Jump to content

Angel.tze

Members
 • Content Count

  1,474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Angel.tze last won the day on November 6 2015

Angel.tze had the most liked content!

Community Reputation

8,744 Very Good

6 Followers

About Angel.tze

 • Rank
  The Octopus of the Idiotic Perverted Chicken
 • Birthday 10/10/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  εκεί 1-0
 • Country
  Greece
 • Profession
  μάλλον σερβιτόρος
 • Interests
  Κόμικς, ζωγραφική, πληροφορική, άνιμε, κορίτσια

Recent Profile Visitors

4,466 profile views
 1. Αυτό το κατάλαβα αφού διάβασα την ιστορία. Απλά ό,τι είχα δει μέχρι και την ανάγνωση μού έδινε την εντύπωση πως αυτό θα ήταν το θέμα της ιστορίας. Δυστυχώς, διαψεύσθηκα. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν εντυπωσιάστηκα άμεσα, όχι επειδή δεν ήταν καλή η ιστορία. Παρολ'αυτά, ακόμα πιστεύω ότι είχε wasted potential. Επίσης, θα με ενδιέφερε να μάθω ποια είναι αυτή η άλλη ιστορία που αναφέρεις, αν φυσικά σου βρίσκεται εύκαιρος ο τίτλος και είναι ταιριαστό το thread (παει το emoji )
 2. Έχοντας διαβάσει τα δύο τεύχη (342 και 343) στη σειρά, μόνο για χάρη του TimeCrime, επειδή ήθελα να διαβάσω την εν λόγω ιστορία απ'όταν κυκλοφόρησε στο topolino, μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές ήταν απολαυστική η ανάγνωσή τους. Συγκεκριμένα, εξεπλάγην όταν διάβασα τις δευτερεύουσες, συμπληρωματικές ιστορίες, διότι πράγματι διασκέδασα διαβάζοντάς τες. Ειδικά η ιστορία με τα λεωφορεία μού άρεσε πάρα πολύ, όντας τελείως κάφρικη. Το τέλος ήταν όντως κάπως αντικλιματικό, σαν δηλαδή το punchline (πως χωράει μόνο ένας άνθρωπος πια σε κάθε λεωφορείο) να μην ήταν το αποκορύφωμα της περιπέτειας. Από εκεί και πέρα, όντως ικανοποιήθηκα αρκετά. Τώρα, στις αμαρτίες μου περί του TimeCrime. Το διάβασα. Παραδέχομαι ότι δεν μου άρεσε πάρα πολύ. Όχι όμως επειδή δεν ήταν καλή ιστορία καθαυτή. Μια χαρά ωραία ιστορία ήταν, με αρκετές όμορφες ιδέες και δυνατές σκηνές, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Επίσης η γκομενάρα Κατρίνα έδωσε ρέστα. Απλά νιώθω ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περίμενα και επίσης πως η ιδέα να παρευρίσκονται ο Φάντομ και ο πράκτορας Ντακ σε μια ιστορία είχε πολύ potential το οποίο πήγε χαμένο. Συγκεκριμένα, αυτό που ανέμενα ήταν μια σχετικά ρεαλιστική ιστορία περιπέτειας που θα έδειχνε πώς καταφέρνει ο Ντόναλντ να φέρει μια ισορροπία σε όλες τις ταυτότητές του. Πώς μπορεί δηλαδή να έχει όλους αυτούς τους ρόλους και να τους φέρνει εις πέρας ολομόναχος, χωρίς δηλαδή να αποκαλύπτεται σε κανέναν. Αυτή η σκέψη/απορία μου ποτέ δεν ικανοποιήθηκε, οπότε δυστυχώς νιώθω ότι δεν μου προσέφερε η ιστορία κάτι το ουσιαστικό. Πάντως, εάν ήταν να κρίνω την ιστορία μεμονωμένα, αποστασιοποιημένα, τότε θα έλεγα ότι είναι πράγματι μια καλή ιστορία με σωστή ροή και συνοχή, σίγουρα.
 3. @Paliakoudis φίλος μου παρήγγειλε οκτώ βιβλία τέλη Σεπτεμβρίου από BD και του έφυγαν στις 8 Οκτωβρίου, δηλαδή ακριβώς τρεις μήνες πριν. Μέχρι σήμερα δεν του έχει φτάσει ούτε ένα από τα βιβλία. Χτες το βράδυ το συζητούσαμε, πως είναι πολύς ο καιρός που έχει περάσει για να θεωρηθεί αμελητέο.
 4. Ρε με πείσατε να αγοράσω έκδοση της Καθημερινής μετά από τέσσερα χρόνια! Αύριο πρωί το αγοράζω στάνταρ.
 5. Η Λύλα είναι αντικειμενικά (υποκειμενικά) εξαιρετική, αλλά οφείλω να ομολογήσω πώς εγώ είχα παιδικό έρωτα την Κατρίνα στην αθώα ηλικία των 10 ετών (childhood crushes που λέμε στο χωριό), οπότε αυτομάτως νικάει λόγω νοσταλγίας (όχι ότι δεν την λατρεύω ακόμα) Αφήστε που το πλαίσιο στο οποίο δρα (κατασκοπιλίκι) την κάνει ακόμη πιο κουλ!
 6. Εγώ μόνο ένα πράγμα είχα στο μυαλό μου αρκετά χρόνια όσον αφορά στα κόμικς που μπορούν να μπουν σε βιβλιοθήκες σχολείων: Assassination Classroom. Ανεπιφύλακτα. Όλα αυτά τα λέω σαν μαθητής εγώ ο ίδιος (δηλαδή μέχρι πρότινος μέσα στο target group του όλου νήματος). Το Assassination Classroom έχει γραφτεί ξεκάθαρα για παιδιά γυμνασίου/λυκείου, τους "μιλάει" σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχουν πολλοί συσχετισμοί και κατανόηση, έχει τρομακτικά πολλά διδάγματα σε όλη του την έκταση (για την εκπαίδευση, για τη ψυχοσύνθεση του ανθρώπου, για τους δεσμούς, για τους φόβους του μέλλοντος κλπ κλπ) και είναι απλώς απίστευτα απορροφητικό. Έχει όλα τα θετικά των μηνυμάτων, της περιπέτειας και του ενδιαφέροντος που θα δείξουν τα παιδιά. Δεν θα αντιμετωπιζόταν σαν "γλυκανάλατο ηθικό ανάγνωσμα" (κάτι που ξενίζει γιατί συνήθως δεν είναι ειλικρινές) από τα ίδια τα παιδιά, θεωρώ. Εν κατακλείδι, είναι ό,τι πρέπει για παιδιά 3ης γυμνασίου και άνω, γιατί είναι σε αυτή τη φάση που θα το εκτιμήσουν τρομερά (μιλάω από προσωπική εμπειρία, έμαθα πάρα πολλά πράγματα που ούτε θα είχα σκεφτεί μόνος μου). Δυστυχώς, έχει μερικά "σόκιν" αστεία σε κάποια κεφάλαια, τα οποία προσωπικά δεν με εντυπωσιάζουν ούτε τα θεωρώ τραγικά σε καμία περίπτωση, αλλά ο κώδικας ηθικής σε σχολεία ίσως να τους απέτρεπε από το να το βάλουν στα ράφια της βιβλιοθήκης, παρά το γεγονός ότι όλο το έργο είναι άριστα δεμένο.
 7. Ώχου, χαμό προκάλεσα και πήγαμε off-topic. Παρολ'αυτά, νιώθω μια ανάγκη να βάλω ένα τέλος στο θέμα με τα χεράκια μου Κοκομπλόκο μεσημεριάτικα. Μ' έπνιξε το δίκιο και ζαλίστηκα. @apetoussis82 παραδέχομαι την αντικειμενική μου ήττα. Η ψυχή όμως επιμένει, το μυαλό δεν επηρεάζεται, τα ιδεώδη παραμένουν. Όμως, αλήθεια, δεν μου είπατε: μόνο εμένα μου φάνηκαν άβολες οι φάτσες τους τελικά ή ου?
 8. Πάμε όλοι μαζί. Επαναλάβετε μετά από μένα: Χίουη Λίουη Ντίουη Δεν μπορείτε να με πείσετε για το αντίθετο
 9. Είναι πολύ όμορφη η αναφορά στον γνωστό πίνακα του Μπαρκς και είναι αναμφίβολα ένα αισθητικά άρτιο σχέδιο με πλούσιο χρωματισμό. Παρολ'αυτά, φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος που παρατηρεί μια σχετική έλλειψη εξάσκησης του Κάστυ στο σχεδιασμό των παπιών. Είναι λίγο άβολες οι εκφράσεις τους πλην αυτών του Χιούη (ο μπλε ), ο οποίος είναι σε προφίλ και, σε μικρότερο βαθμό, του Ντόναλντ, και φαίνεται σαν να υπάρχουν κατάλοιπα από τα γάντια των κατοίκων του Μίκυ Σίτυ κυρίως στα χέρια του Σκρουτζ, τα οποία δεν μου αρέσουν καθόλου στην εμφάνιση. Δηλαδή η πλαστικότητα είναι υπερβολική για μένα. Δεν ξέρω, ίσως να με έχουν επηρεάσει οι άλλοι τίτλοι που διαβάζω και απλώς να έχω αποστασιοποιηθεί αρκετά ώστε να μου φαντάζουν ξένα.
 10. Δεν το πιστεύω! Σε τέτοια επίπεδα έχουν φτάσει Οκ, καλά να είμαστε, με απογοητεύουν ολοένα και περισσότερο κάθε φορά που αποφασίζω να τσεκαρω.
 11. Παιδιά, μόνο μια διευκρίνιση. Αλήθεια ισχύει αυτό? Ειλικρινά διαφήμισε η Καθημερινή το Ωχ Έλατο ως κεντρική του επόμενου τεύχους? Σοβαρά δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι απλά ένα αστείο ή γεγονός (εκεί έχει φτάσει η απελπισία μου να 'ούμε).
 12. Το έργο παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, εν μέρει λόγω του κόνσεπτ και εν μέρει λόγω του εξαιρετικού σχεδίου του Λαγουβάρδου (τίποτα καινούργιο δηλαδή, από τους αγαπημένους μου Έλληνες καλλιτέχνες/κομίστες). Ευτυχώς που το πρότζεκτ είναι στα αγγλικά, καθώς θα μπορούσε να προσελκύσει και ξένο κοινό, μιας και ο συγγραφέας είναι Καναδός. Μακάρι να είναι καλοτάξιδο, αν και υποθέτω ότι το σκορ που ζητάνε είναι αρκετά υψηλό. Εγώ δεν θα συνεισέφερα με τίποτα, λόγω παντελούς έλλειψης χρημάτων Όταν τεθεί προς μαζική κυκλοφορία λογικά θα το τιμήσω, αν μη τι άλλο για το εξαιρετικό και χορταστικό σχέδιο.
 13. Γέλασα/snortάρισα σε διάφορα σημεία, ήταν άκρως διασκεδαστικό, οι ψευδοειδήσεις (με αποκορύφωμα τη συνέντευξη με τον Γκούφυ) μου άρεσαν σαν παρωδία και μάλιστα το σκατοποστάρισμα στο τέλος του τεύχος ήταν απολαυστικότατο Τις ιστορίες δεν τις διάβασα (εντάξει, πόσες φορές πια? ), αλλά, ρίχνοντας μια γενικότερη ματιά, είναι προσεγμένη δουλίτσα το τεύχος και λογικά θα κατηγοριοποιούταν ως "archive", σαν δηλαδή να συγκεντρώνεται υλικό από διάφορες πηγές (το ΚΟΜΙΞ και οι τόμοι δηλαδή) για μια καλή επανάληψη. Τα σκαναρίσματα είναι σε γενικές γραμμές οκ, είναι προφανές ότι η ποιότητά τους δεν είναι και η καλύτερη, αλλά συνηθίζεται αρκετά εύκολα, εμένα προσωπικά δεν με ξενίζουν. Στα θετικά και το μέγεθος (98 σελίδες, περισσότερες μάλιστα από το παλιό το καλό το ΚΟΜΙΞ), καθώς και η πηχτή θεματολογία στις ιστορίες, που καθιστούν το pdf χορταστικό. Δεν θα το τύπωνα σε καμία περίπτωση, αλλά για μια online ανάγνωση είναι ιδανικό. Θα τσεκάρω και το επόμενο τεύχος όταν βγει
 14. Χρόνια πολλά! Ό,τι επιθυμείς :beer:

  1. Andysaurus

   Andysaurus

   Σε ευχαριστώ πολύ!!

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.