Jump to content

PowerRangers8

Members
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

442 Active

About PowerRangers8

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 11/30/1984

Recent Profile Visitors

262 profile views
 1. ΘΕΤΙΚΟ - Αύριο θα έχουμε το πιο σημαντικό γεγονός στη ιστορία της Marvel στα χεριά μας. ΑΡΝΗΤΙΚΟ - Το 2ο μέρος θα αργήσει λίγο παραπάνω όπως φοβόμουν,μάλλον το Ιανουάριο. Κι άλλη επανέκδοση από τη ΟΞΥ. Σχεδόν σε όλη τη συλλογή των 30 τόμων δεν βλέπουμε καμιά ιστορία από τις εποχές '70 και '80, με εξαίρεση το Secret War στο επόμενο τεύχος. Όχι ότι παραπονιέμαι αλλά δεν είναι σωστό να ξεχνάμε μερικά γεγονότα που προκάλεσαν σοκ στους αναγνώστες τις εποχές τους. Τέλος πάντων,σας εύχομαι καλό διάβασμα.
 2. Για να είμαι ειλικρινής,χωρίς το Hunt for Wolverine, είμαι σε δίλημμα να πάρω αυτό το ''Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ'' αλλά θα ήταν ωραίο να ολοκληρωθεί η σειρά που ξεκίνησε με το ''ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ''. Όμως ήταν η σοφή επιλογή της Anubis. Σίγουρα θα πάει στο ράφι μου σύντομα.
 3. Μόλις το τελείωσα. Πριν το αγόρασα σε πολύ καλή τιμή από το Public. Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο με πολλούς Spider-Mans από τα παράλληλα σύμπαντα να πολεμήσουν τη πιο θανάσιμη απειλή που δεν είναι άλλη από τους Κληρονόμους. Τα θετικά - Υπάρχουν εκατοντάδες μα και χιλιάδες σύμπαντα που να γνωρίζετε τόσους διαφορετικούς Spider-Mans και Spider-Womans (+Girl) με αρκετά παρόμοια ονόματα. Το σενάριο το απόλαυσα και έχει πολύ ωραίες μάχες.. Τα αρνητικά - Κυριολεκτικά το ξεκίνημα του σεναρίου είναι κάπως απότομο και έχει πολλές τρύπες σε όλη τη διάρκεια των 7 τευχών της σειράς Amazing Spider-Man. Για να καταλαβαίνετε 100% καλά τη κυρία υπόθεση θα πρέπει να διαβάζετε πολλά tie-ins που άφορα τους διάφορους τίτλους όπως Edge of Spider-Verse , Scarlet Spiders , Spider-Man 2099 κλπ.. Αν είστε φαν του Αραχνακια,θα ήταν καλύτερα να το έχετε στη συλλογή σας. Τώρα που υπάρχει η προσφορά από το Public,αν θέλετε.
 4. Τώρα που ξέρουμε για το 30ο τόμο (προσεύχομαι να το πιάσω στα χεριά μου),παρατήρησα πως αρκετοί χαρακτήρες έκαναν τη εμφάνιση τους μέσα στη ελληνική 30αδα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Δεν είναι λίγο άδικο να τους παραμελούμε για να στρέφουμε περισσότερο τη προσοχή μας στους Avengers,Captain America και Spider-Man.Ναι ξέρω πως είναι οι πιο δημοφιλές ήρωες αλλά θα ήταν ωραίο να απασχολήσουμε με άλλους χαρακτήρες με ενδιαφέρονται κοινά. Χαρακτήρες που εμφανίστηκαν μια φορά είναι: Iron Man, Deadpool,Wolverine,Thor,Guardians of the Calaxy,Fantastic Four (πέρα από το 2ο μέρος που αργεί πολύ),She-Hulk,Doctor Stranger,The Punisher (εντάξει διτυμος τεύχος αλλά ίδια υπόθεση) και Captain Britain. Μπορείτε να με διορθώσετε αν υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι χαρακτήρες εμφανίζονται παραπάνω από τη μια (ή δυο) φορά στη εξωτερική σειρά.
 5. Το δικό μου είναι πιο καθαρό κόμικ. Αν σε ενοχλεί,άλλαξε το.
 6. Νομίζω πως ναι αν θέλεις να μάθεις για το νέο σώμα του Iron Man. Στην Αμερική όλες οι σειρές προχωράνε κανονικά μεταξύ τους ενώ εδώ μένουμε αρκετά πολύ πίσω με επιλεκτικά κεφάλαια λίγων ηρώων της Marvel.
 7. Επιτελούς έρχεται σε δυο εβδομάδες το secret wars 1ο μέρος. Το περίμενα από ποτε που κυκλοφορεί η Hachette. Βγήκε κάτι πολύ θετικό μετά από τις επανεκδόσεις!!! Ελπίζω να μη αργήσει πολύ το 2ο μέρος.
 8. Στο ''Ultimate Spider-Man: Ultimatum: Παράπλευρες Απώλειες''. Με το άλλο graphic novel ονόματι Ultimatum: Απόλυτη Σύγκρουση ''ολοκληρωθήκαν'' οι σειρες Ultimaste Spider-Man, Ultimate X-Men και Ultimaste Fantastic Four (υπαρχει κι αλλο ενα graphic novel ''Ultimate X-Men & Ultimate Fantastic Four: Ultimatum: Αγώνας Επιβίωσης'').
 9. Ναι.Έκδωσε τα 60 τεύχη. Και τη σειρά Ultimate Six (7 τευχών) κι το graphic novels που σηματοδότησε το τέλος του Ultimate Spider-Man.
 10. Απαράδεκτη η εξαφάνιση των εξώφυλλων και η μεταφορά τους στις τελευταίες σελίδες σαν συλλογή χωρίς κανένα λόγο.Μας χαλάει πολύ. Δεν πιστεύω να ξεκινά από αυτό το τεύχος η άσχημη αλλαγή?
 11. Κι εγώ αναρωτιέμαι συνεχεία. Είναι διάφορες θεωρίες που η Marvel δεν δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Υπάρχουν αρκετοί οροί που σχετίζονται με τη λέξη ''μεταλλαγμένος'', οι οποίοι είναι μετανθρωπος και υπεράνθρωπος. Το γονίδιο Χ είναι η φυσική εξέλιξη της ανθρωπινής φύσης και ουσιαστικά με αυτή τη διαδικασία οι χομο σαπιενς θα αντικατασταθούν από τους χομο σουπεριος. Οι ήρωες και οι εγληματιες που έχουν δυνάμεις είναι υπεράνθρωποι χωρίς το γονίδιο Χ. Ελπίζω να βοήθησα αρκετά,φίλε.
 12. Στο Ultimate Universe η αράχνη δεν είναι ραδιενεργός αλλά ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΈΝΗ. Δηλαδή ο Πητερ Παρκερ είναι μεταλλαγμένος αλλά χωρίς το γνωστό γονίδιο Χ (όπως των X-Men).
 13. Κι άλλη επανέκδοση (1η φορά από τη Modenr Times και 2η από Anubis) που την ξέρουμε εδώ και μέρες ότι θα εμφανιστεί το συγκεκριμένο κεφάλαιο μέχρι το τεύχος 30. Θα έχουμε ξανά τον αγαπημένο μας αντιήρωα τις 4 Δεκεμβρίου.
 14. Μόλις το διάβασα και θέλω να πω πως ήταν πιο δραματικό το κόμικ λόγω θανάτων μερικών ηρώων. Μας αποδεικνύει ότι ακόμα και οι άνθρωποι με υπερδυνάμεις δεν είναι πάρα οντά με σάρκα και οστά και έχουν ψυχολογικά προβλήματα τα οποία προσπαθούν να τα παλεύουν. Και ο Spider-Man δέχεται λίγη επίθεση επειδή μόνο και μόνο είπε τη απολυτή και μικρή αλήθεια χωρίς επίτηδες από συμμάχους οι οποίοι δεν τη παραδέχονται. Κανονικά αυτό έπρεπε να βγει πριν το Break Out όπως στη Αμερική αλλά τι να κάνουμε. Ελπίζουμε να έχουμε το House of M μέσα στη 60αδα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.