Jump to content

alexoni97

Members
 • Content Count

  507
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,149 Good

3 Followers

About alexoni97

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,716 profile views
 1. Επανέρχεται τον άλλο μήνα στο ΚΟΜΙΞ 73 μεγάλη ιστορία, με αυτήν: Και οι τρεις είναι υπέροχοι! Εν τω μεταξύ από το εξώφυλλο κόψαν την ομπρέλα του Χοσέ, οπότε τα δάχτυλα του φαίνονται πολύ περίεργα! Σαν εδώ:
 2. Ας τα αποφύγουμε καλύτερα αυτά τα σχέδια.
 3. Ναι φωτογραφικό υλικό με κάποιο χαρακτήρα κυρίως! Απλό κείμενο δεν το περνάμε γιατί μετά θα πελαγωνάμε!
 4. Όντως πολύ ευχάριστα νέα για την έκδοση!! Το παρήγγειλα κι εγώ παρόλο που δεν πολυασχολούμαι με BD μου φάνηκε ενδιαφέρον όμως και φυσικά είναι έκδοση της ΛΕΦΙΚ, που σημαίνει ότι θα ναι κι ένα προϊόν φτιαγμένο με αγάπη και μεράκιΑναμένω να το παραλάβω και να το διαβάσω...
 5. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα τα τευχάκια μου!! Εξαιρετική κατάσταση και τιμή! Να σαι καλά φίλε @Christaras
 6. Αυτά εδώ για μένα! Στέλνω πμ
 7. Να πω καταρχάς επειδή από αυτό ξεκίνησε η κουβέντα, ότι οι Αρκούδες είναι περασμένες εδώ μιας και από όλο αυτό ξεκίνησε η συζήτηση και τα υπόλοιπα τα δουλεύω και θα γράψω ξεχωριστό ποστ. Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ τον @Kriton για τα καλά του λόγια που και ο ίδιος έχει πραγματικά εργαστεί πολύ στην βάση. Ο φίλος Κώστας ( @Mandrake, που συνεχίζει να με αποκαλεί Αλέξη) έχει κι αυτός προσφέρει πολλά μέσω αυτού του θέματος και αποτελεί πολύτιμη βοήθεια σε αυτό το φινίρισμα της βάσης που δουλεύουμε τώρα αυτό τον καιρό και στην συνεχή εξέλιξη και κάθε λάθος που διορθώνεται είναι ένα μικρό βήμα. Όλοι επομένως έχουμε βάλει το λιθαράκι μας και το Inducks είναι μια κοινότητα με πολύ χαλαρούς δεσμούς, δεν έχει ούτε φόρουμ ούτε τίποτα, όποιος θέλει παρέχει τα φώτα του με μια σάρωση, μια διόρθωση όπως γίνεται στο παρόν θέμα, και πολλά άλλα. Επομένως καταλήγοντας δεν έχει πολλή σημασία αν έχουμε κάνει πολλά-λίγα με τον χ ή τον y τρόπο σημασία έχει να υπάρχει ένα καλό κλίμα αλληλεγγύης και συνεννόησης και κάθε προσφορά είναι πολύτιμη και βοηθάει και εκτιμάται δεόντως! Γι αυτό κι ευχαριστούμε κι εμείς με την σειρά μας όλους όσους έχουν βοηθήσει το τιτάνιο έργο και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!
 8. 1.Περάστηκε το εξώφυλλο στο Ποπάυ, γενικώς για τις διαφημίσεις προτιμάμε να προέρχονται από το ίδιο το τεύχος που είναι μέσα, ώστε να φαίνονται οι λεπτομέρειες, δηλαδή μπορεί να ήταν σε άλλο χρώμα ή να ήταν μια μικρή εικόνα σε μια μεγαλύτερη σύνθεση, οπότε θέλουμε πάντα το αυθεντικό, ειδικά αν προέρχεται και από άλλη έκδοση. 2. Διορθώθηκε ο τίτλος, είχε γίνει κάποιο λάθος στον κώδικα και δεν φαινόταν ο τίτλος της εκδοτικής, διορθώθηκαν όλα, περάστηκε και το εξώφυλλο. 3.Διορθώθηκε παντού η ονομασία της εκδοτικής! 4.Τσεκ κι εδώ! 5.Στο παρά πέντε έθεσα το ερώτημα στον διαχειριστή που το πέρασε αναμένουμε απάντηση σύντομα. 6.Διορθώθηκε 7.Διορθώθηκε Πολλά λάθη υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, χάρη στην συμβολή όμως ανθρώπων όπως εσύ φίλε @Mandrake και πολλών ακόμα ανά τα χρόνια συνεχίζουμε όσο μπορούμε να τα μειώνουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.
 9. Αυτό το άρθρο σίγουρα θα περαστεί! Όπως τα λέει ο φίλος Αντρέας, δεν καταχωρούμε τέτοια!!
 10. Διορθώθηκε η ανατύπωση, πρέπει να χε μείνει από τις παλιές εποχές! Στα πασατέμπο δυστυχώς δεν έχουν βρεθεί τα περισσότερα τεύχη, και αυτά που έχουν περαστεί τα έχω περάσει κυρίως εγώ με τεύχη που έχω στην δικιά μου κατοχή και από την αρχειοθήκη. Ναι ακριβώς ότι είναι σε παρένθεση σημαίνει ότι είναι ημιτελώς αρχειοθετημένο, λόγω έλλειψης πληροφοριών. Αυτό το Mickey90 το είχα πάρει στο AthensCon του 2018, όπου το είχε το σταντ της Ντίσνεϋ για τα 90 χρόνια από την δημιουργία του Μίκυ.
 11. Περάστηκε και αυτό το τεύχος του Μπλεκ! Διορθώθηκε φίλε @Indian πολύ σωστή επισήμανση!! Προστέθηκε επίσης και μια νέα κατηγορία στο ελληνικό ίντεξ με τίτλο Σειρές εκτός Ντίσνεϋ, προκειμένου να αποσυμφορηθούν λίγο οι άλλες κατηγορίες, μια ιδέα που μου είχε προτείνει αρκετό καιρό πριν ο φίλος Ανδρέας ( @apetoussis82 ) και έφτασε πια ο καιρός να υλοποιηθεί!!
 12. Πολύ σωστό μάλλον αυτό θα συμβεί, ας ελπίσουμε να μην βάλουν και μονοσέλιδη κεντρική εκεί θα τα χουμε δει όλα. Πάντως ένας Μαγικός Αυλητής λογικά θα μπει κι αυτός κεντρική
 13. 1.Περάστηκαν τα νέα ονόματα (θα εμφανιστούν σε λίγες ώρες)! 2.Ενδιαφέρουσα έκδοση, δυστυχώς το pdf που λες αναφέρεται στην συνέχεια του τεύχους και όχι στο ίδιο το αρχικό τεύχος, αλλά θα περαστεί και μόνο λόγω του εξωφύλλου. 3.Διορθώθηκε ο τίτλος, όσο για το σκανάρισμα δεν βιαζόμαστε, τόσα χρόνια έχουν περάσει και άλλα τόσα να χρειαστεί να περάσουν αυτά δουλεύουν με αργούς ρυθμούς οπότε θα περιμένουμε όσο χρειαστεί. Για τον κατάλογο όντως πολύ καλή πρόταση εννοείται θα περαστεί κι ας είναι ημιτελώς μέχρι να σκαναριστεί το εσωτερικό του. 4.Περάστηκαν και τα εξώφυλλα του 9! 5. Τσεκ και τα επίκαιρα! 6.Στο έξι περιμένουμε και παρακολουθούμε τα αντίστοιχα θέματα, κάποια στιγμή θα βρεθούν. 7.Την συγκεκριμένη εφημερίδα την έχει περάσει ο @fraply, άλλος διαχειριστής στο Inducks, οπότε αυτός θα ήταν πιο αρμόδιος να ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα, εγώ δεν γνωρίζω που άντλησε το υλικό του. Χαχαχα φτιάχτηκε κι αυτό!!
 14. Εντάξει για το Μπλεκ θα το περάσω σύντομα! Εννοείται αν ξαναπετύχεις πουθενά την διαφήμιση το αναφέρεις! Διορθώθηκε και ο θησαυρός #57. Για την ελληνική παραλογοτεχνία φαντάζομαι ότι μέσα κάνει αναλύσεις και για ελληνικά τεύχη Ντίσνεϋ που σημαίνει άρθρα, εξώφυλλα, εικόνες οτιδήποτε γενικά! Για την κοιλάδα του Θανάτου, θα πρέπει με τον συνάδελφο @PhantomDuck να σκεφτούμε έναν πιο κατάλληλο τίτλο. Προστέθηκε και η πληροφορία στον Εβδομά! Τσεκ κι αυτό!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.