Μετάβαση στο περιεχόμενο

Retroplaymo

Veterans
  • Περιεχόμενο

    5004
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    99

Retroplaymo τελευταία νίκη Σεπτεμβρίου 21 2019

Retroplaymo είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος Retroplaymo

  • Γενέθλια 10/25/1977

Retained

  • Member Title
    Face front, True Believers!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Νίκαια Αττικής
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

7375 προβολές προφίλ

Retroplaymo's Achievements

GC Fan

GC Fan (7/9)

32.7k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι!
  2. Αυτό, που αποκρύπτεις πράγματα και δεν καταθέτεις αλήθειες, με κάνει έξαλλο!!!!
  3. Να 'σαι καλά Νικόλα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ελπίζω κάποια στιγμή, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες εκ μέρους μου, να σε γνωρίσω και από κοντά. Είσαι ένα από τα λίγα άτομα σε αυτόν εδώ τον χώρο, που χαίρει της εκτίμησης μου. Να 'σαι καλά φίλε Γιάννη και να συνεχίσεις να μας προσφέρεις απλόχερα τόσο τα εξαιρετικά σκαναρίσματα σου όσο και το αστείρευτο και πηγαίο χιούμορ σου. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές!
  4. Retroplaymo

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    @Βασιλεύς των κόμικς Τις υποδείξεις σου και τις ειρωνείες σου φίλτατε, σε κάνα παιδάκι της γειτονιάς σου!
  5. Ίσως, το πληρέστερο σχόλιο/ανάλυση, σε αυτό το θέμα. @nikolas12 Τα σέβη μου!
  6. Retroplaymo

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τόση βιασύνη; Εξώφυλλο/οπισθόφυλλο τεύχους 325, σε μεγαλύτερη ανάλυση και καλύτερα χρώματα.
  7. Εξώφυλλα/οπισθόφυλλα, σε καλύτερη ανάλυση και χρώμα, για αντικατάσταση, των τόμων: 11, 12, 13, 14, 15, 20, 22 και 23. Μεταφέρθηκαν στη βάση
  8. Κατά κύριο λόγο το εν λόγω site είναι για μεταχειρισμένα. Από δυο-τρεις συναλλαγές που είχα μέσα στο καλοκαίρι, όχι με κόμικς αλλά με φιγούρες, μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό. Οι πιο πολλοί καταχωρούν το τηλέφωνο τους, έτσι υπάρχει πιο άμεση επικοινωνία και μπορείς να κανονίσεις ακόμα και για συνάντηση παράδοσης/παραλαβής (ισχύει για αυτούς που είναι στην ίδια πόλη. π.χ. Αθήνα) και να γλυτώσεις τα μεταφορικά. Υπάρχει βέβαια και η επικοινωνία μεσώ των μηνυμάτων όμως, καθυστερεί λίγο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θέλει αρκετή υπομονή, αρκετό ψάξιμο, αρκεί βέβαια να έχεις μια στοιχειώδης ενημέρωση για το που παίζουν οι τιμές, για το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, γιατί υπάρχουν και οι "εξυπνάκηδες" που παραμονεύουν. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που δεν γνωρίζουν τι έχουν και απλά θέλουν να ξεφορτωθούν πράγματα που τους πιάνουν χώρο όσο γίνεται πιο γρήγορα, τα οποία δίνουν σε χαμηλές τιμές. π.χ. Πέτυχα αγγελία, όπου μια κοπελιά ήθελε να ξεφορτωθεί ένα σχεδόν καινούργιο (10 μήνες αγορασμένο), κουτάτο smartphone Samsung Galaxy, λόγω αγοράς καινούργιου και το έδινε στα 30€. Αν δεν είχε εκείνη την ροζ θήκη με τα glitter θα το χτυπούσα με συνοπτικές. Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον έκανα μ@κ@κι@, που δεν το χτύπησα.
  9. @nikolas12 Δεν έχω τελειώσει ακόμα, έχω τσεκάρει ποια θέλουν αντικατάσταση, θα ακολουθήσει και δεύτερο πακέτο εντός των ημερών.
  10. Σχετικά με αυτό... Προσωπικά, δεν θα ήθελα βιασύνες και θα ήθελα λίγο προσοχή παραπάνω στο σκανάρισμα των εξώφυλλων. Δεν γνωρίζω τι ρυθμίσεις έχει το scanner του καθενός, ώστε να αποδίδονται σωστά τα χρώματα, αλλά έχω παρατηρήσει πολλά εξώφυλλα, ειδικά σε εκδόσεις περιπτέρου/εφημερίδων αναρτώνται χωρίς καν την στοιχειώδη επεξεργασία, με αποτέλεσμα τα χρώματα να είναι σαν "ξεπλυμένα" και να απέχουν πολύ από αυτά του εκάστοτε εξωφύλλου. Αν δεν μπορεί να γίνει απευθείας από το scanner η επεξεργασία ή η απόδοση τους, υπάρχουν προγράμματα όπως τα: Picasa, Photoshop, Gimp που μπορεί κάποιος να τα επεξεργαστεί εύκολα, ώστε να αποδοθούν σωστά τα χρώματα.
  11. Εξώφυλλα/οπισθόφυλλα σε καλύτερη ανάλυση και χρώμα, για αντικατάσταση, των τόμων: 1, 3, 4, 6, 7, 8, 9 και 10. Μεταφέρθηκαν στη βάση
  12. Εξώφυλλο/οπισθόφυλλο τεύχους 1, σε καλύτερη ανάλυση και καλύτερο κροπάρισμα, για αντικατάσταση. Αντικαταστάθηκαν Εξώφυλλο/οπισθόφυλλο τεύχους 2. Μεταφέρθηκαν στη βάση
  13. Το να διαβάζεις ότι φεύγουν νέοι άνθρωποι, από αυτή την καταραμένη κ@λ#αρρώστια, μόνο θλίψη σου προκαλεί. Rest In Peace...Black Panther! Wakanda forever!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.