Jump to content

alexoni97

Members
 • Content Count

  465
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  453 [ Donate ]

Community Reputation

2,984 Good

3 Followers

About alexoni97

 • Rank
  Active member
 • Birthday 08/29/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,088 profile views
 1. Λάθος του ίντακς που διορθώθηκε!
 2. alexoni97

  ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

  Γνωρίζουμε μήπως από ποιο τεύχος της Γυναίκας προέρχεται το συγκεκριμένο φίλε @AARDVRK?
 3. Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα και μακάρι ο Άγιος Βασίλης να σας φέρει ότι επιθυμείτε!! Οι Χρήστοι και οι Χριστίνες να χαίρονται τα ονόματα τους!!
 4. alexoni97

  Προσφορές Aoua

  Παρέλαβα ορισμένα τεύχη σε άψογη κατάσταση! για την εξαιρετική συναλλαγή!
 5. alexoni97

  12 ΧΡΟΝΙΑ GreekComics !!!

  Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσει το υπέροχο φόρουμ μας!!! Η νέα λέσχη είναι πραγματικά υπέροχη και τα μέλη που γνώρισα ακόμα καλύτερα!! Καλά να μαστε για πολλές γιορτές και μαζώξεις ακόμα!!!
 6. Το σπάνιο αυτό εύρημα βρίσκεται πλέον και στο
 7. alexoni97

  ΟΙ ΥΠΕΡ ΕΞΙ

  Το τεύχος βρήκε την θέση του και στο μετά από αρκετό καιρό! Καλό θα ήταν ο τίτλος να αλλάξει σε: Οι Υπερέξι, αφού παντού μέσα στο τεύχος έτσι αναφέρονται και όχι ως Υπέρ Έξι. Επίσης στο πινακάκι ο πρωτότυπος τίτλος είναι Big Hero 6 όχι Bog Hero 6.
 8. alexoni97

  DISNEY STORY

  Πληροφοριακά το πρώτο τεύχος της σειράς βρίσκεται στο , ενώ αναζητούνται ακόμα πληροφορίες για τα επόμενα τεύχη καθώς και σκαναρίσματα των εξώφυλλων των τευχών. Κρίμα που δεν συνέχισε, αν και μάλλον δεν το σηκώνει κάτι τόσο ακριβό η ελληνική αγορά. Η αντίστοιχη σειρά στην Ιταλία πάντως έφτασε τα 59 τεύχη!
 9. Βασικά για να είμαστε ακριβείς, όπως λέει και ο φίλος Μενίγ πιο πάνω, σύμφωνα με την ιστορία Το Τελευταίο Πτυχίο, που δημοσιεύθηκε στο νέο Μίκυ Μάους #222, ο Λούντβιχ έχει συνολικά 6231 πτυχία, οπότε σε αυτόν τον αριθμό θα έπρεπε να αλλάξει ο τίτλος, όχι απλώς σε ένα τυχαίο νούμερο.
 10. alexoni97

  Avengers: Infinity War (2018)

  Η ταινία ήταν πραγματικά απίστευτη!!!!!! Όποιος έχει κάνει το μοιραίο λάθος να μην την έχει δει ας σπεύσει!!! 13/10!
 11. Θα επέλεγε προφανώς την πρώτη σελίδα του πρώτου μέρους, αλλά σε αυτό το τεύχος που περιέχει το πρώτο μέρος της ιστορίας δεν υπάρχει κάποια σάρωση. Αντίστοιχα, τσεκάροντας όλα τα τεύχη που βγήκαν το 1999 (έτος δημοσίευσης της ιστορίας) στην Βόρεια Ευρώπη, βλέπουμε ότι πουθενά κανένας δεν έχει ανεβάσει κάποια εικόνα: Γερμανία: πρώτο μέρος, δεύτερο μέρος Σουηδία: πρώτο μέρος, δεύτερο μέρος Ισλανδία: πρώτο μέρος, δεύτερο μέρος Δανία: πρώτο μέρος, δεύτερο μέρος Νορβηγία: πρώτο μέρος, δεύτερο μέρος Επομένως το inducks αναγκάζεται να πάρει την εικόνα από την δημοσίευση του δεύτερου μέρους στην Φινλανδία, που βγήκε το 1999 και είναι το πρώτο χρονολογικά τεύχος στο οποίο κάποιος έχει δεήσει να ανεβάσει κάποιος μια εικόνα. Δυστυχώς δεν έχουν όλες οι χώρες το μεγάλο ποσοστό σαρωμένων τευχών που έχουν τα ελληνικά τεύχη, όπου σχεδόν παντού έχουμε πια εικόνες. Μάλλον το θεωρούν δευτερεύον οι Βόρειοι και δεν έχουν ασχοληθεί επισταμένως, όπως έχει γίνει στην Ελλάδα, την Αμερική, την Ιταλία και την Γαλλία. Σχετικά με τις ιστορίες που σπάνε σε πολλά μέρη το inducks αναγνωρίζει ως πρώτη δημοσίευση το τεύχος που προηγείται χρονολογικά κι ας μην έχει το πρώτο μέρος, μιας και αρκεί στην καταχώρηση του τεύχους να περιλαμβάνεται απλώς ο κωδικός ιστορίας. Έτσι, αν ας πούμε γινόταν κάποιο λάθος και στο Τοπολίνο της Ιταλίας δημοσίευαν το δεύτερο μέρος μιας ιστορίας πριν από το πρώτο, τότε ως πρώτο τεύχος θα θεωρούνταν αυτό με το δεύτερο μέρος της ιστορίας, οπότε αντίστοιχα η εικόνα που θα εμφανιζόταν στο Inducks θα ήταν η πρώτη σελίδα του δεύτερου μέρους. Αυτό φυσικά δημιουργεί πρόβλημα, το οποίο φαίνεται από το παρακάτω παράδειγμα. Εάν κάποιος αγόραζε μόνο το χτεσινό τεύχος Μίκυ Μάους (202) θα αποκτούσε μόνο το τέταρτο μέρος της ιστορίας Το στοίχημα τον 50$, δηλαδή θα αποκτούσε μόλις 32 από τις 110 σελίδες της ιστορίας. Το inducks όμως δεν το αναγνωρίζει αυτό και σου βγάζει στα στατιστικά σου ότι έχεις όλη την ιστορία πλήρη, δημιουργώντας έτσι μια ανωμαλία, που εύκολα παραβλέπεται. Συνοψίζοντας, αυτό που έχει σημασία για το inducks είναι η χρονολογία που βγήκε ένα τεύχος που είχε την ιστορία και όχι το ποιο μέρος περιέχει. Ελπίζω να βγάζει κάποιο νόημα το κατεβατό και να έβαλα αρκετά εμότικονς για να αραιώσει το κείμενο!
 12. Δύο πράγματα πρέπει να γνωρίζει κανείς για να γίνει κατανοητό αυτό το φαινομενικό παράδοξο: 1. Η ιστορία αρχικά δημοσιεύτηκε, όπως πολλές άλλες του Ντον Ρόσα, στις Σκανδιναβικές χώρες σε δύο μέρη, και η εικόνα που φαίνεται είναι η πρώτη σελίδα του δεύτερου μέρους. 2. Το inducks επιλέγει ως εικόνα που θα φαίνεται πάνω πάνω στην σελίδα κάθε ιστορίας το σκαν που προέρχεται από την παλιότερη δυνατή έκδοση της ιστορίας, εδώ από ένα Φινλανδικό τεύχος που βγήκε το 1999 και περιείχε το δεύτερο μέρος της ιστορίας, εξ ου και η εικόνα. Στα ελληνικά τεύχη που παρέθεσες έχουμε ανεβάσεις εμείς σκαν, αλλά όταν κλικάρεις πάνω τους σε πάνε στην σελίδα της ιστορίας, όπου φυσικά φαίνεται η άλλη εικόνα που έχουν ανεβάσει οι Φινλανδοί. Αν δεις τις εικόνες σε μεγάλη ανάλυση, π.χ. εδώ φαίνεται ότι στην ελληνική έκδοση έχει ανεβεί όντως η σάρωση της πρώτης σελίδας της ιστορίας.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.