Μετάβαση στο περιεχόμενο

The_Black_Knight

Members
  • Περιεχόμενο

    82
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από The_Black_Knight

  1. The_Black_Knight

    DISNEY 2020

    Για μένα αυτό είναι το πρόβλημα. Αν απο την αρχή πει οτι για τους συνδρομητές των τάδε περιοδικών έχω μια ειδική έκδοση τότε εντάξει. Δικαίωμα του να προωθήσει τις συνδρομές με κάποιο δώρο. Αλλά ας ενημερώσει για να κάνει ο καθένας την επιλογή του. Σε τελική ανάλυση δεν προωθεί τις συνδρομές αν κανείς δεν ξέρει οτι υπάρχει το δώρο. Εμπορικά δηλαδή δεν τον βοηθάει. Και εγώ είχα προβλήματα με τη συνδρομή στον Τερζόπουλο. Καθυστερήσεις και μερικά χαμένα τεύχη. Βέβαια όταν τους ειδοποιούσα τα ξανάστελναν. Με την Καθημερινή μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα. Στην ώρα του έρχεται. Τουλάχιστον τους 6 περίπου μήνες που έχω τη συνδρομή.
  2. The_Black_Knight

    DISNEY 2020

    Ξέρεις τι έχει σημασία; Το ύφος σου. Αν λείπει κάτι απο την παρουσίαση μπορείς απλά να κάνεις μια ερώτηση όπως έκαναν και άλλοι. Όχι να γράψεις με αγένεια και ύφος διευθυντή που την λέει στον υπάλληλο του. Λες οτι δεν έκραξες. Και τα παρακάτω τι είναι τότε; Κράζεις και μετά πατάς ενα κουμπάκι απο κάτω και όλα καλά; Οχι για μένα... Οχι δεν θα παρουσιαζόταν σε μέρες... Συνεχίζεις στο ίδιο ύφος βλέπω. Ρωτάς γιατί δεν απάντησα στις ερωτήσεις των άλλων και σου λεω. Το thread το είχα φτιάξει πριν λίγο. Δεν μπαίνω 10 φορές τη μέρα για να βλέπω τι έχει γραφτεί και να απαντάω στο δευτερόλεπτο. Δεν χρειάζεται να ξέρω κάποιον 100 χρόνια. Κρίνω απο αυτά που βλέπω και απο το πως γράφει ο καθένας.
  3. The_Black_Knight

    DISNEY 2020

    Δε νομίζω να κυκλοφορήσει, εμένα μου το έστειλαν με συνδρομή στο Κόμιξ.
  4. The_Black_Knight

    DISNEY 2020

    Δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες των παρουσιάσεων βλέπεις... Όσο για τις ερωτήσεις χωρίς απάντηση, πριν μερικές ώρες τη δημοσίευσα. Δεν είμαι στο forum 24 ώρες το 24ωρο για να απαντάω. Εν πάσει περιπτώσει έκατσα και έκανα μια δουλειά για να δουν το ημερολόγιο όσοι δεν το έχουν. Αν δε σου αρέσει τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Αντιδράσεις σαν τη δική σου διώχνουν τον κόσμο να ξέρεις. Ο Indian έκατσε και βρήκε τις ιστορίες, οι άλλοι έκαναν ευγενικά τις ερωτήσεις τους και εσύ μου τη λές γιατί δεν έχω γράψει την κάθε λεπτομέρεια. Λες πληρώθηκα για να το κάνω...
  5. The_Black_Knight

    DISNEY 2020

    Κυκλοφόρησε και φέτος το ημερολόγιο Disney απο την Καθημερινή. Τα σχέδια περιλαμβάνουν ήρωες τόσο απο το σύμπαν του Μίκυ όσο και απο των Ντάκ και φαίνεται να μην ανήκουν μόνο σε ενα σχεδιαστή (όπως παλιότερα με τον Don Rosa) ούτε έχουν συγκεκριμένη θεματολογία. Η έκδοση είναι στο γνωστό γυαλιστερό χαρτί διαστάσεων 23Χ30cm και είναι πολύ όμορφη και προσεγμένη. ISBN 978-960-585-233-7 Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβρης Οκτώβρης Νοέμβρης Δεκέμβρης Καλό μήνα σε όλους.
  6. OK θα το βάλω και εκεί. Βέβαια δεν ξέρω τα τεύχη του ΜΜ απο όπου προέρχονται τα εξώφυλλα, αλλά θα βάλω οτι πληροφορίες εχω. Κάνουν ήδη εκπτωση. Κάτι θυμάμαι οτι έχει και 2 χρόνια συνδρομή με ακόμα μεγαλύτερη, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
  7. Μια και φαίνεται πως είμαι ο πρώτος εδω μέσα που το έλαβε το σκανάρισα για να το δείτε σε καλή ποιότητα. Γενικά μου αρέσει, ειδικά οι ρετρό 50s μήνες. Το μόνο πρόβλημα είναι πως είναιε λαφρώς φαρδύτερο απο Α4 οπότε ενα μικρό κομματάκι δεν χώραγε στο scanner.
  8. Καταρχήν να πω οτι δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς λειτουργεί η συνεργασία σεναριογράφου-σχεδιαστή και αν αυτή είναι πάντα η ίδια. Δηλαδή, ο σεναριογράφος φτιάχνει κάθε λεπτομέρεια της ιστορίας, φτιάχνει story board κλπ και ο σχεδιαστής απλά υλοποιεί τις οδηγίες του ή ο σεναριογράφος γράφει ενα κείμενο και ο σχεδιαστής αποφασίζει πως θα το κάνει ιστορία; Απο ότι έχω καταλάβει αυτό αλλάζει. Ξέρω για παράδειγμα οτι ο Μπάρκς ακόμα και σε κάποιες ιστορίες που δεν σχεδίασε έφτιαξε story board με κάθε λετπομέρεια και ο σχεδιαστής απλά τα ακολούθησε. Προφανώς σε αυτή την περίπτωση η ιστορία είναι του Μπάρκς. Αν όμως έγραφε απλά το κείμενο και ο σχεδιαστής έκανε τη "σκηνοθεσία" και τις λεπτομέρειες τότε η ιστορία είναι και των δυο σε κάποιο βαθμό. Οπότε στο ερώτημα σχεδιαστής ή σεναριογράφος θα απαντήσω: εξαρτάται απο την περίπτωση. Για μένα το σενάριο είναι πιο σημαντικό απο το σχέδιο (σε λογικά πλαίσια βέβαια, όχι να μη βλέπεται). Αλλά απο οτι έχω καταλάβει πολλές φορές ο σχεδιαστής έχει συμμετοχή και στα δυο.
  9. Είμαι συνδρομητής στο ΚΟΜΙΞ αλλά δεν μου έστειλαν τίποτα extra. Κρίμα γιατί πέρσι που δεν ήμουν νομίζω έβγαλαν για τους συνδρομητές.
  10. Έλα ντε, και εγώ το άσπρο θησαυροφυλάκιο κοίταγα. Στην αρχή σκέφτηκα το χιόνι που υπάρχει στην πόλη αλλά δεν μπορεί να το έχει ασπρίσει ομοιόμορφα.
  11. Το "Σημασία στη λεπτομέρεια" πρέπει να είναι αυτοβιογραφικό. Και οχι για το περιεχόμενο της ιστορίας.
  12. Με τον Ρόσα γιατί πλησιάζει σιγά σιγά το 2024 που θα πρέπει να ξανάρθει.
  13. Όχι μόνο πρόσθεσε τα ονόματα αλλά έγραψε και άλλο κείμενο. Κορυφαίος.
  14. Αν το βασικό που σε ενδιαφέρει είναι τα παιχνίδια ξέχνα την apple. Με μερίδιο αγοράς 5% παγκοσμίως οι περισσότεροι developers την αγνοούν παντελώς. Η καλύτερη λύση για παιχνίδια είναι ενα δυνατό pc και μετά κάποια κονσόλα. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση στην ποικιλία ανάμεσα σε pc/κονσόλα και σε mac. Καμία ! Θα μπορούσα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες και να σου πω να μην πληρώσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες (π.χ. 1000€ για μια βάση οθόνης !!!) αλλά μένω σε αυτό που ζήτησες στο μήνυμα σου. Αν δεις τι hardware μπορείς να πάρεις με 2 χιλιάρικα θα τρομάξεις.
  15. Τι ανακαλύπτει κανείς διαβάζοντας τα παλιά τεύχη. Οι λύκοι (πολύ προτού γίνουν μουργόλυκοι) είχαν ονόματα.
  16. Γαντέξ ήθελαν να γράψουν αλλά τους το χάλασε το μπαλονάκι.
  17. Πάντως διαβάζοντας ενα παλιό τεύχος εκατον-κατι θυμήθηκα οτι τότε έβαζαν και Σκάρπα με 3 σειρές καρέ. Φαινόταν λίγο περίεργο είναι η αλήθεια αλλά είναι πολύ καλύτερο απο το να διαλέγουν αποκλειστικά ιστορίες για μεγάλη σελίδα με τον περιορισμό που αυτό συνεπάγεται.
  18. Ρε συζήτηση που ανοίξατε τώρα που έγινα και συνδρομητής. Ελπίζω να μην πήξουμε πάλι στους Βαν Χόρν αν και το βλέπω το πιθανότερο. Αν είναι έτσι μπορεί να το πάρω απόφαση να το σταματήσω τελικά και να επικεντρωθώ στην εύρεση των τευχών που μου λείπουν απο τα παλιά.
  19. ΟΚ σβήστο τότε... Έβαλα και λάθος Link. Άστα να πάνε. Σπαμάρω ασύστολα.
  20. Πράγματι, στα ΜΜ του Τερζόπουλου που διάβαζα όσο έβγαιναν δεν τον είχαν καθόλου τα τελευταία χρόνια.
  21. Τρέξτε να προλάβετε Anno 1800 δωρεάν μέχρι τις 25/8. Λίγες μέρες, αλλά είναι παιχνίδι με εξαιρετικές κριτικές που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες. https://www.neowin.net/news/anno-1800-is-free-to-play-on-pc-until-august-25
  22. Ναι άλλα που να τον εμπιστευτείς αυτόν τον... Maffia...
  23. Δεν αγοράζω το ΜΜ πλέον αλλά τώρα διαπίστωσα οτι έχουν ξαναρχίσει την καλή συνήθεια να βάζουν τα ονόματα των δημιουργών στην αρχή της ιστόρίας. Το έκανε και ο Τερζόπουλος για μια εποχή και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έκοψε. Τότε ήταν ο μόνος τρόπος να μαθαίνουμε τους δημιουργούς των ιστοριών. Αν μη τι άλλο έχουν δημοσιεύεσει 10 φορές την ιστορία του Μπάρκς που κανείς δεν τον ήξερε αλλά αναγνώριζαν τα σχέδια του. Γιατί λοιπόν να κάνουν και αυτοί το ίδιο τόσα χρόνια;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.