερο ή αλλού". Να σημειωθεί ότι ασφαλώς το τι είναι "σκουπίδι" θα το κρίνει ο καθένας και είναι υποκειμενικό. Εμένα πάντως μου έχει δημιουργήσει την εικόνα ότι είναι συλλέκτης. Έχω δει και το room tour του που μου ενίσχυσε αυτήν μου την εντύπωση. Πιο συγκεκριμένα όπως το περιγράφει ο φίλος @ ManaLeak13 : Και αν δεν ενδιαφερόταν για αυτό που κάνει θα επέλεγε κάτι άλλο, πιο πιασάρικο και κερδοφόρο για να ασχοληθεί ως youtuber. Άλλωστε δεν χρησιμοποιώ υποτιμητικά την λέξη συλλέκτης, έκανα μόνο την διευκρίνηση ότι δεν είναι αναγνώστης αλλά συλλέκτης. Εντελώς φιλικά .
  2. Φίλε @ theforce ο τυπάς δεν είναι καν αναγνώστης comics. Είναι συλλέκτης κάθε σκουπιδιού που θα κυκλοφορήσει σε περίπτερο ή αλλού. Και αυτό δεν το λέω για να υποτιμήσω τις συλλογές comics που αγοράζονται και συζητιούνται από τα μέλη του forum. Αναφέρομαι σε συλλογές τύπου πέππα το γουρουνάκι (και δεν κάνω πλάκα για αυτό!), που παίρνει, κάνει unboxing και τις στοιβάζει μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια.
  3. Έχω πολλούς μήνες να παρακολουθήσω βίντεο του, αλλά όπως τα λέτε είναι παιδιά. Αυτό που μου έχει μείνει όμως (από εποχή κλασικών υπερηρώων) είναι ότι η ασχετίλα του μπορεί να προκαλέσει μεγάλο γέλιο, με τα άκυρα σχόλια που κάνει, οπότε όποιος δει κάνα βίντεο του να είναι σε εγρήγορση και άμα πετάξει ο Διαμαντής κανένα διαμάντι ας το μοιραστεί κανείς με εμάς εδώ .
  4. Ο Robert Downey Jr δηλώνει έτοιμος να επαναλάβει τον ρόλο του Tony Stark/Iron Man αν αυτό του ζητηθεί.
  5. Πράγματι το Solo προηγείται του Rogue One (αν και η σειρά τους δεν έχει και πολλή μεγάλη σημασία μιας και δεν σχετίζονται μεταξύ τους, ενώ μάλιστα το Solo αποτελεί πιο πρόσφατη κυκλοφορία). Για το animation συμφωνώ, καλύτερα να το αγνοήσεις για την ώρα και αφού δεις τις υπόλοιπες ταινίες το σκέφτεσαι αν τελικά σε ενδιαφέρει... (αν π.χ. αποφασίσεις να παρακολουθήσεις την ομότιτλη σειρά που αντίθετα από την ταινία έχει αγαπηθεί από τους fans).
  6. Φίλε @ Black Panther εύχομαι καλές προβολές. Μετά το Revenge of the Sith δες το Rogue One μιας και βλέπεις τις ταινίες με χρονολογική σειρά. Επίσης, ανάμεσα στα episodes 3 και 4 (από ταινίες) υπάρχει εκτός του Rogue One και το Solo: A Star Wars Story αν και νομίζω ότι είναι καλύτερα να το δεις μετά την επόμενη τριλογία (αν κάποιος έχει άποψη για το θέμα ας την γράψει, χωρίς πολλές εξηγήσεις). Τέλος, αν σε ενδιαφέρει για να έχεις δει όλες τις επίσημες ταινίες μπορείς να δεις πριν το episode 3 και την ταινία Star Wars: Ο πόλεμος των κλώνων, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα την δεις ευχάριστα (δεν αποκλείω να πεις ότι βλέπεται ευχάριστα, αλλά ένα άλλο πιθανότατο σενάριο είναι να σου φανεί αγγαρεία). Εναλλακτικά, μπορείς να το δεις και μελλοντικά ως prequel.
  7. spider-maniac

    Sony Pictures Animation

    Χθες κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της Sony Pictures Animation αυτή η ταινία μικρού μήκους από το σύμπαν του Spider-Verse: Μια παρατήρηση, το short αυτό κυκλοφόρησε μόλις 2 μέρες πριν την ημερομηνία κατά την οποία κάποτε αναμενόταν να κυκλοφορήσει το Beyond the Spider-Verse, για το οποίο δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία ημερομηνία κυκλοφορίας.
  8. Μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά, αλλά, από ό,τι βλέπω στην τελευταία ανάρτηση του @ Captain Cooper , η τσεχική έκδοση έχει με την σωστή σειρά τους τόμους "Επιστρέφοντας" και "Αποκαλύψεις & Μέχρι να σβήσουν τα άστρα" και μάλιστα με έναν μόνο τόμο ανάμεσα στην κυκλοφορία τους. Επίσης, μια μικρή διόρθωση για τον πίνακα, παρατήρησα ότι στην τσεχική έκδοση υπάρχει δύο φορές το νούμερο 38 (στους ελληνικούς τόμους 34 και 35).
  9. Η Sony αποκάλυψε ότι η ταινία θα λέγεται "Venom: The Last Dance" και θα φτάσει στις οθόνες των κινηματογράφων λίγες μέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 25 Οκτωβρίου 2024. ΠΗΓΗ
  10. Τίμιο αν σκεφτείς ότι κι εγώ, για να μεγεθύνω την ειρωνεία μου, είχα αντιδράσει με "ευχαριστώ" στην καταχώρησή σου...
  11. Επειδή από όταν έκανα αυτήν την ανάρτηση, που και που μου σκάει μια νέα αντίδραση, που είναι πάντα "Like" (αντί για "αστείο"), έχω να πω... Ελάτε ρε παιδιά, αστειευόμουν φυσικά! Στο "ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ [ θα πεθάνετε από τα γέλια ]" βρισκόμαστε (με ένα τευχάκι στα 120 ευρώ ). Στην τελική δεν συλλέγω/διαβάζω καν Disney κόμιξ...
  12. Η ταινία μετονομάστηκε από "Superman: Legacy" σε ένα απλό "Superman" ΠΗΓΗ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.