Jump to content

Manitou

Members
 • Content Count

  2,137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Manitou last won the day on March 1

Manitou had the most liked content!

Community Reputation

15,039 Excellent

About Manitou

 • Rank
  ChrisLav
 • Birthday 01/02/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Ξάνθη
 • Country
  Greece
 • Profession
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
 • Interests
  Κόμιξ, Ποδήλατο, Βιβλία, Μουσική

Recent Profile Visitors

5,557 profile views
 1. Σίγουρα πιο διασκεδαστικός. Και το σκότωμα από τα public με 2 ευρώ ήταν καθαρή κλοπή!!!
 2. Φίλε το Μαφάλντα 25 όταν το βρήκα το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα άλλο. Το έψαχνα καμία δεκαετία. Και τα αξίζει τα λεφτά του!
 3. @Indian με αυτά τα δέκα ευρώ κάθε εβδομάδα εκτός από το δεξί αντιβραχιονιο αγοράζεις και την αγάπη μας κάθε εβδομάδα!
 4. Αυτά τα τρία ΛΛ είναι με διαφορά τα τρία χειρότερα όλης της συλλογής. Ακόμα και από τα πρώτα του Μόρις με το περίεργο σχέδιο και τις περίεργες ιστορίες ήταν χειρότερα.
 5. Το τελείωσα. Για κάποιον που έχει διαβάσει και αγαπήσει το Watchmen αλλά δεν έχει καμία σχέση με DC η κατάσταση έχει ως εξής. Το πρώτο μέρος είναι άψογο. Θυμίζει Watchmen (φυσικά δεν είναι) έχει ενδιαφέρον, μας γνωρίζει νέους ήρωες με χαρακτηριστικά του Watchmen και επίσης έχει αυτά τα ενδιάμεσα κείμενα που (σε πολύ πιο φτωχό πλαίσιο) μοιάζουν με τα υπέροχα κείμενα που απογειωναν την ιστορία στο original έργο του Moore. Το δεύτερο μέρος μου ήταν μέτριο και στο τέλος αδιαφορο. Δεν θύμιζε Watchmen. Αφορούσε αυτό το πολυσυμπαν της DC με του εκατομμύρια κακούς και καλούς με κανονικά ονόματα και ψευδονυμα. Αυτό σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα τερτιπια του Δρ. Μανχάταν ήταν σαν να θες να μελετήσεις τη θέα μιας πόλης μέσα από Roller Coaster. Τα ενδιάμεσα γραπτά κομμάτια μου ήταν αδιάφορα. Το δε τέλος απλά δεν μου είπε τίποτα διότι απλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε και δεν είχα κουράγιο να ψάχνω τους δεκάδες πρωταγωνιστές του στα διαφορετικά time frames. Γενικά με αυτή την εκδοση κατάλαβα γιατί μου άρεσε το Watchmen και γιατί βγάζω σπυριά με αυτά τα πολυσυμπαντα και τις δεκάδες earth με τους εκατοντάδες ήρωες. Δεν κάνουν για μένα απλά. Χάρηκα όμως που έχω στη συλλογή μου ένα τόμο που έχει μέσα όλη την DC. Σε συνδυασμό με την εγκυκλοπαίδεια της Marvel μόλις ολοκλήρωσα το πέρασμα μου από τα υπερηρωικα. Very nice indeed. Τελειώνοντας να πω ότι ο Moore έκανε ένα θαυμάσιο graphic novel με 6+6 χαρακτήρες. Ουκ εν το πολλώ το ευ αλλά εν το ευ το πολλώ.
 6. Νίκο μετά και από την δικιά μου ανάγνωση (έχω διαβάσει το μισό) τα σχόλια μου είναι ακριβώς τα ίδια. Μιλάμε για απίθανη έκδοση. Μακριά από την αφήγηση της φουστανελας που και εμένα τόσο με εκνευρίζει. Ο Soloup έχει μελετήσει έχει δημιουργήσει έχει δώσει ένα έργο ζωής για αυτή τη χρονική περίοδο. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!
 7. Να κάπου που τους βρήκα μαζεμένους. Παιδιά να χαίρεστε τη γιορτή σας. Επίσης Χρόνια πολλά σε όλους για το Πάσχα. Να είμαστε όλοι καλά γέροι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.
 8. Φίλε @Lekker το post που έκανες είχε πολύ ενδιαφέρον. Φυσικά δε λες μπούρδες όπως σου εξήγησε και ο καθόλα αρμόδιος. Το ποιους χρωματισμούς προτιμάει ο καθένας βέβαια είναι και λίγο υποκειμενικό. Έχει να κάνει με το πώς συνήθισε/μεγάλωσε και με το τι ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική του. Και εγώ μάλλον με τα δικά σου γούστα πάω αν και να σου πω την αλήθεια αυτοί οι πιο έντονοι χρωματισμοί της καθημερινής β περιόδου έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Είναι πιο παιδικοί όπως σωστά λες αλλά είναι και πιο "για καρτ ποσταλ". Πάντως τέλειους χρωματισμούς έχει η εγκυκλοπαίδεια του Ρόσα της fantagraphics. Εκεί είναι για μένα η ισορροπία.
 9. Ποιος είναι πιο vintage. Εσύ που θέλεις τον ΚΙΤ (και όχι τον δικό μας ΨΙΤ ) ή εγώ που θυμήθηκα τα χρόνια μου στο λύκειο από την τραγουδαρα του βίντεο.
 10. Πολύ ωραία ιστορία. Ωραίο σχέδιο και ωραία υπόθεση. Υστερεί λίγο σε αγωνία καθώς από την αρχή ξέρουμε τον καλό τον κακό και το τι τελικά θα γινει. Αλλά γενικά ωραία ιστορία.
 11. Α για αυτό δεν έχει κίνηση αυτό το thread.... Λοιπόν Αλεξανδρούπολη έχει ωραίο γύρο το chicken story. Ωραίο φαγητό έχει επίσης το "γυροποιητο". Αν σε πετύχω το Πάσχα πουθενά στην Αλεξανδρούπολη (σε καμία άδεια αν κατέβεις) θα σου πετάξω το Avengers που ήταν μάπα και θα με καταλάβεις.
 12. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι δεν είναι κακοπροαίρετος. Θα περίμενε κανείς στην ψηφοφορία του ΚΟΜΙΞ οι επιλογές να είναι Άθλιο, Απαράδεκτο, Βλακεία, Πεταμένα Λεφτά, Εμετός, Κακό, Καλούτσικο
 13. Ναι μου ακούγεται παρα πολύ λογικό! Πάντως είναι γεγονός ότι το ποιος σκότωσε τον Λούκυ Λουκ ήταν πραγματικά ευχάριστη έκπληξη. Ελπίζω και αυτό να είναι το ίδιο.
 14. Εεε σε σχέση με τα καινούρια το 80 είναι vintage αδερφέ. Μην κοιτάς που για μας τους ολίγον σιτεμενους είναι τοοοσο κοντά. 40 χρόνια πίσω είναι! Άσε που το vintage ακούγεται και ωραία. Αντί να πεις ξέρω γω "παιδιά αυτή η ιστορία του Θορ είναι καμία παμπαλαιη?" . Και μιας και είδαμε το θέμα του vintage να ξαναρωτήσω "είναι κάποια σημαντική ιστορία του ήρωα ή μια της σειράς?" Ψάχνοντας στο google κατάλαβα ότι είναι το τεύχος 337 της πρώτης σειράς του Θορ. Άρα φαντάζομαι δεν θα έχει κάποιο origin απλά μια συνηθισμένη ιστορία του Θορ.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.