Μετάβαση στο περιεχόμενο

DaDiRa

Moderator
 • Περιεχόμενο

  1.419
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  2,536 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

10.064 Εξαιρετικός

10 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος DaDiRa

 • Τάξη
  Μόνιμος θαμώνας
 • Γενέθλια 27/12/1997

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Ξάνθη
 • Χώρα
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

5.124 προβολές προφίλ
 1. Hints! Η συνέχεια του βγήκε χθες (με διαφορετικό τίτλο, οπότε ίσως να μην είναι ακριβώς συνέχεια, αλλά στο ίδιο σύμπαν).
 2. Από το strip "The Bus" του Paul Kirchner που δημοσιευόταν στο Heavy Metal την περίοδο 1978-1985.
 3. Ο Μοέμπιους γούσταρε τις μικρές v.7

  Άξιο παρατήρησης κατά τη γνώμη μου είναι το γεγονός της εκτέλεσης αλλά και ο τρόπος (με όπλο και στην επιφάνεια, όπου τριγύρω έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα), μόλις 1.5 μήνα μετά την έκρηξη. Επίσης, παρατηρήστε πως αναφέρει σαν κατηγορίες στον Coleman την "απειθαρχία στην εντολή" και τη "στέρηση από τις ΗΠΑ της δίκαιης εκδίκησης τους", προσπερνώντας τελείως το γεγονός ότι λόγω αυτών καταστράφηκε η δική τους πολιτεία. Μιας και ο ίδιος αναφέρει τον σοβινισμό στο afterword, νομίζω ότι με τον συνδυασμό των δύο παραπάνω, ειρωνεύεται τον παραλογισμό της όλης κατάστασης. Μου άρεσε πολύ η χρωματική παλέτα εδώ.
 4. THE LONG TOMORROW [ DAN O'BANNON, MOEBIUS ]

  Το ξαναδιάβασα και εγώ τώρα που έχω πιάσει τα Collected Fantasies με τη σειρά. Ο GeoTrou το συνοψίζει πολύ καλά στην τελευταία παράγραφο, αν και δεν συμφωνώ πως το σενάριο "δεν είναι στα ίδια επίπεδα" με το σχέδιο... απλά προφανώς δεν έχει καμία σχέση με τα συνηθισμένα πολυεπίπεδα σενάρια του Moebius. Δεν ένιωσα να υστερεί, λοιπόν, το σενάριο και θεωρώ ότι το σχέδιο είναι ακριβώς στο επίπεδο που χρειαζόταν για να το πλαισιώσει. Από όλα όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, μάλλον η καταλληλότερη αφετηρία για να γνωρίσεις τον σχεδιαστή. Το Blade Runner δεν το έχω δει, αλλά θα προσπαθήσω να διορθώσω αυτό το λάθος σύντομα.
 5. Προς στιγμήν αγχώθηκα ότι βρίσκεται με αναζήτηση στο φόρουμ. Αν μου πείτε ποιος το είπε αντί για το κόμικ θα σας σέβομαι ακόμα περισσότερο (εγώ πρέπει να ανοίξω το κόμικ για να θυμηθώ το όνομα του χαρακτήρα).
 6. "Έχεις 30 δευτερόλεπτα να αποδείξεις ότι δεν είσαι γίδι." Από πού;
 7. Να και κάποιος που βάζει κουίζ για την ιντερνετική νεολαία! The disturbing Joan Cornellà.
 8. Ωχ, δεν ήξερα ότι ο Moore σταμάτησε το Tom Strong πριν τελειώσει το run. :(

 9. Utopia (2013-2014)

  Amazon Orders ‘Utopia’ Drama Series From Gillian Flynn Based On UK Format
 10. Send Us Your Shelf Porn!

  Το κανάλι που τραβάει τα πιο κινηματογραφικά πλάνα έβερ για κόμικς αναβάθμισε τη βιβλιοθήκη του.
 11. Dark Horse News & Smalltalk

  Το Beasts of Burden (ξανά)επιστρέφει τον Αύγουστο(όχι με Thomson και Dorkin, αλλά με Dorkin τελικά...). https://www.avclub.com/beasts-of-burden-returns-for-a-new-horror-adventure-in-1825321899?rev=1523979781951
 12. Νέες κυκλοφορίες από την Anubis (2018)

  Όντως. Σε συνέχεια της απορίας του @Damia11 να προσθέσω πως ο 2ος τόμος (αυτός που βγάζει τελικά η Anubis) έχει μέχρι το τεύχος #15 της σειράς, ενώ ο 3ος έχει μέχρι το #24, αλλά χωρίς τα τεύχη του The Button (δηλαδή έχει τα 16-20 και 23-24) τα οποία συλλέγονται σε διαφορετικό τόμο. Δεν το γνώριζα αυτό - είναι σαν να σου λέει και επίσημα η DC ότι βρίσκεται εκτός της βασικής ροής της σειράς.
 13. ΤΟ ΙΝΚΑΛ

  Ναι, εγώ πιστεύω πως αξίζει να το διαβάσεις αν σε ενδιαφέρει το sci-fi. Και το Βαλέριαν και το Ίνκαλ τα βρήκα κάπως ξεπερασμένα για τα γούστα μου, αλλά για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Είναι σημαντικό έργο που σηκώνει κουβέντα και λογικά δεν θα το μετανιώσεις, ακόμα και να μην σου αρέσει. Edit: Εν τω μεταξύ τώρα βλέπω πως παραπάνω έγραψα, αυτό και βγαίνω ψεύτης . Ναι. Τελικά μάλλον θα το πρότεινα. Έχε υπόψη σου, όμως, ότι όντως προσανατολίζεται αλλού.
×

Σημαντικές πληροφορίες

By using this site, you agree to our Οροι χρήσης.