Μετάβαση στο περιεχόμενο

diotsoumas

Members
  • Περιεχόμενο

    178
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από diotsoumas

  1. Μια χαρά είναι το libristo, παρέλαβα σήμερα το planetary Omni σε φοβερή τιμή (αν και συνήθως είναι ένα τσικ πιο φθηνά από άλλους)
  2. Λογικα οταν ξεκινησει η εβδομαδιαια κυκλοφορια του τιτλου -- το γραφω και μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο να συμβει, αλλα ποτε δεν ξερεις.
  3. Σε ευχαριστώ, αυτό το έχω δεί, ψάχνω για μια goodreads λίστα, αλλά ίσως να μην υπάρχει ακόμη
  4. Εψαξα τις πρωτες σελιδας αυτης την κουβεντας αλλα δεν το βρηκα καπου -- υπαρχει καμια λιστα στο goodreads που να ειναι κοντα στο περιεχομενο αυτης της συλλογης?
  5. diotsoumas

    Awesome Books

    Δυστηχως πλεον χρεωνουν μεταφορικα ανα τεμαχιο, και δεν ειναι καν λιγα. Εγω τους εχω παρατησει εδω και μηνες
  6. Παρελαβα το νο2, τι σχεδιαρα ειναι αυτη
  7. Ηρθε το κουριερ, δυστηχως στειλαν μονο εναν τομο -- λεω δυστηχως, γιατι τον εχουμε ηδη απο την μαυρη συλλογη Το μεγεθος ειναι ενα τσικ μικροτερο απο την επισημη συλλογη, οποτε ειναι ΟΚ. Οι κλασσικοι υπερηρωες ηταν μαλλον η εξαιρεση στο μεγεθος. Στα θετικα της εκδοσης, στο τελος εχει μια συνεντευξη και σχεδια με μολυβι, οποτε απο εξτραδακια καλα παμε. Και απο εμενα ειναι παντως
  8. Κατι θα στειλουν σημερα παντως, δημιουργησανε label στην turnaround
  9. Λέτε να έρθουν ένα ή δύο τεύχη αυτή την εβδομάδα?
  10. Γίνεται χαμός με παραγγελίες συνδρομών σε μια συλλογή που δεν έχει ανακοινωθεί πουθενά χωρίς καμία διαφήμιση, με κοστος που φτάνει τα 230+ ευρώ, μέσα σε δύο μέρες. Η radnet νομίζει ότι μιλάει με 10χρονα μάλλον
  11. Ετσι λεγανε και για τις πωλησεις της προηγουμενης, δεν εχει σημασια τι λενε. Για την ιστορια εβαλα και εγω μια 40ρα συνδρομη και εκλεισα με Marvel για φετος
  12. Εγώ είχα συνδρομή σχεδόν στο σύνολο των 90 τομών, και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Δεν είμαι και ψείρας βέβαια με τα κόμιξ μου, αλλά αν και εσύ δεν είσαι, δεν θα έχει θέμα.
  13. @ Andysaurus ειπαν μήπως πότε θα γίνει η πρώτη αποστολή?
  14. Οι συνδρομές προεγγραφής θα πωλούνται μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου τόμου στα περίπτερα την 29η Φεβρουαρίου. Ετσι λεει πλεον η σελιδα με τις συνδρομες. Αναρωτιεμαι αν εχουν να στειλουν παραπανω απο 1 τευχη με την πρωτη αποστολη ή οχι. Εγω θα προχωρησω απο εβδομαδα, οταν το εχουν στησει τελειως.
  15. diotsoumas

    ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ

    Εγω διαβασα τον προεδρο μεσα στο σουκου, για πρωτη φορα, και με το ζορι το τελειωσα, δεν θελω καν να σκεφτομαι πως ειναι το #29.
  16. Δεν είναι έτοιμοι ακόμα, γι'αυτό και το ελλειπες υλικό. Ας τους δώσουμε μερικές μερες να ετοιμάσουν το site και το eshop και θα έχει στρώσει το πράγμα (όσο μπορεί να στρώσει με αυτούς τέλος πάντων)
  17. Ειναι τοσο σουπερ η εκπτωση, που κανει μια μελλοντικη μειωση τιμης ευκολοτερη στην χωνεψη. Τωρα που θα βρουμε τοσα λεφτα ειναι αλλο θεμα
  18. Αν κατι ειναι φανερο απο αυτο το thread μεχρι τωρα ειναι οτι υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για μια ωραια και προσεγμενη συλλογη. Αναρωτιεμαι αν μπορει να το κανει η Radnet, που οι εκδοσεις της μεχρι τωρα ειναι οτι εχει ξεμεινει στην αγορα, πως και δεν το εχει κανει ο Μικρος Ηρωας που μπορει να το πουλησει και καλυτερα.
  19. Γνωμη μου, οι τομοι του spiderman θα βγουν αργα ή γρηγορα σε χαμηλες τιμες, και η ποιοτητα θα ειναι σιγουρα χαμηλοτερη απο της Hatchette. Εγω θα επαιρνα απο την συλλογη οσους τομους ηθελα, και τον spiderman σε μετεπειτα χρονο -- θα την στηριξετε την Radnet αργα ή γρηγορα, δεν θα κανει διαφορα αν ξεκινησετε απο το πρωτο τευχος ή απο το δεκατο. Τωρα αν θα καταφερετε να παρετε μονο τον πρωτο τομο, να γλυκαθειτε, και μετα να κανετε παυση για λιγο ειναι αλλο ερωτημα
  20. Η Ισπανικη ειναι στα 13 ευρω ομως το τευχος (σκληροδετη) αντι για 9 (softcover), οποτε χλωμο το βλεπω για ραχη. Μακαρι φυσικα, αν και με τα λαθη της Radnet φοβαμαι οτι οι μισοι χαρακτηρες θα ειναι κουτσοι και οι αλλοι μισοι τυφλοι.
  21. Μπηκαν οι πρωτοι 5 τομοι στο eshop (προφανως οχι αμεσα διαθεσιμοι), αλλα η συνδρομη οχι ακομα. Δεν θυμαμαι τι ειχε γινει με τους κλασσικους υπερηρωες και την συνδρομη απο το πρωτο τευχος, ισως να ξεκιναει απο το δευτερο + να βαζεις εξτρα το πρωτο? Σαν κατι τετοιο να θυμαμαι. Γιατι ειδαλλως 180 ευρω εχουν οι 20 τομοι αν και ο πρωτος κανει 9 ευρω, που δεν ισχυει.
  22. Εκανα και εγω μια γρηγορα ερευνα, μου φαινεται τρομερα παραξενο που δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο -- η Radnet ειναι γνωστη για την προχειροδουλεια της (και εδω δεν αλλαζει, ειδικα με εβδομαδιαια κυκλοφορια στο μελλον), ειναι δυνατον η Luppa να της εδωσε τοσο νεο υλικο, ειδικα για 60 τομους, χωρις να το εχουν κυκλοφορησει αλλου πιο πριν?
  23. Δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση της Anubis αυτες τις μερες, με την Hatchette να τελειωνει το συμβολαιο και την Radnet να ανακοινωνει νεα Marvel συλλογη με τον μονο υπερηρωα που θα μπορουσε να πουλησει τομους, τα πραγματα θα ειναι περιεργα. Και εγω θα προχωρησω με συνδρομη, αν και ειμαι 100% σιγουρος οτι θα δουμε παλι εκπτωσεις ξεκινωντας απο την black friday. Μου αρεσε ομως η εκπληξη μιας και το hype ειχε πιασει πατο με την ultimate και θελω να στηριξω οσο μπορω.
  24. Δηλαδη μαζευεις τοσα χρονια και θα τα χαλασουμε στο τελος για 2 τομακια? Και εμενα μου φαινεται περιεργο που τελειωνει, οταν ξεκινησα να συλλεγω λιγο πιο συστηματικα κομιξ, ειμασταν στο νουμερο 54! Τωρα φτασαμε στο 116, και στο σπιτι σε λιγο δεν θα χωραμε απο τις αγορες που ουσιαστικα ξεκινησαν μετα απο αυτη εδω την συλλογη
  25. Εγώ θα ξεκινήσω με πρώτο τόμο, αν δω παρόμοια επιμέλεια θα σταματήσω επιτόπου και θα περιμένω τα πακετακια. Αν βάλανε μυαλό, που χλωμό το κόβω, θα συνεχίσω κανονικά, όσο δελεαστικά και αν φαίνονται τα πακέτα τους.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.