Jump to content

apetoussis82

Members
 • Posts

  1,821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by apetoussis82

 1. Ότι το έχω, το έχω. Το θέμα είναι πόσες φορές. Μία, δύο ή τρεις?
 2. Καλή ιστοριούλα με ελάχιστο κείμενο που διαβάζεται ευχάριστα σε 4 λεπτά. Αλλά μεγάλη η αρπαχτή από τις Εκδόσεις Ίκαρος. Πολλές άχρηστες σελίδες σε έκδοση πολυτελείας. Επίσης, πιστεύω ότι το τεύχος θα έπρεπε να ήταν λίιιιγο πιο μικρό στο μέγεθος, διότι τα περισσότερα καρέ είναι ολοσέλιδα/δισέλιδα και φαντάζουν σαν αφίσες που χρειάζεται να τις παρατηρήσεις, παρά σαν ενιαία ιστορία.
 3. Υπάρχουν ακόμα 2 εκδόσεις που δεν είναι καταχωρημένες. Αυτή και αυτή.
 4. Ίσως να μπορούσαν να περαστούν μέσα στο τεύχος με μια υποσημείωση, αυτό βέβαια προϋποθέτει να ξέρουμε σε ποιο τεύχος είναι η κάθε κάρτα, που όπως βλέπουμε το ξέρουμε για λίγα μόνο τεύχη ή άλλιως με μια άλλη συγκεντρωτική έκδοση που να την ονομάσουμε "Κάρτες Γέλιο και Χαρά" και να της περάσω ως ένθετα. Οι κάρτες αυτές έχουν την επιγραφή "Πινακοθήκη Μίκυ Μάους". Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως τίτλος της έκδοσης. Επίσης, ξέρουμε αν η εκάστοτε κάρτα αντιστοιχούσε πάντα στο ίδιο τεύχος? Για τις μικρές κάρτες δεν συνέβαινε αυτό.
 5. Αυτό το αγαλματάκι στο επόμενο εξώφυλλο μου θυμίζει το είδωλο του ηφαιστείου που βρίσκει ο Μίκυ σε μια παλιά ιστορία.
 6. Εδώ Θέμα έκδοσης, εκεί Θέμα κουβεντούλας
 7. Όπως είπα και πριν, το παρόν θέμα παρουσιάζει τη συγκεκριμένη σειρά και χρειάζεται πίνακα με τις σχετικές πληροφορίες, σκαναρίσματα, κλπ. Το δικό σου θέμα, το οποίο βρίσκεται κάτω από την κατηγορία "Διάφορα" στη λέσχη Ντίσνεϋ, αφορά το 1ο τεύχος της σειράς, όπου συνήθως δίνονται στην πρώτη καταχώρηση οι συνδέσμοι στο inducks ώστε να μπορεί να βρει κάποιος εύκολα τις ιστορίες, μαζί με κάποιες πληροφορίες για το τεύχος, π.χ. από τη διαφήμιση της Καθημερινής. Ακολούθως, όποιος θέλει να παρουσιάσει ή να σχολιάσει αυτά που διάβασε στο συγκεκριμένο τεύχος, το κάνει εκεί. Για κουβεντούλα πριν να κυκλοφορήσει το τεύχος, μπορεί να ανοιχτεί θέμα στην κατηγορία "Νέα" αν αξίζει τον κόπο ή στο γενικό θέμα "Μπλα μπλα" της λέσχης Ντίσνεϋ αν πρόκειται για Ντίσνεϋ. Φυσικά, καλύτερα να παραμένει όλη η κουβεντούλα στο θέμα της κουβεντούλας.
 8. Δεν θα γίνει συγχώνευση διότι εσύ έκανες παρουσίαση για το τεύχος 1 στη Λέσχη των Ντίσνεϋ (και βιάστηκες και λίγο να το κάνεις, η αλήθεια), ενώ ο @ ramirez εδώ παρουσιάζει τη σχετική σειρά με πινακάκι, εξώφυλλα κλπ. Πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα.
 9. Πάλι καλά που θα είναι ένθετα. Έτσι έχουμε καλή πιθανότητα να τα δούμε και στην Κύπρο...
 10. Συνάντηση στη Λέσχη την Τετάρτη με τα καλύτερα παιδιά! @ Loss @ Indian @ Μενίγ Πουαγώ @ Valtasar @ PhantomDuck Όπως πάντα, καλή παρέα, ξεκούραστες κουβέντες και πολλά τεύχη γύρω γύρω
 11. ΒΑΒΟΥΡΑ β', Τεύχος 366: ΒΑΒΟΥΡΑ β', Τεύχος 369 που κυκλοφόρησε μόλις 3 βδομάδες μετά από το πιο πάνω: Δεν έχω λόγια . . .
 12. Μετά τον Μίκυ, επισκέπτεται τη Βαβούρα και ο Ντόναλντ! (στο τεύχος 120)
 13. https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/22347-περιπέτειες-τοῦ-λουκυ-λουκ-στήν-ἑλλάδα-1968-–-1984/&do=findComment&comment=405824
 14. Σου είπε για επανέκδοση των γερμανικών άλμπουμ που ήδη κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, ή για πρώτη έκδοση κάποιων από τις γερμανικές ιστορίες που δεν υπάρχουν στα ελληνικά?
 15. Για την ιστορία με τον Γκαστονε και την σκακιέρα μιλάτε? Εγώ την θυμάμαι να είναι κορυφή!
 16. Έτσι το τιράζ είναι προκαθορισμένο και δεν μένουν απούλητα... καημένοι Γάλλοι συλλέκτες...
 17. Εξώφυλλα, σκαναρίσματα ιστοριών, στοιχεία έκδοσης και λοιπά, για την σειρά Disney συλλεκτικά πιάτα, μπορούν να καταχωρηθούν στο inducks από εδώ και εδώ.
 18. Ίσως πρέπει να αλλαχτεί ο τίτλος του Θέματος, ώστε να φαίνεται περί τίνος πρόκειται? @ Indian ??
 19. Από τις σειρές που γνώριζα μικρός, βλέπω από το inducks ότι τη μέρα που γεννήθηκα κυκλοφορούσαν αυτά: Μίκυ Μάους 841 Μεγάλο Μίκυ 180 Κλασικά 59 Σούπερ Μίκυ 5 Μεγάλα Κλασικά Δραγούνη 8 Παραμύθια Ηρώων Ντίσνεϋ Νο.2
 20. Ο αγγλικός και ο ιταλικός τόμος κυκλοφόρησαν τον Νοέμβρη 2020. Ο γαλλικός κυκλοφόρησε 4 μήνες πριν, τον Ιούλιο, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν υπήρξε κι άλλη έκδοση σε άλλη χώρα πιο πριν.
 21. Είναι 10 κεφάλαια συνολικά. Η πρώτη της έκδοση φαίνεται να είναι αυτός ο γαλλικός τόμος των 228 σελίδων του 2020.
 22. Η 2η ιστορία, Η ευχάριστη εισβολή, είναι παρωδία της κλασσικής ταινίας του John Carpenter, They Live (1988). Μόνο που οι επισκέπτες είναι φιλικοί τουρίστες αντί χειριστικοί εισβολείς
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.