Jump to content

Manitou

Members
 • Posts

  2,221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Manitou last won the day on July 22

Manitou had the most liked content!

About Manitou

 • Birthday 01/02/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Ξάνθη
 • Country
  Greece
 • Profession
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
 • Interests
  Κόμιξ, Ποδήλατο, Βιβλία, Μουσική

Recent Profile Visitors

6,015 profile views

Manitou's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

15.8k

Reputation

 1. Kai εμένα οι τωρινές ιστορίες του Στορμ (μιλάμε για μετά το τέλος της ιστορίας της Πανταβρε) δεν μου αρέσουν καθόλου. Βασικά δεν τις διαβάζω καν. Αν έβαζαν τις πρώτες ιστορίες που δεν διαβάσαμε (το Μπλεκ ξεκίνησε από την ιστορία 12) θα ήταν μια χαρά. Εννοώ να διαβάζαμε αυτές που μας λείπουν από το στορυ του Lawrence.
 2. Ναι ναι έχεις απολυτο δίκιο. Μπερδεύτηκα και εγώ. Κρίμα και τσάμπα χάρηκα!!!Thanks φίλε!
 3. Διάβασα στο Fb ότι στο νεο περιοδικό (Non stop comics) το Storm ξεκινάει από το νούμερο 1. Έκανα ερώτηση αν πρόκειται για το νούμερο 1 του Lawrence ή από εκεί που έμειναν από το ΜΠΛΕΚ. Για να δούμε...
 4. Πάντως η πρώτη ιστορία έχει δημοσιευτεί 40 χρόνια πρίν. Πρακτικά αδημοσίευτη. Στις υπόλοιπες είναι και κάποιες που διαβάσαμε μετά το 2000 (10 ή 20 χρόνια πριν). Έχει και Γκαντσο. Μ αρέσει πολύ αυτό το κοράκι!
 5. Βρήκα στη Μόλυβο της Λέσβου ένα τεύχος από αυτό το περιοδικό και δύο από τις χαρούμενες ιστορίες Ντίσνεϋ. Η κόρη μου τα λάτρεψε και εγώ θυμήθηκα τα πολύ μικρά μου. Απίθανα χαρούμενα περιοδικά
 6. Ο έμπειρος δημοσιογράφος γράφει την είδηση ψάχνοντας σε βάθος χωρίς να μένει στο εξώφυλλο.
 7. Ως ένα σημείο έχεις δίκιο. Μήπως ομως τα σημερινά παιδιά είναι οι έφηβοι της δικής μας εποχής? Εγώ έχω κόρη 4 χρονών και σκέφτεται οπως εγώ στο δημοτικό.
 8. Εντωμεταξυ το άρθρο που εξηγεί το πώς άλλαξε φύλο το αγαπημένο μας άλογο είναι καταπληκτικό! Ωραία χρόνια ρε παιδί μου...
 9. Μα δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να αποκαλείτε την Ντόλυ μας Ντολή. Τσ τσ τσ....
 10. @hardivic μόνο εσύ το κάνεις γιατί είσαι από τους λίγους που έχουν όλες αυτές τις εκδόσεις. Χεχε! @Kriton εγώ θεωρώ ότι εκτός λίγων εξαιρέσεων οι αποδόσεις στα ονόματα στα ελληνικά είναι καταπληκτικές και πολύ κοντά στο πρωτότυπο. Βέβαια ακόμα γελάω με τον Σπύρο Γρανάζη και κάτι Πιπηδες που έχω πετύχει σε παλιά ΜΜ. Πάντως ισχύει αυτό που λες για τις μεταφράσεις. @Gong πολύ σωστή η σύγκριση παλιών νέων. Πράγματι η νέα Ιταλική σχολή κάνει εκπληκτικες σειρές. Πάντως παλιοί νέοι όλοι καλοί. Μπράβο στους γείτονες Ιταλούς γενικά!
 11. Καμιά φορά που λέω ότι μου λείπουν οι συζητήσεις πάνω στις ιστορίες αυτό εννοούσα. Λοιπόν φίλε @hudson εμένα πάλι μου αρέσουν και τα δύο. Και φυσικά φυσικότατα τα καφρικα Ιταλικά που μας μεγάλωσαν αλλά και τα πιο political correct σημερινά. Δεν μου άρεσαν αυτές οι σχετικά αδιάφορες ιστορίες από το ΜΜ 1600 μέχρι το 2000 χονδρικά. Μια ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ των δύο εποχών. Της εποχής Τσιμινο Σκάρπα Κάρπι κλπ και της εποχής Καστυ Φατσινι Τζικε Μοτουρα κλπ. Η διαφορά είναι αυτή που ανέφερες. Τα παλιά είναι πιο καφρικα, είναι πιο "κακό" ανάγνωσμα για ένα παιδι, είναι πολύ πιο απλά με σεναριακές τρυπαρες, αλλά είναι σαφώς πιο ωμά διασκεδαστικά. Τα σημερινά είναι πιο καθώς πρέπει, σαφώς πιο πολύπλοκα, χωρίς πολλές σεναριακές τρύπες, σαφώς πιο political correct (αυτά που κάνει ο Σκρουτζ στις παλιές ιστορίες είναι για φυλακή, αυτά που κάνει ο Ντόναλντ είναι για να του πάρουν την επιμέλεια, και αυτά που κάνουν τα ανηψακια είναι για αναμορφωτήριο) αλλά λιγότερο διασκεδαστικά με την απλή έννοια του γελάω με αυτά που διαβάζω. Αυτή είναι και η διαφορά των εποχών αν το καλοσκεφτείς.
 12. Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα θέμα ρε συ. Έχουμε αυτή τη χρήσιμη λειτουργία στο φόρουμ που βλέπουμε όλα τα update στα διάφορα θέματα. Τι να το κάνω όμως αν θάβονται χρήσιμα πράγματα για μηνύματα όπως αυτά που ανέφερα. Δεν λέω να κάνουμε και χαβαλε και να ποσταρουμε και ανούσια. Αλλά μέχρι ένα σημείο. Θέλει λίγο μέτρο.
 13. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι το κάνουν επίτηδες κάθε χρόνο για να ξεχωρίζουμε τους τόμους της κάθε χρονιάς. Πάντως σαν ποιότητα εκτύπωσης και χρωμάτων έχουμε αναβάθμιση φέτος σε σχέση με πέρσι.
 14. @Disney comics club gr σταματά σε παρακαλώ να ποσταρεις κάθε δέκα δευτερόλεπτα ότι σκεφτείς. Δεν είναι τσατ. Χάνονται πολλές πληροφορίες στα δεκάδες μηνύματα χωρίς λόγο. Τον τελευταίο καιρό τα Ντίσνεϋ τα έχετε διαλύσει με το συνεχές σπαμ. Παράθεση στην παράθεση και σχόλια του τύπου "καλή φάση δικέ μου" " Ω ναι" "τι είπες?" "Ω ναι" " α ναι". Υπάρχουν κανόνες. Σεβαστείτε τους. Είναι forum δεν είναι τσατ.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.