Μετάβαση στο περιεχόμενο

freddeus

Members
  • Περιεχόμενο

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος freddeus

  • Γενέθλια 11/25/1978

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Et In Apano Chora Ego
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2569 προβολές προφίλ

freddeus's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

391

Συνολική φήμη στο GC

  1. Είχα φτιάξει αυτό πριν 10 χρόνια που βγήκε το κόμικ στο zenpencils. Επειδή ποτέ δεν αναφέρεται η πηγή κι επειδή πονέσανε τα μάτια μου τόσα χρόνια που βλέπω αυτό το κακό λέττερινγ, σας το αφήνω εδώ να μη πάει χαμένο! https://www.zenpencils.com/comic/131-c-p-cavafy-ithaka/
  2. Το κατάλαβα βρε! Για μένα μιλούσα.
  3. Συμφωνώ με τον κυριο Αλβέρτο. Αν και δε χρειάζεται ο αναγνώστης -ούτε και ο Σκρούτζ- να ξέρει κάτι για τον Μοντρεντ γιατί αναφέρεται ως τοπωνύμιο, "ο βάλτος του Μόντρεντ". Εδώ κατάπιαμε τους Γέτους του Βερκούραγκον και του Νάνους του Μουνζ. Το αστείο είναι ότι ο βάλτος κολλούσε τόσο πολύ, που ο στρατός έμεινε χωρίς παπούτσια. Βέβαια, τόσο γερές αντικολλητικές μπότες που κατάφεραν και ξέφυγαν από τον συγκεκριμένο βάλτο, σίγουρα θα αποτέλεσαν οικογενειακό κειμήλιο!
  4. Ok για την απόδοση, αλλά δεν κατάλαβα... Τι παράκανε ο Ρόσα;
  5. freddeus

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    - Ο Τζακ! - Ο ποιος? - Ο Τζον! - Ααα!
  6. freddeus

    Awesome Books

    Το ενδιαφέρον είναι το εξής: Λογικά, με 2 ευρώ μεταφορικά περίμενα η αποστολή να γίνει μέσω απλού ταχυδρομείου. Εξεπλάγην όταν λίγο μετά την αποστολή, μου ήρθε ενημέρωση από τη FEDeX με tracking number κι ότι το πακέτο μου θα φτάσει με Γενική Ταχυδρομική. Εμπειρία στο παρελθόν, με έχει διδάξει ότι τα πακέτα μεγάλων ταχυμεταφορικών είναι σχεδόν σίγουρο ότι ελέγχονται κι αν έχουν πληρωθεί φόροι/δασμοί περνούν ελεύθερα, αλλά με 2 ευρώ μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά. Ο καφές κάνει 2,20. Αν κάποιος γνωρίζει να αποκωδικοποιήσει τα συνημμένα, ας μας διαφωτίσει. Δείχνει να πέρασε τελευταία customs στην Ολλανδία και μετά που εμφανίστηκε στο ραντάρ της Γενικής, πήγε Ρέντη και μπήκε στο δίκτυο. Εν ολίγοις, το πακέτο μόλις πάτησε στη Σύρο! Η Συσκευασία δεν ήταν καθόλου awesome...
  7. freddeus

    Awesome Books

    Πήρα το 6ο Berserk Deluxe στην τιμή των 36 ευρώ με τα μεταφορικά. Έφυγε από την Αλβιώνα στις 2 Απριλίου. Περιμένουμε...
  8. Δεν είναι πρόβλημα. Είναι επιλογή του σχεδιαστή του βιβλίου. Αν το εξώφυλλο έμπαινε εκει που θα "επρεπε" τότε με την προσθήκη της 3σέλιδης κλασσικής ιστορίας, η αμέσως επόμενη σελίδα που έχει τον τίτλο του "Φινάλε" θα ήταν δεξιά, πράγμα που δε γίνεται γιατί πρόκειται περί spread, σαλονιού ή δισέλιδου.
  9. Το εύχομαι, αλλά με προσγειώνει το design του εξωφύλλου που παραπέμπει σε συνέχεια της πρώτης συλλογής. Βέβαια αυτό δε σημαίνει οτι δεν αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συλλογή από τα Savage Sword of Conan με νέες ιστορίες, και μετά να βγάλουν τις Κοσμοξάκουστες Περιπέτειες, τις Πολυθρύλητες Περιπέτειες κ.ο.κ.
  10. Οι ιστορίες που αναφέρει το εξώφυλλο (Η Κατάρα του Μονόλιθου και Η Σκοτεινή Λίμνη) δεν υπήρχαν στους παλιούς τόμους. Fingers crossed οτι θα είναι κάτι καινούριο...
  11. Καλησπέρα,

    μόλις είδα το post για τα διπλά Rosa και Gottfredson.

    Τα έχεις ακόμα?

     

  12. Σου έχω στείλει PM, δεν ξέρω αν το έχεις δει.
  13. freddeus

    Gottfredson και Rosa

    Γεια σας παιδιά, Λόγω τελωνειακού λόξυγγα βρέθηκα να έχω στην κατοχή μου (διπλούς) τους παρακάτω τόμους: Walt Disney's Mickey Mouse Vols. 11 & 12 Gift Box Set (http://www.fantagraphics.com/mickeymouse11-12/) και Walt Disney Uncle Scrooge and Donald Duck: The Don Rosa Library Vols. 7 & 8 Gift Box Set Σκέφτομαι να τους δώσω προς 40ευρώ τον καθένα αλλά αν υπάρχει αντιπρόταση το σύζητάμε. Οι τόμοι είναι με τη ζελατίνα τους με ελάχιστα μικροχτυπήματα στις γωνίες των boxes.
  14. freddeus

    ΚΟΜΙΞ

    Απορώ που δεν το είπε κάποιος ως τώρα... Το "Terror of the River" του #301 είναι αδημοσίευτο στην Ελλάδα! Νόμιζα οτι δεν υπήρχε μεγάλη ιστορία του Barks που να μην έχει εκδοθεί.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.