Jump to content

Laz33

Members
  • Posts

    5,764
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    126

Laz33 last won the day on April 26

Laz33 had the most liked content!

About Laz33

  • Birthday 08/20/1983

Retained

  • Member Title
    Poor Lonesome Cowboy

Profile Information

  • Gender
    Male
  • City
    Thessaloniki
  • Country
    Greece
  • Interests
    Λούκυ Λουκ - Αστερίξ - Μπλέικ και Μόρτιμερ

Recent Profile Visitors

23,931 profile views

Laz33's Achievements

GC Fan

GC Fan (7/9)

45.6k

Reputation

  1. Θα προτιμούσα ένα εκτός σειράς Λούκυ Λουκ, κατά προτίμηση το Wanted. Αλλά αν είχα αυστηρά να επιλέξω μεταξύ Ραντανπλάν και Λούκυ Κιντ, κι εγώ Λούκυ Κιντ θα επέλεγα.
  2. Eν τω μεταξύ έγραψαν λάθος τον ένα απ΄τους δύο σεναριογράφους. Πρόκειται για τον γνωστό μας (από άλλα Ραντανπλάν αλλά κι από Λούκυ Λουκ) Xavier Fauche και όχι Fauge. Το άλμπουμ που θα βγει είναι το παρακάτω και αποτελείται από μικρά στριπ μισής σελίδας. Μπουρδίτσα θα΄ναι αλλά ίσως το πάρω κι εγώ μιας κι έχω καιρό να διαβάσω Ραντανπλάν.
  3. Laz33

    ΟΙ ΜΠΛΕ

    Άλμπουμ Νο18 στην αρίθμηση της Cinebook (πρόκειται για το 37ο χρονολογικά άλμπουμ). Για άλλη μια φορά η ιστορία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του "Alabama" (καταδρομικού πλοίου των Νότιων) με το "Kearsarge" (αντίστοιχου τύπου πλοίο των Βόρειων). Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα λόγω ομίχλης οι Βόρειοι επιτέθηκαν στους... Βόρειους, με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Ο υπεύθυνος αυτής της επίθεσης, Στρατηγός Μακ Κλέλλαν (υπαρκτό πρόσωπο), θέλησε να βρει κάποιο εξιλαστήριο θύμα γι΄αυτήν την αποτυχία. Και μαντέψτε ποιους βρήκε. Τους αγαπητούς μας Μπλουτς και Τσέστερφιλντ. Έτσι ως τιμωρία μετατέθηκαν στο ναυτικό και βρέθηκαν στο "Kearsarge", το οποίο εκείνη την περίοδο επιχειρούσε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ολλανδία. Ωραίο αλμπουμάκι κι αυτό. Δεν είναι από τα πιο αστεία της σειράς και για την ακρίβεια το βρήκα αρκετά σκληρό ανά σημεία (είχαμε πολλές σκηνές με σκοτωμούς και αίματα). Ωστόσο πέρασα ευχάριστα την ώρα μου και απόλαυσα πολύ το σχέδιο και τα όμορφα τοπία. Έχει βγει ένα ακόμα άλμπουμ στ΄αγγλικά αλλά δεν έχει ανέβει ακόμα για free download. Θα δώσω ένα 7.5/10 στο "Duel in the Channel"
  4. Κάτω του μετρίου Λούκυ Λουκ του Γκοσινί ΔΕΝ υπάρχει. Ούτε καν μέτριο. Όλα παίζουν από 7/10 και πάνω. Εξαιρώ αυτό με τις 7 μικρές ιστορίες (που και πάλι άνω του μετρίου το θεωρώ), όπως και τα δύο άλμπουμ που είναι μεταφορά από animation.
  5. Xαίρομαι που σ΄άρεσε ο Τζος Τζέημον. Δεν είναι για top10 αλλά σ΄ένα top25-30 θα τον έβαζα σίγουρα. Ο ασπρομάλλης στη σελίδα 28 είναι καρικατούρα του ηθοποιού Jean Gabin. Ο ψηλός δεν ξέρω.
  6. Δεν θεωρώ ότι ο Λούκυ Λουκ έκανε γκάφες αρχικά στο Δικαστή και σε καμία περίπτωση δεν μου φάνηκε αχώνευτος ή ασχημάτιστος. Αχώνευτος αρχικά ήταν ο Ρόυ Μπην που έκανε κατάχρηση εξουσίας. Και ακριβώς γι΄αυτόν το λόγο ο ΛΛ τού εναντιώθηκε και πήρε το μέρος του Μπαντ Τίκετ. Μετά που κατάλαβε ότι ο Τίκετ είναι ακόμα χειρότερος και ότι ο Μπην κατά βάθος είναι "ψυχούλα", άλλαξε στάση.
  7. Δεν θα μπορέσω να έρθω παιδιά. Όπως είπα αυξήθηκαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και δεν έχω πλέον πολύ ελεύθερο χρόνο.
  8. Ωχ, τι τούμπανο έκδοση είναι αυτή! Άντε να δω ποιο/ποια κόμικς πρέπει ν΄αποχωριστώ για να χωρέσει στη βιβλιοθήκη μου. Πάλι κάποιο υπερηρωικό θα "πληρώσει τη νύφη" μού φαίνεται
  9. Πόσο πιο αστείος να γίνει ο Δικαστής; Κάθε φορά που τον διαβάζω πέφτω κάτω απ΄τα γέλια. Κι ας ξέρω όλες τις ατάκες απ΄έξω. Είναι
  10. Μπαίνουν στο τυπογραφείο το νέο Ραντανπλάν και η επανέκδοση Τεντέν "Το Σπασμένο Αυτί". Λογικά θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιούνιο.
  11. Σε καταλαβαίνω. Έχω κι εγώ πλέον αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις και μόνο τα σαββατοκύριακα διαβάζω. Μεσοβδόμαδα πολύ σπάνια πλέον. Μόνο το βράδυ πριν κοιμηθώ έχω λίγο ελεύθερο χρόνο, αλλά συνήθως δεν έχω αντοχές. Κι απ΄το να διαβάζω κάτι κουρασμένος και να μην το ευχαριστιέμαι, προτιμώ να μην διαβάζω.
  12. Δηλαδή αν είναι να μπανάρουν εσένα που μπήκες τελευταία στιγμή να στηρίξεις την προσπάθεια, εμένα που δεν τη στήριξα καν τι θα έπρεπε να με κάνουν; Εύχομαι πραγματικά κάθε επιτυχία στη Φούσκα Δεν έλαβα μέρος στη χρηματοδότηση γιατί δεν είμαι φαν τέτοιων περιοδικών. Αν γίνει kickstarter σε κάποιο κόμικ που μ΄αρέσει, θα λάβω σίγουρα μέρος. Κι αν μ΄αρέσει πολύ, είμαι διατεθειμένος να δώσω και τριψήφιο ακόμα ποσό για να το δω να εκδίδεται.
  13. Δεν περίμενα να σου αρέσει τόσο. Όντως είναι αστείο άλμπουμ. Και σε όσους έχουν κατηγορήσει τον Μορίς για έλλειψη χιούμορ, τους προτείνω να το διαβάσουν και να έρθουν να μου ξαναπούν αν ο Μορίς είχε ή δεν είχε χιούμορ. Βέβαια σαν υπόθεση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μια απλή συνοχή από αστεία γκαγκς είναι ουσιαστικά. Γι΄αυτό και δεν βάζω πάνω από 6.5/10. Θεωρώ πάντως ότι "Φιλ Ντεφέρ", "Ελιξήριο" και "Παράνομοι" είναι τα τρία καλύτερα άλμπουμ του Μορίς. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν θα κατηγορήσω κάποιον που θεωρεί ανώτερο τον "Συναγερμό στους Γαλαζοπόδαρους". Πας πάντως με αργούς ρυθμούς το διάβασμα. Ένα άλμπουμ την εβδομάδα διαβάζεις περίπου. Δεν έχεις χρόνο ή διαβάζεις και άλλα κόμικς ενδιάμεσα;
  14. Το πρώτο άλμπουμ της Yoko Tsuno από Cinebook. Tώρα το βγάζουν "μη διαθέσιμο", προφανώς επειδή δεν το βρήκαν. Αλλά όταν το παράγγειλα το είχαν σε κατάσταση "50% πιθανότητα να βρεθεί".
  15. Kι όπως αναμενόταν δεν το βρήκαν και μού επέστρεψαν τα χρήματα (ή τουλάχιστον έτσι είπαν ότι θα κάνουν). Μεγάλη κοροϊδία πάντως το "50% πιθανότητα να βρεθεί". Βάλτε ένα "10% πιθανότητα να βρεθεί" να μην ελπίζουμε τζάμπα
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.