Μετάβαση στο περιεχόμενο

PowerRangers8

Members
  • Περιεχόμενο

    417
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    2

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από PowerRangers8

  1. Πριν λίγες μέρες πληρώθηκα και θα ήμουν έτοιμος να αγοράσω μαζί και τους δυο τόμους αλλά χθες διάβασα αυτό το σποιλερ μου κόπηκε η όρεξη να τους αποκτήσω. Μόλις έχασα το ενδιαφέρον και τώρα αρχίζω να περιμένω να βρεθούν τα μεταχειρισμένα. nikolas12 τι μου έκανες?
  2. PowerRangers8

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Πρέπει να είμαι τρελός που διάβασα τον 2ο τεύχος για 3 φόρες. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μου έλειψαν οι σκοτεινές ιστορίες του Spiderman. Έχω πολύ καιρό να νιώθω σοκ από τότε που διάβασα τις ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ (του ξαδέλφου μου) και MODERN TIMES (δικά μου, χαχα. Κάλο ήταν το Spiderman Adventures αλλά τίποτα δεν θα ξεπερνούσε το The Amazing Spiderman). Μπράβο στην Rander που μας δίνει την ευκαιρία να νοσταλγήσουμε τις παλιές μετά από τόσα χρόνια. Έχω βαρεθεί τις σύγχρονες με ανούσιο σενάριο βλακώδες αλλαγές, το βαρετό χιούμορ χωρίς καμιά σκοτεινιά και ειδικά το πολυσύμπαν ( δεινόσαυρος???? αυτοκίνητο?????γουρούνι?????). Και βεβαία διάβασα το Spawn αλλά δεν το συνέχισα εξαιτίας της υπερβολικής αργής πλοκής σε ρυθμό χελώνας. Τα λέμε στον 3ο τεύχος.
  3. PowerRangers8

    Διαφοροι τιτλοι της Anubis Comics

    Το καθένα στα 10 ευρώ. Μονό ο ενωμένος τόμος Thor στα 8 ευρώ λόγω της λίγης φθοράς από υγρασία. Συνάντηση στο σταθμό μετρό από Δημοτικό Θέατρο μέχρι τη Αιγάλεω και σε οποιαδήποτε σταθμό στη Αθήνα. Μπορώ και στέλνω με BoxNow όχι ΕΛΤΑ.
  4. Τα αποκτήματα του Μαρτίου με την αίσθηση και το άρωμα του 90s. Δεν τα πήρα λόγω της παιδικής μου ηλικίας αλλά είχα πολύ μεγάλη περιέργεια να ξέρω γιατί αυτά τα συγκεκριμένα ήταν απαραιτήτως μόνο για το ενήλικο κοινό. Τουλάχιστον ξόδεψα κρυφά το χαρτζιλίκι για το Μάγος - The Book of Magic (ήμουν μέγας φαν των μαγικών φαινόμενων, ) Κρίμα που το Αρτις δεν συνεχίστηκε μετά το δεύτερο τεύχος όπως ήταν συνηθισμένη κίνηση της Modern Times εκείνη τη εποχή.
  5. Ναι. Τα πρώτα 10 τεύχη θα βγουν κάθε 2 εβδομάδες και από το 11ο τεύχος κάθε εβδομάδα.
  6. PowerRangers8

    Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ

    Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που η ΟΞΥ ανέβασε τη τιμή από 27ε σε 36ε ? Μπήκα στο σαιτ του Public να ψωνίζω αυτό το κόμικ αλλά μόλις είδα τη τιμή έκανα πίσω. Όταν το είδα στη Comicdom ελεγα πως ήταν αρκετά καλή τιμή για αυτό το μεγάλο σκληροδετο κόμικ θα το τσίμπησα πιο μετά αλλά την πάτησα σαν μ%$&%$&$. Ήταν η δεύτερη φορά αυτό μετά το Batman: Ο Καταραμένος. Απαράδεκτη η κίνηση της Οξυ.
  7. Τουλάχιστον γράφει μόνο τον τίτλο στη ράχη, Κάτι κάλο είναι αυτό. Εμείς που αγοράζουμε επιλεκτικά μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο περιεχόμενο σε κάθε τεύχος, παρακαλώ ?
  8. Ε παιδιά όταν πάτε περίπτερο , βλέπετε ποσά τεύχη/τιράζ μένουν εκεί? Το λέω επειδή στο περίπτερο γειτονιάς μου από τον προηγούμενο τόμο (Young Avengers) μέχρι τώρα μόνο και μόνο βρίσκονται δυο τεύχη. Ρώτησα τον περιπτερά αν έφερναν περισσότερα και μου είπε ότι έτσι του ήρθαν μόνο δυο τιράζ. Τελικά πλησιάζει το τέλος της σειράς.
  9. Χιλιάδες μπράβο στην Anubis που έκδωσε το story arc. Αλλά αυτό περιεχέι μόνο 7 τεύχη, κάτι που θα μπορούσε να έχει μόνο ένας τόμος, όχι δυο. Βεβαία κλασική τεχνική της Anubis. Όμως δεν πρόκειται να τα αγοράσω (μπορεί κάποια μέρα όταν θα βαρεθώ να διαβάζω Marvel) γιατί σαν να βλέπεις το Επιστροφή στο Μέλλον 2ο μέρος χωρίς να δεις το 1ο. Κανονικά θα έπρεπε πρώτα να εκδοθεί το Death of the Justice League για να έχουμε κατανοήσει πλήρης. Τεσπα καλή συνεχεία.
  10. Οι πρώτες αγορές του Φεβρουάριου. Επιτελούς απέκτησα τα δυο αντιηρωικά κόμικς. Η σειρά ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ολοκληρώνεται με τον τελευταίο τόμο στα ελληνικά, κάτι που είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον μουτρωμένο μας Τιμωρό που δεν τον βλέπουμε συχνά στην μητρική μας γλωσσά. Στη ράχη των δυο τελευταίων τόμων Κόναν έχει εξαφανιστεί το λογότυπο Marvel. Όσοι δεν γνωρίζετε, πριν λίγο καιρό ο Κόναν δεν ανήκει πια στη Marvel, έχουν πουληθεί τα δικαιώματα σε άλλον εκδοτικό οίκο αν δεν κάνω λάθος. Χιλιάδες μπράβο στην ΟΞΥ.
  11. Και εγώ έχω ήδη το dark phoenix από το 2018, αλλά θα το ήθελα σε ομορφη σκληροδετη εκδοσή, όπως καταλαβαίνετε. Ναι λες και βαριούνται να δουλέψουν το ίδιο πράγμα για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ''άντε να βάλουμε δυο τελευταίες ιστορίες που υπάρχουν ήδη και πάμε σπίτι''. Τι να κάνουμε...
  12. Διαβάστηκε γρήγορα ο τελευταίος τόμος. Δυστυχώς είναι ένας από τους πιο αδιάφορους και βαρετούς τόμους. Αυτός ο τόμος είναι κυριολεκτικά για το παιδικό και προεφηβικό κοινό. Υπάρχουν τόσοι τίτλοι θα μπορούσαμε να έχουμε τα αδημοσίευτα sroty arc όπως τα Maximum Carnage X-Men: Mutant Massacre, Old Man Hawkeye: An Eye For An Eye, Peter Parker: The Spectacular Spider-Man: Amazing Fantasy, Venom: Lethal Protector, Marvel Universe: The End, Annihilation, Onslaught, Punisher: On The Road, Marvel What If? , Ultimate Comics Spider-Man: Who is Miles Morales? , Avengers vs. X-Men, Marvel Origins: The 70s , The Avengers: Kree-Skrull War, Uncanny X-Men: Dark Phoenix άλλα εδώ με το έτσι αποφάσισαν να επανεκδίδουν τα παλιά από τα Anubis/ΟΞΥ. Τεσπα άλλοι τέσσερις τόμοι και τέλος...
  13. Μια ωραία σαββατιάτικη μέρα. Όπως συνήθως μαζεύω τα σχεδόν πρώτα τεύχη ΚΟΜΙΞ Τερζοπουλου και συνεχίζω κανονικά τη σειρα Marvel Eπισημη Συλλογή με αυτό το τελευταίο τεύχος. Επιτελούς κατάφερα να αποκτήσω το όμορφο The Sandman Αιώνες Νύχτας σε καλή τιμή από ένα κάλο παλικάρι. Όσο για το Μίκυ Μαους #500 είναι το πρώτο ΜικυΜαους της Καθημερινής που αγόρασα στη ζωή μου. Και βεβαία το περιεχόμενο δεν είναι τίποτα αλλά δεν μπόρεσα να πω όχι σε ένα όμορφο και επετειακό εξώφυλλο. θα τα πούμε στο #1000 (αν θα επιβιώσουμε στη τρέλα). Κάλο διάβασμα.
  14. Ναι. Κάπου το περασμένο Καλοκαίρι έστειλα το μεηλ στη εταιρία και έλαβα την απάντηση ότι θα ολοκληρωθεί στα 120 τεύχη. Πλησιάζουμε το τέλος της σειράς χωρίς καμιά ανακοίνωση για τη επέκταση. Όσο κρατάει καλά.
  15. Ωραία αλλά θα ήθελα το Power Rangers Megazord και τη επανέκδοση Δεινόσαυροι μαζί με το όμορφο αγαλματίδιο του Τ.Ρεξ. (θα το καταλάβουν τα παιδιά του ΄90).
  16. Ναι σε λίγους μήνες ή άντε σε έναν χρόνο κάποιοι ιδιώτες θα πουλάνε το ένα τεύχος στα 50 ευρώ τύπου ΚΟΜΙΞ Α' ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
  17. Καλήμερα, Γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει το Κόναν ο Βάρβαρος τόμος 4? Δεν το βρίσκω στο Pubilc ενώ το είδα στο AthensCon πρόσφατα. Δεν το πήρα γιατί πίστευα πως θα το έβρισκα μετά.
  18. PowerRangers8

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Όταν βλέπω έτσι τη λέξη Marvel στο οπισθόφυλλο είναι σαν να βλέπω και το πιο προσφατο The End του πιο γνωστού ανιμε που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια.
  19. Δυο μικρές αγορές προ-AthensCon Για να θυμηθώ την πλήρης ιστορία πρέπει από την αρχή να διαβάζω αυτά που έχω: Flashpoint (ευτυχώς αγόρασα τα τεύχη όταν κυκλοφορήσαν δλδ πριν 10+ χρόνια), DC UNIVERSE ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, και τη Κονκάρδα (Batman/Flash). Δεν έχω διαβάζει το Watchmen αλλά μετράει που είδα την ταινία 2009, ήταν πιστό στο κόμικ ?
  20. Ποτέ μου δεν έχω ασχοληθεί με το Ντυλαν Ντογκ. Τι είναι, μεταφυσικές περιπέτειες?
  21. Χάρη στο κάλο παλικάρι απέκτησα το Σεντρικ Νο.6 για να ολοκληρώσω τη σειρά. Επιστροφή στις μέρες του ΄90.
  22. Άλλοι ΔΕΚΑ τόμοι και ΤΕΛΟΣΣΣΣ , μετά από ΠΕΝΤΕ χρόνια. Ολοκληρώνεται σε ΠΕΝΤΕ μήνες (άντε σε ΕΙΚΟΣΙ εβδομάδες) η λατρεμένη μας σειρά!
  23. Ωωωω ελάτε τώρα! Πολύ δυνατοί τίτλοι!! Κι εγώ που νόμισα ότι θα μας έπιανε κατάθλιψη τώρα που τελειώνουν οι Κλασσικοί Υπερηρωες (σε δυο εβδομάδες) και η Hachette (σε είκοσι εβδομάδες) και βασιζόμαστε μόνο στις Anubis / ΟΞΥ.
  24. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ PUNISHER !!!!!!! Οπωσδήποτε ο Μπατμαν Σκοτεινός Ιππότης ( ξανά σε Black Label), ο Τιμωρός (δεν περίμενα να τον δω στα ελληνικά ξανά ) και ο Κόναν (περιμένω τον τέταρτο τόμο) στο ράφι μου!!!!! Μπράβο στην ΟΞΥ!!!!! Οι Τρεις Σκοτεινοί Ήρωες!!!!!! Αντίο, πορτοφόλι μου...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.