Jump to content

Retroplaymo

Moderator
 • Content Count

  4,658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  97
 • Points

  24,748 [ Donate ]

Everything posted by Retroplaymo

 1. @Μενίγ Πουαγώ - @Indian Τι το παράδοξο βλέπετε και γελάτε; Ώρες ώρες δεν σας καταλαβαίνω!
 2. Πως θα διαβαστεί αφού θα είναι μυστικό;
 3. Οπότε το post παραμένει ως έχει, καθαρά για αρχειακούς λόγους.
 4. @squib Ισχύουν τα ίδια που είπα και εδώ.
 5. @squib Καταρχάς, σε ευχαριστούμε για την θέληση να προσφέρεις. Κατά δεύτερον, στην βάση καταχωρούνται μόνο σκαναρισμενα εξώφυλλα που έχουν σκανάρει τα μέλη του GC και όχι από συνδέσμους που έχουν ανέβει σε άλλους ιστότοπους. Αν έχεις διαθέσιμα τα εν λόγω εξώφυλλα, ριξε ενα σκανάρισμα, (μαζί και τα οπισθόφυλλα) και ανέβασε τα σε αρχείο zip, ώστε να καταχωρηθούν όπως πρέπει.
 6. Προστέθηκε εξώφυλλο/οπισθόφυλλο τεύχους 642. p.s. Επειδή θα λείψω για δυο εβδομάδες, αν μπορεί (και είναι εύκολο βεβαίως-βεβαίως) κάποιος φίλος να καλύψει τα εξώφυλλα των τευχών 643 & 644, θα είμαι τρομερά υπόχρεος.
 7. Ορίστε μας, έχει και παράπονο!!! Δεν φτάνει που έχει δωρεάν μπύρες όλο τον χρόνο, γκρινιάζει κιόλας, άντε ρε!!!
 8. Μερικά, από τα δεκάδες, αντικείμενα με ήρωες των κόμικς, που υπάρχουν στον χώρο εργασίας μου. Αντικείμενα όπως: φαγητοδοχεία, (ταπεράκια), μπρατσάκια, σωσίβια (κουλούρες), παιδικά σαμπό, πετσέτες/πόντσο. Στην πλειοψηφία τους αποικονίζουν Disney/Marvel. @Μενίγ Πουαγώ - @Indian, τα ταπεράκια με τα παπιά, μας βγήκαν ελαττωματικά και πήγαν προς καταστροφή.
 9. Στο δικό μου περίπτερο πάντως, τα τευχάκια ήταν πάνω από το βιβλίο και έβλεπες τι παίρνεις! Προτείνω λοιπόν, να αρχίσεις να δωροδοκείς περιπτερά και διανομέα, με τίποτα δίπιτα πιτόγυρα και με άφθονα καφάσια μπύρες, μπας και πετύχεις επιτελούς, κάνα κόμικς της προκοπής!!!
 10. Το Mancode, είναι αντρικό περιοδικό με ποικίλη ύλη, που καλύπτει θέματα, όπως: αυτοκίνητα, ταξίδια, αξεσουάρ, προτάσεις για ντύσιμο κλπ. Κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2017, κάθε 1η Κυριακή του μήνα, μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής και μετά στα περίπτερα με τιμή 5€. Στις τελευταίες σελίδες, υπάρχει διαφήμιση υπό μορφή κόμικ, με τα μπαλονάκια να είναι στα ισπανικά/ιταλικά (;) . Το σενάριο υπογράφει κάποιος Thalis, ενώ το σκίτσο φέρει υπογραφή Dimarelos. Το site του περιοδικού.
 11. Προστέθηκε εξώφυλλο/οπισθόφυλλο τεύχους 641.
 12. Μια χαρά σοβαρός είμαι....κύριος!!!! Ο ασόβαρος είσαι εσύ που τρως διπλόπιτα πιτόγυρα και πας για βουτιές στην πισινά στο καπάκι!
 13. Άσε καλύτερα θα μας έπαιρναν τα απόνερα!
 14. Καταχωρήθηκε το εξώφυλλο του τεύχους 91 και μένει σε εκκρεμότητα το εξώφυλλο του τεύχους 89, καθώς όπως με ενημέρωσε ο @albertus magnus δεν το έχει στο αρχείο του. Να ζητήσω και πάλι συγγνώμη από τον Σταμάτη για την πατάτα που έκανα αλλά όπως είπα πιο πάνω, οφειλόταν σε κούραση λόγω δουλειάς.
 15. Όμοιος στον όμοιο.... Αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε!
 16. @Μενίγ Πουαγώ Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι αλλά καταχωρήθηκε!
 17. Προφανώς εννοείς για αντικατάσταση, μιας και η σειρά είναι πλήρες!
 18. Αυτό οφείλεται καθαρά σε πατάτα δική μου, λόγω κούρασης! Έχω ήδη ενημερώσει τον Σταμάτη με pm και αναμένω απάντηση.
 19. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, υπάρχει η ενότητα Σειρές Βιβλίων, αν και εφόσον μιλάμε για σειρά και όχι για ένα βιβλίο μεμονωμένα. Σε διαφορετική περίπτωση, πας στην ενότητα ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ εκτός κόμικς, οπού εκεί μπορείς να ξεκινήσεις το θέμα που σε ενδιαφέρει και να δεις και άλλες δουλειές/έρευνες των μελών του GC. Στο θέμα των περιοδικών, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω, απ' ότι ειπώθηκε από τους δυο κόκκινους πιο πάνω.
 20. Προστέθηκε εξώφυλλο/οπισθόφυλλο τεύχους 640. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, το Lion King κοσμεί το εξώφυλλο.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.