Μετάβαση στο περιεχόμενο

OfflineWork

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος OfflineWork

  • Γενέθλια Αυγούστου 8

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Λιμνούπολη
  • Χώρα
    Greece
  • Επάγγελμα
    Μαθητής
  • Ενδιαφέροντα
    Κόμικς, Βιντεοπαιχνίδια, Τρένα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

OfflineWork's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

63

Συνολική φήμη στο GC

  1. Για να πω και εγώ μια γρήγορη και συνοπτική άποψη, δεν πιστεύω πως έχει και πολλές ελπίδες για να γίνει κάτι καλό. Οι σχεδιαστές των εξωφύλλων φαίνεται πως δεν προσπάθησαν να παρομοιάσουν το στυλ των καθημερινών εξωφύλλων. Προσωπικά, τα εξώφυλλα του Ντόναλντ μου δίνουν μια αίσθηση πως εμπνεύστηκαν από το στυλ των μοντέρνων παπιοπεριπετειων ενώ του Σκρουτζ για κάποιο λόγο μου δίνει λίγο μια αίσθηση σαν κάτι που βγήκε από AI εάν του λέγαμε να κάνει ένα ημιρεαλιστικο εξώφυλλο του Σκρουτζ. Βέβαια, όπως υποθηκε και από πάνω, ας μην κρίνουμε ω ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του. Ας δούμε πώς θα πάει όταν με το καλό βγει.
  2. Κρίμα ! Δεν πειράζει, δυστηχώς ήμουν αρκετά άτυχος να μην τα πάρω όταν είχαν πρωτοκυκλοφορίσει οπότε έχω ξεμείνει τώρα. Τέλος πάντων, λογικά μπορεί κάποτε να τα βρώ σε κάποια ιστοσελίδα μεταχειρισμένων
  3. Σήμερα το πρωί οδεύοντας σε ένα κοντινό περίπτερο παρατήρησα το πασχαλινό πακέτο κόμικς που είχε βγάλει η Καθημερινή. Ουσιαστικά 4 ΚΟΜΙΞ για 3 - 3,50 ευρώ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως το πρώτο ΚΟΜΙΞ μπροστά μπροστά στη ζελατίνα, είχε την σφραγίδα του Βίου και της Πολιτείας του Σκρούτζ Μακ Ντακ (Δ' Επεισόδιο). Φυσικά, το πήρα αλλα αναρωτιέμαι, να προσέχω και για άλλα επεισόδια? Αυτό θεωρείται επανέκδοση του Βίου και της Πολιτείας ή κυκλοφορούν συχνά αυτά το ΚΟΜΙΞ και απλά εγώ δεν το είχα καταλάβει?
  4. Α, ευχαριστώ πολυ! Δεν έτυχε να το δω!
  5. OfflineWork

    Τι έπαθε το Inducks?

    Σήμερα πήγα να ψάξω μία παλιά ιστορία που ήθελα να βρώ και είδα αυτό: ξέρει κανένας τίποτα περισσότερο? Απο οτι βλέπω, εχεί πέσει απο την προηγούμενη Πέμπτη
  6. Φυσικά ο Βίος θα έπερνε την πρώτη θέση, αυτό είναι αυτονόητο παρόλο που δυστηχώς δεν έχω καταφέρει να διαβάσω τον βίο εκτός απο μερικές φορές που έχω βρεθεί στη ΛΕΦΙΚ.
  7. Ξέρω πως ο τίτλος μπορεί να ακουστεί υπερβολικός αλλα, φέτος, γνώρισα μία σειρά κόμικς απο την Disney που με εξέπληξε. Φυσικά, δεν είναι κάτι διαφορετικό απο το σύμπαν των Ντακ αλλά πιστεύω πως άν υπήρχε ένα Top 10 αυτη θα βρισκόταν τουλάχιστον στο Top 5 (αν την έφτιαχνα εγώ, φυσικά 😁). Ας μην καθυστερώ άλλο, μιλώ για τον Μυστικό Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ ή αλλιώς ΝΝ. Κατά τη γνώμη μου είναι μία σειρά που ξεφεύγει λίγο από τις κλασσικές ιστορίες Ντισνεϋ και σίγουρα απο το γεγονός ότι ο Ντόναλντ είναι λιγο χαζός :P. Η βασική ερώτηση σε αυτό το πόστ είναι, αν έχετε διαβάσει την σειρά, τι πιστεύετε? Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για τα συγκεκριμένα κόμικς!
  8. Προσωπικά συμφωνώ με το θέμα του σχεδίου. Για εμένα το καλύτερο σχέδιο το είχε ο Don Rosa ο οποίος έβαζε και μικρές αστείες λεπτομέριες (π.χ. στο "Το Παπι που δεν υπήρξε ποτε!" που ο μίκυ εμφανίζεται στη σελίδα 4). Φυσικά μέτα από τον Don Rosa έρχεται το σχέδιο του Carl Barks το οποίο για εμένα είναι ένα "all time classic".
  9. Κατα τη γνώμη μου, ο Σκρούτζ έχει παρατραβηχθεί από τους Ιταλούς. Στις ιστορίες του Μπάρκς, όπως είπε και ο Rombax, υπήρχε καλή ισορροπία μεταξύ της καλής και της κακής πλευράς του Σκρούτζ αλλα, οι Ιταλοί από ότι έχω καταλάβει έχουν μία τάση να αλλάζουν χαρακτήρες με ήδη "καλοχτισμένες" προσωπικότητες και να τις τραβάν καταλήγοντας να αλλάζουν τον βασικό χαρακτήρα.
  10. Αυτό που θέλω να πώ είναι πως, στα παλία κόμικς (π.χ. Ιστορίες Καρλ Μπάρκς) δεν υπάρχει τεχνολογία, οι χαρακτήρες έχουν την κλασσική συμπεριφορά τους, ο Ντόναλντ είναι ευέξαπτος, ο Χιούι, ο Ντιούι και ο Λιούι δεν ασχολούνται τόσο με τους μικρούς εξερευνητές. Στα καινούργια κόμικς όμως, νιώθω πως αυτή η χημεία μεταξύ των χαραστήρων έχει αλλάξει. Για παράδειγμα, αυτό μου με παρακίνησε να εκφράσω αυτην την επιλογή είναι πώς σε μία απο τις καινούργιες ιστορίες ο Κύρος Γρανάζης έχει ανιψιό το οποίο κατα τη γνώμη μου δεν ταιριάζει. Μπορεί ομως μόνο εγω να έχω μείνει περισσότερο στις παλιές ιστορίες.
  11. Το πρώτο που διάβασα ήταν ένα σκληρό-δετο. Δεν θυμάμαι τον αριθμό αλλά θυμάμαι ότι ήταν ένα κίτρινο.
  12. OfflineWork

    AI Dungeons

    Προχθές ανακάλυψα το AI Dungeons με το οποίο έχω να πώ πως συνεχίζω να εκπλήσομαι. Το παιχνίδι είναι Browser game ΑΛΛΑ μπόρούν και οι mobile players να κατεβάσουν. Το παιχνίδι έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί δίαφορες ιστορίες πάνω στο τι θέλουν οι παίκτες του. Το έπαιξα και απλώς έμεινα άφονος.
  13. Πιστεύω πως η Ντίσνεϊ αποφάσησε να φέρει πίσω κάποιες μνήμες, καθώς δεν έχω δει τον Φάντομ σε ποιό παλια τεύχη όπως αυτα του 19.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.