Μετάβαση στο περιεχόμενο

paola

Members
  • Περιεχόμενο

    2264
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

paola τελευταία νίκη Ιανουαρίου 25 2013

paola είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος paola

  • Γενέθλια 09/22/1977

Retained

  • Member Title
    ΛΕΦΙΚArt

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

24919 προβολές προφίλ

paola's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

20.4k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλή χρονιά και επισημως απο εδω,με υγεία πανω απ'ολα! Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν και ειχαν γενέθλια τον τελευταιο (πολυ) καιρο,στους Φωτηδες χθες και στους Γιάννηδες σήμερα. Γιαννη-Μενιγ Γιαννη -Ουγκ (στους στυλοβάτες πρωτα) και στα αλλα παιδακια που γιορτάζουν πολλές ευχές!!Γιατί 'forum χωρίς Γιάννη ,προκοπή δεν κάνει¨.
  2. Περσι αγορασα πολλα κομικς τα οποια δεν ποσταρα εδω,μεταξυ των οποιων ηταν Περιπετεια, Ζαγκορ και Κορτο Μαλτεζε. (Αχ μεγαλος ερωτας με τον Κορτο.Αλλα ενταξει,τον Λοχαγο Μαρκ δεν τον φτανει. ) Φετος απεκτησα κι ενα κομικ που ειχα χρονια στο μυαλο οτι θελω, "Σπυρου και Φανταζιο μια τρομερη εφευρεση."Δεν εχω φωτογραφιες απ'όλα οσα πηρα.
  3. Σέυχαριστω Θοδωρη! Να ευχηθω κι εγω σε ολα τα παιδια που εχουν γενεθλια αυτες (και ειχαν τις πολυ προηγουμενες) μερες, γιατι κλασικα χαθηκα απο τον κοσμο.
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Να είστε καλα!!
  5. Τελικα εφθασε στα χερια μου χθες, και το πρωτο τευχος που δεν ειχα μπορεσει να αγορασω! Ακομα ομως δεν εχω προλαβει να τα διαβασω.
  6. Ήταν που ειπα τον καλο λογο. Πηγα την Κυριακή για να το αγορασω στο μαγαζι που παω συνηθως και ειχε ολες τις εφημεριδες εκτος απο τις δυο που ηθελα να παρω! Και ολα τα περιπτερα που ηταν κοντα ηταν κλειστα (Κλασική αυγουστιάτικη επαρχία) Ελπιζω να κυκλοφορησει και αυτονομα αργοτερα.
  7. Καπως μπανταλό ειναι το σχεδιο σε αυτα τα τομακια βρε παιδακι μου...
  8. Χρονια πολλα Γιαννη-Μενιγ! Οτι επιθυμεις με υγεια! Χρονια πολλα στα παιδια που γιορταζουν ή εχουν γενεθλια ( ή ειχαν τον προηγουμενο καιρο)
  9. Πολλές ευχές στον πρόεδρο,και σε όλα τα παιδιά που γιορτάζουν σήμερα! Οτι επιθυμείτε με υγεία!
  10. Καλό Πασχα,χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!! Πόλλες ευχες σε οσους γιορτάζουν!! Επισης πολλες ( πολυ καθυστερημενες ) ευχες σε οσα παιδια ειχαν γενεθλια ή την γιορτη τους τον τελευταιο καιρο,και δεν τους ευχήθηκα. Οτι επιθυμειτε με υγεία παιδια!
  11. Σημερα κλεινουν 50 χρονια απο την πρωτη εμφανιση της Μαρβελ Ντακ! Η σελιδα Papersera ανεβασε μια σελιδα απο την πρωτη αυτη ιστορια που δημοσιευθηκε στις 8 Απριλιου 1973 ,κι εγω ανεβαζω την αντιστοιχη σελιδα απο την ιστορια στα ελληνικα, (Ο μίτος της Αριάδνης! )
  12. Το συγκεκριμένο τεύχος δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε ...
  13. Το πηρα πριν λιγες μερες. Αρχικα ημουν λιγο αναποφασιστη για το αν θα το παρω ή οχι. Οταν το ξεφυλλισα και ειδα ποσο ομορφο ηταν ειπα ok.. Εκτος απο ομορφο σχεδιο εχει και ομορφη ιστορια. Πολυ καλο!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.