Μετάβαση στο περιεχόμενο

Niki

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Niki's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

85

Συνολική φήμη στο GC

  1. @ Ubergorn @ constantinople @ air nomad X test !!! Οκ, το έμαθα, μια χαρά, ευχαριστώ και πάλι! Ο φίλος διαβάζει γενικά αλλά όχι κόμιξ. Με τις ταινίες της marvel κτλ είναι μάλλον αρνητικά προκατειλημμένος οπότε ούτε από εκεί του κινήθηκε το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι πως κυρίως του έχω μιλήσει για τη "γλώσσα" των κόμιξ και την απόλαυση που μπορεί να γευτεί κάνεις μέσω αυτού του μέσου, που δεν είναι ούτε λογοτεχνία, ούτε ζωγραφική ή cinema αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό, αυτόνομο και με εκπληκτικές δυνατότητες. Ξέφυγα λίγο όμως από το θέμα της ενότητας!
  2. Παιδιά δεν ξέρω να ταγκάρω ονόματα αλλά σας ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι κατά καιρούς του λέω πράγματα για τα κόμιξ και λογικά έχω αναφερθεί και στο forum αλλά δεν πίστευα ποτέ πως θα κάτσει να διαβάσει. Τώρα που έγινε η αρχή μάλλον πρέπει να τον ενημερώσω άμεσα για την συνδρομή!
  3. Άσχετο με τα παραπάνω αλλά είπα να το αναφέρω. Μερικές μέρες πριν λέω σε ένα φίλο που δεν έχει καμία σχέση με κόμιξ (άντε να διάβασε ένα δύο Asterix μικρός και κάνα Μίκυ Μάους το πολύ), "πήγαινε πάρε το spider man από το περίπτερο, άντε, έτσι για να δεις πως είναι!" Ο τόμος που κυκλοφορούσε στα περίπτερα ήταν αυτός του McFarlane. Το είπα έτσι, χωρίς να πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση να πάει. Τον είδα λοιπόν πάλι απόψε και μου είπε τα εξής . Πήρε τον τόμο και μετά έψαξε, βρήκε και αγόρασε και τον πρώτο τόμο! Με ρώτησε αν έχει βγει και τρίτος (θα πάει να τον πάρει) και ακόμα κάθε πότε κυκλοφορεί και πόσα θα βγουν συνολικά!!! Απίστευτο!
  4. Πήρα και εγώ σήμερα δύο τεύχη από περίπτερο, το ένα θα το δώσω, και θα δω αν θα κάνω συνδρομή. Η χαρακτηριστική μυρωδιά δεν είναι από το χαρτί, είναι από το μελάνι.
  5. Καλησπέρα σε όλες και όλους και επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια. Με συγκινεί πραγματικά η διάθεση που βλέπω για να συνεχίσουμε την σειρά αλλά δυστυχώς it is what it is . Προσπαθώ και εγώ να το πάρω απόφαση. Δε " φταίει" η radnet, ο βασιλιάς, το ΠΑ.ΣΟ.Κ , το κρασί ή το ξερό μου το κεφάλι. Είμαστε μία αγορά αμελητέα. Ως άνθρωπος που αγαπά τα comics, θα ήθελα να έχω πρόσβαση σε ποιοτικές εκδόσεις στη γλώσσα μου που αφορούν το έργο του Milton Caniff, του Hal Foster, του Frank Thorne, του Alex Toth ή του Paul Murry αναφέροντας τυχαία μερικούς δημιουργούς που όρισαν το μέσο ,ενώ προσωπικά μεγάλωσα με Γαλλοβελγικά . Δεν υπάρχει σοβαρή κουλτούρα στο ευρύτερο κοινό σχετικά , ώστε να οδηγηθούμε στο μοιραίο επακόλουθο, τις πωλήσεις Χωρίς να υπάρχει η γνώση του προσφερόμενου προϊόντος, υποτιμάται συνολικά. Έτσι άλλος αγοράζει γιατί του αρέσει η marvel, άλλος γιατί του αρέσει ο Spiderman, άλλος γιατί ξαναπάει περίπτερο( και εννοείται όλοι καλώς έτσι ! ),κοκ. Όμως η σειρά αφορά κάτι του χτες, ένας νέος αναγνώστης μπορεί να βαρεθεί. Ποιος Kirby ! Οι Ιταλοί που συνεχίζουν έχουν τεράστια παράδοση σε αντίθεση με εμάς. Και κατά την ταπεινή μου άποψη, οποίος έχει παρελθόν, έχει και μέλλον.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ την συζήτηση ανελλιπώς περίπου ένα χρόνο τώρα, αλλά φαινόντουσαν μόνο τα παπούτσια μου πίσω από την κουρτίνα. Πρώτη φορά γράφω εδώ. Συνδρομητής της σειράς, όχι μαρβελάκιας. Λυπάμαι πολύ που η σειρά δεν συνεχίζεται. Δυστυχώς είμαστε πολύ μικρή αγορά.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.