Jump to content

GreekComicFan

Veterans
 • Content Count

  19,936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  331
 • Points

  23,627 [ Donate ]

Everything posted by GreekComicFan

 1. Κάποιος μου είχε "σφυρίξει" πως η anubis έχει κρατημένα τα δικαιώματα για το παρακάτω εδώ και χρόνια και δεν το βγάζει. Να που ήρθε η ώρα να το πράξει βγάζοντας το σε δύο τόμους. (ISBN:978-960-623-160-5). A. Wolverine: Δημόσιος Κίνδυνος / Mark Millar Τίτλος :Wolverine: Δημόσιος Κίνδυνος Παράλ. Τίτλος/Τίτλος Πρωτοτ. :Wolverine Enemy of the State Τύπος Μέσου:έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές:Mark Millar, Σεναριογράφος ; John Romita, Εικονογράφος ; Χρήστος Τσέλιος, Μεταφραστής Εκδότης:Κορωπί [GR] : Εκδόσεις Anubis / Compupress S.A. Έτος Έκδοσης:2019 Σελιδοποίηση:144 Μέγεθος:17x26 ISBN:978-960-623-160-5 Γλώσσες :Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Αγγλική (eng) Ημ/νία Παραχώρησης :07/08/2019 (ISBN:978-960-623-161-2). B. Wolverine: Δημόσιος Κίνδυνος / Mark Millar Τίτλος : Wolverine: Δημόσιος Κίνδυνος Παράλ. Τίτλος/Τίτλος Πρωτοτ. : Wolverine Enemy of the State Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Mark Millar, Σεναριογράφος ; John Romita, Εικονογράφος ; Χρήστος Τσέλιος, Μεταφραστής Εκδότης: Κορωπί [GR] : Εκδόσεις Anubis / Compupress S.A. Έτος Έκδοσης: 2019 Σελιδοποίηση: 152 Μέγεθος: 17x26 ISBN: 978-960-623-161-2 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Αγγλική (eng) Ημ/νία Παραχώρησης : 07/08/2019 Πρόκειται για αυτό, αν και δεν πρέπει να περιέχουν τα έξτρα της έκδοσης που παραθέτω οι τόμοι που θα βγάλει η anubis.
 2. Είναι και επίσημα η πρώτη ταινία του Σπάιντυ που έφτασε το 1 δις $ σε εισπράξεις. $1,044,382,447 συγκεκριμένα μέχρι στιγμής.
 3. (ISBN:978-960-436-653-8). Batman – Ο θάνατος της οικογένειας - Α'Τόμος Τίτλος : Batman – Ο θάνατος της οικογένειας - Α'Τόμος Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Εκδότης: Αθήνα [GR] : Εκδόσεις Οξύ Α.Ε. / Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ ISBN: 978-960-436-653-8 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Ημ/νία Παραχώρησης : 01/08/2019 Προφανώς πρόκειται για αυτό και όχι για αυτό.
 4. ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ Με υπόβαθρο τη βία και την κρατική καταστολή, σε μια ταραχώδη περίοδο της γαλλικής ιστορίας, το graphic novel “Η Κόκκινη Παρθένα και το όραμα της ουτοπίας” καταγράφει την ασύλληπτη ζωή της Λουίζ Μισέλ, της επαναστάτριας φεμινίστριας γνωστής και ως η «Κόκκινη Παρθένα της Μονμάρτρης». Η Λουίζ ήταν μια ξεχωριστή γυναίκα αλλά λίγα είναι γνωστά γι’ αυτήν εκτός Γαλλίας. Περιβόητη αναρχική, δασκάλα, αγορήτρια και ποιήτρια, ήταν δεκαετίες μπροστά από την εποχή της. Ριζοσπάστρια και ονειροπόλα, αγωνίστηκε στα οδοφράγματα υπερασπιζόμενη τη σύντομη Παρισινή Κομμούνα του 1871 ενάντια στο αντιδραστικό καθεστώς που σφάγιασε χιλιάδες Γάλλους πολίτες μετά την πτώση της. Κατόπιν, ως εξόριστη σε μια αποικία καταδίκων στην άλλη άκρη του κόσμου, ασπάστηκε τον αγώνα των ιθαγενών της Νέας Καληδονίας ενάντια στη γαλλική αποικιοκρατική καταπίεση. “Η Κόκκινη Παρθένα και το όραμα της ουτοπίας”, ένας φόρος τιμής στην ουτοπική επιθυμία της λογοτεχνίας και της πολιτικής του δεκάτου ενάτου αιώνα καθώς και στις ρίζες της επιστημονικής φαντασίας, είναι η τρίτη συνεργασία της ακαδημαϊκού και σεναριογράφου επιτυχημένων graphic novels Mary Talbot, με τον σύζυγό της, πρωτοπόρο των graphic novels Bryan Talbot. Το πρώτο τους βιβλίο “Dotter of Her Father’s Eyes” κέρδισε το 2012 το βραβείο βιογραφίας στο διαγωνισμό Costa Book Awards. Εκδόσεις : Angelus Novus Συγγραφέας : Mary M. Talbot Σχεδιαστής : Bryan Talbot Έτος Κυκλοφορίας : 2019 https://solaris.gr/product/κοκκινη-παρθενα-και-το-οραμα-τησ-ουτοπ/
 5. Μάλλον θα δούμε την λογοκριμένη για την Αγγλική γλώσσα έκδοση πάντως.
 6. Η ταινία είναι και επίσημα η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών, (άνευ πληθωρισμού). https://www.boxofficemojo.com/alltime/world/ Μέχρι να βγουν τα επόμενα Avatar βέβαια, που θα πιθανόν πριν τα βγάλουν θα ξαναβγάλουν την πρώτη ταινία στους κινηματογράφους.
 7. Από τις πληροφορίες και τα εξώφυλλα βγαίνει πως όντως έχουν πάρει τα τεύχη 7-10 της IDW. Το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της Μικρός Ήρως βέβαια δεν αντιστοιχεί στο τεύχος της IDW, αλλά είναι κατανοητό πως χρησιμοποίησαν άλλη εικόνα για να δώσουν το επετειακό στίγμα.
 8. Τώρα είδα πως είχες κάνει επεξεργασία στο ποστ σου. Καλό είναι να γράφεις σε νέα απάντηση ότι έχεις να πεις. Αυτά είναι concept arts/videos και παρωδίες, όχι κανονικά σενάρια. Ψάξε προσεκτικά τι ισχύει και τι δεν ισχύει για το τι μπορείς να κάνεις χωρίς να χρειάζεται άδεια και τι όχι, για να μην βρεθείς προς εκπλήξεις, εφόσον το σκέφτεσαι σοβαρά.
 9. Δεν ξέρω ποιο λες ακριβώς. Είδες τα προηγούμενα ποστς για να δεις αν το έχει βάλει κάποιος τουλάχιστον σε φωτογραφία ήδη;
 10. Πάνω από το πρώτο ποστ έχει ένα πινακάκι με τα στοιχεία της σειράς, που επίσης σε παραπέμπει στα σκαναρισμένα εξώφυλλα της σειράς (κλίκαρε το ΕΔΩ που θα βρεις στο πινακάκι). Θα βρεις πολλές διαφορετικές εκδόσεις του βιβλίου εκεί, συλλεγμένες από τα μέλη που έχουν απαντήσει στο θέμα μέχρι στιγμής, μεταξύ και αυτών, αυτά που ζητάς.
 11. Ελπίζω να αντιστοιχούν στα τεύχη 7-12 της σειράς της idw, και όχι σε αυτά που ήδη έχουμε από την διάθεση τους με τον Τηλεθεατή και το Τηλέραμα.
 12. Μετακινήθηκε στην ενότητα ΓΕΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ . Αν γράψεις ένα τέτοιο βιβλίο, χωρίς να το έχει αδειοδοτήσει η ίδια η Marvel ή κάποια εταιρία που έχει άδεια να παράγει μυθιστορήματα με τους χαρακτήρες της Marvel, η μόνο περίπτωση που μπορείς να το βγάλεις είναι δωρεάν, ψηφιακά και ως fan fiction. Αλλά ακόμα και έτσι, πρέπει να το ψάξεις, για το τι ισχύει και τι όχι για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, για το τι επιτρέπεται να περιέχει το διήγημα σου (δεν θα πρότεινα να βγάλεις ολόκληρο βιβλίο) και το τι όχι. Με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, απλά θα στο μπλοκάρει και θα μηνυθείς. Και δεν είναι από τις εταιρίες που θα σε χρεώσουν αναδρομικά δικαιώματα για κάτι και θα σε αφήσουν να συνεχίσεις να το διαθέτεις ή να το αναλάβουν οι ίδιοι. Αν δεν το έχει αδειοδοτήσει και δεν στο έχει αναθέσει η ίδια ή ένας αντιπρόσωπος τους, θα στο μπλοκάρει, που σημαίνει, αυτοί πρέπει να σε προσλάβουν να το γράψεις, όχι να πας εσύ να το προτείνεις. Η Anubis δεν έχει σχέση με τη ανάθεση δικαιωμάτων για την Marvel. Απλά εκδίδει πράγματα τους, δεν είναι πράκτορας δικαιωμάτων της.
 13. Κάποιες απαντήσεις σε αυτό, αν και δεν εξηγούν όλο το παρασκήνιο, ούτε αν υπήρχε πραγματική ψυχρότητα μεταξύ Πόρτμαν και Μάρβελ τελικά (όπως μας είχαν αφήσει να πιστεύουμε) ή ήταν καθαρά επαγγελματικές αποφάσεις. https://www.quora.com/Why-is-Natalie-Portman-done-with-Marvel-movies
 14. Το The Orville μεταφέρεται στο Hulu. Μάλλον για καλό είναι αυτό. Θα το βοηθήσει να αλλάξει μοτίβο και απ' ότι μαθαίνω, το βασικό κοινό της σειράς ήταν σε αυτό και στο Amazon Prime έτσι και αλλιώς, και όχι στο ίδιο το Fox.
 15. Τελικά αποφάσισαν να το πάνε στις αρχές του 2020 αντί για τα τέλη του '19 που έλεγαν. Επίσης, σιγά μην δεν έβαζαν παλιούς χαρακτήρες μέσα ή μέλη του αρχικού καστ όπως μας παραμυθιάζαν.
 16. Η σειρά επέστρεψε και όλα τα επεισόδια της 4ης σεζόν είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση.
 17. Ετοιμάζεται τρίτη σειρά Walking Dead (επιβεβαιώνοντας την αναφορά 4 σειρών που πέταξε ο Κέρκμαν στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στο τελευταίο τεύχος του κόμικ) και η δέκατη σεζόν θα είναι η τελευταία για την Μισόν, μιας και αποχωρεί η ηθοποιός.
 18. Μπορείς να βρεις παρουσίαση της σειράς εδώ. Περιέχει και παραπομπές στο inducks και στις σχετικές συζητήσεις για τον κάθε τόμο ξεχωριστά. Το θέμα κλειδώνει.
 19. Ευχαριστούμε. Συμπληρώθηκαν και κάποια στοιχεία επιπλέον στο πινακάκι, και διορθώθηκαν μερικά άλλα.
 20. Δεν είχε και πολλές επιλογές με τις αρχικές πλαστικές, έτσι κιμά που είχε κάνει την φάτσα του παίζοντας επαγγελματικό μποξ. Μετά το παραέ**σε φυσικά. Το Angel Heart, A Prayer for the Dying & Sin City είναι ταινίες που κατάφερε να κρατήσει ένα επίπεδο ερμηνείας, αλλά κακά τα ψέματα, στηρίχθηκαν χάρη στους άλλους ηθοποιούς που συμμετείχαν, στα ενδιαφέροντα σενάρια τους και στους σκηνοθέτες, και θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει κάποιος άλλος στην θέση του και να είναι εξίσου καλές. Αυτό εγώ το καλώ The DeCaprio effect, όπου αν και καλύτερος από το Μίκη, επίσης δεν έχει παίξει σε κάποια ταινία του οποία η ερμηνεία να τον κάνει να φαντάζει αναντικατάστατος.
 21. Υπόψη, το + δίπλα από το κουμπί παράθεση, σου δίνει την δυνατότητα να κλικάρεις πολλά ποστ για παράθεση μαζί.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.