Μετάβαση στο περιεχόμενο

JPapados

Members
  • Περιεχόμενο

    48
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος JPapados

  • Γενέθλια 09/19/2001

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

JPapados's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

336

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παιδιά μην ελπίζετε σε επανεκδόσεις κόμικς που έχουν εκδοθεί προ του 2010 από τη Μαμούθ. Εκτός του Τεν Τεν και του πρώτου Ιζνογκούντ, που τα ξαναπιάσανε από την αρχή, αν παρατηρήσετε τι επανεκδίδουν θα καταλάβετε πόσο πολύ βαριούνται. Βγάζουν μόνο ό,τι έχουν έτοιμο σε ψηφιακό λέτερινγκ. Δηλαδή τον Αστερίξ που τον ψηφιοποίησαν όλο όταν έβγαλαν τα σκληρόδετα, όπως και τα τελευταία Λούκυ Λουκ που είναι έτοιμα. Οι άνθρωποι βαριούνται.
  2. Χαίρετε, το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη AthensVoice και όχι στη Lifo, όπως αναγράφεται.
  3. ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Επίτομο ασπόμαυρο 300 σελίδες
  4. @pepinos 5,30 tιμή λιανικής αγαπητέ φίλε. Από πού ψωνίζετε; από τη μαύρη αγορά;
  5. ξέρει κανεις σε ποια παρα πεντε δημοσιευτηκαν οι ιστοριες;
  6. Μεχρι τέλος μήνα θα επανακυκλοφορήσει το Ο ΤΕΝ ΤΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. Για Κόρτο δεν παίζει, δεν έχουν τα δικαιώματα πιά...
  7. Καλησπέρα καλησπέρα, Μετά την θερμή υποδοχή του πρώτου τεύχους του 1ου δωρεάν ηλεκτρονικού περιοδικού κόμικς, ξεκίνησε η ομάδα να δουλεύει πάνω στο δεύτερο τεύχος το οποίο αναμένεται για τις αρχές Μαρτίου. Η ομάδα υποδέχθηκε και νέα άτομα που δεν συμμετείχαν άμεσα στο 1ο τεύχος και κάπως έτσι ξέκλεψα λίγο χρόνο από το διάβασμά μου και δούλεψα και γω μαζί τους. Με λένε Γιάννη Παπαδόπουλο και είμαι ενθουσιασμένος όσο δεν πάει για την συμμετοχή μου σε αυτό το εγχείρημα. Σε αυτό το τεύχος που θα δείτε σύντομα στις οθόνες σας, αποφασίσαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε ένα περιοδικό θρύλο για τα κόμικς {και όχι μόνο}. τη ΒΑΒΕΛ. Έτσι λοιπόν στο τεύχος αυτό θα διαβάσετε ένα άρθρο μου για το περιοδικό θρύλος καθώς και τρεις συνεντεύξεις που μου παραχώρησαν τρεις εξαίρετοι δημιουργοί που παρέλασαν από τις σελίδες της ΒΑΒΕΛ. Ο πρώτος από αυτούς που θα ανακοινώσουμε, είναι ο γνωστός σε όλους μας Λέανδρος. Ο Λέανδρος με το γνωστό απαισιόδοξο και αναρχικό ύφος, εκπρόσωπος της underground σκηνής κόμικς, ξεκίνησε να δημοσιεύει στη Βαβέλ το 1996 και σταμάτησε το 1999 μετά και τη δημοσίευση από τις εκδόσεις της Βαβέλ του πρώτου του προσωπικού άλμπουμ "Ο Παρίας" ύστερα μεταπήδησε στο "9" της Ελευθεροτυπίας ενώ σήμερα τον απολαμβάνουμε μέσα από το 'Καρε-καρέ" της ΕφΣυν. Σε μια αποκλειστική και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο Λέανδρος μας μιλά για τα κόμικς, τη βαβέλ, πάλι τα κόμικς, το σήμερα και πολλά πολλά άλλα. Α! Και ανάμεσα σε όλα αυτά φιλοτέχνησε και το εξαιρετικό εξώφυλλο του δεύτερου τεύχους που θα αποκαλύψουμε σύντομα. Μην τα λέμε όλα όμως εδώ. "COMIC CULTURA MAG." δεύτερο τεύχος, αρχές Μάρτη κυκλοφορεί και οπλοφορεί στην πλατφόρμα issuu. Υ.Γ. μείνετε συντονισμένοι για να δείτε εξώφυλλο και να μάθετε σύντομα ποιοι είναι οι άλλοι δυο δημιουργοί που μας παραχώρησαν συνέντευξη.
  8. Αξίζει να αναφερθεί ότι την έκθεση επιμελήθηκαν οι εκδόσεις Babelart και συγκεκριμένα οι Nίκη Τζούδα, Εύη Τζούδα και Παυλίνα Καλλίδου, όπως και την έκθεση για το Αϊβαλί.
  9. Η αλήθεια είναι πως έψαξα και δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πολύ πάντως! Μάλλον στην αγγλική έκδοση θα καταφύγω.
  10. Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω; Παντού ο πρώτος τόμος είναι εξαντλημένος... Ξέρετε κανέναν που να το πουλάει;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.