Jump to content

PowerRangers8

Members
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

492 Active

About PowerRangers8

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 08/08/1985

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

328 profile views
 1. Εκ μέρους ενός συγγενικού προσώπου μου,πουλάω τα 12 κόμικς με κινηματογραφικές ταινίες Disney του Σούπερ Μεγάλο Μίκυ,όπως βλέπετε στις φώτο. Έκαστο 5 ευρώ. Όλο το πακέτο στα 55 αντί για 60 ευρώ. Λόγω το λοκνταουν, συνάντηση στο μετρό Νίκαιας και Κορυδαλλού. Και με ΕΛΤΑ (αν και θα προτιμούσα να φύγει όλο το πακέτο).
 2. Κι έμενα με το ζόρι διάβασα τα τελευταία 2 τεύχη. Σαν έβρισκα αντιπαθητική τη οικογένεια επειδή δεν δέχονται έναν θάνατο και προσπαθούν να παρεμβαίνουν στα συμπαντικά μυστήρια για τους εγωιστικούς λογούς του καθένα. Ειδικά το τέλος πολύ βλακώδης. Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!
 3. Ναι έχουν πολλές συνέχειες και δυστυχώς έχουμε μόνο στα ελληνικά το αρχικό κεφαλαιο όπως πάντα στη Ελλάδα. Στη Αμερική πριν δυο μήνες ολοκληρώθηκε το Marvel Zombies - Resurrection (2019). Οσο για το DCeased,υπάρχουν αρκετοί τίτλοι που ελπίζω να έχουμε το αρχικό (βγήκε το 2019) στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis ή ΟΞΥ...
 4. Αγγελία αναζήτησης εκ μέρους ενός μικρού συγγενικού προσώπου. Αναζητούνται τα τεύχη 34 - 45 - 48 - 50 - 51 - 52 (Η σειρά αποτελείται από 52 τεύχη) , ντοσιέ και αγαλματίδιο του Τυραννοσαυρου Ρεξ. Πρέπει να βρίσκονται είτε σε καλή είτε σε άψογη κατάσταση όσο μπορούσαν. Συνάντηση στο μετρό Νίκαιας μέχρι το Κορυδαλλό λόγω του λοκνταουν.
 5. Ενταξει. Αν το επόμενο story arc στο Justice League Dark δεν θα το δούμε στα ελληνικά,κατά τη γνώμη μου καλο θα ήταν να μη γραφει τη λέξη ''Συνεχίζεται'' για τη αποφυγή αναστάτωσης. Όχι,δεν κρίνω την ΟΞΥ. Καλή συνεχεία.
 6. Το διάβασα τελικά. Ήταν πολύ ενδιαφέρον το σενάριο που άφορα μόνο και μόνο τη μαγεία της θεϊκής και της ανθρωπινής φύσης. Ήταν κάπως λίγο θρίλερ (δεν ήταν τυχαία που έβαλαν τη λέξη DARK στο τίτλο Justice League οι υπεύθυνοι δημιουργίας). Η κανονική Justice League ήταν μόνο για πολύ λίγο αφου δεν διαθέτουν μαγικές δυνάμεις σε σχέση με τη DARK, αλλά δεν πειράζει. Κάλο θα ήταν να γνωρίσουμε τους αταίριαστους και παράξενους χαρακτήρες που δεν ασχολούνται με τις επιστήμες. ΘΕΤΙΚΟΝ: Απ'ολους τους ήρωες λάτρευα τον John Constantine με τη αλαζονική και μάγκικη συμπεριφορά. Ειδικά την χημεία μεταξύ των John Constantine και Zatanna (μαύρη και λευκή μαγεία αντίστοιχα). Και τη Ελληνίδα Μάγισσα Κίρκη που μεταμορφώνεται σε μοντέρνα εκδοχή από τη αρχαία με μαυρο χιουμορ. Οι άλλοι ήρωες ήταν άψογοι αλλά η υπόθεση άφορα μόνο τη Wonder Woman. Πολύ μαγεία και μαγεία. Υπερφυσικό θρίλερ ΑΡΝΗΤΙΚΟΝ: Η ιστορία ήταν λίγο απότομη και θα έπρεπε να υπάρχει κάποια περίληψη που να εξηγεί τη προέλευση κάποιων γεγονότων όπως την εμφάνιση του Ανάποδου Άνδρα, τη μαγική ''μόλυνση'' της Wonder Woman από τη Τριπλή Θεα της Μαγείας και το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Constantine (όχι,δεν ήταν από το κάπνισμα) για να κατανοήσουμε πλήρως τη υπόθεση. Στο τέλος γράφει ''ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ JUSTICE LEAGUE DARK'' (βεβαία η ιστορία είναι ολοκληρωμένη). Καμιά ιδέα τι σημαίνει αυτό??? Πάντως, ο,τι πρέπει για τη θέση του στο ράφι για τους φανς της μαγείας και της Ελληνίδας Αμαζόνας!!
 7. Μόλις διάβασα τη δίτομη εκδοσή.Συμφωνώ πως το συγκεκριμένο κεφάλαιο δεν είναι για μικρά παιδιά λόγω της ακατάλληλης (θα έλεγα υπερβολικής) βίας. 1ο ΑΡΝΗΤΙΚΟΝ: Δεν περιέχουν όλα τα εξώφυλλα κάθε τεύχους και μερικά tie-in (για τη πλήρης κατανόηση) και στα δυο τεύχη. 1ο ΘΕΤΙΚΟΝ: Είναι μια ΓΝΗΣΙΑ ιστορία της 100% Marvel (βγήκε το 2004 στη Αμερική) πριν την εξαγοράσει και τη μεταμορφώσει σε προεφηβικά κόμικς η Dinsey. Όποιος είναι φαν του Wolverine ή των X-MEN αξιξει να τα έχει στο ράφι του.
 8. Μόλις έμαθα πως το 2ο μέρος τελικά θα έρθει σε έναν μηνά. Άψογα θα τα διαβάσω τις μέρες των Χριστουγέννων, Οσο για το The Defenders θα έπρεπε να βγει το 2ο μέρος αφού στο τέλος του 1ο έγραφε ''ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...'' Το γνωρίζω ήδη πως θα ήταν μικρότερο το 2ο αλλά ωραία θα ήταν μια ολοκληρωμένη σειρά.Εύχομαι να μη ακολουθεί τα βήματα των παλιών εκδόσεων η ΟΞΥ. Θα ήταν καλή ιδέα η συνεργασία με οποιαδήποτε εφημερίδα.
 9. Είτε παλιές είτε νέες ιστορίες θα το πάρω οπωσδήποτε.Σοφή επιλογή της ΟΞΥ. Μια απορία,σίγουρα θα βγει το 2ο μέρος? Επειδή περιμένω μήνες για τη ανακοίνωση για το 2ο και τελευταίο μέρος της σειρά The Defenders (της Marvel).
 10. Κι εγώ θέλω αλλά η σειρά εξαρτάται από εμάς,φιλαράκο μου. Υπάρχουν κάποιοι που τη θέλουν όλο μονό για τη ράχη,άλλοι τόσο φαν της Marvel που προσπαθούν να την ολοκληρώνουν με κάθε ''τίμημα'' και άλλοι που επιλεγούν κάποιους συγκεκριμένους τόμους για τη αρέσκεια τους.
 11. ΘΕΤΙΚΟ - Αύριο θα έχουμε το πιο σημαντικό γεγονός στη ιστορία της Marvel στα χεριά μας. ΑΡΝΗΤΙΚΟ - Το 2ο μέρος θα αργήσει λίγο παραπάνω όπως φοβόμουν,μάλλον το Ιανουάριο. Κι άλλη επανέκδοση από τη ΟΞΥ. Σχεδόν σε όλη τη συλλογή των 30 τόμων δεν βλέπουμε καμιά ιστορία από τις εποχές '70 και '80, με εξαίρεση το Secret War στο επόμενο τεύχος. Όχι ότι παραπονιέμαι αλλά δεν είναι σωστό να ξεχνάμε μερικά γεγονότα που προκάλεσαν σοκ στους αναγνώστες τις εποχές τους. Τέλος πάντων,σας εύχομαι καλό διάβασμα.
 12. Για να είμαι ειλικρινής,χωρίς το Hunt for Wolverine, είμαι σε δίλημμα να πάρω αυτό το ''Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ'' αλλά θα ήταν ωραίο να ολοκληρωθεί η σειρά που ξεκίνησε με το ''ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ''. Όμως ήταν η σοφή επιλογή της Anubis. Σίγουρα θα πάει στο ράφι μου σύντομα.
 13. Μόλις το τελείωσα. Πριν το αγόρασα σε πολύ καλή τιμή από το Public. Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο με πολλούς Spider-Mans από τα παράλληλα σύμπαντα να πολεμήσουν τη πιο θανάσιμη απειλή που δεν είναι άλλη από τους Κληρονόμους. Τα θετικά - Υπάρχουν εκατοντάδες μα και χιλιάδες σύμπαντα που να γνωρίζετε τόσους διαφορετικούς Spider-Mans και Spider-Womans (+Girl) με αρκετά παρόμοια ονόματα. Το σενάριο το απόλαυσα και έχει πολύ ωραίες μάχες.. Τα αρνητικά - Κυριολεκτικά το ξεκίνημα του σεναρίου είναι κάπως απότομο και έχει πολλές τρύπες σε όλη τη διάρκεια των 7 τευχών της σειράς Amazing Spider-Man. Για να καταλαβαίνετε 100% καλά τη κυρία υπόθεση θα πρέπει να διαβάζετε πολλά tie-ins που άφορα τους διάφορους τίτλους όπως Edge of Spider-Verse , Scarlet Spiders , Spider-Man 2099 κλπ.. Αν είστε φαν του Αραχνακια,θα ήταν καλύτερα να το έχετε στη συλλογή σας. Τώρα που υπάρχει η προσφορά από το Public,αν θέλετε.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.