Γεν. Συζήτηση για Video Games
29 topics in this forum
-
- 1 follower
- 54 replies
- 6k views
Κατά καιρούς, τα ηλεκτρονικά καταστήματα παροχής βιντεοπαιχνιδιών ψηφιακά (sic), δίνουν δωρεάν για μικρό διάστημα διάφορα βιντεοπαιχνίδια. Πιστεύω πως ένα θέμα για να ενημερωνόμαστε εγκαίρως το χρειαζόμαστε. Για αρχή, το Outcast Second Coming, ένα remake του αρχικού Outcast, διατίθεται για λιγότερο από δύο μέρες (πλέον) στο Humble store. Μάλιστα, δεν είναι από τα παιχνίδια που ανοίγουν στο steam, αλλά σας δίνει δικαίωμα να το κατεβάσετε. Αλλά πρέπει να το κατεβάσετε μέσα σε έξι μέρες. Μετά εξαφανίζεται η δυνατότητα.
Last reply by Indian, -
Ιδού ένα βίντεο που ανέβασα στο YouTube κι ένα άρθρο στο blog μου για τον περιβόητο Νόμο 3037/2002 που "απαγόρευσε όλα τα video games στην Ελλάδα" το 2002: https://vetusomaru.blog.fc2.com/blog-entry-3.html
Last reply by Indian, -
- 1 follower
- 23 replies
- 2.5k views
ότι λέει ο τίτλος, τι κονσόλες έχεις στην κατοχή σου; ποιες είχες, με τι ξεκίνησες; με ποιες κονσόλες παίζεις τώρα; και για τους pc gamers ισχύει η ίδια ερώτηση, τι μηχάνημα έχεις; αν έχεις και φώτο από το set up/τη συλλογή σου ακόμη καλύτερα!!!!
Last reply by Disney comics club gr, -
- 0 replies
- 372 views
Η στιγμή έφτασε! Όποιος μας παρακολουθεί εδώ και χρόνια, θα γνωρίζει πως παραδοσιακά το λόγο για την ανάδειξη των καλύτερων παιχνιδιών της χρονιάς τον δίνουμε σε εσάς. Έτσι και φέτος, λοιπόν, εσείς, το κοινό των Unboxholics, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι του 2022, με ψηφοφορία, δημοκρατικά και δίκαια! Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να ψηφίσετε σε δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Πρέπει να σημειωθεί πως έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα μόλις παιχνίδι, οπότε δείτε προσεκτικά τις επιλογές, σκεφτείτε το καλά και μετά ψηφίστε! Αν η λίστα, η οποία είναι αλφαβητικής σειράς, δεν σας καλύπτει, μπορείτε φυσικ…
Last reply by Indian, -
- 1 follower
- 1 reply
- 716 views
Ο παραπάνω σύνδεσμος είναι ότι καλύτερο έχω ανακαλύψει το τελευταίο διάστημα. Περιέχει μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών από κονσόλες που κυκλοφόρησαν τις δεκαετίες '80, '90 και 2000. Επιλέγεις εταιρία, κονσόλα και μετά παιχνίδι από την αλφαβητική λίστα και απλά το παίζεις. Πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε με μία παιχνιδομηχανή που πλέον δεν έχουμε. Δυστυχώς στις μέρες μας το να την αποκτήσεις ξανά μετά από τόσα χρόνια μαζί με τα αγαπημένα σου παιχνίδια είναι δύσκολο. Κυρίως από άποψη χρημάτων αλλά και χώρου. Μία δωρεάν λύση στις μέρες μας είναι οι emulators. Κατεβάζεις την κονσόλα και τις roms από ένα site και ξαναγίνεσαι παιδί. Όχι ότι πάψαμε ποτέ να είμαστε. Πλέον δε χρε…
Last reply by Festen, -
- 0 replies
- 426 views
Oρισμένα παιχνίδια είναι τόσο σπάνια που οι gamers θα πρέπει να δώσουν χιλιάδες δολάρια για να τα αποκτήσουν. Η παγκόσμια αγορά βιντεοπαιχνιδιών αξίζει σήμερα πάνω από 85 δισεκατομμύρια δολάρια. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από την Magnavox Odyssey, την πρώτη κονσόλα που πουλήθηκε ποτέ το 1972, καθώς από εκείνη την περίοδο έχουν δημιουργηθεί αμέτρητα παιχνίδια. Σύμφωνα με μια αρχική εκτίμηση έχουν κυκλοφορήσει 1.181.019 παιχνίδια, όμως σε αυτόν τον αριθμό δεν περιλαμβάνεται κανένα παλιό παιχνίδι υπολογιστή ή κονσόλας για συστήματα όπως το NES, το SNES, το Commodore 64 και πολλά άλλα. Και μπορεί να είναι αδύνατο να μαντέψει κανείς πόσα έχουν υπάρξει π…
Last reply by Indian, -
- 3 followers
- 14 replies
- 2k views
Ο τίτλος τους γράφτηκε με χρυσά γράμματα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας Ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών γνώρισε μια απίστευτη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μια βιομηχανία με budget ανάλογα με αυτά του Χόλυγουντ. Άπειροι είναι οι τίτλοι των παιχνιδιών που έχουν γραφτεί από τα τέλη του ’70, λίγα είναι όμως αυτά που κατάφεραν να χαραχτούν στη μνήμη των gamers, ανεξαρτήτου ηλικίας και καταγωγής. Παρακάτω, θα δούμε ορισμένα από αυτά τα παιχνίδια που άφησαν τη σφραγίδα τους στο σύμπαν το videogames, επηρεάζοντας την εξέλιξή του, και έγραψαν τον τίτλο τους με χρυσά γράμματα στη βιομηχανία της διασκέδασης. Sp…
Last reply by ramirez, -
- 1 follower
- 5 replies
- 659 views
Περίληψη: Η Παγκόσμια Ημέρα Super Mario γιορτάζεται στις 10 Μαρτίου. Διάβασε το αφιέρωμά μας στον πολυαγαπημένο μας ήρωα, Super Mario! Ο δημοφιλέστερος χαρακτήρας στην ιστορία των videogames γιορτάζει στις 10 Μαρτίου. Η March 10th ή MAR10 χάριν συντομίας έχει αφιερωθεί στον υδραυλικό με το μουστάκι που από το 1981 που πρωτοήρθε στις οθόνες μας μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στον χώρο του gaming και όχι μόνο. Ποιος όμως είναι ο Mario και πως από ένα παιχνίδι που δεν έφερε καν το όνομα του κατέληξε ο πρωταγωνιστής στην βιομηχανία του gaming; H αρχή έγινε το 1981 με το παιχνίδι Donkey Kong που έκανε την εμφάνιση του στα…
Last reply by StefanosPap, -
- 0 replies
- 302 views
Μια νέα συνεργασία φέρνει τον αγαπημένο χαρακτήρα της Nintendo στο χέρι σας. Tag Heuer και Nintendo ανακοίνωσαν το πρώτο ρολόι που θα κυκλοφορήσει με τον πασίγνωστο ήρωα Super Mario. Πρόκειται για μια limited edition του Tag Heuer Connected Wear OS smartwatch που θα έχει κάποια custom τμήματα στο σασί, όπως ένα λογότυπο του ήρωα (το κλασικό Μ) στην κορώνα-πλήκτρο, αλλά και δύο σχετικά λουράκια. Στην οθόνη του θα προβάλλονται διάφορα animations από τον κεντρικό ήρωα και το Mushroom Kingdom που θα βοηθούν τον κάτοχο του προϊόντος να ολοκληρώνει τις δραστηριότητές του μέσα στη μέρα. Η νέα έκδοση του ρολογιού με τον Super Mario θα πωλείται έναν…
Last reply by Indian, -
- 1 follower
- 7 replies
- 1.8k views
Εδω μπορειτε να ποζεριασετε ανετα για την συλλογη σας απο video games! Κανω την αρχη, με την δικη μου ταπεινη συλλογουλα. Mega Drive - Master System - Game Gear ----------------------------------------------------------------------------------- PS1 Original Τσιπαρισμενα/Αντιγραφες ----------------------------------------------------------------------------------------- PS2 PS3 -------------------------------------------------------------------------------------------- PSP -------------------------------------------------------…
Last reply by Mandrake, -
- 1 follower
- 1 reply
- 1.9k views
Ο Ποπάυ, ήρωας κομικς και κινουμενών σχεδίων που όλοι ξέρουμε, κυκλοφόρησε το πρώτο βιντεοπαινίδι του το 1982 (της Nintendo), αρχικά στα arcade (παιχνιδομηχανές). Ένα δύσκολο παιχνιδι θα έλεγε κανείς, πρέπει να το έχεις παίξει πολλες φορες για να το καταλάβεις καλά. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρεις να πίασεις γρήγορα όλες τις καρδιές που πετάει η Ολιβ πρίν ραγίσουν, προσέχοντας τον Μπρούτο και την Μάγισσα. Υπάρχουν άπειρες πίστες, αλλα σημασία έχει το σκόρ. Ο Ποπαυ μπορεί να κανει τα εξής: Να ανεβεί σκάλες, να φάει σπανακι και να δώσει γροθιές για να χτυπήσει τα μπουκάλια που πετάει ο Μπρουτο και η Μάγισσα. Οι οδηγίες που τις …
Last reply by Kurdy Malloy, -
- 1 follower
- 2 replies
- 1.3k views
Μεγαλώσατε τις δεκαετίες του '80 και του '90; Τότε που η κόντρα μεταξύ Nintendo-Sega και Mario-Sonic αντίστοιχα ήταν στα πάνω της; Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι παιδί της Nintendo. To Tetris και τα παιχνίδια με τον Mario (της οκτάμπιτης και δεκαεξάμπιτης εποχής) μου προσφέρουν ακόμα στιγμές χαλάρωσης. Κάποιος αποφάσισε λοιπόν να βγάλει ένα συνδυασμό Super Mario Bros. και Tetris. Από το λίγο που το έπαιξα είναι πραγματικά εθιστικό. Με βαθμό δυσκολίας όσο πρέπει για να σου κρατάει το ενδιαφέρον. Αααχχχ έρμα νειάτα που γρήγορα περάσατε!!! Στους 35+ θα ξυπνήσει αναμνήσεις. Και οι νεώτερες γενιές μπορούν να πάρουν μία ιδέα πόσο εθιστικά ήταν παλιότερα τα παιχνίδια χωρίς μον…
Last reply by Popeyefun, -
- 1 follower
- 0 replies
- 411 views
Προχθές ανακάλυψα το AI Dungeons με το οποίο έχω να πώ πως συνεχίζω να εκπλήσομαι. Το παιχνίδι είναι Browser game ΑΛΛΑ μπόρούν και οι mobile players να κατεβάσουν. Το παιχνίδι έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί δίαφορες ιστορίες πάνω στο τι θέλουν οι παίκτες του. Το έπαιξα και απλώς έμεινα άφονος.
Last reply by Roofboy, -
- 1 follower
- 3 replies
- 805 views
Καλησπέρα. Θέλω πάση θυσία να αγοράσω Apple i Mac https://www.public.gr/product/apple/imac/apple-imac-mid-2019-215-core-i7-32gh-8th-gen8gb1tbradeon-pro-555x-2gb-4k-display/prod9800160pp/, ρώτησα στην Apple αν παίζει παιγνίδια κ μου είπαν ναι γιατί ειναι δυνατός η/υ αλλά πρέπει να έχουν συμβατότητα τα παιγνίδια με την Apple. Επειδή ξέρω ότι τα Apple είναι ως επί το πλείστον επαγγελματικά μηχανήματα έχουν όμως εξελιχθεί και στην ψυχαγωγία, θα μπορεί ο συγκεκριμένος να παίζει τα FIFA 20, Tekken 7, WRC 8, Spiderman, Marvel VS Capsom κτλ κτλ? Ή θα πρέπει να πάρω τηλεοραση(που δεν έχω, δεν μ'αρέσει) και ένα PS4? Τώρα έχω all in one LENOVO και θέλω να πάω σε APPLE…
Last reply by spiderman, -
- 10 replies
- 997 views
Ειδήσεις και νέα που αφορούν τα games, τις κονσόλες κλπ. Η Sony ανακοίνωσε χθες τα νέα παιχνίδια που θα συμπεριληφθούν στη λίστα με τα PlayStation Hits. Η λίστα αυτή θα περιλαμβάνει bestselling παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να τα αγοράσετε με μόλις $19.99. Πιθανώς θα έχετε παίξει τα παρακάτω παιχνίδια κάποια στιγμή στο παρελθόν, αλλά σε περίπτωση που δεν έχετε, αυτή θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να τα δοκιμάσετε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε $60. Μεταξύ των παιχνιδιών θα είναι τα Bloodborne, The Last of Us Remastered, Uncharted 4, Metal Gear Solid V που έχουν κάνει θραύση παγκοσμίως. Επίσης, θα σ…
Last reply by Indian, -
- 0 replies
- 594 views
Η Microsoft παρουσίασε (με τη βοήθεια του Κιάνου Ριβς) την επόμενη παιχνιδοκονσόλα της Χbox που θα κυκλοφορήσει το 2020. Η Microsoft παρουσίασε, την Κυριακή, στη διάρκεια της έκθεσης παιγνιδιών Ε3 στο Λος 'Αντζελες, τη νέας γενιάς παιχνιδικονσόλα της Xbox, προς το παρόν γνωστή ως "Project Scarlett", που θα κυκλοφορήσει στην αγορά στο τέλος του 2020. Η νέα παιχνιδομηχανή θα έχει τετραπλάσια ισχύ σε σχέση με τη σημερινή Xbox One Χ, χάρη σε ένα νέο πολύ ισχυρότερο επεξεργαστή της AMD. Θα εμφανίζει έως 120 «καρέ» ανά δευτερόλεπτο (διπλάσια από τη μέση τηλεόραση) και θα ενσωματώνει δίσκο στερεάς κατάστασης (SSD), που θα επιτρέπει στα παιγνίδια να «φορτώ…
Last reply by Indian, -
- 1 reply
- 498 views
Τι θα λέγατε το πάσχα που ίσως να έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο να βρίσκαμε ένα παιχνιδάκι να παίξουμε online όλοι μαζί; Για ριχτέ καμία πρόταση για παιχνίδι δωρεάν κατά προτίμηση
Last reply by The_Black_Knight, -
Atari Retro Handheld: Η Αtari ξυπνά αναμνήσεις και μας παρουσιάζει το δικό της... Game Boy
by Indian- 2 replies
- 759 views
Πώς θα ήταν το Game Boy της Nintendo αν το κατασκεύαζε η Atari;. Ακριβώς σαν το Atari Retro Handheld, τη φορητή παιχνιδομηχανή που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου και θα περιέχει 50 κλασικά παιχνίδια όπως τα «Asteroids», «Pong», «Centipede», «Adventure» κ.ά. Το «retro» στο όνομα δικαιολογείται όχι μόνο από τα παιχνίδια, αλλά και από την εμφάνιση, με φινίρισμα ξύλου ακριβώς όπως και το Atari 2600 που πρωτοκυκλοφόρησε το 1977. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση και να λειτουργήσει ως χειριστήριο για όσους θέλουν να παίζουν σε μεγάλη οθόνη. Για τους τελευταίους, υπάρχει ένα ακόμη προϊόν που θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία. Πρόκειται για το Atari …
Last reply by GreekComicFan, -
- 2 followers
- 11 replies
- 1k views
Ένα ερώτημα που θα μας πει πολλά! Ένα ερώτημα που θα μας πει πολλά και για το Club μας.
Last reply by The_Black_Knight, -
- 2 followers
- 2 replies
- 1.2k views
Τα smartphones είναι σπουδαία και για gaming, οπότε δεν προκαλεί σε κανέναν έκπληξη η νέα ενέργεια της Nintendo, που έδωσε την άδεια για την δημιουργία θήκης για κινητά στα χρώματα του Game Boy. Μόνο που αυτή θα είναι άκρως λειτουργική και ασφαλώς το ίδιο playable με ένα πραγματικό Game Boy. Για την ακρίβεια, θα υπάρχουν πλήκτρα σε αυτήν που θα μετατρέπουν το κινητό στην λατρεμένη φορητή κονσόλα της Nintendo, με την ίδια την ιαπωνική εταιρεία να περιγράφει το προϊόν ως "κάλυμμα που εφαρμόζει στις ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν οθόνη αφής”. Θήκη δηλαδή. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε πλήκτρα για να αγγίζεται έμμεσα η οθόνη αφής του κινητού, ωστόσο το σχέδιο διαφορο…
Last reply by Indian, -
- 1 follower
- 0 replies
- 472 views
Last reply by Indian, -
- 1 reply
- 699 views
Την παρακολουθεί κανένας; Προσωπικά δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα για να τη βλέπω ζωντανά, αλλά συχνά πυκνά μέσα στην ημέρα κοιτάζω τα πιο σημαντικά νέα. Πέρυσι ήμουν πιο πιστός, πρόπερσι ακόμα περισσότερο... Γενικά δεν με τρελαίνει να μαθαίνω για παιχνίδια που θα βγουν σε 1 και 2 χρόνια από τώρα, αλλά μιας και είναι μεγάλο gaming πανηγύρι δεν το αγνοώ και τελείως. Πιο περιμένω το PC Gaming Show για να ψαρέψω indies. Λοιπόν, βάζω μερικά trailers από διάφορα που μου τράβηξαν την προσοχή, βάζετε και εσείς αν θέλετε και όταν τελειώσει μπορούμε να κάνουμε και μια σούμα αν κυλήσει το topic. Προφανώς και δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω με την ανακοίνωση του The El…
Last reply by Dredd, -
- 1 follower
- 5 replies
- 767 views
Ας ξεκινήσουμε με ένα απλό θεματάκι. Τι παίζετε τώρα και 2 λόγια για αυτό. Εγώ παίζω ΝΒΑ2Κ18 και Witcher 3. NBA παίζω εδώ και πολλά χρόνια, κάθε χρόνο αγοράζω την καινούρια έκδοση. Πάντα παίζω MyGM, δηλαδή ολόκληρες σαιζόν (82 παιχνίδια + playoffs), 8λεπτες περιόδους, κατά τις οποίες αναλαμβάνεις να τρέξεις όλη την ομάδα (αγορές,πωλήσεις, τιμές, scouting, coaching κλπ). Πάντα παίρνω Boston Celtics και πάντοτε αλλάζω την ομάδα με πολλές αλλαγές. Φέτος έχω κάνει τις λιγότερες αλλαγές από κάθε άλλη φορά, με αρχική πεντάδα Irving, Booker, Brown, Tatum, Whiteside. To Witcher 3 το έχω πιάσει 2-3 φορές στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν το …
Last reply by DaDiRa, -
- 7 replies
- 805 views
Όπως ανέφερα σε άλλο topic, μου αρέσουν πολύ τα indie games. Με πολλά από αυτά έχω περάσει τις καλύτερες μου ώρες σε video games. Θα μιλήσω για κάποια προσωπικά αγαπημένα δίνοντας πάσα για να πείτε και εσείς τα δικά σας, και πιθανόν να επιστρέψω για περισσότερα, λιγότερο αγαπημένα αλλά ευρέως αποδεκτά indie games. They Bleed Pixels Μαζί με το επόμενο, all time αγαπημένο indie game που δεν μπορούσα να αφήσω αν δεν τερμάτιζα... και μετά δεν μπορούσα να αφήσω αν δεν βελτίωνα τα scores μου. Action platformer γρήγορου ρυθμού με παγίδες, combos και σταδιακά αυξανόμενης πολυπλοκότητας αντίπαλους. Από τα παιχνίδια που θα αναγκαστείς να κλείσεις σε κάποια φάση για…
Last reply by PhantomDuck, -
- 10 replies
- 741 views
Απλή η ερώτηση. Βουρ! Πρώτο μακράν για εμένα είναι το Sid Meier's Pirates στον Amstrad 6128. Πρέπει να έχω παίξει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλές ώρες αυτό το παιχνίδι. Πειρατής στην Καραβαϊκή, θησαυροί, καράβια, πόλεις, εμπόριο και ατελείωτο replayability. Κάποια στιγμή αγοράζω PC, παρατάω τον παρακατιανό τον Amstrad, μαζί και το Pirates. Αποφασίζει ο πατέρας μου να κάνουμε δώρο τον Amstrad σε ένα ξαδελφάκι μου. Ε, λοιπόν, μια βδομάδα πριν του το δώσουμε, παρατάω το PC και έπαιζα καθημερινά 10ωρα Pirates μέχρι και που το δώσαμε. Μετά βέβαια βγήκε και για PC (Pirates Gold), μετά βγήκε καινούρια έκδοση το 2004 κλπ κλπ κλπ. Δεύτερον, το Dune 2. Το πρώτο RTS και η π…
Last reply by Ion, -
- 0 replies
- 575 views
Ανοίγω εδώ ένα θεματάκι, για να καμαρώσω το νέο μου απόκτημα και θα προσθέσετε και τα δικά σας. Panzer Corps Gold Για όσους δεν ξέρουν τι είναι, πρόκειται για μία επανέκδοση του καλύτερου PC wargame όλων των εποχών (κατά την ταπεινή μου άποψη) Panzer General. Στην πορεία εμπουτίστηκε με έναν σωρό DLC και άλλα τέτοια αιμοβόρικα πράματα που έφεραν το λογαριασμό σχεδόν στα 150 ευρώ. Βγήκε λοιπόν το Gold Edition που έχει τα πάντα, στην εξευτελιστική τιμή των 74. Και στο midweek sale του Steam έγινε όλο δικό μου για μόλις 21 και κάτι ψιλά ευρώ. Φυσικά όχι από την καλή τους την καρδιά, εντός του έτους θα βγει το 2. Αλλά και έτσι,…
- 3 replies
- 1.2k views
Μια φορα και ενα καιρο, καπου εκει στην αλλη ακρη του Ατλαντικου, στο μακρινο Far West, ενας τρελοαμερικανος, ειχε φτιαξει το ιδανικο δωματιο για να παιζει βιντεοπαιγνιδια. Μια μερα ομως του λασκαρισε η βιδα απο το πολυ παιγνιδι και τα πολλα μπλιμπλικια που πατουσε και αποφασισε να βγαλει την συλλογη του προς πωληση στο γνωστο μας ebay. Απο αυτη την αγοραπωλησια, ειχα προλαβει ευτυχως και "εσωσα" τις φωτογραφιες, οποτε, να που χρειαστηκαν για το θεμα μας! …
Last reply by Indian, -
- 2 replies
- 550 views
Το (σχετικά) μακρινό 2012 για να γιορτάσω τα 25 χρόνια διαρκούς gaming είχα δημοσιεύσει το δικό μου ΤΟΡ-25 στο Geek. Ας μοιραστώ μαζί σας τη λίστα αυτή, να δείτε και τα γούστα μου. Από τότε παίζω κυρίως καινούργιες εκδόσεις των παραπάνω, άρα δε θα άλλαζα και πολλά.
- 8 replies
- 749 views
Καλορίζικη η νέα μας λέσχη. Τώρα που φτιάχτηκε, αναρωτιέμαι, αν το κρίνουν και οι υπόλοιποι σκόπιμο, αν θέλετε να μεταφερθούν τα ποστς της ενότητας PC/CONSOLES εδώ για να αναπτυχθούν καλύτερα. Π.χ., εγώ σκεφτόμουν εδώ και χρόνια να ξεκινήσω θέμα αποδελτίωσης όλων των Ελληνικών reviews βιντεοπαιχνιδιών βασισμένων σε κόμικς, αλλά δεν μου καθόταν καλά με το τρόπο που είναι στημένη εκείνη η ενότητα αλλά και την μικρή δυνατότητα ανάπτυξης που θα μπορούσε να πάρει, ενώ τώρα μπορεί να γίνει καλύτερα πιστεύω. Εσείς τι άλλο πιστεύετε πως μπορεί να έχει η λέσχη;
Last reply by DaDiRa,