Μετάβαση στο περιεχόμενο

Whitespy

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Whitespy

  • Γενέθλια 08/15/1999

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Whitespy's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

69

Συνολική φήμη στο GC

  1. Whitespy

    BLACKSAD: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ

    Ναι έχεις δίκιο, ο Μικρός Ήρωας έβγαλε ολόκληρο το άλμπουμ #6 οπότε αναμένουμε το άλμπουμ #7 και τελευταίο όπου θα έχει την συνέχεια αυτής της ιστορίας;
  2. Whitespy

    BLACKSAD: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ

    Είναι αυτοτελής η ιστορία από ό,τι ξέρω ,το 2ο μέρος βγήκε 17 Νοεμβρίου και από ό,τι ξέρω (πάλι) θα έχει και τουλάχιστον μέρος 3. To 2ο μέρος έχει βγει αλλά μόνο σε ψηφιακή μορφή και θα εκτυπωθεί σε φυσική μορφή το καλοκαίρι του 2022 και το 3ο μέρος θα εκδοθεί μέσα στο 2023 με βάση την amazon.
  3. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παίδες. Οι επόμενες αγορές θα είναι Batman:Year One και V for Vendetta, ευχαριστώ για τις προτάσεις!
  4. Whitespy

    Καλώς σας βρήκα!

    Καλησπέρα σας, είμαι 22 ετών και μόλις άρχισα να ασχολούμαι σε τα comics. Ναι το ξέρω περίεργο να μην ασχολήθηκα σαν μικρό παιδί-έφηβος καθόλου με Disney/Marvel/Dc αλλά είναι αλήθεια. Το graphic novel/comic που με τράβηξε είναι η Sin City του Frank Miller και κατά την αναζήτησή μου έπεσα πάνω σε αυτό το site που κάτι έχει και με τράβηξε 4 μέρες τώρα να διαβάζω καθημερινά τα όσα γράφετε. Μιας και είμαι νέος σε αυτόν τον χώρο θα ήθελα να μου προτείνετε ποια είναι κατά την προτίμησή σας τα must-read κατά την γνώμη σας και θα προτείνατε σε κάποιον να διαβάσει. Κατά βάση να μην είναι Disney/Marvel/Dc αλλά άμα είναι τόσο καλό χαλάλι, απλά επειδή δεν έχω ιδέα από τους κόσμους τους και ήδη έχουν γραφτεί πάρα πολλά comic με τρομάζει στο ότι δεν θα ξέρω τι έχει γίνει πιο πριν στην ιστορία. Έχω ήδη παραγγείλει ορισμένα τα οποία μου τράβηξαν την προσοχή με βάση τα όσα έγραψαν χρήστες του site: (Aπό ΛΕΦΙΚ παρακαλώ γιατί εάν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει ) 1) Spider-man - Η ζωή μου (Γιατί είχα πάντα αγάπη με τον Spiderman από τις ταινίες του Tobey Maguire μικρός) 2) Berlin (Έχει καλό σχέδιο και η ιστορία του δεν είναι άσχημη από ό,τι διάβασα) (Από άλλο κατάστημα) 3) Superman Earth One (Κάποιος το πρότεινε στην παρουσίαση του American Alien με πολύ καλά λόγια και αφού έχει να κάνει με την αρχική ιστορία ενός ήρωά γιατί όχι) 4) Το τάγμα των μάγων (Με μάγους έχει να κάνει, καλά λόγια λένε, 5€ είναι < δύο σουβλάκια, πολλά τα θετικά για να μην το τσιμπήσω) Αυτά τα λίγα και από εμένα... Α! Μην παραλείψω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον @ PhantomDuck για την εξαιρετική δουλειά που έχει ρίξει στο κανάλι του στο youtube, πραγματικό διαμάντι. Χάρηκα που σας βρήκα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.