Jump to content

jimakoszs97

Members
 • Posts

  1,125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by jimakoszs97

 1. Το πρώτο τεύχος του ΚΟΜΙΞ έπρεπε να το βγάλουν σε πολύ μεγαλύτερο τιράζ για να μην εξαντληθεί. Δηλαδή αν πούλησε με την κυκλοφορία του π.χ. 10.000 αντίτυπα έπρεπε να το βγάλουν σε 50.000 για να υπάρχει διαθέσιμο για χρόνια και όταν εξαντληθεί να υπάρχουν τόσο πολλά τεύχη εκεί έξω ώστε να μην ξεφύγει ποτέ η τιμή του στην αγορά. Το ίδιο και για το Μίκυ Μάους #1 της Καθημερινής αν και δεν είχε κανένα εμβληματικό εξώφυλλο, όπως και τα άλλα 2 περιοδικά (Ντόναλντ, Super Μίκυ).
 2. Τελικά απ' ότι φαίνεται το Μπλεκ #26 θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 20 Δεκεμβρίου και όχι στις 15. Επίσης οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 14 Δεκεμβρίου.
 3. Να βάλουμε και ολόκληρο το podcast για όποιον θέλει να το δει/ακούσει: Popeye, Disney, manga, anime, μεταγλωττίσεις και άλλα.
 4. Πως λέγεται αυτό το κόμικ που υπάρχει στο οπισθόφυλλο;
 5. Σύμφωνα με όσα μας είπε ο @ beyonder45 εδώ, κάποιοι τόμοι πουλούσαν πάνω από 3.000 αντίτυπα (πριν από ένα χρόνο τουλάχιστον).
 6. Πολύ ωραίο εξώφυλλο για άλλη μια φορά από τον Daan Jippes! Λέτε να έχει και κανένα άρθρο για τον Σκρούτζ; Δύσκολο ε;
 7. Κλασσικά εννοείται. Κυρίως μου αρέσουν τα γουέστερν, τα πολεμικά και τα ποδοσφαιρικά όπως ο «Τερματοφύλακας Γιατρός» και «Τα Μαγικά Παπούτσια του Μπίλυ». Δεν μου αρέσει το σχέδιο σε πολλά από τα καινούργια κόμικς. Αυτά που μου αρέσουν μπορεί να τα αγοράσω.
 8. Το δημοσιεύω εδώ αν και δεν είναι ολόκληρο το βίντεο για τον Ποπάυ.
 9. Με διαφορετικό εξώφυλλο από την διαφήμιση που υπήρχε στο Μπλεκ #23.
 10. Μαρκ, Όμπραξ και Μπλεκ διαβάζω εγώ. Μου αρέσουν πολύ τα western.
 11. Εγώ ούτε που το πρόσεξα έτσι όπως το έκανα αντιγραφή.
 12. Μίκυ Μάους # 441 Έλκηθρο για τρεις Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορεί στα περίπτερα. ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΦΕΘΡΥ ΝΤΑΚ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΟΛΙΣΤΑΣ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ Ο ΜΙΚΥ ΚΗΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΦΕΘΡΥ ΝΤΑΚ Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Μ.Ο.Ν.Α. ΤΖΙΜ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΛΚΗΘΡΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 25/11 (Νο. 441)
 13. «Ο Μαύρος Ωκεανός» και το «Μου» πρέπει να προστεθούν στην ομαδοποίηση του Κόρτο Μαλτέζε.
 14. Νομίζω υπάρχουν μόνο οι αμερικάνικες εκδόσεις της ίδιας της DC που έχουν τα πάντα όλα χρονολογικά. H D.C. τα βγάζει χωρισμένα στις «εποχές» των Αμερικάνικων κόμικς, δηλαδή Golden Age, Silver Age και Bronze Age. Βγαίνουν και σε σκληρόδετα omnibus και σε τόμους με μαλακό εξώφυλλο (λιγότερες σελίδες, περισσότεροι τόμοι).
 15. Ορίστε και η διαφήμιση για τον «τελευταίο συλλεκτικό τόμο»: (ο τελευταίος μέχρι τον επόμενο)
 16. Από το τεύχος 4 του Θρυλικού Μπλεκ βλέπουμε σε διαφήμιση το εξώφυλλο του Μπλεκ #26 που μας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» οπότε φαντάζομαι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο παρότι είναι το τεύχος «Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023». Όπως είχε γίνει και πέρυσι δηλαδή με το αντίστοιχο τεύχος (#20).
 17. Παρεμπιπτόντως, το The Walking Dead μετά την ολοκλήρωση του με το τεύχος 193 το 2019, ξεκίνησε να ξαναβγαίνει από το 2020 αυτή τη φορά έγχρωμο και με καινούργια εξώφυλλα ως «The Walking Dead Deluxe». Μέχρι τώρα έχουν βγει τα πρώτα 51 τεύχη.
 18. Για τους φίλους του Μίκυ το νέο πλούσιο τεύχος με 13 απολαυστικές ιστορίες στα περίπτερα. ΜΙΚΥ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΙΚΥ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ ΥΠΟΠΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ «ΠΙΝΟΚΙΟ» ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ! ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΑΙ ΟΙ ΟΚΤΩ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΝΤΑΙΖΥ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΣΚΡΟΥΤΖ ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΙΚΥ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΓΚΟΥΦΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΥΡΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΑΚ Ο ΑΤΙΘΑΣΟΣ ΡΟΔΟΛΦΟΣ Από την Τρίτη 22/11, αναζητήστε το 87ο τεύχος στα περίπτερα.
 19. Σωστός. Μου άρεσε το σχέδιο του και μου έμεινε στο μυαλό απ' όταν το είχε ανεβάσει ο Valtasar. Σειρά σου.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.