Μετάβαση στο περιεχόμενο

kujo79

Members
  • Περιεχόμενο

    187
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος kujo79

  • Γενέθλια 09/04/1979

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Πάτρα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2570 προβολές προφίλ

kujo79's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.8k

Συνολική φήμη στο GC

  1. @ karolos79 Το βρήκα σε περίπτερο χωριού σήμερα, οπότε έχει κυκλοφορήσει παντού.
  2. Το πήρα κι εγώ, έχει μέγεθος κανονικού tpb της Marvel, η εκτύπωση πολύ καλή, χαρτί που γυαλίζει ελαφρά και χωρίς να το έχω διαβάσει όλο, αρκετά καλή μετάφραση, επιμέλεια και ευπρόσδεκτα τα εξτραδάκια στο τέλος. Το γεγονός ότι δεν έχει αρίθμηση, μάλλον θα με ωθήσει σε επιλογή τόμων, μιας και έχω ήδη αρκετούς. Καλή αρχή! Υ.Γ. Ε κάτι θα τους ξέφευγε για να συνεχίσουν την παράδοση:
  3. Είναι όντως η σειρά του Ultimate Spiderman ( λεπτομέρειες ΕΔΩ ) που η Anubis έφτασε στο τεύχος 105 ή στον 18ο τόμο αυτής της συλλογής. Η Hachette έχει βγάλει τον πρώτο ( Δύναμη και Ευθύνη) και τον τελευταίο ( Ο Θάνατος του Σπάιντερμαν). 30 τόμοι σύνολο, με 6+1 τεύχη, άρα γύρω στις 160 σελίδες, με 9€ τώρα που τελειώνουν τα σκληρόδετα εγώ θα ακολουθήσω από την αρχή σίγουρα, έτσι για να συνεχίσω να περνάω από το περίπτερο. Καλή ευκαιρία για όσους έχουν την προηγούμενη έκδοση να την ολοκληρώσουν με τους υπόλοιπους 12 τόμους.
  4. Βλέπεις αυτό: Κλασικό, ότι πρέπει για παιδιά, λόγω περιεχομένου δικαιολογείται και το παρακάτω λαθάκι: Και μετά κοιτάς λίγο καλύτερα και ....
  5. Σίγουρη αγορά για μένα το Punisher, είναι το επόμενο arc μετά το ήδη εκδοθέν - και αριστούργημα - Οι Δουλέμποροι . Απ' ότι βλέπω και σε πολύ καλή τιμή. Μακάρι να πάει καλά, να βγουν και τα υπόλοιπα του Ennis.
  6. Πάντως, για να πω την αμαρτία μου, κόμικ ξεκομικ , από την ταινία είναι κλάσεις ανώτερο!
  7. Νομίζω ότι χρειαζόταν η συλλογή την επιστροφή στις πιο σύγχρονες ιστορίες. Το προηγούμενο Hawkeye το είχα δυστυχώς, αλλά δεν παύει να είναι μια εξαιρετική επιλογή, από ένα ήδη κλασικό run. Με εξέπληξε ευχάριστα ο τελευταίος τόμος του νέου Ghost Rider, ειδικά στο σχέδιο. Από το preview του @ nikolas12 φαινόταν κάπως περίεργο ( κι ο ίδιος είχε αμφιβολίες ) , όμως τελικά μου φάνηκε φρέσκο, δυναμικό και αρκετά πρωτότυπο, αντλώντας στοιχεία από πολλές τεχνοτροπίες, χωρίς όμως να μιμείται κάποιον. Το σενάριο δεν έχει την ίδια πρωτοτυπία, χωρίς να είναι κακό. Ένα κλασικό origin, με έναν φερέλπι νέο να μπλέκει σε μια δύσκολη κατάσταση και να του προσφέρεται η λύση από το υπερπέραν, την οποία αποδέχεται διστακτικά στην αρχή, αλλά προς το τέλος με ενθουσιασμό για το μέλλον. Συνολικά μια καλή ιστορία κι ένας νέος ήρωας πού δεν είχαμε ξανασυναντήσει στην Ελλάδα, οπότε σίγουρα μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη συλλογή.
  8. Ήθελα πολύ καιρό να πάρω τα Calvin & Hobbes, αλλά κάτι η τσιμπημένη τιμή για τα box set, κάτι ότι το μέγεθός τους ήταν πολύ μεγάλο με αποθάρρυνε . Τώρα όμως βγήκε αυτό: Κανονικό μέγεθος tpb, δύο τόμοι μέσα, θα ολοκληρωθεί σε 7 set . Ωραία έκδοση, διαβάζεται εύκολα και στέκεται στο ράφι οριζόντια και κάθετα . Το κόστος βγαίνει το ίδιο με τα άλλα (20€ το σετ), αλλά λίγα λίγα δεν μου κακοφαίνεται.
  9. Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο, βρήκα επιτέλους τον τελευταίο τόμο. Πάνω που κάθισα να τον διαβάσω, βλέπω τα νέα και ...μου ήρθε κάπως περίεργα. Από τη μια αυτή η συλλογή σηματοδότησε τη επιστροφή μου στα κόμικς μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια, από την άλλη όμως, από τότε που σταμάτησε το τοπικό περίπτερο να φέρνει με είχαν φάει οι δρόμοι! Μια ακόμα παράμετρος για μένα που κυνηγάω μεταχειρισμένα, είναι πως πολλές φορές δίσταζα να πάρω μια καλή ευκαιρία, γνωρίζοντας ότι έχει κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τη συλλογή και ίσως τη δούμε εδώ. Οπότε τώρα νιώθω λίγο απελευθερωμένος. Ωραία ήταν όσο κράτησε, ας ελπίσουμε να υπάρξει κάτι παρεμφερές στο μέλλον - DC κανένας;
  10. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, πήγα κι εκεί, δεν το είχε. Αν μπορέσω θα πεταχτώ στο Ρίο, αλλιώς παραγγελία. Ελπίζω να μην επαναληφθεί στο μέλλον...
  11. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου στην Πάτρα; Εκεί που παίρνω συνήθως ( Γούναρη - στο ύψος Ψηλαλώνια) από 6-8 που έφερνε, του έφεραν 2.
  12. @ yorick Φοβερή συλλογή, βάλε και καμιά φώτο να υπάρχει, να ζουμάρουμε, να μας τρέχουν τα σάλια βρε αδερφέ! @ kawasakikos ωραίο το βίντεο, με κέρδισες , φαίνεται ότι το γουστάρεις αυτό που κάνεις.
  13. @ olyssesmoore στις 20 είχα κάνει την παραγγελία, στις 26 με ειδοποίησαν και έκανα τις αλλαγές.
  14. Στη δική μου παραγγελία, εξαντλημένο ήταν το Wolverine Δημόσιος κίνδυνος Ά τόμος . Επικοινώνησαν όμως μαζί μου και άλλαξα αυτό και το Β τόμο με δύο άλλους. Παρέλαβα χθες τελικά.
  15. Ωραία παραγγείλαμε όλοι μας ( εγώ προσωπικά 10 και λίγα ήταν!). Έχει παραλάβει κανένας ή έστω να έχουν αποσταλεί; Είχαν σίγουρα απόθεμα;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.