Jump to content
Το Σάββατο 25/1 στις 8μμ @ΛΕΦΙΚ (Ιερά Οδός 14) κόβουμε τη πίτα μας! Σας περιμένουμε όλους και όλες!

kujo79

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  239 [ Donate ]

Community Reputation

230 Active

About kujo79

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Πάτρα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

269 profile views
 1. Παρόμοια ιστορία και για μένα, διαβάζοντας συνειδητοποίησα πώς τα περισσότερα τεύχη τα είχα ξαναπιάσει στα χέρια μου μικρός ! Το δε σχέδιο δεν μου φαίνεται τόσο παλιό, έχει μια σχετική φρεσκάδα και πολύ ωραία " κίνηση ". Συνολικά το απόλαυσα και μάλλον είναι και το δικό μου αγαπημένο από τα έως τώρα 10.
 2. Οκ ,τα Χριστούγεννα άργησαν λίγο, αλλά... δεν πειράζει! Μετά από αρκετό ψάξιμο και υπομονή βρήκα - στη σωστή τιμή - το αγαπημένο μου saga των X-Men και επιτέλους έφτασε σπίτι ! Και επειδή ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορές, τους κάνει παρέα κι αυτό το αριστούργημα Νομίζω έκλεισα για τον επόμενο μήνα
 3. Πρώτο βιβλίο, ήταν τα Ψηλά Βουνά του Παπαντωνίου, το έχω ακόμα στη βιβλιοθήκη μου. Τώρα κόμικ, σίγουρα ήταν κάτι από Ντίσνεϊ, αμυδρά θυμάμαι κάποια κόκκινα Κλασσικά, κάπου εκεί στα 5, τα οποία μου δημιούργησαν θέμα στο σχολείο , αφού συνηθισμένος από τα κεφαλαία γράμματα δεν θεωρούσα απαραίτητους τους τόνους και γυρνούσα με μια κόκκινη βροχή στα τετράδια !
 4. Ναι, στη Βιβλιοθήκη Κόμιξ οι τόμοι 4-5 δεν βρίσκονται εύκολα, σε αυτή του Μπαρκς αν και κάποιοι τόμοι έχουν εξαντληθεί, εμφανίζονται συχνά σε αγγελίες, είτε μόνοι τους είτε ως πακέτο.
 5. Τα βρίσκεις σχετικά εύκολα 2 - 4 ευρώ, αναλόγως αν είναι από την εφημερίδα ή όχι.
 6. Καλή χρονιά και καλή αρχή μεγαλειότατε ! Στα του κόμικ, χορταστικό τεύχος, πολύ καλύτερα το 3 σε 1 από τα τελευταία που είχε βγάλει η οξύ. Καλό σχέδιο, σύγχρονο , αν και με κουράζουν λίγο τα διαδοχικά μπαλονάκια στους διαλόγους. Στα της ιστορίας τώρα, πολύς κόσμος περνάει, προμηνύοντας μεγάλο χαμό αργότερα και το χτίσιμο γίνεται αρκετά στρωτά. Ο κακός της υπόθεσης δεν με πείθει απόλυτα... αλλά θα του δώσω το δικαίωμα της αμφιβολίας. Συνολικά μου άρεσε αρκετά και περιμένω την κατάληξη την επόμενη εβδομάδα, για να καταλήξω στην τελική μου κρίση.
 7. Παρέλαβα σήμερα, όλα άψογα, ευχαριστώ το Χρήστο!
 8. Χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα και επί της ευκαιρίας, καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας !
 9. Την συγκεκριμένη ιστορία δεν την είχα διαβάσει και σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Είχα διαβάσει όμως παλιότερα κάποια τεύχη του Hulk ως Joe Fixit και μέχρι σήμερα, παραμένει ότι πιο γελοίο έχω δει - σε υπερηρώικο κόμικ τουλάχιστον.
 10. Παρέλαβα σήμερα, σε τεθωρακισμένη συσκευασία, ευχαριστώ πολύ Θοδωρή και για το δωράκι !
 11. Παρέλαβα , όλα καλά, ευχαριστώ.
 12. Καλημέρα, Λούκυ Λουκ 31, 45, 55, 57, 59, 61, 64 για μένα.
 13. Λούκυ Λουκ, (Έθνος) : 11, 27 και (Μαμούθ) : 29, 49, 63 για μένα.
 14. Λογικά είναι αυτό και δεν φαίνεται να χαίρει μεγάλης εκτίμησης. Ίσως αυτή τη φορά να προσπεράσω.
 15. Ενδιαφέρομαι για τα κάτωθι : ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ #35. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ΣΜΙΘ. 2 euro ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ #42 (1988). ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ. Καλή - Πολύ καλή κατάσταση. 2 euro ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ #44 (1988). ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΠΟΔΑΡΟΥΣ. Στοιβαρό αλλά με τσακίσεις στη ράχη. Δωρεάν ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ #51 (1989). ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ. Πολύ καλή κατάσταση. 2 euro ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ #66 (2002). ΕΝΑΣ ΣΕΪΧΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡ-ΟΥΕΣΤ. Καλή - Πολύ καλή κατάσταση. 2 euro ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ #68 (2003). Ο.Κ. ΚΟΡΑΛ. Μέτρια - Καλή κατάσταση. 1 euro
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.