Jump to content

alexoni97

Members
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,072 Good

3 Followers

About alexoni97

 • Rank
  Active member
 • Birthday 08/29/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,495 profile views
 1. Κώστα εγώ δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι πολλές σειρές και γενικά στο Inducks καταγράφουμε και τις επανεκδόσεις και όλα ξεχωριστά. Δεν αρκούν όμως εδώ οι πληροφορίες και είναι γενικά πολύ μπερδεμένο το όλο πράμα, οπότε προς το παρόν δεν μπορώ να ξεμπλέξω το κουβάρι. Έβαλα πάντως μια σημείωση στο Inducks ότι πρόκειται μάλλον για διαφορετικές σειρές. Άμα έρθουν στην επιφάνεια νέες πληροφορίες θα κάτσω να το ξαναψάξω. Ο @Θρηνωδός ας πούμε δεν λέει ποια τεύχη είναι σε κάθε υποσειρά, λέει απλώς ποια έχει αυτός και δεν υπάρχουν εξώφυλλα για τα υπόλοιπα για να μπορέσουμε να τα ξεχωρίσουμε.
 2. Αλέξανδρος καταρχάς όχι Αλέξης. Λες λοιπόν ότι έχουν κοινό εκδότη, κοινές σελίδες, κοινές διαστάσεις, οπότε με βάση ποιο κριτήριο θα πρέπει να διαχωριστούν; Είναι κάποια διαφορετική σειρά; Φέρουν άλλο τίτλο; Με βάση κάποιες διαφορές στην σχεδίαση των εξωφύλλων ή στις ημερομηνίες, που μπορεί απλώς να συνέχιζε η ίδια σειρά μετά από λίγο καιρό και αναποφεύκτα να γίνονταν και κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση; Βλέπω ότι έγιναν και κάποιες επανεκδόσεις που ίσως να αρκούσαν για να θεωρηθεί η σειρά διαφορετική αλλά και πάλι εγώ δεν θεωρώ ότι τα στοιχεία είναι αρκετά για να γίνει ένας ξεκάθαρος διαχωρισμός!
 3. Ο Ταχυδρόμος είναι το επόμενο που θα περαστεί τώρα το είδα και μαζεύω πληροφορίες, θα περαστεί λίαν συντόμως! Στο Λεύκωμα του Μίκυ τώρα ανέβηκαν και οι εικόνες! Για την Μίνι Βιβλιοθήκη δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν, είναι ακόμα πολύ χάος για να βγει μια άκρη και δεν μπορούμε ν αρχίσουμε να φτιάχνουν καταχωρήσεις για κάτι που δεν είμαστε ακόμα 100% σίγουροι, ανά πάσα στιγμή όμως αν προκύψει κάποια νέα πληροφορία το αλλάζουμε Για την σειρά από τα Ελληνικά Γράμματα τώρα, το Inducks επιτρέπει να έχουμε σειρές με τον ίδιο τίτλο, εγώ το πέρασα έτσι απλώς για να μην μπερδευόμαστε και να φαίνεται πιο εύκολα χωρίς να πρέπει να πατήσει κανείς πάνω του για να καταλάβει την διαφορά. Για το τεύχος 18 και πάλι οι πληροφοριες δεν επαρκούν για να φτιάξουμε ένα νέο πεδίο, οπότε κι εκεί αναμένουμε κάποιο νέο στοιχείο...
 4. Διορθώθηκαν κι αυτά, εκτός από το εξώφυλλο του τεύχους #1098, το οποίο δεν μπορεί ν' ανέβει για ευνόητους λόγους. Καταχωρήθηκαν και τα Λεύκωμα του Μίκυ, Τρόμος στο κολέγιο Νο 2, Αντί!
 5. Οι εικόνες ανέβηκαν όλα εντάξει! Για την απορία σου τώρα πιστεύω είναι καλό να κρίνουμε ιδιοίς όμμασι και να εξετάζουμε κάθε περίπτωση, οπότε αν τύχει και δεις κάτι αντίστοιχο φέρτον στα υπόψιν μας και θα πράξουμε αναλόγως! Για να δεις σε βάθος χρόνου την αρχειοθέτηση της Ελλάδας μπες εδώ: https://inducks.org/history.php?limit=&countryFilter=gr και παίξε με τα φίλτρα για αριθμό τευχών και ημερομηνίες. Η εικόνα ανέβηκε οπότε πάει κι αυτό. Τώρα το εύρημα στο "Τρόμος στο Κολέγιο Νο 2" είναι πολύ ενδιαφέρον και θα φροντίσω να περάστει επίσης άμεσα!! Τα καρέ είναι κλασικός Καρλ Μπάρκς από την ιστορία Γράμμα στον Άγιο Βασίλη στην σελίδα 9! Πολύ καλό κι αυτό θα το περάσω!! Καταχωρήθηκαν επίσης και τα Αθηναία και Ραδιοτηλεόραση, οπότε πάνε κι αυτά!
 6. Αυτό δεν θα περαστεί, γιατί είναι απλά ομοιότητα με έναν χαρακτήρα της Ντίσνεϋ κι όχι όντως κάποιος χαρακτήρας! Αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα θα φροντίσω να περαστούν λίαν συντόμως!! Δεν μας κάνουν τέτοια εξώφυλλα δίσκων και άλλων προϊόντων! Λοιπόν, εννοείς τις εικόνες για τα τεύχη του Ελληνόπουλου; Γιατί απότι βλέπω τα πεδία τα έχουμε δημιουργήσει, τώρα τις εικόνες δεν ξέρω που μπορούμε να τις βρούμε. Για το άρθρο στο τεύχος 10 έχουμε καμιά παραπάνω πληροφορία; Περνάμε άρθρα που αφορούν την Ντίσνεϋ, αρκεί να υπάρχει και η εμφάνιση κάποιου χαρακτήρα κι όχι απλώς ένα κείμενο σε μια άσχετη έκδοση. Το πιο σημαντικό δηλαδή είναι οι ίδιοι οι χαρακτήρες κι όχι σκέτα κείμενα. Εννοείτε ότι ασχολούμαστε με την τροφοδοσία της βάσης, αυτό κάνουμε τόσο καιρό και θα συνεχίσουμε για όσο μπορούμε. Για το τευχος #57 του Θησαυρού τώρα έχουμε περάσει και την δεύτερη εικόνα, απλώς δεν φαίνεται στα απλά μέλη, γιατί σε σας απεικονίζεται μόνη η πρώτη σελίδα πάντα, αλλά υπάρχει και η δεύτερη Και αυτό θα το περάσω άμεσα! Άλλο ένα που δρομολογείται για καταχώρηση στο Inducks!! Ευχαριστούμε πολύ και πάλι φίλε @Mandrake!
 7. Και ποιος μου εγγυάται εμένα ότι αν γίνω τώρα συνδρομητής θα το λάβω;; Και ποιος επίσης μου εγγυάται ότι εάν γραφτώ στο Μίκυ Μάους θα μου το στείλουν ή είναι μόνο για το ΚΟΜΙΞ; Δεν υπάρχει απολύτως κανένα δεδομένο γνωστό, δηλαδή και να θέλω να γίνω συνδρομητής δεν μου το ξεκαθαρίζουν ότι θα το πάρω ούτε με ποιο περιοδικό ούτε και με την διάρκεια. Θέλει δηλαδή εξάμηνη συνδρομή, θέλει ετήσια; Ουδείς γνωρίζει Αυτό ειναι το κύριο πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση και κυρίως το απογοητευτικό της όλης υπόθεσης. Ότι είναι δηλαδή τελείως μια αρπαχτή και δεν προσφέρει σε μας που χουμε δώσει τόσα λεφτά την ευκαιρία να πάρουμε ένα απλό ημερολόγιο.
 8. Το σωστό θα ταν να το δίνουν δωρεάν στους συνδρομητές κι εμείς να πληρώσουμε να το πάρουμε με την εφημερίδα ή μόνο του. Επειδή έκανε μια πρακτική ο τερζόπουλος σημαίνει ότι πρέπει και να συνεχιστεί δηλαδή; Άσε που ούτε είναι γνωστό στους καταναλωτές ότι θα το δώσουν με τους συνδρομητές το ημερολόγιο, οπότε κάποιος να μπορέσει να γραφτεί προκαταβολικά, πρακτική που εφάρμοζε ο Τερζόπουλους που διαφήμιζε γραφτείτε και θα πάρετε τα τάδε στριπ δώρο. Δυστυχώς είναι ακόμα μια επιπόλαια κίνηση της εφημερίδας και την πληρώνουμε οι αναγνώστες που τους έχουμε στηρίξει και δώσει τόσα λεφτά, γιατί η μεγάλη πλειοψηφία προφανώς δεν είναι γραμμένοι συνδρομητές, αλλά τα αγοράζουμε με το υστέρημα μας κάθε βδομάδα από το περίπτερο. Βεβαίως να δώσει δώρα στους συνδρομητές αλλά και να είναι γνωστό από πριν και να μπορεί να διατεθεί στο ευρύτερο κοινό. @The_Black_Knight Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Όντως είναι πολύ όμορφη εκδοση!!
 9. Δεν χρειάζεται αυτό καθόλου βασικά, κι εγώ και ο @PhantomDuck που ειμαστε διαχειριστές το βλέπουμε κι από δω. Το λάθος που ανέφερε ο @Indian διορθώθηκε και θα εμφανιστεί όποτε δεήσει το ίντακς ν αρχίσει να δουλεύει και παλι κανονικά.
 10. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, πραγματικά όλα τέλεια και άψογη συσκευασία! Χρήστο και χρόνια πολλά!!
 11. Τσιπ και Ντειλ 14 ΚΟΡΤΟ ΜΑΛΤΕΖΕ ΕΘΝΟΣ 4 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΕ : 2---5€ ΜΙΚΥ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ DE AGOSTINI : 1,2,3,4,5,6,8,9,11----1€ή πακετο 7€ ΑΛΜΑΝΑΚΟ 1€τευχος , τα 10 τευχη 9€ : 53,132,,143,144,149.151,153,158,160,161 Αυτά για μένα φίλε μου!
 12. Επειδή έχω ασχοληθεί εγώ με το θέμα ναι οι ιστορίες είναι γνωστές το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε σε ποιο τεύχος φιλοξενείται η κάθε μία 1.Η Μίνι βιβλιοθήκη που παραθέτεις έχει περαστεί εδώ στο Inducks, το τέταρτο τεύχος που λες δεν θα περαστεί καθώς ο Δρόμος για το Ελντοράντο δεν ειναι της Ντίσνεϋ αλλά διαφορετικής εταιρείας, οπότε δεν έχει δουλειά στο ιντακς. 2. Για την γελοιογραφία τώρα εντάξει δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα δεν πιστεύω είναι άξια εμφάνισης στο Inducks. Πάντως είσαι πολύ παρατηρητικός φίλε @Mandrake ! για όλες τις πληροφορίες!
 13. Οχι όχι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο θα γινόταν χάος, τουλάχιστον το τεύχος πρεπει να ναι γνωστό
 14. Έχω επικοινωνήσει με τον Ορέστη και δυστυχώς δεν θυμάται από ποια τεύχη τις έχει παρει αυτές τις σελίδες, οπότε φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να τα περάσουμε
 15. Περάστηκαν προς το παρόν τα εξής: 1. Trash-Can 2. Barricada 3. Disney Συλλεκτικά Πιάτα 4. Γυναίκα 286 5. Ημερολόγιο 2015 αγαπημένοι ήρωες κόμικ 6. Πριγκίπισσες από πορσελάνη Οι πληροφορίες για τα περισσότερα είναι φυσικά ελλιπείς αλλά ας ελπίσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. στον φίλο @Mandrake που πρόσεξε τα περισσότερα και τα ανέφερε σε αυτό το θεμα για να τα προσθέσουμε
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.