Jump to content

alexoni97

Members
 • Posts

  564
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by alexoni97

 1. Αυτό έχει διορθωθεί! Δυστυχώς πολλά από αυτά που έχεις προτείνει όπως αυτά που λινκάρεις εδώ δεν μπορούν να περαστούν. Ήδη μας έβαλαν χέρι ότι περνάμε πολλά άσχετα και αρκετές σειρές όπως τα Χρυσά παραμύθια που είχαν περαστεί διαγράφηκαν μάλιστα και κάποιες φορές εξαφανίζονται και σειρές που κρίνουν ότι δεν αξίζει να περαστούν στο Ίντακς, οπότε από εδώ και πέρα θέλουμε ακόμα αυστηρότερα κριτήρια, τα οποία είναι μεν ακόμα στην κρίση μας αλλά υπό την παρακολούθηση των αρμόδιων. Αυτό ήδη στάλθηκε ρεπόρτ από τον @ PhantomDuck ο οποίος απλά δεν σχολιάζει!
 2. Περάστηκε και η Βαβούρα αυτή εδώ, γνωρίζεις μήπως ποιο έτος κυκλοφόρησε Αντρέα να το προσθέσω κι αυτό;
 3. Διορθώθηκε αυτό θα φανεί αύριο! Η δεύτερη έκδοση ποια είναι Αντρέα; Μόνο το Από τα Κουπιά στα Υπερωκεάνεια βλέπω
 4. Για το πρώτο ειναι ακριβώς ότι συμβαίνει και με τις Χαρούμενες Ιστορίες και τα Τσιπ και Ντέηλ όταν μια σειρά διατηρεί την αρίθμηση και γίνονται απλώς αλλαγές στον τίτλο μένει στο ίδιο, έχουμε προσθέσει σημείωση πάνω πάνω και στα δύο. Τωρα για το δεύτερο ναι πρέπει να το περάσουμε μήπως το έχει κανείς από το φόρουμ να μας δείξει τι είχε μέσα; @ PhantomDuck @ apetoussis82 @ Kriton @ Indian ?
 5. Όλα τα παραπάνω διορθώθηκαν και θα εμφανιστούν αύριο στη βάση!!
 6. Διορθώθηκαν και τα δύο και θα εμφανιστούν αύριο!
 7. Τα εξώφυλλα του τεύχους 38: Μεταφέρθηκαν στη βάση
 8. Εδώ αν μπορείς να μας πεις σε ποια ιστορία εμφανίζεται το Ζιγκριφ Φλάναγκαν να το περάσουμε κι αυτό. Διορθώθηκαν όλα τα παραπάνω και θα φανούν αύριο!
 9. Όλα τα παραπάνω διορθώθηκαν και θα εμφανιστούν αύριο!
 10. Πολλοί από τους χαρακτήρες που έγραψες έχουν εμφανιστεί σε μόνο μια ιστορία επομένως δεν είναι δυνατόν να αλλάξουμε το όνομα τους. Επομένως εδω πως θες να το βάλουμε; Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να δούμε ποιος το έβαλε και για πιο λόγο, επομένως ότι θεωρείς σωστό μπορούμε να το βάλουμε!
 11. Δεν εισάγουμε από την εποχή της καθημερινής σίγουρα ποιο πριν παιζεται
 12. Τα εξώφυλλα των τευχών 170, 173, 174 Μεταφέρθηκαν στη βάση
 13. Toν Αύγουστου του 2003 το περιοδικό Γουίνι το Αρκουδάκι σταμάτησε να εκδίδεται στο τεύχος 34, μέχρι και τον Απρίλιο του 2005, οπότε επανακυκλοφόρησε συνεχίζοντας την αρίθμηση με το τεύχος 35. Ωστόσο το διάστημα αυτό ο Γουίνι και η παρέα του δεν χάθηκαν τελείως, αφού από τον επόμενο κιόλας μήνα (Σεπτέμβριο 2003) άρχισε να κυκλοφορεί ένα μικρό ένθετο με τις Χαρούμενες Ιστορίες Ντίσνεϋ με τον τίτλο Γουίνι το Αρκουδάκι, και συγκεκριμένα με το τεύχος 171 των Χαρούμενων Ιστοριών. Το ένθετο αυτό ήταν 16 σελίδες και ήταν μάλλον κάποιο από τα γνωστά τρικ του Τερζόπουλου για να δικαιολογηθεί η αύξηση της τιμής, αφού από το τεύχος 171 κι έπειτα η τιμή ανέβηκε από το 1,50€ σε 2€. Γνωρίζουμε σίγουρα ότι κυκλοφόρησαν πέντε τεύχη του συγκεκριμένου ένθετου (τεύχη 171-175) και ίσως μερικά ακόμα, άγνωστο πόσα. Φαίνεται πιθανό ωστόσο ότι στο τεύχος 180 των Χαρούμενων Ιστοριών είχαν ήδη σταματήσει καθώς ο αριθμός των σελίδων του περιοδικού αυξήθηκε από 36 σε 52, δικαιολογώντας αλλιώς την αύξηση της τιμής και καθιστώντας μάλλον ασύμφορο να δίνεται και το ένθετο Γουίνι το Αρκουδάκι μαζί. Στην κατοχή μου έχω το τεύχος 3 του ένθετου, που δόθηκε με το τεύχος Χαρούμενες Ιστορίες 173, καθώς και διαφημίσεις του πρώτου και πέμπτου τεύχους (171 κι 175 αντίστοιχα) για να έχουμε μια ιδέα πως ήταν. Ας σημειωθεί ότι πάνω δεν γράφουν κάποιον αριθμό, αλλά στο εσωτερικό γράφουν σε ποιο τεύχος ήταν ένθετο. Όποια άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη Και η διαφήμιση του πρώτου και του πέμπτου τεύχους αντίστοιχα: Και η σειρά στο
 14. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα από τη Ζωδιακή Πέτρα όπου ολες οι ιστορίες ονομάζονται Ζωδιακή Πέτρα, όμως κάθε μία ξεχωριστά έχει έναν τίτλο λογοτύπου όπου γράφουμε όντως τον αρχικό της τίτλο. Πες μας εάν είναι να το κάνουμε έτσι και για την περίπτωση που αναφέρεις εσύ!
 15. Το τεύχος Disney Παιχνίδια που περιέχει φίλε @albert είναι το τεύχος 23 αν θες να το προσθέσεις!
 16. Μερικές εικόνες από τη σειρά που βρέθηκαν στο ίντερνετ για να έχουμε μια ιδέα πως ήταν:
 17. Πρέπει επίσης να καταχωρηθεί και αυτή εδώ σειρά: Disney: Πριγκιπισσες από Πορσελάνη
 18. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι ουσιαστικά ανατύπωση μιας προγενέστερης εκδοχής της ίδιας σειράς, με μπλε εξώφυλλα και βιντεοκασέτες, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φώτο (δεν είναι ακόμα επαληθευμένο πόσα τεύχη βγήκαν, αλλά υποθέτω γύρω στα 29): Επίσης έχει βγει και μια διαφορετική εκδοχή της ίδιας σειράς, η οποία βγήκε μεταγενέστερα και είναι αναπαραγωγή αυτής της ιταλικής σειράς, με τουλάχιστον 8 τεύχη να έχουν βγει, όπως φαίνεται στην παρακάτω φώτο:
 19. Φτιαχτηκαν και τα δύο! Καμια λεπτομέρεια δεν ειναι πολύ μικρή φίλε @Indian
 20. Φτιάχτηκαν όλα τα παραπάνω εκτός από τα δύο τελευταία, τα οποία δεν γνωρίζουμε να υπάρχουν και να έχουν καποιον κωδικό στο Ιντακς, οπότε και τα δύο μαζί με ένα ακόμα τεύχος έχουν περαστεί σαν κωδικοί ελληνικοί, ωσότου ίσως κάποιος να τα καταχωρήσει από το εξωτερικό και να δούμε την προέλευση τους. Διορθώθηκε κι αυτό!
 21. Διορθώθηκαν όλα αυτα, θα εμφανιστούν αύριο!
 22. Το διόρθωσα, θα εμφανιστεί και αυτό σε λίγες ώρες Δεν αναγνωρίζει το κόμμα οπότε αναγκαστικά το έβγαλα
 23. Αυτο δεν το γνωρίζω δυστυχως φίλε Αντρέα Είναι περασμένο έτσι ως θείος Σκρουτζη στο τεύχος
 24. Πρέπει να γνωρίζουμε που δημοσιεύτηκε σε ποιο έντυπο, ίσως κάποια χρονολογία, κάποιο τεύχος;
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.