Jump to content
 • Announcements

  • Valtasar

   Το GreekComics ψηφίζει!   02/12/2018

   Ψηφίστε τα αγαπημένα σας κόμικς για την χρονιά που πέρασε στην ενότητα ΝΕΑ του GreekComics ή στις δημοσκοπήσεις που φαίνονται καθημερινά στο δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας!

alexoni97

Members
 • Content count

  440
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  5 [ Donate ]

Community Reputation

2,891 Good

3 Followers

About alexoni97

 • Rank
  Τακτικός αναγνώστης
 • Birthday 08/29/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

424 profile views
 1. Valtasar's Προσφορές v.3.0

  Κλασικά 169 και Μίκυ Μάους 1867 για μένα Θα τα παραλάβει ο φίλτατος @PhantomDuck Αλμανάκο 12,65,68,187,189,190,192,194 για μένα! + 182,183,184 Ντόναλντ 89, 91, 92, 95, 96, 98, 99, 12, 16,19 + 86,87,88 Ντόναλντ Α Περιόδου + Μεγάλο Μίκυ 453, 455, 456 και 476 Ας κρατηθούν και αυτά εδώ Όλες οι Μίννι καθώς και μεγάλο Μίκυ 400 μέχρι και 418 εδώ
 2. Και ναι σωστά μαντέψατε! Η σειρά υπάρχει πλέον και στο ! Ευχαριστούμε πολύ φίλε @albert για την παρουσίαση!
 3. Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα!!! Ειδική μνεία και στους εορτάζοντες!
 4. ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ

  Την παίρνω κι εγώ την προσφορά, παρά το γεγονός ότι είμαι ντισνεϋκός, μου κέντρισε το ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα βγάλουν όλη την σειρά, κάτι που άρεσε στον συλλέκτη μέσα μου, οπότε την ξεκίνησα. Έχοντας διαβάσει το πρώτο τεύχος μπορώ να πω ότι είναι πράγματι εξαιρετική σειρά! Ανησύχησα από τα πολλά σχόλια για νοσταλγίες κτλ, καθώς τότε δεν υπήρχα ούτε ως ιδέα, αλλά η σειρά στέκεται επάξια και στο σύγχρονο κοινό (που πιστεύω είναι και ο ιδανικός στόχος) και προτείνεται για όλους! Εννοείται ότι θα αγοραστούν και τα υπόλοιπα με συνοπτικές διαδικασίες!
 5. Το εξαιρετικά αυτό εύρημα βρήκε την θέση του και στο !
 6. Περάστηκαν το πρώτο και το τέταρτο τεύχος της σειράς στο τα οποία είχαν περιεχόμενα Ντίσνεϋ.
 7. Σίγουρα το Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος, δεν θεωρώ το άλλο καν ότι το πλησιάζει. Όσο όμορφη ήταν η κοπέλα άλλο τόσο έχανε η ταινία στην υπόθεση. Όταν είχα δει την πρώτη είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό από την πόρωση, ενώ το άλλο δεν μου δημιούργησε κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα
 8. Με δεδομένο ότι και στο τεύχος αναγράφεται ως ΣΤα (όπως φαίνεται και στο παρακάτω σκαν) πρέπει όντως να αλλάξει ο τίτλος του θέματος σε 6Α
 9. Δυστυχώς λόγω κι εγώ έλλειψης χρόνου διαβάζω πια μόνο νέα, αν και θα θελα να διαβάσω κι από τα παλιά κάποια στιγμή που είναι εξαιρετικά. @laz33 Όχι βέβαια γιατί είχαν κυκλοφορήσει και σε σκληρόδετα, επομένως ήταν νέα κόμικς αλλά με ίδιο περιεχόμενο, άρα ξαναδιαβάστηκαν δεύτερη φορά Το ίδιο και για πολλά Ντίσνεϋ, όπως τις ιστορίες του Μπαρκς, που τις έχεις από το ΚΟΜΙΞ και τις ξαναδιαβάζεις στην Βιβλιοθήκη Disney, ή τις ιστορίες του Ρόσα ή του Σκάρπα κτλ.
 10. Αρκετά καλή η πρώτη ιστορία, σε σενάρια που μας έχει συνηθίσει ο Κάστυ με πλοκή και σασπένς και το σχέδιο του Ντε Βίτα σε καλά επίπεδα επίσης. Και η δεύτερη ιστορία κρατιέται ωραία, γενικά μου αρέσει αυτή η σειρά που η Τζένυ βοηθάει προβληματικά ζευγάρια, το σχέδιο θα μπορούσε να είναι πάντως λίγο καλύτερο. Η τρίτη ιστορία έχει πολύ παιδιάστικο σενάριο και πλοκή με τρύπες (είναι ποτέ δυνατόν να ψέκασε ο Παντάξιος κάθε νόμισμα του θησαυροφυλακίου, και από τα νέα φορτία που φτάναν, χωρίς να προλάβει να γίνει ούτε ένας θόρυβος;;;). Η τέταρτη θα μπορούσε να είχε σωθεί εάν δεν την είχε σχεδιάσει το τρίχρονο ανιψάκι του Λαβοραντόρι Πραγματικά πως αυτός ο άνθρωπος έχει ακόμα δουλειά είναι μυστήριο, θα είναι σε κανά συνδικάτο δεν εξηγείται αλλιώς. Γενικά μέτριο τεύχος που σου αφήνει πικρή γεύση στο τέλος.
 11. Τα δύο τελευταία στριπ που δεν είχαν βρεθεί είναι τα παρακάτω: 1. Μόρτυ και μπανιέρα (τέταρτη εικόνα). 2. Πλούτο και κτηνίατρος (ένατη εικόνα)
 12. Εξαιρετικό εύρημα φίλε @Retroplaymo που θα περαστεί φυσικά στο Inducks. Γνωρίζεις μήπως σε ποια σελίδα ακριβώς βρίσκεται η αφίσα, καθώς και πότε κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τεύχος;
 13. Το τεύχος πλέον στο ! Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Φώτη για την παρουσίαση αυτού του ξεχασμένου αφιερώματος καθώς και τον Αντρέα που το έφερε στην αντίληψη μου!
 14. ΓΟΥΙΝΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ

  Η σειρά βρίσκεται πλέον και στο
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.