Μετάβαση στο περιεχόμενο

GeorgeMarkatatosworld01

Members
  • Περιεχόμενο

    267
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    2

GeorgeMarkatatosworld01 τελευταία νίκη Απριλίου 25 2021

GeorgeMarkatatosworld01 είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος GeorgeMarkatatosworld01

  • Γενέθλια 08/09/2010

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    Ηράκλειο Κρήτης στο φρούριο της ΜΑΡΚΑΤΑΤΟΥΠΟΛΗΣ
  • Χώρα
    Greece
  • Επάγγελμα
    Μαθητής
  • Ενδιαφέροντα
    κόμικς , βιβλία , ποδόσφαιρο , σενάριο βιβλίων κι φιγούρες !

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3150 προβολές προφίλ

GeorgeMarkatatosworld01's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

977

Συνολική φήμη στο GC

  1. GeorgeMarkatatosworld01

    BLEACH

    Καταπληκτικό manga, Είναι από τα αγαπημένα μου αν και κάποια σημεία κατά τη γνώμη μου είναι ελάχιστα καλοσχεδιασμένα για το στυλ μου
  2. Και εγω μπας και μενω στο Ηρακλειο ... ολοταχως !!!
  3. @ Θοδωρής Καραπάνος και @ nikolas1503 χρονια πολλα
  4. Ειδα και εγω την ταινια μπατμαν με την οικογενεια μου για μενα δεν ηταν καλη αλλα μερικα κομματια δεν μου αρεσαν . Ο μπατμαν ηταν ψυχοπαθης και λιγο φτωχος οπως καταλαβα . . . Επισης να προσθεσω οτι αν ειχε καταφερει να ανοιξει 《το αλεξιπτωτο》 αντι να ειχε κουτουλησει θα ηταν ωραια στιγμη !!!!!!!!
  5. Μμμμμμμμ..... ( περαζει να σου το κανουν Οι φακελοι του Μικυ 3 Μικυ 1φαντομ 1 κλασσικα 2 ΜΙΚΥ 1 ΝΤΟΝΑΛΤ
  6. @ nikolas12 Δυσκολο να βρεις τον βιο .... Εμενα με δυσκολεψε και δεν τον βρηκα ποτε μου τον εκαναν δωρο
  7. GeorgeMarkatatosworld01

    PEANUTS ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

    Πως και ετσι . ..? (Καθ) μπραβο ωραιο θα ναι ...
  8. Αυτη την εποχη διαβαζω τον κολλοσο της Ροδου
  9. Σήμερα αποφάσισα να κάνω αυτό το άρθρο μόνο για να υπάρχει κάτι που μπορούμε να λέμε για άρθρα, πληροφορίες κ. Α. για κομικς. Ξεκινώ εγώ!!! Disney κομικς : Τα Disney κομικς είναι τα κομικς που φτιάχτηκαν με Disney χαρακτήρες όπως τον Μ. Μ =, (Μίκυ. Μάους), τον Κυρο Γραναζη, τον Ήτα Βιτα, τον ΝΤΟΝΑΛΤ και τα ανιψακια, την Νταιζυ, τον Φαντομ, τον Γκουφη, τον Γλόμπο, τον Σκρουτζ ( τσιφουτη, τσιγκουναρο ), Φαντομιας, Ματζικα, Λυκοπουλο, 3 γουρουνάκια, κακός λύκος κ. Α. Αυτοί είναι οι βασικοι ήρωες που χρησιμοποίησε ο Χ. ΤΕΡΖ. Όμως τώρα δυστυχώς χρησιμοποιούνται οι μισοί . Μ. Μ : Το Μίκυ Μάους ήταν, είναι, και θα είναι εβδομαδιαίο και 8/10 τεύχος χάρη στις ιστορίες του! Όπως Μίκυ Μαλτεζε, Μαύρος κευρανος κ. Α. Το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορα στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου 1966. Για 47 χρόνια εκδιδόταν από τις εκδόσεις του ΤΕΡΖ. Που η εκδοτική μετά ονομαστηκε Νέα Ακτίνα. Α. Ε. ΟΤερζ. Έχασε το συμβόλαιο του στις 6 Σεπτ. 2013. Η επόμενη εκδοτική που τα διεκδίκησε ήταν οι Καθημερινές Εκδόσεις. Και τώρα κοντεύουμε για τα 400 τεύχη. Κομιξ : Το Κομιξ είναι ένα ελληνικό μηνιαίο περιοδικό που κυκλοφόρησε στις 6 Ιουνίου 1988. Τα πρώτα τεύχη του είχαν περίπου 30 σελίδες (32), όμως ανεπτυσοταν ώσπου έφτασε τις 84 το 2011, τα περισσότερα όμως ξεπερνούσαν τις 100 σελ. Ο Τερζ. Είχε επίσης μια στάμπα πάνω στο τεύχος που έγραφε <ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ >. Επίσης δν ήταν λέξεις του αέρα. Τα περισσότερα σήμερα θεωρούνται συλλεκτικά. Το πρώτο είχε την ονομασία Χαμένοι στις Άνδεις και ήταν ένα σπουδαίο αριστούργημα του Κ. Μπαρκς. (Έχω να προσθέσω ότι στο κομιξ ότι στο Κομιξ 100 έχει το <δέντρο > των Ντακ. ΝΤΟΝΑΛΤ : Τι να πω για αυτό το περιοδικό? Μου αρέσει και θα πω μόνο μια λέξη για αυτό το περιοδικό <Μπραβο>. Κλασσικά : εκδότης Τερζ. Πρώτο τεύχος Ιούνιος 1969, τελευταίο τεύχος Αύγουστος 2013. Ήταν 2 μηνιαίο. Σελίδες 164 και η τιμή τους στα 2,40. Κατά την γνώμη μου είναι ένα τευχος για 9/10 Αλμανάκο : Πρώτο τεύχος Ιούνιος 1990. Αρχή ως διμηνιαίο. Μετέπειτα μηνιαίο λόγο επιτυχίας. Μετά εμφανίστηκε και το μέγα αλμανάκο με περισσότερες σελίδες αλλά ίδια θεματολογία. Τα Disney έχουν ακόμα πολλές εκδόσεις όπως το Μιννι, Μ. ΜΥΣΤΉΡΙΟ, Φαντομ, μεγάλο Μίκυ κ.α. Μπλεκ :στα Ιταλικα ονομάτι II GRANDE BLEK. Δημιουργία από την ομάδα Esse Gesse.1 Κυκλοφορία : Ιταλία 3 Οκτ. 1954 από την Editoriale Dardo. (Μόνο εμένα μου θυμίζει τα editor's choice ) Ο μπλεκ είναι κυνηγός και βετεράνος στην Αμερικανική επανάσταση εναντίον τον Βρετανών ( ο χαρακτήρας του οφείλετε στον ηθοποιό Ερολ Φλιν) Ποπαυ : Ενα συγκλονιστηκο κομικ που διάβαζε η μάνα μου! Μου αρέσει όμως δυστυχώς δν έχω πληροφορίες για αυτό. Υπάρχουν κ. Α. Κομικς που ξέχασα. Αν θέτε πείτε τα εσείς!!!
  10. Καλώς ήρθες στα χωροχρονικά κομικς!! (αν δν καταλαβατε το αστείο εννοώ βέβαια επειδή δν γραψατε αυτό το χρονικο διάστημα
  11. Σήμερα έγινε ένα θαύμα για τη συλλογή μου !!Το τεύχος editor choice 00 είναι δικό μου καλό τεύχος ήταν για μένα είχε κάποια ωραίες ιστορίες όπως ο δράκουλας κ.α.παρόλου που είναι σε άθλια κατάσταση διαβάζεται !!!!! Επίσης νέα τεύχη ήρθαν !!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.