Jump to content

shortly

Members
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

812 Good

1 Follower

About shortly

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 01/01/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  ΚΑΒΑΛΑ
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

844 profile views
 1. ευχαριστώ πολύ , το έψαχνα την προηγούμενη εβδομάδα ,για να κάνω μια παραγγελία αλλά δεν το έβρισκα στην εκδοτική . Ρώτησα εσένα γιατί είχες απάντηση και για την τιμή του crime & horror
 2. εξώφυλλο και οπισθόφυλλο για τη βάση Μεταφέρθηκαν στη βάση
 3. εξώφυλλο και οπισθόφυλλο για τη βάση Μεταφέρθηκε στη βάση δεδομένων
 4. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες . Υποθέτω ότι η τιμή θα είναι γύρω στα 8 ευρώ και θα διατίθεται από τις εκδόσεις ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία με τα οποία συνεργάζεται η εκδοτική και στα οποία διατίθεται ο νέος Μικρός Καου-μπόυ. Για περισσότερες πληροφορίες, η διεύθυνση του Μικρού Καου-μπόυ στο fb είναι :https://www.facebook.com/groups/1653069641594882/
 5. Ένα νέο διμηνιαίο περιοδικό , με τίτλο CRIME & HORROR , Σχήμα: 16χ23 , Σελίδες: 140 , που θα κυκλοφορεί εναλλάξ με το νέο Μικρό Καου-μπόυ προαναγγέλουν οι εκδόσεις ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ . Όπως αναφέρει ο κ. Μαραθιάς στην ιστοσελίδα του Μικρού Καου-μπόυ στο fb : "..δεν θα είναι αποκλειστικά αστυνομικές ιστορίες... Στόχος μας είναι να περιλαμβάνει και ιστορίες τρόμου, ghost, fandasy, αλλά και περιπέτειες... Επιθυμία μας είναι να δημοσιεύουμε και κείμενα Ελλήνων δημιουργών..." Φώτο που δημοσιεύθηκε στην πιο πάνω ιστοσελίδα:
 6. Το κείμενο που συνοδεύει την προσφορά : Στην πρωτόγνωρη αυτή μορφή εγκλεισμού που ζούμε, η γιορτή του Πάσχα θα είναι σίγουρα διαφορετική για όλους. Ενστερνιζόμενοι πλήρως τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, οι Εκδόσεις μας έρχονται να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι και προτρέπουν τον κόσμο να μείνει σπίτι, να προφυλάξει τον εαυτό του και τους γύρω, να διαβάσει και να εμπνευστεί από τους αγαπημένους του ήρωες. Για το λόγο αυτό, η φετινή πασχαλινή μας προσφορά, που θα ισχύει μέχρι και τις 30 Απριλίου, είναι ιδιαίτερα πλούσια και περιέχει: -Δωρεάν Έξοδα Αποστολής! -Έκπτωση 30% στα παρακάτω: Κόμικς: Συλλεκτικός Μπλεκ, Τόμος Μικρός Ήρωας (έκδοση '85), Εικονογραφημένος Μικρός Ήρωας, Τόμοι Ερίκ Καστέλ, Ερίκ Καστέλ, Μικρός Ήρωας Ειδική Έκδοση, Μίστερ No Eιδική Έκδοση, Νέος Μικρός Ήρωας, Λοχαγός Μαρκ, Μπλεκ - Ειδική Έκδοση, Ρόυ Ρέης, Ρόυ Ρέης - Συλλεκτική Έκδοση, Συλλεκτικά Μικρός Ήρωας, Συλλεκτικά Μικρός Ήρωας (τεύχος), Ταρζάν, Ζαγκόρ Ειδική Έκδοση, Ο Τετρακοσάρης, Ιταλικός Μπλεκ, Μικρός Σερίφης, Έξτρα Μπλεκ, Βιογραφίες Ποδοσφαιριστών Merchandise: T-Shirts, Θήκη Ερίκ Καστέλ, Καπέλα, Κούπες, Μπρελόκ, Συλλεκτικά Φούτερ, Usb Sticks Σταυρόλεξα και Εφηβικά Έντυπα -Έκπτωση 25% σε όλα τα υπόλοιπα έντυπα μας (Εξαιρούνται οι Νέες μας Εκδόσεις, οι Εκδόσεις Άλλων, οι Προσφορές και οι Συνδρομές). -Με κάθε αγορά ΔΩΡΟ 1 κόμικς-έκπληξη & 2 αφίσες-έκπληξη! Ας πράξουμε με στόχο την κοινωνική ευημερία. Θα τα καταφέρουμε! Υγεία - Δύναμη - Αλληλεγγύη.
 7. συμφωνώ ότι , ίσως θα έπρεπε, κάποιος που γνωρίζει πως έγινε η διάσπαση να μας ενημερώσει για να μην λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Αν και νομίζω ότι δεν έχει σημασία πια , γιατί αν ραγίσει το γυαλί δύσκολα ξανακολλάει . Αυτό που συνέβει είναι λυπηρό για μένα, που, προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα, πόσο μάλλον για όλους αυτούς που γνωρίζονταν καιρό και είχαν περάσει όμορφες στιγμές μαζί.
 8. Να γίνουν προπαραγγελίες και για τα 4 άλμπουμ , πληρώνοντας από πριν ο αγοραστής το τίμημα , με έκπτωση . Έτσι θα έχετε μια εικόνα πως θα πάνε οι πωλήσεις.
 9. Μετά από 6 υπέροχα τεύχη ,ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε και σε έντυπη μορφή. Καλοτάξιδο !!!!!!!! Ελπίζω να το διαθέσετε και σε μεγάλα βιβλιοπωλεία για να μπορέσουμε να το αγοράσουμε και εμείς οι επαρχιώτες
 10. κι έμενα αυτό με στεναχωρεί γιατί ενωμένοι είχαν πετύχει πολλά πολλά πράγματα σε αυτά τα 13+ χρόνια. Κρίμα.....
 11. κι έμενα αυτό με στεναχωρεί γιατί ενωμένοι είχαν πετύχει πολλά πολλά πράγματα σε αυτά τα 13+ χρόνια. Κρίμα.....
 12. Θα αναλάβει κάποιος να εξηγήσει και σε μας ,τους μη παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, τι συμβαίνει; Για ποιο λόγο υπάρχει το κύμα φυγής; Τι έχει συμβεί μετά τον περασμένο Δεκέμβριο και έχουν εξαφανισθεί άνθρωποι που έγραφαν και διαβάζαμε ενδιαφέροντα και με χιούμορ θέματα; Με συγχωρείτε αν οι ερωτήσεις μου δεν αφορούν το συγκεκριμμένο θέμα αλλά δράττομαι της ευκαιρίας που μου έδωσε η φράση του φίλου Kurdy Malloy .
 13. τώρα με το νέο (πανάκριβο ) κατάλογο που ισχύει από 3/3/20 ,θα φτιάξουν τα πράγματα
 14. Ευρέθησαν και διεγράφησαν: ΕΝΝΕΑ :325,327,338,340,344,345,346,389,397, 400,402,403,404,436 , 439 , 441, 459.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.