Μετάβαση στο περιεχόμενο

The_Black_Knight

New Members
 • Περιεχόμενο

  25
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  100 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

79 Αφανής

Σχετικά με το μέλος The_Black_Knight

 • Τάξη
  Μόλις μπήκα
 • Γενέθλια 01/01/2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Χώρα
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

142 προβολές προφίλ
 1. Τα τελευταία χρόνια απο Ντίσνευ διαβάζω μόνο Κόμιξ και μόλις συνειδητοποίησα (με την αναφορά παραπάνω) οτι ποτέ δεν βάζουν ιστορίες με το Λούντβιχ. H πρώτη σκέψη ήταν οτι αυτό οφείλεται στην έλειψη Ιταλικών ιστοριών, αλλά απο οτι βλέπω απο το Inducks οι περισσότερες ιστορίες του είναι αμερικάνικες. Απο την άλλη βέβαια οι Ιταλοί συνεχίζουν να τον τιμούν ενώ οι αμερικάνοι τον έχουν εγκαταλείψει.
 2. Παρά την ατυχία του έχει πέραση ο Ντοναλντ. Αυτή είναι η ιστορία με τις αμαζόνες που θέλουν να τον ρίξουν στο ηφαίστειο αν θυμάμαι καλά.
 3. Αν σου πω οτι δεν έχω φτάσει ακόμα στα Κόμιξ της καθημερινής; Τα έχω όλα, αλλά το backlog είναι μεγάλο. Πλησιάζω πάντως....
 4. Λέω μήπως τους ξέμειναν και αποφάσισαν να τα δώσουν με διαφορετικό τρόπο. Τέλοσπαντων... Ήμουν συνδρομητής παλιά αλλά ολο κάτι γινόταν και δεν ερχόταν το τεύχος και τους έπαιρνα τηλέφωνο να το ξαναστείλουν κλπ. Μετά τις έκοψαν τελείως. Δεν ήξερα καν οτι η καθημερινή ξανάρχισε τις συνδρομές. Πέρα απο το ημερολόγιο δίνουν τίποτα άλλο στους συνδρομητές; Εγώ παλιά είχα πάρει ενα τευχάκι με το μίκυ πυροσβέστη.
 5. Τελικά το ημερολόγιο το ξεχνάμε; Δεν θα το πουλήσουν φέτος, μόνο για τους συνδρομητές είναι;
 6. Ακριβώς αυτό μου άρεσε και εμένα με το φάντομ. Σπάνιες (και συνήθως καλές και μεγάλες) ιστορίες. Μετά που τον διάβαζα ολη την ώρα στο Αλμανάκο τον βαρέθηκα (άσε που οι μισές ιστορίες ήταν τύπου ο φάντομ και οι εξωγήινοι...). Και για τη Τζίκε συμφωνώ.... ωπ τι κάνει εδώ αυτό το Μπαομπάμπ;
 7. The_Black_Knight

  ΚΟΜΙΞ

  Ναι έχω διαβάσει μερικές αλλά πρέπει να κοιτάξω και τις υπόλοιπες κάποια στιγμή. Είμαι σίγουρος οτι όλα αυτά έχουν συζητηθεί (η απορία μου δεν είναι και πολύ πρωτότυπη) αλλά ήθελα μια περίληψη.
 8. The_Black_Knight

  Νέα και ειδήσεις για ξένες Disney εκδόσεις

  Δεν ήξερα οτι βγάζει Disney η Dark Horse. Μόνο κάτι spawn και Star Wars έχω διαβάσει απο αυτούς. Βέβαια δεν το εχω ψάξει ποτε για εκδόσεις Disney εκτός Ελλάδας, με εξαίρεση κάτι Ιταλικά που πήρα οταν πήγα.
 9. The_Black_Knight

  ΚΟΜΙΞ

  Α πολύ ωραία. Το σύνηθες ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ στα forum είναι Αίολος.
 10. The_Black_Knight

  ΚΟΜΙΞ

  Το ξεκίνησαν δηλαδή με μια λογική, ξέμειναν απο ιστορίες απο την αρχική πηγή και κατέληξαν να βάζουν οτι υπήρχε που να ταιριάζει στο μέγεθος. Και βέβαια και αυτό που γράφεις για τη μοναδικότητα των ιστοριών είναι εξίσου σημαντικό. Προφανώς δεν ήθελαν να "κάψουν" όλες τις καλές ιστορίες βάζοντας τις στο Κόμιξ. Πάντως να ξεκαθαρίσω οτι δεν το θεωρώ κακό περιοδικό. Είναι το μόνο που συνεχίζω να παίρνω (αν και είμαι πίσω στην ανάγνωση). Απλά πάντα πίστευα οτι η ποιότητα ήταν σε αργή αλλά σταθερή πτώση.
 11. The_Black_Knight

  ΚΟΜΙΞ

  Αυτό το είχα διαβάσει και κάπου αλλού εδω μέσα. Είναι μια λογική εξήγηση για τις επιλογές που έκαναν. Σίγουρα πιο λογικό απο τον αυθαίρετο αποκλεισμό δεκάδων ιταλών.
 12. The_Black_Knight

  ΚΟΜΙΞ

  Για μένα κανένας δε θυμίζει το Μπάρκς. Γι αυτό έγραψα οτι μου αρέσουν ακόμα και οι 10σέλιδες του. Στο σχέδιο του φέρνουν κάποιοι αλλά στους χαρακτήρες (ειδικά στο Ντόναλντ) είναι πολύ διαφορετικός. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Για μένα το Κόμιξ θα έπρεπε να είναι το περιοδικό των καλών ιστοριών ή έστω των καλών σχεδιαστών και οχι των μιμητών του Μπάρκς. Προτίμησαν να διαλέξουν σχεδιαστές και οχι ιστορίες. Ίσως γιατι είναι ευκολότερο. Αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να βρουν καλύτερους απο τους Βαν Χόρν και το Γίπες.
 13. The_Black_Knight

  ΚΟΜΙΞ

  Καλα ναι, ο Βίκαρ γνωστός και πολύ καλός αν και πέρα απο τους 2 μεγάλους είμαι οπαδός των Ιταλών. Οι υπόλοιποι είναι οι περισσότεροι αυτοί που γράφεις αλλά υπάρχουν σίγουρα και άλλοι. Για παράδειγμα θυμάμαι απο τεύχος που διάβασα πρόσφατα τον Μιγκέλ Μαρτίνεζ. Πάντως ουσιαστικά επιβεβαιώνεις οτι ο Τερζόπουλος (και η καθημερινή) απλά διάλεξαν συγκεκριμένους σχεδιαστές και βάζουν οτι υπάρχει απο αυτούς. Δε μπορώ να πω οτι συμφωνώ με αυτή τη νοοτροπία. Προφανώς το καλύτερο θα ήταν να διάλεγαν καλές ιστορίες (όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές) ή τουλάχιστον αφου θέλουν να διαλέγουν σχεδιαστές ας έκαναν καλύτερη επιλογή. Ίσως βέβαια είναι εμπορικό το θέμα. Αν μπουν όλοι οι καλοί στο Κόμιξ ποιός θα αγοράσει τα άλλα;
 14. The_Black_Knight

  ΚΟΜΙΞ

  Μια και βλέπω οτι έχετε ψάξει το θέμα πολύ και επειδή δεν βρήκα κάτι στις σελίδες που διάβασα (είναι πολλές οι 77), λύστε μου και εμένα την απορία που έχω τόσα χρόνια. Πως έκανε επιλογή ιστοριών ο Τερζόπουλος; Εντάξει Ρόσα όλα, Μπάρκς όλες οι μεγάλες και πολλές 10σέλιδες (που εμένα μου αρέσουν περισσότερο απο τις περισσότερες ιστορίες άλλων). Νομίζω οτι απο Σκάρπα και Καβατσάνο έβαλε λίγες (εντάξει δε θυμάμαι πλέον τα αρχικά τεύχη και εχω πολλά κενά στα πρώτα 100, αλλά αυτή την εντύπωση έχω). Όμως κατα τα άλλα είχε συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους. Απο ιταλούς κυρίως Βίκαρ, κάθε τεύχος Βαν Χόρν (πρέπει να είναι αδέρφια αυτοί, δεν το έχω ψάξει), Χεύμανς (μάλλον και άλλα αδερφια εδώ) και διάφορους που απο τα ονόματα φαίνονται βορειο-ευρωπαίοι. Γενικά μια μικρή ομάδα σχεδιαστών που οι μισοί δεν λένε και τίποτα. Οι περισσότερες ιστορίες ήταν σχετικά καινούγιες. Απο παλιές μόνο Μπάρκς. Τις έπαιρνε σε πακέτα; Κατι σαν "συνδρομή" απο τα κεντρικά; Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι τελείως λάθος αλλά αυτή την εντύπωση μου έδινε. Δεν ήταν επιλεγμένες ιστορίες απο τα τελευταία π.χ. 40-50 χρόνια αλλά οτι πρόσφατο έβγαζαν κάποιοι συγκεκριμένοι.
 15. Καλά δεν είναι σίγουρο οτι θα φύγουν και αυτοί. Στο άρθρο που έβαλες λέει: "αλλά και χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας με παράλληλη διατήρηση των εμπορικών καταστημάτων που έχουν ήδη μακροχρόνιες μισθώσεις."
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.