Jump to content

alexoni97

Members
 • Content Count

  491
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by alexoni97

 1. Στο τεύχος αυτό επιβεβαιώνεται ότι πλέον είναι οριστική η αφαίρεση της στήλης με την αλληλογραφία των αναγνωστών, ποιος ξέρεις γιατί. Μάλλον δεν θα άντεχαν άλλο να φτιάχνουν ψεύτικα γράμματα, εντάξει είναι το λιγότερο που είναι λάθος στο περιοδικό. Ενδιαφέρουσα είναι πάντως η ιστορία Η παρακαταθήκη των Χρυσοκούκηδων, όπου βλέπουμε για πρώτη φορά τοσο πολύ από το σόι του Χρυσοκούκη καθώς μια γενικότερη ματιά στο παρελθόν του. Από τις ωραίες ιστορίες που αξίζουν να τυπωθούν και είναι σε σχέδιο Μάρκο Ρότα. Ακόμα, έχουμε και την εμφάνιση της Άμπρας και της Κατάμπρας, που συμπεριφέρονται ως ανιψιές της Μάτζικα, αν και είναι απλά μαθητευόμενες της. Είναι η δεύτερη εμφάνιση τους στην Ελλάδα και φαίνονται αρκετά ενδιαφέρουσες ελπίζω να αναπτυχθούν περισσότερο. Είχαμε μάλιστα αναφορά στην ιστορία τους σε μια παλαιότερη ιστορία η οποία δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα στην Ελλάδα, απορώ γιατί δεν τύπωσαν αυτή πρώτη. Κι ενώ το τεύχος κινείται σε αρκετά καλά επίπεδα έρχεται στο τέλος ο Νόελ Βαν Χορν για να μας αποτελειώσει και να αφήσει μια απίστευτα πικρή γεύση με την ιστορία που είναι πραγματικά ο λόγος που κάποιο παιδί στον κόσμο θα σταματήσει να διαβάζει Ντίσνεϋ. Κάθε φορά λέω εντάξει αυτή ειναι πραγματικά η χειρότερη ιστορία που έχει τυπωθεί ποτέ και κάθε μήνα ο υιος Βαν Χορν δεν απογοητεύει και σπάει το ρεκόρ. Αν θέλετε να διαφυλάξετε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα αποφύγετε να την διαβάσετε πάση θυσία!
 2. Μετά από πολύ καιρό την διάβασα κι εγώ την ιστορία κι έχω να πω ότι ήταν εξαιρετική!! Ο δημιουργός της ιστορίας, έχει κάνει πραγματικά μεγάλη έρευνα και παρουσιάζει μια ιστορία που ταιριάζει απόλυτα ως σίκουελ της ιστοριας του Καρλ Μπαρκς. Η απόδοση στα αγγλικά είναι επίσης πολύ πετυχημένη και θα θελα να την διαβάσω και στα ελληνικά, όταν με το καλό διατεθεί στο ευρύ κοινό. Το σχέδιο όντως από τότε έχει βελτιωθεί σε δείγματα που έχω δει κι εγώ, αλλά δεν πιστεύω πως είναι καθόλου άσχημο, αντιθέτως ταιριάζει γάντι με την ιστορία και δεν ενοχλεί καθόλου. Καταλήγοντας, είναι πιστεύω η καλύτερη προσπάθεια που έχει γίνει για εγχώρια παραγωγή ιστορίας Ντίσνεϋ και ελπίζω να δούμε σύντομα κι άλλες τέτοιες πολύ πετυχημένες δουλειές!!
 3. Κώστα εγώ δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι πολλές σειρές και γενικά στο Inducks καταγράφουμε και τις επανεκδόσεις και όλα ξεχωριστά. Δεν αρκούν όμως εδώ οι πληροφορίες και είναι γενικά πολύ μπερδεμένο το όλο πράμα, οπότε προς το παρόν δεν μπορώ να ξεμπλέξω το κουβάρι. Έβαλα πάντως μια σημείωση στο Inducks ότι πρόκειται μάλλον για διαφορετικές σειρές. Άμα έρθουν στην επιφάνεια νέες πληροφορίες θα κάτσω να το ξαναψάξω. Ο @Θρηνωδός ας πούμε δεν λέει ποια τεύχη είναι σε κάθε υποσειρά, λέει απλώς ποια έχει αυτός και δεν υπάρχουν εξώφυλλα για τα υπόλοιπα για να μπορέσουμε να τα ξεχωρίσουμε.
 4. Αλέξανδρος καταρχάς όχι Αλέξης. Λες λοιπόν ότι έχουν κοινό εκδότη, κοινές σελίδες, κοινές διαστάσεις, οπότε με βάση ποιο κριτήριο θα πρέπει να διαχωριστούν; Είναι κάποια διαφορετική σειρά; Φέρουν άλλο τίτλο; Με βάση κάποιες διαφορές στην σχεδίαση των εξωφύλλων ή στις ημερομηνίες, που μπορεί απλώς να συνέχιζε η ίδια σειρά μετά από λίγο καιρό και αναποφεύκτα να γίνονταν και κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση; Βλέπω ότι έγιναν και κάποιες επανεκδόσεις που ίσως να αρκούσαν για να θεωρηθεί η σειρά διαφορετική αλλά και πάλι εγώ δεν θεωρώ ότι τα στοιχεία είναι αρκετά για να γίνει ένας ξεκάθαρος διαχωρισμός!
 5. Ο Ταχυδρόμος είναι το επόμενο που θα περαστεί τώρα το είδα και μαζεύω πληροφορίες, θα περαστεί λίαν συντόμως! Στο Λεύκωμα του Μίκυ τώρα ανέβηκαν και οι εικόνες! Για την Μίνι Βιβλιοθήκη δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν, είναι ακόμα πολύ χάος για να βγει μια άκρη και δεν μπορούμε ν αρχίσουμε να φτιάχνουν καταχωρήσεις για κάτι που δεν είμαστε ακόμα 100% σίγουροι, ανά πάσα στιγμή όμως αν προκύψει κάποια νέα πληροφορία το αλλάζουμε Για την σειρά από τα Ελληνικά Γράμματα τώρα, το Inducks επιτρέπει να έχουμε σειρές με τον ίδιο τίτλο, εγώ το πέρασα έτσι απλώς για να μην μπερδευόμαστε και να φαίνεται πιο εύκολα χωρίς να πρέπει να πατήσει κανείς πάνω του για να καταλάβει την διαφορά. Για το τεύχος 18 και πάλι οι πληροφοριες δεν επαρκούν για να φτιάξουμε ένα νέο πεδίο, οπότε κι εκεί αναμένουμε κάποιο νέο στοιχείο...
 6. Διορθώθηκαν κι αυτά, εκτός από το εξώφυλλο του τεύχους #1098, το οποίο δεν μπορεί ν' ανέβει για ευνόητους λόγους. Καταχωρήθηκαν και τα Λεύκωμα του Μίκυ, Τρόμος στο κολέγιο Νο 2, Αντί!
 7. Οι εικόνες ανέβηκαν όλα εντάξει! Για την απορία σου τώρα πιστεύω είναι καλό να κρίνουμε ιδιοίς όμμασι και να εξετάζουμε κάθε περίπτωση, οπότε αν τύχει και δεις κάτι αντίστοιχο φέρτον στα υπόψιν μας και θα πράξουμε αναλόγως! Για να δεις σε βάθος χρόνου την αρχειοθέτηση της Ελλάδας μπες εδώ: https://inducks.org/history.php?limit=&countryFilter=gr και παίξε με τα φίλτρα για αριθμό τευχών και ημερομηνίες. Η εικόνα ανέβηκε οπότε πάει κι αυτό. Τώρα το εύρημα στο "Τρόμος στο Κολέγιο Νο 2" είναι πολύ ενδιαφέρον και θα φροντίσω να περάστει επίσης άμεσα!! Τα καρέ είναι κλασικός Καρλ Μπάρκς από την ιστορία Γράμμα στον Άγιο Βασίλη στην σελίδα 9! Πολύ καλό κι αυτό θα το περάσω!! Καταχωρήθηκαν επίσης και τα Αθηναία και Ραδιοτηλεόραση, οπότε πάνε κι αυτά!
 8. Αυτό δεν θα περαστεί, γιατί είναι απλά ομοιότητα με έναν χαρακτήρα της Ντίσνεϋ κι όχι όντως κάποιος χαρακτήρας! Αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα θα φροντίσω να περαστούν λίαν συντόμως!! Δεν μας κάνουν τέτοια εξώφυλλα δίσκων και άλλων προϊόντων! Λοιπόν, εννοείς τις εικόνες για τα τεύχη του Ελληνόπουλου; Γιατί απότι βλέπω τα πεδία τα έχουμε δημιουργήσει, τώρα τις εικόνες δεν ξέρω που μπορούμε να τις βρούμε. Για το άρθρο στο τεύχος 10 έχουμε καμιά παραπάνω πληροφορία; Περνάμε άρθρα που αφορούν την Ντίσνεϋ, αρκεί να υπάρχει και η εμφάνιση κάποιου χαρακτήρα κι όχι απλώς ένα κείμενο σε μια άσχετη έκδοση. Το πιο σημαντικό δηλαδή είναι οι ίδιοι οι χαρακτήρες κι όχι σκέτα κείμενα. Εννοείτε ότι ασχολούμαστε με την τροφοδοσία της βάσης, αυτό κάνουμε τόσο καιρό και θα συνεχίσουμε για όσο μπορούμε. Για το τευχος #57 του Θησαυρού τώρα έχουμε περάσει και την δεύτερη εικόνα, απλώς δεν φαίνεται στα απλά μέλη, γιατί σε σας απεικονίζεται μόνη η πρώτη σελίδα πάντα, αλλά υπάρχει και η δεύτερη Και αυτό θα το περάσω άμεσα! Άλλο ένα που δρομολογείται για καταχώρηση στο Inducks!! Ευχαριστούμε πολύ και πάλι φίλε @Mandrake!
 9. Και ποιος μου εγγυάται εμένα ότι αν γίνω τώρα συνδρομητής θα το λάβω;; Και ποιος επίσης μου εγγυάται ότι εάν γραφτώ στο Μίκυ Μάους θα μου το στείλουν ή είναι μόνο για το ΚΟΜΙΞ; Δεν υπάρχει απολύτως κανένα δεδομένο γνωστό, δηλαδή και να θέλω να γίνω συνδρομητής δεν μου το ξεκαθαρίζουν ότι θα το πάρω ούτε με ποιο περιοδικό ούτε και με την διάρκεια. Θέλει δηλαδή εξάμηνη συνδρομή, θέλει ετήσια; Ουδείς γνωρίζει Αυτό ειναι το κύριο πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση και κυρίως το απογοητευτικό της όλης υπόθεσης. Ότι είναι δηλαδή τελείως μια αρπαχτή και δεν προσφέρει σε μας που χουμε δώσει τόσα λεφτά την ευκαιρία να πάρουμε ένα απλό ημερολόγιο.
 10. Το σωστό θα ταν να το δίνουν δωρεάν στους συνδρομητές κι εμείς να πληρώσουμε να το πάρουμε με την εφημερίδα ή μόνο του. Επειδή έκανε μια πρακτική ο τερζόπουλος σημαίνει ότι πρέπει και να συνεχιστεί δηλαδή; Άσε που ούτε είναι γνωστό στους καταναλωτές ότι θα το δώσουν με τους συνδρομητές το ημερολόγιο, οπότε κάποιος να μπορέσει να γραφτεί προκαταβολικά, πρακτική που εφάρμοζε ο Τερζόπουλους που διαφήμιζε γραφτείτε και θα πάρετε τα τάδε στριπ δώρο. Δυστυχώς είναι ακόμα μια επιπόλαια κίνηση της εφημερίδας και την πληρώνουμε οι αναγνώστες που τους έχουμε στηρίξει και δώσει τόσα λεφτά, γιατί η μεγάλη πλειοψηφία προφανώς δεν είναι γραμμένοι συνδρομητές, αλλά τα αγοράζουμε με το υστέρημα μας κάθε βδομάδα από το περίπτερο. Βεβαίως να δώσει δώρα στους συνδρομητές αλλά και να είναι γνωστό από πριν και να μπορεί να διατεθεί στο ευρύτερο κοινό. @The_Black_Knight Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Όντως είναι πολύ όμορφη εκδοση!!
 11. Δεν χρειάζεται αυτό καθόλου βασικά, κι εγώ και ο @PhantomDuck που ειμαστε διαχειριστές το βλέπουμε κι από δω. Το λάθος που ανέφερε ο @Indian διορθώθηκε και θα εμφανιστεί όποτε δεήσει το ίντακς ν αρχίσει να δουλεύει και παλι κανονικά.
 12. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, πραγματικά όλα τέλεια και άψογη συσκευασία! Χρήστο και χρόνια πολλά!!
 13. Τσιπ και Ντειλ 14 ΚΟΡΤΟ ΜΑΛΤΕΖΕ ΕΘΝΟΣ 4 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΕ : 2---5€ ΜΙΚΥ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ DE AGOSTINI : 1,2,3,4,5,6,8,9,11----1€ή πακετο 7€ ΑΛΜΑΝΑΚΟ 1€τευχος , τα 10 τευχη 9€ : 53,132,,143,144,149.151,153,158,160,161 Αυτά για μένα φίλε μου!
 14. Επειδή έχω ασχοληθεί εγώ με το θέμα ναι οι ιστορίες είναι γνωστές το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε σε ποιο τεύχος φιλοξενείται η κάθε μία 1.Η Μίνι βιβλιοθήκη που παραθέτεις έχει περαστεί εδώ στο Inducks, το τέταρτο τεύχος που λες δεν θα περαστεί καθώς ο Δρόμος για το Ελντοράντο δεν ειναι της Ντίσνεϋ αλλά διαφορετικής εταιρείας, οπότε δεν έχει δουλειά στο ιντακς. 2. Για την γελοιογραφία τώρα εντάξει δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα δεν πιστεύω είναι άξια εμφάνισης στο Inducks. Πάντως είσαι πολύ παρατηρητικός φίλε @Mandrake ! για όλες τις πληροφορίες!
 15. Οχι όχι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο θα γινόταν χάος, τουλάχιστον το τεύχος πρεπει να ναι γνωστό
 16. Έχω επικοινωνήσει με τον Ορέστη και δυστυχώς δεν θυμάται από ποια τεύχη τις έχει παρει αυτές τις σελίδες, οπότε φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να τα περάσουμε
 17. Περάστηκαν προς το παρόν τα εξής: 1. Trash-Can 2. Barricada 3. Disney Συλλεκτικά Πιάτα 4. Γυναίκα 286 5. Ημερολόγιο 2015 αγαπημένοι ήρωες κόμικ 6. Πριγκίπισσες από πορσελάνη Οι πληροφορίες για τα περισσότερα είναι φυσικά ελλιπείς αλλά ας ελπίσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. στον φίλο @Mandrake που πρόσεξε τα περισσότερα και τα ανέφερε σε αυτό το θεμα για να τα προσθέσουμε
 18. @GreekComicFan θυμάσαι μήπως από ποιο τεύχος της σειράς αυτής είχες βρει την ιστορία που αναφέρει ο @GeoTrou? Θα ταν σημαντική βοήθεια για να το περάσουμε στο Inducks!
 19. Φιλε @Mandrake ανεφερε τα εσυ και πολυ συντομα θα περαστουν απο μενα, μολις βρω τον χρονο. Ο κοπος σου δεν προκειται να παει χαμενος , μην ανησυχεις, απλως το προγραμμα ειναι λιγο πιεσμενο αυτη την περιοδο. Ευχαριστουμε για την συνεισφορα σου!
 20. Το πρώτο τεύχος θέλω, σου στειλα πμ!
 21. Πολύ σωστή παρατήρηση θα περαστούν και αυτά πολύ συντομα, ευχαριστούμε φίλε @Mandrake! Οχι αντικείμενα δεν κάνουν πρέπει να ναι καποιου είδους έντυπο
 22. Εννοείται να τα αναφέρεις ώστε να έρχονται υπόψιν μας. Αυτό με το Athens Voice πολύ καλή επισήμανση θα φροντίσω να περαστεί στην βάση!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.