Μετάβαση στο περιεχόμενο

diotsoumas

Members
  • Περιεχόμενο

    189
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος diotsoumas

  • Γενέθλια 07/10/1985

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

diotsoumas's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.3k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παραπάνω BD ζήτησα και εγώ, και έχω πάρει ότι έχουν βγάλει τον τελευταίο χρόνο, πέρα από Μπλεκ, Ζαγκόρ κτλ που δεν μου κάνουν αίσθηση. Υποψιάζομαι ότι θα βγάλουν διαμαντακια του χρόνου!! Φανταστείτε να έπαιρνε ο μικρός ήρωας και μερικά δικαιώματα για Disney, τι εκδοσαρες θα είχε να βγάλει.
  2. Σημερα τελειωσα το 9 και εξεπλαγην πολυ ευχαριστα, για εμενα ο καλυτερος της συλλογης μεχρι τωρα, πολυ δυνατη γραφη.
  3. diotsoumas

    Criminal

    Τελειωσα εχθες το Fade out και ξετρελαθηκα! Εχω τα 2 πρωτα Criminal deluxe editions και μεσα στο καλοκαιρι θα τσιμπησω και το 3ο ωστε να τα ξεκινησω. Ειναι στο ιδιο level με το fade out ή ακομα καλυτερο?
  4. Εχω παει σε ολα τα τελευταια 2-3 χρονια. Οι περισσοτεροι ειναι ιδιωτες, οποτε δεν εισαι ποτε 100% σιγουρος τι θα πετυχεις. Βεβαια συνηθως ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι. Επισης, εχει πολυ Marvel, οποτε εξαρταται και απο τα γουστα σου. Δυο-τρεις μερες πριν το event, οι διοργανωτες ανεβαζουν φωτογραφιες με ενα δειγμα του τι θα υπαρχει, οποτε εχε το νου σου και πραξε αναλογως
  5. Εγώ υποψιάζομαι ότι σε αυτή την περίπτωση τα παιδιά θα ξεκινήσουν με τοσο μεγαλο backlog για διαβασμα, που δύσκολα να σταθεί ως άλλοθι για νέες αγορές.
  6. Για εμενα ο Μικρος Ηρωας ειναι μακραν η καλυτερη μας εκδοτικη, και αν στο παρελθον αυτα που βγαζανε δεν ηταν του γουστου μου (μπλεκ, ζαγκορ, τερματοφυλακας γιατρος κτλ), το τελευταιο εξαμηνο οτι βγαζει σχεδον το παιρνω. Ειδικα τα γαλλοβελγικα τους ειναι φοβερες εκδοσεις! Στην con τον προηγουμενο μηνα τσιμπησα οτι νεο βγηκε, και μολις εβαλα παραγγελια και το animal castle μαζι με τα τελευταια blacksand που τα ειχα αμελησει
  7. Γνωριζετε αν στην comicon ισχυει το 10% που εχει το site? Φανταζομαι πως ναι?
  8. @ Bilis black friday προσφορα απο το Walt's comic shop, 3 big books στην τιμη των 2, οποτε μου βγηκε το Special Edition με 30% εκπτωση. Τον προηγουμενο μηνα πηρα και το νεο saga (το legends), και λογικα ακολουθει το 9 τωρα
  9. To Dylan/Batman που φαινεται πιο πανω δεν ειναι το δευτερο τευχακι? Κανανε skip το πρωτο?
  10. Και απο εμενα ειναι αμεση αγορα, παρολο που δεν το ειχα διαβασει μικρος, για τους ιδιους λογους -- επικουρα, εξωγηινοι, ρετρο σχεδιο και μεγαλο μεγεθος.
  11. Μια χαρά είναι το libristo, παρέλαβα σήμερα το planetary Omni σε φοβερή τιμή (αν και συνήθως είναι ένα τσικ πιο φθηνά από άλλους)
  12. Λογικα οταν ξεκινησει η εβδομαδιαια κυκλοφορια του τιτλου -- το γραφω και μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο να συμβει, αλλα ποτε δεν ξερεις.
  13. Σε ευχαριστώ, αυτό το έχω δεί, ψάχνω για μια goodreads λίστα, αλλά ίσως να μην υπάρχει ακόμη
  14. Εψαξα τις πρωτες σελιδας αυτης την κουβεντας αλλα δεν το βρηκα καπου -- υπαρχει καμια λιστα στο goodreads που να ειναι κοντα στο περιεχομενο αυτης της συλλογης?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.