Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manitou

Members
  • Περιεχόμενο

    4591
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    102

Manitou τελευταία νίκη Απριλίου 29

Manitou είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος Manitou

  • Γενέθλια 01/02/1979

Retained

  • Member Title
    ChrisLav

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Ξάνθη
  • Χώρα
    Greece
  • Επάγγελμα
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
  • Ενδιαφέροντα
    Κόμιξ, Ποδήλατο, Βιβλία, Μουσική

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

11964 προβολές προφίλ

Manitou's Achievements

Comics Fan

Comics Fan (6/9)

35.9k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλά τα λες. Αλλά ας βάλω ακόμα έναν προβληματισμό στο τραπέζι. Δυστυχώς την οποία πτώση στις πωλήσεις δεν την αντιλαμβάνονται ως "ας βελτιώσουμε το προϊόν να ξαναγοραζει ο κόσμος "αλλά ως "ας κόψουμε το προϊόν αφού δεν αγοράζει ο κόσμος". Και αν υπάρχει εναλλακτική λύση μαζί σου να τα παρατήσουν τα Ντίσνεϋ. Αν όμως δεν υπάρχει????
  2. Συμφωνώ σε όλα. Η επιλογή της καθημερινής είναι καθαρά στο να πιάσει το παιδικό κοινό στο οποίο δρα αποτρεπτικά μια μεγάλη συλλογή παλαιών ιστοριών (πόσο μάλλον όταν δημοσιεύεται με τεράστια διαλείμματα) ενώ μια τέτοια σειρά σνακ είναι πιο "εύπεπτη". Δυστυχώς αυτή είναι και η λέξη που καθόριζει τον σχεδιασμό της Κ. Εύπεπτα .. Δυστυχώς
  3. Υπέροχη συλλογή. Και εγώ στα 16 μου όπως ο αδελφοΙνδιανος είχα Ντίσνεϋ, περιπέτειες, Μπλεκ και αυτά σε έναν μεγάλο κουβά!!!
  4. Ακόμα.και αν τύχει να βάλουν καμία τότε είναι αδημοσίευτη. Οι ιστορίες του Σκάρπα που μας έμειναν έχουν πολλές ήδη δημοσιευμενες μέσα. Τι να πω. Μακάρι να κάνουν ένα τέτοιο περιοδικό που να βάζει Σκάρπα, Καβατσανο, Κάρπι, Μαρυ κλπ. Όλοι το ζητάμε.
  5. Τελείως βλακεία αυτό που είπαν. Στο νέο Μίκυ Μαους (που είναι εξαιρετικό παρεπιπτόντως) ΔΕΝ βάζουν παλιές ιστορίες. Το ίδιο ισχύει για όλα τους τα περιοδικά. Πώς λοιπόν είπαν κάτι τέτοιο. Άσχετη προφανώς ήταν αυτή...
  6. Το διαβάζω ακόμη αλλά εγώ δύο γρήγορα σχόλια. Η έκδοση είναι υπέρ σούπερ και η τιμή εξαιρετική. Όχι απλά τίμια αλλά παραπάνω από τίμια. Η υπόθεση τώρα είναι λίγο σοκ αν δεν είσαι προιδεασμένος. Ξεκάθαρα πολιτικό με φοβερό σχέδιο σφιχτή δομή και υπόθεση. Δεν κινείται στα πλαίσια της αλληγορίας καθώς τα λέει όπως είναι έξω από τα δόντια. Αυτά προς το παρόν.
  7. Εγώ το δικό μου πριν από 39.5 χρόνια (μόλις 38 τεύχη μετά από αυτή της συνοδοιπόρου @ paola ).
  8. Χαχαχαχα. Ακριβώς τα ίδια ζητήσαμε.
  9. Εμείς ευχαριστούμε για το τόσο ωραίο θέμα που άνοιξες. Όταν καταλήξεις κάπου και δεις και την ανταπόκριση μοιράσου το μαζί μας αν θες.
  10. Δες τι βρήκα ψάχνοντας να σε βοηθήσω. Ξενόγλωσσα μεν και όχι τόσο άμεσα προσβάσιμα αλλά πραγματικά ενδιαφέροντα https://dekkocomics.com/about/whats-dekko
  11. Ίσως κάτι απλό σε σύλληψη από σε γλώσσα αλλά διασκεδαστικό. Θανασάκη Αρκά?
  12. Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο αλλά ας γράψω πέντε πράγματα μπας και βοηθήσω. Καλό είναι να συνδυαστεί η ηλικία με το γνωστικό επίπεδο και το φάσμα που βρίσκεται ο ανιψιός. Αν είναι ας πούμε υπερλειτουργικος με μεγάλο iq όπως ας πούμε ο Sheldon στο big bang ή αν είναι από την άλλη μεριά. Θα έλεγα προσωπικά να προσπαθήσεις να μην ξεχωρίσεις πολύ τον ένα ανηψιού απο τον άλλο. Αν ας πούμε είναι κοντά σε ηλικία να πάρεις κάτι παρόμοιο και ας αδικησεις τον έναν από τους δυο. Μας λείπουν πληροφορίες. Ξέρει να διαβάζει? Είναι καλό σε αυτό? Αν θες γράψε κάτι εδώ ή αν δεν θες στείλε μου πμ να το συζητήσουμε.
  13. Manitou

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Ωραίο φαίνεται. Ελπίζω οι Ντάλτον να είναι οι πρωταγωνιστές αυτή τη φορά!!!
  14. Πολύ καλές οι απόψεις σας. Κάπως έτσι είναι. Απλά ρε παιδί μου, μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν υπέροχα κόμικ εκεί έξω που δεν κάνουν το γκελ που πρέπει. Και συνεχίζοντας το σκεπτικό του @ Laz33 αναρωτιέμαι αν αυτά τα σπουδαία πραγματικά κόμικ δεν διαβάζονται ή απλά δεν παρουσιάζονται. Νομίζω ότι πάω προς το πρώτο. Για αυτό και ατεχνως "υποβάθμισα" τις ιστορίες της συλλογής αυτής. Σε άλλα νέα προσωπικά με αφήνει ικανοποιημένο η 15ημερη κυκλοφορία. Έτσι ίσως πάρω κάποιους τόμους ώστε να μπουν σε μια λογική ροή και να τους διαβάσω. Αλλιώς να παίρνω τόμους και να μεγαλώνουν τη στιβα με τα αδιάβατα δεν το κάνω. Ξέρω ότι αν το συνεχίσω αυτό εσαεί, και καθώς όσο περνάει ο καιρός ο χρόνος μειώνεται, κάποια κόμικ θα τα αγοράσω και δεν θα τα διαβάσω ποτέ.
  15. Εννοείται ότι δεν είναι. Άλλωστε και εγώ τα Spiderman μαζεύω και είναι αυτά που μου αρέσουν. Εννοούσα ότι ακόμα και για ιστορία του Spiderman που είναι χαζομάρα γίνεται χαμός και όχι ότι κάθε ιστορία είναι χαζομάρα. Λάθος διατύπωση.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.