Jump to content

PowerRangers8

New Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 Neutral

About PowerRangers8

 • Rank
  Μόλις μπήκα

Recent Profile Visitors

45 profile views
 1. Σε δυο εβδομάδες ο Doctor Strange θα μας ξεναγήσει στους μαγικούς κόσμους. Μακάρι να υπάρχει μια λίστα που να περιλαμβάνει όλους τους επόμενους τόμους.
 2. Επιτελούς,ανυπομονώ να ''γνωρίζω'' τη Πράσινη Γυναικά για πρώτη φορά στα ελληνικά
 3. Δεν ξέρω αλλά μακάρι να μην σταματήσει τη σειρά λόγω της κατάστασης.
 4. Μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία με το Έθνος ή οποιαδήποτε εφημερίδα. Είχαμε συνηθίσει να πηγαίνουμε περιπτερά κάθε πρωί Κυριακής μη τυχόν το χάνουμε, χαχα.
 5. Θυμάμαι πως κάτι πρέπει να υπάρχει το 4ο τεύχος και μετά ενώθηκε με το ΑΡΤΣΙ από το 5ο. Μπορεί και λάθος μου .
 6. Αν θα έχει επιτυχία το The Defenders σίγουρα θα βγει και δεύτερος τόμος.
 7. Έχω δει όλες τις σεζόν της σειράς. Δεν περίμενα να είναι η καλύτερη σειρά,όταν την πρωτοξεκινησα πίστευα ''αα άλλη μια διαστημική σαπουνόπερα,τι έχω να χάσω'' και τη ερωτευτηκα. Δε με κάνει να βαριέμαι και θέλει λίγη προσοχή να παρακολουθεις τα ''ασχετα'' αλλά ''μυστικά'' γεγονότα που έχει σχέση με κάποιες τοποθεσίες που δρουν οι πρωταγωνιστές και οι δεύτεροι χαρακτήρες. Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι Games of Space. Όσο για τα βιβλία έχουν κυκλοφορήσει 8 μέρη και φήμες λένε πως θα βγει το 9ο.
 8. Ανυπομονώ να διαβάζω τον Daredevil ΑΎΡΙΟ!!!!
 9. Θυμάμαι καλά τα περίμενα κάθε Παρασκευή μετά τις ειδήσεις και ποτέ δεν έχασα τη ευκαιρία να παίρνω κόμικς της σειράς κάθε μηνά. Έπρεπε να ρίξω μια ματια και σε αλλά περιοδικά/κόμικς για πληροφορίες στο περίπτερο της γειτονιάς μου τότε που δεν είχαμε ίντερνετ. Τι ωραίες εποχές...
 10. Υπήρχε μια στιγμή που ήμουν πολύ τυχερός επειδή κάποιος δεν ήθελε το εξαντλημένο ΠΡΏΤΟ τεύχος της σειράς χωρίς να ξέρει καμιά άξια κι έτσι μου το χάρισε. Με αυτό κατάφερα να ολοκληρώσω τη συλλογή μετά από 15 χρόνια (!). Κάθε μέρα δεν έχεις διπλά σου μια σούπερ τύχη.
 11. Οι δυο πρώτες σεζόν ήταν ενδιαφέρουσες και η τρίτη πολύ κουραστική χωρίς ουσία. Γι αυτό ακυρώθηκε λόγω πτώσης τηλεθέασης. Όμως ήταν για να περάσουμε πιο χαλαρά ειδικά για το καλοκαίρι.
 12. Όταν την πρωτοείδα στη τηλεόραση δεν κατάλαβα ότι ήταν κόμικ μόλις είδα με ανοιχτό το στόμα σε κάποια διαφήμιση της modern times. Παρακολουθούσα και τις δυο σεζόν της σειράς και δεν ήταν κι άσχημη. Μου το έδωσε ένας ξάδελφος μου ένα και μόνο τεύχος κόμικ και άλλο με τη συνεργασία της Λαρα Κροφτ, να τα διαβάζω. Μέτα από τόσα χρόνια η σειρά επανεκδόθηκε αλλά με επιπλέον 5 τεύχη από τη εκδοση Anubis Comics σε μικρο μέγεθος (τύπου ΜικυΜαους, δεν γνωρίζω γιατί). Κρίμα που δεν είχαμε τη ευκαιρία να τη διαβάζουμε κι άλλο,όπως πάντα το συνηθισμένο φαινόμενο στη Ελλάδα.
 13. Μικρός μάζεψα όλη τη σειρά με το πονηρό ποντίκι και τη άτυχη γάτα. Με το πέρασμα του χρόνου τα έχασα πάρα τη θέληση μου. Ευτυχώς πρόσφατα κατάφερα να την αποκτήσω όλη χάρη σε έναν κάλο φίλο μου.
 14. Δεν ξέρω για εσάς αλλά μου λείπει πολύ το Games of Thrones. Άντε περιμένουμε (οι υπόλοιποι φανς) τη spin off . Σίγουρα δεν θα είναι στο επίπεδο της διάσημης σειράς αλλά θα είναι πιο ενδιαφέρον να δούμε τη ιστορία της προέλευσης πριν 300 χρονιά.
 15. Καταπληκτική παρουσίαση. Τι νοσταλγία θεέ μου. Τώρα θέλω να γυρίσω πίσω στο 1995. Θέλω να τα βρω αλλά όλο ξεχνάω λόγω της αναζήτησης σπάνιων κόμικς της modern times. Υπάρχει ολόκληρη συλλογή από περιοδικά,ντοσιέ και το t-rex να πουληθεί? Τα είχα μικρός αλλά τα έχασα (όχι από τη αδιαφορία).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.