Jump to content

PowerRangers8

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

622 Good

About PowerRangers8

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 08/08/1985

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

402 profile views
 1. Μέσα σε δυο μέρες το διάβασα. Τον απόλαυσα τον Βενομ,ειδικά την συνεργασία του με τον Miler Mollares, Spider-Man. Το φινάλε ήταν κάπως απότομο επειδή θα πήγαινε κατευθείαν στο επόμενο κεφάλαιο οπού κρατείται αιχμάλωτος από τον Ultimate Mr.Fantastic (έγινε υπερεγκληματιας). Και πιο μετά έμαθε πως έχει έναν μικρο αδελφό που αργότερα ανακαλύφθηκε πως ήταν ο γιος του που τον κακοποιούσε ο πάππους του (πατέρας του Εντι). Μακάρι η ΟΞΥ να εκδώσει το Absolute Carnage σύντομα και πιο μετα το King in Black (όταν θα ολοκληρωθεί στην Αμερική) .
 2. Κι εγώ θα ήθελα κάποιες ιστορίες όπως το Death of Stacy Death of Captain Marvel, Old Man Logan κι μερικές, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι στις θέσεις των επανεκδόσεων. Όσο για το Dark Phoenix Saga υπάρχει ήδη στα ράφια της ΟΞΥ. Ούτε Hulk, ούτε Iron Man, ούτε μερικούς άγνωστους ήρωες όπως τον Moon Knight + Hawkeye για να τους γνωρίζουμε. Υπάρχει και η θετική πλευρά,θα έχουμε αυτές τις ιστορίες που ανάφερες, φίλε. Μερικές φόρες τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλεις.
 3. βεβαία μπορώ να σου στείλω το σκρινσοτ του μειλ. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να λάβω το μειλ με όλους τους επόμενους τόμους.
 4. Πρόκειται για τις επανεκδόσεις, δέχομαι μόνο όταν βγήκαν είτε πριν από 10 χρόνια ειτε λόγω της εξαντλητικής έκδοσης. Όσο για πριν λίγα χρόνια (ακόμα και λίγους μήνες) ,διαφωνώ απολυτά. Σαν να έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους διάφοροι εκδοτικοί οίκοι για το ποια επανέκδοση περιεχέι καλύτερο παρουσιαστικό και όμορφο εξώφυλλο υψηλής ποιότητας. Κρίμα για αυτούς που αγόρασαν πολύ πρόσφατα το Eternals ενώ μαζεύουν τη σειρά.
 5. Ναι πράγματι η Ανουμπις ξόδεψε πολύ χαρτί άσκοπα. Πολύ κρίμα... Θα μπορούσε στη θέση του να βγει άλλη μια αδημοσίευτη ιστορία στα ελληνικά. Κι εγώ πίστευα ότι κάπου θα ύπαρχε το X-Men ο Μαύρος Φοίνικας που το κατέχω ήδη. Και έχω ήδη το Marvel Knights Spiderman εδώ και χρονιά από τη μέρα κυκλοφορίας του. Πολύ περίεργο που δεν εκδίδονται κανένα κόμικ της ΟΞΥ ενώ έχουμε πολλά της Ανουμπις..
 6. Γεια σας. Τελικά μου απάντησε η Argos / Hachette για όλους τους επόμενους τόμους της συλλογής μετά από μια μέρα στο email. : Σας παραθέτουμε τους υπόλοιπους τίτλους της σειράς: 42 Wolverine: Origin (Επανέκδοση) 43 The Ultimates: Homeland Security (Επανέκδοση) 44 Thor: The Last Viking 45 The Thanos Imperative 46 Spider-Gwen 47 Daredevil: Guardian Devil 48 The Amazing Spider-Man: Revelations 49 Eternals (Αφου επαναδοθηκε για 2η φορά από την Ανουμπις ) 50 Fantastic Four: The End 51 Jessica Jones 52 The Uncanny X-Men: Second Genesis 53 Ghost Rider: Road to Damnation 54 The Avengers Birth of Ultron 55 Marvel Zombies (Επανέκδοση) 56 Marvel Knights Spider-Man Vol. 1: Down Among The Dead Men (Επανέκδοση) 57 Secret Avengers 58 Fantastic Four: The Coming of Galactus 59 Marvel Origins: The 60s 60 Marvel Knights Spider-Man Vol. 2: Venomous (Επανέκδοση) Σε περίπτωση επέκτασης της σειράς θα φροντίσουμε να ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν. Από αυτούς τους τόμους έχουμε 6 επανεκδόσεις (όλους της Ανουμπις) και οι περισσότεροι επιτελούς τους περιμένω να βρεθούν στα ελληνικά!! Βεβαία ας κρατάμε μικρο καλάθι γιατί δεν ξέρω αν είναι τόσο επιβεβαιωμένοι ή μπορούν να αλλάξουν κανένα τόμο τη στιγμή γιατί θα ήθελα να δω τους Wolverine: Old Man Logan, Secret Invasion κι αντί για Marvel Knights Spider-Man , το σημαντικό The Life and Death of Captain Marvel . Τελικά ικανοποιήθηκε η περιέργεια και η ικανοποίηση σας ??
 7. Τώρα που πλησιάζει το τέλος της σειράς με σταθερό βήμα (άντε αν έχουμε +20 τόμους), σίγουρα θα έχουμε κι άλλες επανεκδόσεις. Όμως οι αδημοσίευτες ιστορίες που θα ήθελα στα ελληνικά είναι: Thor: The Last Viking Daredevil: Guardian Devil Wolverine: Old Man Logan Secret Invasion Uncanny X-Men: Second Genesis Ghost Rider: Road To Damnation Son of M (το εύχομαι μέσα στη 60αδα λόγω μετά το γεγονός του House of M) The Avengers: Birth of Ultron Shadowland Fantastic Four: The Coming of Galactus X-Men: Schism The Life and Death of Captain Marvel (Part 1-2) Nick Fury: Agent of S.H.I.E.L.D. (Part 1-2) Ultimate Spider-Man: The Death of Spider-Man The Avengers: Kree-Skrull War Onslaught (ναι βγήκε το 2019 αλλά λόγω των τεσσερων τομων) υπάρχουν κι άλλες αλλά είναι πολλά για να μεγαλώνω τη λίστα απαίτησης . Ελπίζω να δούμε μερικά από αυτά αν είναι μαζί μας η τύχη. Ποιες ιστορίες θα θέλατε,φίλοι και φίλες?
 8. Σε νιώθω πολύ.Έχω ήδη αυτά της Anubis (σκέφτομαι να τα δώσω σε κάποιον συλλέκτη) και θα ξοδέψω τα λεφτά που προορίζονται για τα καινούργια της ίδιας εταιρίας και της ΟΞΥ. Τι να διαβάζουμε για έναν ολόκληρο μηνά που κυκλοφορούν επανεκδόσεις? Όμως θα ήταν ωραία να έχουμε μια ολόκληρη συλλογή. Αλλά όσο για τους +20 τόμους φοβάμαι πως θα έχουμε και πάλι επανεκδόσεις (πιθανόν καινούργιες ιστορίες από τις Anubis και ΟΞΥ).
 9. Δυστυχώς το Supergirl ''ακυρώθηκε'' στο 4ο τεύχος και η ΜΗ ολοκληρωμένη σειρά Superman/Batman εγκαταλείφθηκε χωρίς λόγο.
 10. Δυστυχώς και φοβάμαι πως θα εξακολουθούμε να έχουμε κι άλλες ίσως πολλές επανεκδόσεις. Είμαι σε δίλημμα αν θα κρατήσω ή θα τα δώσω τα διπλά.
 11. Δυο συνεχόμενοι επανεκδόσεις για έναν ολόκληρο μηνά και 20 ευρώ πετάμενα (λόγω της συλλογής). Τουλάχιστον είναι η τελεία ευκαιρία για οποίον δεν τα έχει. Είμαι ο μόνος που αναρωτιέται αν οι επιπλέον +20 τόμοι θα έχουν 50/100% πιθανότητες να περιλαμβάνουν και αυτά των εκδόσεων της Anubis και ΟΞΥ ως επανεκδόσεις?
 12. Συγνώμη αλλά η σειρά Agents Of S.H.I.E.L.D. που κολλάει στο WandaVision? Η πρώτη ανήκει στη ABC ενώ η δεύτερη ξέρετε που. Αν αναφέρεις το ''μαύρο πράγμα'' (χωρίς σποιλερ) δεν ξέρω αν θα έχει σχέση με αυτό το WandaVision λόγω της διαφορετικής εμφάνισης/παρουσίασης. Παρακολούθησα τη τελευταία σεζόν του S.H.I.E.L.D. με δυνατό ζόρι για να μάθω το φινάλε που τελικά απογοήτευση ήταν πολύ!Τουλάχιστον προτιμώ το φινάλε του WandaVision απο του S.H.I.E.L.D. .
 13. Δεν είναι ο πρώτος αλλά ο αυτοτελές κύκλος. Το φινάλε θα συνδέσει κατευθείαν στη ταινία Doctor Strange 2. Δεν έχει σημασία αν διαβάζεις πρώτα το κόμικ ή ανάποδα. Απόλαυσε τη σειρά μέχρι να πιάσεις το κόμικ σε 2 εβδομάδες.
 14. Πείτε μου πως είναι η Μαρτιάτικη Πρωταπριλιά!!! Ο 41ο τόμος είναι το House of M ????? Τώρα που ολοκληρώθηκε η σειρά WandaVision??? Άντε,το περιμένω εδώ και 15 χρόνια στα ελληνικά!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.