Μετάβαση στο περιεχόμενο

φλοκ

Veterans
  • Περιεχόμενο

    7145
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    165

φλοκ τελευταία νίκη Μαίου 14 2019

φλοκ είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος φλοκ

  • Γενέθλια 10/06/1966

Retained

  • Member Title
    Αρφ ! Αρφ ! Γκρρρρρ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Σπιτάκι Σκύλου
  • Χώρα
    Peru

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

10771 προβολές προφίλ

φλοκ's Achievements

GC Fan

GC Fan (7/9)

85.7k

Συνολική φήμη στο GC

  1. καλησπερα φιλε και παλι. Υπαρχει δυνατοτητα - αν εχεις καποια τευχη σεριφη - να μου στειλεις καποιες σελιδες που μου λειπουν; Σ ευχαριστω πολυ

    1. Εμφάνιση προηγούμενων σχολίων  2 περισσότερο
    2. φλοκ

      φλοκ

       

       

      Θα τσεκαρω τι από αυτα έχω και θα σου πω .Απλα πρέπει να ξέρω από αυτα που θα βρω τι ακριβως σου λείπει για να σκαναρω

       

    3. FOLOP NIK

      FOLOP NIK

      αν βρεις τα τευχη θα σου στειλω σελιδες. και παλι σ ευχαριστω πολυ

    4. φλοκ

      φλοκ

      Να εισαι καλά .Θα χαρώ να βοηθήσω

       

  2. Παρακολουθώντας από το ξεκίνημά της (Δεκέμβρης 2018) τη σειρά αυτή ,νομίζω ήρθε η ώρα να γράψω δυό λόγια . Έχοντας φτάσει ήδη τα 4 χρόνια κυκλοφορίας και τα 26 τεύχη (έχει κυκλοφορήσει και το 26ο της σειράς ) ,θεωρώ ότι είναι μια αρκετά πετυχημένη έκδοση για τους φανατικούς φίλους της θρυλικής 4άδας. Μια ομάδα συγγραφέων και σκιτσογράφων πλαισίωσαν στο πέρασμα του χρόνου τον Κ.Ρωμοσιό (βασικό σεναριογράφο της σειράς) και κατά την ταπεινή μου άποψη έχουν πετύχει το ζητούμενο : να κρατήσουν ζωντανό το συγκεκριμένο pulp φέρνοντας ταυτόχρονα και έναν αέρα συγγραφικής ανανέωσης , εισάγοντας στοιχεία noir ακόμα και sci - fi και ενηλικίωσης των ηρώων . Η έκδοση τεχνικά είναι αρκετά προσεγμένη ,καλό χαρτί εσωτερικά και βιβλιοδεσία που δίνει την αίσθηση βιβλίου ειδικά από το τεύχος 17 και έπειτα ,με τα "αυτάκια" σε εξώφυλλο - οπισθόφυλλο . Παράλληλα έχουν κυκλοφορήσει και 4 αν δεν κάνω λάθος συγκεντρωτικοί τόμοι οι οποίοι περιέχουν τεύχη της σειράς που είναι κύκλοι ιστοριών . Πρόκειται για τα "Οι θεοί ψιθυρίζουν ανάμεσά τους το όνομά σου " (τεύχη 8,17,18,19) ,'Το αστέρι στο στήθος " ( τεύχη 1,2,3 ) ,"Κάτω από τον βιολετή ουρανό " (τεύχη 4,5,6 χωρίς να είμαι βέβαιος γι αυτό ) και "Ο δρόμος του πολεμιστή " (τεύχη 7.9.10). Παραθέτω από το site της " Πρωτοπορείας " τα εξώφυλλα των παραπάνω συλλογών για αρχειακούς λόγους : Εκτός από τα παραπάνω η εκδοτική , για λόγους marketing προφανώς ,κυκλοφόρησε διάφορα memorabillia μαζί με κάποια από τα τεύχη της σειράς όπως καπέλα, στυλό ,mousepad ,τράπουλα με φιγούρες των ηρώων και τέλος ένα όμορφο επιτραπέζιο παιχνίδι . Παραθέτω κάποιες φωτό από κάποια που έχω : ΣΤΥΛΟ στο τεύχος 7 ΤΡΑΠΟΥΛΑ στα τεύχη 12 - 15 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΤΕΞΑΣ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ στα τεύχη 18 - 24 Εν κατακλείδι μία εκδοτική προσπάθεια που αν μη τι άλλο φανερώνει μεράκι κι αγάπη για το εγχείρημα . Εύχομαι καλή συνέχεια και εκδοτική μακροημέρευση
  3. Μερικά ακόμα (σε δουλειά να βρισκόμαστε........) 547, 548, 554, 1032 Και σε .zip ΜΣ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΑ.rar ΜΣ ΕΞΩΦΥΛΛΑ.rar
  4. καλησπερα φιλε μου, θα ήθελα να σε ρωτησω κατι. το mail μου ειναι nikosfolop@yahoo.gr

  5. Μερικά εξώφυλλα οπισθόφυλλα τευχών που λείπουν από τη βάση : 549 , 550, 551 ,552 , 947 , 969 Κι ένα zipάκι ....για τον Γιαννάκη : εξωφυλλα ΜΣ.rar , οπισθοφυλλα ΜΣ.rar
  6. Μερικά εξώφυλλα - οπισθόφυλλα που λείπουν από την βάση από τα τεύχη : 563,566,657 Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  7. Μερικά ακόμα εξώφυλλα - οπισθόφυλλα του Μικρού Σερίφη που δεν υπάρχουν στη βάση : 517,521,528,529,536,537,542,544 Τώρα και σε .....zip !!!!!!! Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  8. φλοκ

    ΤΕΞ

    Aψογη έκδοση !!! Καταπληκτικό σκίτσο από τον Σερπιέρι και υπέροχος χρωματισμός.Το ίδιο καλό και το σενάριο . Από τις καλύτερες εκδόσεις Τεξ που έχουν κυκλοφορήσει στην χώρα μας . Λίγες σελίδες συγκριτικά με άλλες ιστορίες του Τεξ ,αλλά κάθε καρέ μπορεί να το χαζεύεις ώρα και τελικά η διάρκεια της ανάγνωσης κρατάει πολύ παραπάνω . Πολύ τίμια και η τιμή του (αν συνυπολογίσουμε και τα αυξημένα κόστη έκδοσης). Συνίσταται ανεπιφύλακτα στους φανς του Τεξ και όχι μόνο.
  9. Καλησπέρα φίλε @ FOLOP NIK και συγχαρητήρια για τα τόσα εξώφυλλα που ανεβάζεις . Κατέβασα κι εγώ το οπισθόφυλλο που έστειλες και είναι πράγματι στις διαστάσεις που παραθέτεις . Τα 1960 pixels υψος είναι οριακά εντός προδιαγραφών (2000 pixels ελάχιστο υψος) . Είσαι πολύ κοντά .Οταν σκανάρεις και αφού τελειώσει το scan κάνοντας δεξί κλίκ στην εικόνα βλέπεις τις διαστάσεις και μπορείς ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς να αλλάξεις το μέγεθος της λίγο προς τα πάνω (π.χ τα 1960 να τα κανεις 2000 ) Οχι όμως μεγάλες τιμές π.χ 2500 γιατί θ αρχήσει να πιξελάρει . Ξανανεβάζω την εικόνα σου έχοντας αυξήσει το ύψος σε 2000 και θα δεις οτι είναι μια χαρά χωρίς να έχει πιξελάρει. Μεταφέρθηκε στην βάση. Μια άλλη ιδέα είναι να αυξήσεις τα dpi κατά το σκαναρισμα π.χ σε 600 και σίγουρα θα έχεις αυτόματα τις απαιτούμενες διαστάσεις. Ελπίζω να βοήθησα λίγο κι αν θέλεις κάτι ακόμα ρώτα ελεύθερα.
  10. Κρίμα τόση δουλειά του φίλου @ FOLOP NIK να πάει χαμένη .......... Φυσικά σαν παλιό μέλος του φόρουμ και της Δ.Ο γνωρίζω τους κανόνες και τις προδιαγραφές ,απλά κοιτάω όλη αυτή τη δουλειά και τα τόσα σκαναρίσματα και στεναχωριέμαι........ Anyway ανεβάζω δύο τεύχη ( εξώφυλλα - οπισθόφυλλα ) που λείπουν : Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  11. Ανεβάζω τα εξώφυλλο - οπισθόφυλλο του 343 που λείπει . Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον φίλο @ FOLOP NIK για τα άπειρα εξώφυλλα - οπισθόφυλλα που ανέβασε τόσο εδώ όσο και στο θέμα του Μικρού Σερίφη !!!!!! Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  12. Φέτος για πρώτη φορά νομίζω, υπήρχαν 3 διαφορετικά εξώφυλλα στα προγράμματα (τις προηγούμενες χρονιές ήταν δύο). Να και τα άλλα 2 λοιπόν : Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  13. Το συγκεκριμένο είναι πράγματι ένα από αυτά τα τεύχη που κυκλοφόρησαν μόνο με τον ΕΤ και ναι έχει δίκιο ο φίλος Γιάννης θα έπρεπε να υπάρξει ξεχωριστή παρουσίαση γι αυτά .
  14. Eχεις κάνει εξαιρετική δουλειά !!!!! Τις ευχαριστίες μου και τα σέβη μου.
  15. φλοκ

    ΤΑΝΚΣ

    Δεν θα στερούσα την χαρά αυτή (να "κλείσει" τη σειρά ) από τον Δόκτορα με τίποτα ....... Και για τις υπόλοιπες πολεμικές σειρές ισχύει το ίδιο. Ο Paingiver είναι ο γκουρού των πολεμικών σειρών στο site και δικαιωματικά πρέπει να ανεβάσει τα τελευταία εξώφυλλα όπου λείπουν. Υ.Γ Ασε που είμαι και λίγο τεμπελάκος .........
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.