Jump to content

PowerRangers8

Members
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About PowerRangers8

 • Birthday 08/08/1985

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

644 profile views

PowerRangers8's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

858

Reputation

 1. Ο Οκτώβριος είναι ο χειρότερος μηνάς για εμάς τους περισσότερους επειδή θα έχουμε 2 επανεκδόσεις : Marvel Zombies και Marvel Knights Spider-Man Vol. 1: Down Among The Dead Men. Όμως θα ήταν ωραίο να βλέπουμε σιγά σιγά να ολοκληρώνεται η ράχη. Θετικό κάτι από τη κακή πλευρά, μέσα στο Νοέμβριο θα δούμε τους τόμους Secret Avengers και τη ρετρό Fantastic Four: The Coming of Galactus που περιμένουμε σαν τρελοί. Όσο για τον Δεκέμβριο δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε το Eternals στη θέση του τόμου 59 και εντάξει το μη ολοκληρωμένο Marvel Knights Spider-Man Vol. 2: Venomous. Αν ισχύει , και πάλι κι άλλος χειρότερος αλλά τελευταίος μηνάς για το τέλος της πρώτης 60αδας. Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να έχουμε άλλους 20 αντί για 60 τόμους στη επέκταση γιατί σίγουρα θα πάλι θα δούμε περισσότερες επανεκδόσεις, Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
 2. Πολύ καλή ερώτηση. Φαντάσου ήμουν έτοιμος να δώσω αυτούς τους δυο τόμους της Anubis αλλά μόλις έμαθα τη ''κατάσταση'' τη τελευταία στιγμή λιποθύμησα όπως έκανα μεγαλύτερη βλακεία με το Eternals το οποίο πήρε ''μετάθεση'' σε κάποιον άγνωστο αριθμό μέχρι το τέλος ή στη επέκτασή της σειράς.
 3. Κι άλλη νέα συλλογή, χαχα Μήπως το παρακάνεις λίγο, radnet ?
 4. Γεια σας. Εδώ και πολλές μέρες βρίσκομαι σε δύσκολη θέση. Το αν θα συνεχίσω αυτή τη συλλογή είναι το τεράστιο δίλημμα. Επειδή τώρα περνάω κάποιες δυσκολίες αυτές τις μέρες όπως τη μητέρα μου που έχει καρκίνο ,τις οικονομικές δυνατότητες και τη έλλειψη χώρου για βιβλία ίσως από αυτή τη συλλογή θα πάρω μόνο τον Σπαιντερμαν, τον Θορ και τους Χ-Μεν (μπορεί να μη πάρω κανένα από αυτά). Μέχρι σήμερα μαζεύω κανονικά τη HACHETTE. Ελπίζω να έχει επιτυχία αυτή η σειρά αλλά κυριολεκτικά για μένα η υγεία της μητέρας μου. Καλή σας συνεχεία!
 5. Μια καινούργια συλλογή ονόματι Πέππα το Γουρουνάκι απο τη radnet η οποία ξεκινάει τη MARVEL ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ.
 6. Μια καινούργια συλλογή ονόματι Πέππα το Γουρουνάκι απο τη radnet η οποία ξεκινάει τη MARVEL ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ.
 7. Για να πω τη αλήθεια χαίρομαι πολύ που θα διαβάσουμε σαν να είμαστε οι πρώτοι αναγνώστες στις εποχές των 60s τις ιστορίες που γεννάνε τους πρώτους ήρωες στα ελληνικά. Δεν έχω αποφασίσει αν θα συνεχίσω τη σειρά αυτή εξαιτίας της έλλειψης χρήματος λόγω της Hachette και Anubis/ΟΞΥ. Μας απομένουν άλλοι οι 8 τόμοι της Hachette (στη μέση του Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί) και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την επέκτασης της σειράς. Όσο για την συνδρομή,δεν ξέρω αν θα το κάνω επειδή υπάρχουν μερικά προβλήματα. Είναι πως το περιοδικό θα έρθει στη μέρα κυκλοφορίας? Και θα το φέρει ο ίδιος ο κουριερ αλλά αν κάποια Παρασκευή θα λείψουμε όλοι από το σπίτι, θα το αφήσει στη πόρτα ή θα το έχει μέχρι να πάρω τηλ (όταν θα αφήσει σημείωμα ειδοποίησης) ? Και το πιο σημαντικό ερώτημα είναι αν το περιοδικό θα είναι σε άψογη κατάσταση (λόγω της μεταφοράς) και χωρίς τυπογραφικά λάθη? Τότε πάλι θα ξεκινήσουμε τη διαδικασίας αλλαγής, τόσος κόπος. Πολύ δύσκολο δίλημμα για όσους θέλουν όλα αυτά τα χάρτινα διαμάντια.
 8. Κι άλλη σειρά Marvel???? Μπράβο. Φοβερή κίνηση αλλά θα μπορούσε να περιμένει να ολοκληρωθεί η πρώτη 60αδα της Hachette (άγνωστο αν η δεύτερη 60αδα θα συνεχιστεί κανονικά ή πιο μετά από ένα διάλειμμα σε μικρο διάστημα) και να βγει στη κατάλληλη ώρα? Πολύ ωραία να έχουμε τις κλασσικές ιστορίες των 60s αλλά ξέρουμε τον αριθμό τομων? Για να μην μένουν άδειες οι τσέπες μας. Μέσα σε έναν μηνά περίπου 50ευρω για τις Hachette και vintagecomics (δεν ξέρω αν είναι η επίσημη εκδοσή) ? Είναι πολλά για έναν φαν της Marvel. Ας μη ξεχνάμε και τις Anubis / ΟΞΥ. Πολύ ακριβό χόμπι από το κικμποξινκ. Σίγουρα θα πάρω το πρώτο τεύχος και θα δω αν θα έχω αρκετά υπόλοιπα χρήματα για να συνεχίσω κι αυτή τη σειρά αλλά δεν νομίζω...
 9. Γεια σας. Χθες γύρισα από διακοπές και σήμερα ήμουν στο Σύνταγμα για να τελειώσω κάποιες εκκρεμότητες. Μέτα έκανα μικρο περπάτημα στη Ερμού και έπεσα σε ένα περίπτερο που έχει κάποια ρετρό κόμικς. Το μάτι μου έπιασε κάτι που δεν περίμενα να το βρω. Ήταν το πρώτο τεύχος που βρήκα στο κέντρο πριν 2 μέρες τη μέρα κυκλοφορίας. Αυτός ο τόμος περιεχέι 11 (!) τεύχη και σε δυο εβδομάδες θα δούμε τον Ghost Rider solo για πρώτη φορά στα ελληνικά.
 10. Επιτέλους ολοκληρώθηκε η σειρά. Χάρη στη επιμονή και στη γκρίνια μας. Όμως δεν εμπιστεύομαι ξανά αυτή τη εφημερίδα. Κι αν θα εκδόσει άλλη μια καινούρια σειρά θα βρεθώ σε δίλημμα λόγω της κακής εμπειρίας. Καλό διάβασμα και καλές υπόλοιπες διακοπές.
 11. Επιτέλους ένα καλό νέο. Τη ίδια μέρα DC και Marvel!
 12. Μας απομένουν άλλα δέκα τεύχη που θα ολοκληρωθεί η πρώτη 60αδα τις 17 του Δεκεμβρίου. Αναμένουμε τη επίσημη ανακοίνωση για την επέκταση της σειράς.😍
 13. Συγνώμη που είμαι εκτός θέματος, αλλά στη Κοριθνο υπάρχει κανένα περίπτερο που να πουλάει αυτή τη σειρά? Λόγω διακοπών το Σ/Κ της γιορτής της 15ης του μηνά.
 14. Οσο για την επέκταση της σειράς σε άλλους 60 τόμους (πλησιάζουμε στον 50ο και δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση) θα ήθελα πολύ να έχω τους επόμενους τίτλους: 1.Wolverine: Old Man Logan 2.Secret Invasion 3.Son of M 4.X-Men: Twilight of the Mutants 5.Shadowland 6.X-Men: Schism 7.The Life and Death of Captain Marvel 8.The Incredible Hulk: This Monster Unleashed 9.Nick Fury: Agent of S.H.I.E.L.D. 10.Ultimate Spider-Man: The Death of Spider-Man 11.Thor: Tales of Asgard 12.Avengers: The Children's Crusade 13.Warlock 14.The Amazing Spider-Man: Spider-Man No More 15.The Mighty Thor: Ragnarok 16.The Avengers: The Korvac Saga 17.Doctor Strange: A Separate Reality 18.Fantastic Four: Doomsday 19.The Amazing Spider-Man: Death of the Stacys 20.Daredevil: Sound and Fury 21.The Avengers: Kree-Skrull War 22.The Amazing Spider-Man: Spider-Island 23.Marvel Origins: The 70s 24.Avengers: Defenders War 25.Ultimate Comics Spider-Man: Who is Miles Morales? 26.Marvel Horror 27.Uncanny Avengers: The Red Shadow 28.Hawkeye: My Life as a Weapon 29.Time Runs Out 30.Spider-Gwen: Greater Power 31.Punisher: On The Road 32.Earth X Saga 33.Onslaught 34.Moon Knight: Lunatic 35.Astonishing X-Men: Life Of X 36.Old Man Hawkeye Δεν με πειράζουν να έρθουν στα ελληνικά πολλές άλλες αδημοσίευτες ιστορίες αλλά οι τίτλοι που ανάφερα είναι ουαου, (Το ξέρω πως είμαι απαιτητικος και δεν γίνεται να τα θέλουμε όλα αλλά κάποιοι από αυτούς τουλάχιστον θα είναι στο ράφι μας).
 15. Αφού μας έγραψε στα α#$%#×× η εφημερίδα. Δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω τη μέση ιστορία .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.