Jump to content

The_Black_Knight

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  119 [ Donate ]

Community Reputation

98 Neutral

1 Follower

About The_Black_Knight

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 01/01/2017

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

187 profile views
 1. Εντάξει, αλλά δεν θεωρώ κάποιον ειδικό για ενα συγκεκριμένο χαρακτήρα αλλά για ολόκληρο το σύμπαν που τον περιλαμβάνει.
 2. Όσον αφορά τα παπιά, ο Μπάρκς και κατ επέκτασιν ο Ρόσα είναι μεγαλύτερες αυθεντίες απο τον Ντίσνευ ο οποίος απο οτι ξέρω είχε μόνο μια μικρή συμμετοχή στη δημιουργία του Ντόναλντ (νομίζω διάλεξε το όνομα). Ο Μπάρκς αντιθέτως έφτιαξε σχεδόν όλο το σύμπαν των Ντακ, άρα αν υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στους δυο η ψήφος μου πάει αναμφισβήτητα στον θείο Κάρλ.
 3. Δωρεάν το Assassin's Creed Unity. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο Παρίσι κατα την περίοδο της Γαλλική επανάστασης και περιλαμβάνει ενα πολύ λεπτομερές μοντέλο της Παναγίας των Παρισίων και της υπόλοιπης πόλης. https://store.ubi.com/ie/assassin-s-creed--unity/56c4947a88a7e300458b45d6.html#start=1
 4. Πράγματι, απο σήμερα το The Witness είναι δωρεάν. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/the-witness/home
 5. Ντε Βίτα ε; Με το που είδα το καρε τον γνώρισα. Απο τους αγαπημένους μου. Πάλι καλά που μια περίοδο έβαζαν τα ονόματα σε κάθε ιστορία και τους μάθαμε. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το σταμάτησαν.
 6. Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν μου άρεσαν οι ιστορίες τύπου "Ο Φάντομ και οι εξωγήινοι" και γι αυτό σταμάτησα να το παίρνω μερικά χρόνια πριν κλείσει η Ακτίνα. Αλλά καμια σοβαρή ιστορία τύπου "Βίλα των Ρόδων" θα ήθελα να διαβάσω. Οι 2 πρώτες (Η βίλα και ο Φαντομίας) είναι απο τις all time αγαπημένες μου στους Ντακ.
 7. Αυτό δεν το ήξερα, αλλά δεν αλλάζει και πολλά. Το γενεαλογικό δέντρο είναι μόνο ενα κομμάτι της ιστορίας του ήρωα. Το παρελθόν του Σκρούτζ (γιατί ο Ντόναλντ δεν έχει κάτι ενδιαφέρον στο παρελθόν του) προέκυπτε όταν ο Μπάρκς το χρειαζόταν για κάποια ιστορία. Δεν είχε κάτσει ποτέ να φτιάξει κάτι ολοκληρωμένο. Αν θυμάμαι καλά ο Ρόσα έχει πει οτι κάποιες αναφορές του Μπάρκς ήταν σε αντίθεση μεταξύ τους εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Ας πούμε λοιπόν οτι ο Μπαρκς έκανε την αρχή, αλλά ο Ρόσα ήταν ο πρώτος που έφτιαξε ολοκληρωμένη ιστορία. Σίγουρα πάντως τη δεκαετία του 30 δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα στο σύμπαν του Ντίσνευ. Ο Γκόντφρεντσον λοιπόν δεν είχε ούτε καν αυτό. Οπότε το να προσπαθούμε να συμβιβάσουμε ιστορίες διαφορετικών σχεδιαστών και να βρούμε την "αλήθεια" δεν έχει νόημα αφού ο καθένας έκανε οτι τον βόλευε για την ιστορία που έγραφε μέχρι σιγά σιγά να παγειωθεί κάτι.
 8. Το Αλμανάκο δεν βγαίνει πλέον βλέπω. (Εντάξει δεν τα παρακολουθώ πια). Τις ιστορίες με το Φάντομ σε ποιό τις βάζουν;
 9. Πριν απο τον Ρόσα δεν είχε ασχοληθεί κανείς με το backstory των ηρώων του. Ακόμα και ο Μπάρκς απλά έκανε σκόρπιες αναφορές/αναδρομές που ταίριαζάν στις ιστορίες του χωρίς να έχει στο μυαλό του κάτι ολοκληρωμένο. Το ίδιο συμβαίνει με τον Μίκυ. Κάποιος έγραψε μια ιστορία με τον Μίκυ να κάνει babysitting και αργότερα μονιμοποιήθηκαν τα παιδιά και μετονομάστηκαν σε ανίψια. Και προφανώς διάφοροι σχεδιαστές δίνουν διαφορετικές ερμηνείες για την προέλευση τους. Ακόμα και για τον Ντόναλντ υπάρχουν ιστορίες εκτός "Γενεαλογικού δέντρου Ντακ" για το πως γεννήθηκε.
 10. Πράγματι, για τον Μίκυ δεν ξέρουμε τίποτα. Αφού δεν φρόντισε ο Γκοντφρεντσον να του δώσει γενεαλογικό δέντρο, δεν τόλμησε κανείς να το κάνει.
 11. Τα τελευταία χρόνια απο Ντίσνευ διαβάζω μόνο Κόμιξ και μόλις συνειδητοποίησα (με την αναφορά παραπάνω) οτι ποτέ δεν βάζουν ιστορίες με το Λούντβιχ. H πρώτη σκέψη ήταν οτι αυτό οφείλεται στην έλειψη Ιταλικών ιστοριών, αλλά απο οτι βλέπω απο το Inducks οι περισσότερες ιστορίες του είναι αμερικάνικες. Απο την άλλη βέβαια οι Ιταλοί συνεχίζουν να τον τιμούν ενώ οι αμερικάνοι τον έχουν εγκαταλείψει.
 12. Παρά την ατυχία του έχει πέραση ο Ντοναλντ. Αυτή είναι η ιστορία με τις αμαζόνες που θέλουν να τον ρίξουν στο ηφαίστειο αν θυμάμαι καλά.
 13. Αν σου πω οτι δεν έχω φτάσει ακόμα στα Κόμιξ της καθημερινής; Τα έχω όλα, αλλά το backlog είναι μεγάλο. Πλησιάζω πάντως....
 14. Λέω μήπως τους ξέμειναν και αποφάσισαν να τα δώσουν με διαφορετικό τρόπο. Τέλοσπαντων... Ήμουν συνδρομητής παλιά αλλά ολο κάτι γινόταν και δεν ερχόταν το τεύχος και τους έπαιρνα τηλέφωνο να το ξαναστείλουν κλπ. Μετά τις έκοψαν τελείως. Δεν ήξερα καν οτι η καθημερινή ξανάρχισε τις συνδρομές. Πέρα απο το ημερολόγιο δίνουν τίποτα άλλο στους συνδρομητές; Εγώ παλιά είχα πάρει ενα τευχάκι με το μίκυ πυροσβέστη.
 15. Τελικά το ημερολόγιο το ξεχνάμε; Δεν θα το πουλήσουν φέτος, μόνο για τους συνδρομητές είναι;
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.