Jump to content

φλοκ

Veterans
 • Content Count

  7,076
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  165
 • Points

  8,839 [ Donate ]

φλοκ last won the day on May 14 2019

φλοκ had the most liked content!

Community Reputation

83,995 Very Popular

About φλοκ

 • Rank
  Αρφ ! Αρφ ! Γκρρρρρ
 • Birthday 10/06/1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Σπιτάκι Σκύλου
 • Country
  Peru

Recent Profile Visitors

5,305 profile views
 1. Τα τεύχη είναι πράγματι 8 . Τα Νο 4,5,6,7 δεν υπάρχουν ,δεν κυκλοφόρησαν ΠΟΤΕ. Τα 3 πρώτα της σειράς δηλαδή τα Νο3(1314) ,Νο 4(1315) ,Νο 5 (1316) είχαν διπλή αρίθμηση και τυπικά συνέχιζαν την αρίθμηση που τελείωνε στη Δ Περίοδο ,τελευταίο τέυχος της οποίας ήταν το Νο 9 (1313) . Μετά σαν τέταρτο τεύχος της Ε Περιόδου (extra) είναι το νούμερο 8 ,το οποίο πήρε την αρίθμησή του από τον αντίστοιχο Συλλεκτικό τον οποίο συνόδευε σαν ένθετο . Το ίδιο συνέβη και με τα υπόλοιπα 4 τεύχη της Ε Περιόδου (Νο9 ,Νο 10 ,Νο 11 ,Νο 12 ) . Κατά τη γνώμη μου κακώς αναφέρεται στο πινακάκι της σειράς οτι αποτελείται από 12 τεύχη αφού στην πραγματικότητα είναι 8 και επίσης οτι λειπουν τα εξώφυλλα 4-7 αφού αυτά δεν κυκλοφόρησαν ποτέ . Επίσης δεν ξέρω κατα πόσο είναι ορθό να αναφέρεται σαν αυτόνομη περίοδος αφού ουσιαστικά και τα 8 τεύχη αποτελούσαν ένθετα του Συλλεκτικού Μπλεκ. Και βέβαια αυτό που λέει η εκδοτική για τα πρώτα τεύχη ,οτι δηλαδή αυτά ήταν τα κυρίως έντυπα κι ο Συλλεκτικός ήταν ...'ενθετο ,είναι λίγο αστείο μιας και δεν έχω ξαναδεί ένθετο που να είναι 10πλασιο σε σελίδες από το κυρίως τεύχος .Κάπου χάνεται η έννοια της λέξης ένθετο... Αλλά αυτό είναι άποψή μου μόνο και ισως κάνω λάθος .
 2. Φανταστική σειρά ! Καταπληκτικά σκηνικά ,κοστούμια και φωτογραφία . Από τα πιο ευφάνταστα σενάρια για σειρές του είδους . Αρκετά ονόματα Ελλήνων (ομογενών προφανώς) ανάμεσα στους συντελεστές. Κορυφαία σειρά στο είδος της .
 3. Υπάρχουν κι αυτά επίσης : καθώς και αρκετές άλλες . Εξαιρετική σειρά 45λεπτων ταινιών ,αξίζει να την δουν οι φανς των Μπλεηκ & Μορτιμερ
 4. φλοκ

  ΖΑΓΚΟΡ

  Κώστα είναι στη σειρά των Ζαγκορ Παπαχρυσανθου , στα τεύχη 3,4 και 5 . Τίτλοι τευχών : ΖAGOR εναντίον Βρυκόλακα,Τραγική Αυγή και Αγωνία αντίστοιχα . Απο τις καλές ιστορίες Ζαγκόρ
 5. Πω ρε φίλε !!!!!!! Πω πω ....... Κάτι τέτοια ποστ δίνουν νόημα σ αυτό το θέμα.... Καλορίζικα και καλοδιάβαστα !!!!
 6. Λυκάρα Αποστολάρα !!!!!!!!! Χρόνια πολλά με υγεία ευτυχία και κόμικς πολλά . Να σε χαιρόμαστε !!!
 7. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας . Από την καρδιά μου σας εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απ όλα υγεία παιδιά .
 8. Χρόνια πολλά φίλε... Χαθήκαμε....

 9. μαχη. Κατασταση 9. 80 81. 3,5 ευρώ εφοδος 19 κατασταση 8+. 4. Ευρώ Για μενα παρακαλώ !
 10. Carl Barks 10X10 (Τερζόπουλος) 5€ Ο Ανθρωπος απ' το Αλκατράζ (Τα Απαντα του Ρομάνο Σκάρπα, Καθημερινή) 3€ Αυτα για μένα παρακαλώ !
 11. Χρόνια πολλά και καλά στον φίλο μας τον Γιάννη . Οτι επιθυμείς να το χεις ! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Γιώτα .(paola) . Υγεία ,τύχη και αγάπη σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά .
 12. ΚΡΑΝΟΣ---> 103 (4€) , 377 --> 3€ ΤΑΝΚΣ---> 312, --> 3€ Για μένα παρακαλώ .
 13. Χρόνια πολλά και καλά στο καλύτερο "παιδί" των κόμικς !! Κώστα (crc) πολύχρονος με υγεία και τύχη για σένα και τους αγαπημένους σου !
 14. Το εξώφυλλο του τόμου 233 που έλειπε από τη βάση . ανέβηκε στη βαση
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.