Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manos17

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Manos17's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

149

Συνολική φήμη στο GC

  1. Είσαι αναγνώστης κατά κύριο λόγο όπως λες οπότε δε σε ενδιαφέρει και πολύ η κατάσταση των τευχών και η ποιότητα του χαρτιού, σεβαστό αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει δε σημαίνει κιόλας ότι όλοι πρέπει να την θεωρήσουμε χάρισμα επειδή εσύ τη βρίσκεις μια χαρά για το περιεχόμενο της.
  2. Τσαλακωματα δεν έβρισκα αλλά και να έβρισκα κλαιν, ωραίο αντικειμενικο επιχείρημα για την αξία μιας έκδοσης 🤣, τους τόμους τελικά δεν τους βρήκες στα ιταλικά ή τους βρήκες αλλά δεν τους έστελναν λόγω βάρους?. Όχι τα τεύχη δεν τα μάζεψα όλα έχω κάπου στα μισά, το ευτυχώς που δεν συνεχίστηκε καταλαβαίνεις πιστεύω ότι μιλάω για εμένα προσωπικά και για την αξία που δίνω εγώ για τα τεύχη και δεν μιλάω ως κάποια ομάδα ανθρώπων, και προφανώς αυτή είναι η τιμή που αξίζουν αυτά τα τεύχη, κάνεις δεν είπε ότι είναι ακριβά, ότι πληρώσεις παίρνεις, το θέμα είναι ότι θα μπορούσαν να είναι καλύτερης ποιότητας και προφανώς μεγαλύτερης τιμής σε λογικά πλαίσια πάντα, τέλος πολύ χειτ για το τίποτα στην προκειμένη καλύτερα στείλε στην καθημερινή μπας και τους κάνεις να ανεβάσουν λιγο την ποιότητα 🤷
  3. Το χαρτί στους τόμους του Σκαρπα μια περίοδο ήταν τραγικο, και γενικά η όλη έκδοση ήταν αποτυχία για μένα + τα τσαλακωματα που μπορούσαν να υπάρχουν και ας έψαχνες τον καλύτερο τόμο ανάμεσα στις εφημερίδες, για μένα ευτυχώς δεν συνεχίστηκε, από το να τα παίρνω μόνο και μόνο για το διάβασμα καλύτερα να ψάξω τους τόμους στα αγγλικά που πιστεύω θα υπάρχουν πολύ καλύτερες εκδόσεις
  4. Εγώ έχω πάθει εμμονή να δω τον Donald duck σε μια εναλλακτική πραγματικότητα να συναντάει τον Howard the duck, στον Β παγκόσμιο πόλεμο ξέρω γω, δεν ξέρω πως θα το κάνουν αλλά πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον
  5. Εγώ είχα γύρω στους 105, όταν βγήκε η νέα συλλογή Spiderman πούλησα κάποιους τόμους όπως πούλησα και κάποιους τόμους που τους είχα πάρει αλλά μετά το μετάνιωσα και τους πούλησα είτε γιατί ήταν το πρώτο volume ενώ είναι μεγάλη σειρά είτε ήταν και κάποιοι ίδιοι με τους κλασικούς υπερηρωες, όπως ο ερχομός του Γκαλακτους πχ, όπως και να χει ναι, αποφάσισα την συλλογή παρότι δεν φαίνεται καλά η ράχη να την κρατήσω με ιστορίες αυτόνομες ή κάποιες που συνεχίστηκαν λόγω επιτυχίας όπως το Ultimates που στέκονται και μόνες τους, έχω γύρω στους 80 και θέλω να πάρω και κάποιους άλλους με αυτόνομες ιστορίες όπως το 1602.
  6. Ο λαος θέλει τη Hatchette εβδομαδιαία έκδοση κάθε Παρασκευή και διαφορετικό τόμο, ότι popular έχει βγει σε κόμικ (άμα δεν αρχίσουμε από τα popular δεν υπάρχει ελπίδα) πχ πρώτη Παρασκευή volume 1 the boys δεύτερη Παρασκευή volume 1 100 Bullets, Scalped Preacher κλπ κλπ κλπ, βασικά ας αρχίσει με 4 διαφορετικά, 1 κάθε εβδομάδα ή 2-2 αυτό νομίζω θα ήταν παράδεισος για όσους συλλέγουν και όσους θέλουν να τα διαβάσουν αλλά νομίζω είναι τόσο πιθανό όσο να πάω μεταγραφή στη Μπαρτσελονα και να μου δώσουν και το νούμερο 10 κιόλας.
  7. 20 ευρώ για 60 σελίδες? Εδώ κάθε πέρυσι και καλύτερα σε πωλήσεις τα Κόμικς στην Ελλάδα, βγαίνουν εκδόσεις με πολλές σελίδες και φτάνουν να έχουν 4 ευρώ στην πρωτοπορία ή σκεφτόμαστε όλοι την τιμή πχ στο Kill Or Be Killed που έχει 25 ευρώ ενώ είναι και τόσες σελίδες, ήθελα να ήξερα ποιο είναι το νούμερο των πωλήσεων που θα είναι ευχαριστημένη η εκδοτική από το συγκεκριμένο.
  8. Με φοβίζουν οι καρδιές που έχουν μερικές αγγελίες του σε αυτά
  9. Η καλύτερη αγορά που τσίμπησα από αγγελία τα τελευταία χρόνια, νέα ακτίνα και το δεξιά, 10 ευρώ και τα δύο μαζί
  10. Δίνει κάποιος ελπίδα να δούμε φέτος το καλοκαίρι τα υπόλοιπα έργα που είχα κυκλοφορήσει από την Νέα ακτίνα? Ή μένουν τεύχη peanuts που ενδέχεται να τα συνεχίσει η καθημερινή (δεν γνωρίζω αν μένουν ακόμα ή έχουν τελειώσει). Ευχαριστώ!
  11. Manos17

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Έτοιμος για ανάγνωση πρώτου τομου
  12. Μακάρι το Μπλεκ να πάει όσο καλά και ακόμα καλύτερα εύχομαι από όσο περιμένουν στην εκδοτική, είναι μια σειρά που αξίζει την ανανέωση της σε τέτοιο στυλ, μακάρι να έβγαινε και σε περίπτερο κάθε εβδομάδα ή έστω 2 φορές τον μήνα αυτή η έκδοση, όπως και να χει μακάρι μέσα σε διάστημα 1-1.5 χρόνο να δούμε μίνιμουμ 5-6 εκδόσεις.
  13. Σωστό αυτό πάλι παραμέλησα ότι είναι 160 σελίδες
  14. Ναι, θα ήταν προτιμότερο να είναι ένας τόμος Incal και ας είχε και 30 πάρα 2 20 και 20, τώρα για Sandman δεν είμαι σίγουρος 28 ευρώ μπορεί και να τα πλησιάσει αλλά μπορεί να πέσουν οι τιμές των άλλων δύο τόμων.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.