Jump to content

Mandrake

Members
 • Posts

  6,430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Mandrake

 1. Σύμφωνα με το κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2007.
 2. Τώρα που το ξαναείδα δεν έχεις γράψει διαστάσεις φίλε μου! Η τιμή φαίνεται στα εξώφυλλα και πρέπει να συμπληρωθεί στο πινακάκι από κάποιον υπεύθυνο.
 3. Καταρχάς δεν είναι "Αβαγιαννός" αλλά "Αβαγιανός". Νομίζω το έγραψα κι εγώ λάθος παραπίσω. Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα απ' την υπογραφή του. Αυτό που δε φαίνεται ξεκάθαρα είναι τα πρώτα γράμματα, γι' αυτό εγώ νόμιζα πως είναι "Μ. Βαγιανός" και ο Moribus το διάβαζε "Ν. Αβαγιανός", αλλά το 1ο του μικρού του ονόματος μάλλον παραπέμπει στο "Α". Είναι ο ίδιος που σκίτσαρε διάφορα στον Ταρζάν του Δραγούνη.
 4. 1. Χρειάζονται διόρθωση οι τίτλοι στη σειρά "Hanna-Barbera Collection". 2. Χρειάζονται διόρθωση οι τίτλοι του "Ντυράνγκο: Οι Σκύλοι Πεθαίνουν το Χειμώνα". 3. Χρειάζονται διόρθωση οι τίτλοι του "Max Steel: Ο Αγώνας Αρχίζει". 4. Εδώ έχουμε πάλι εικόνες που δε φαίνονται και δημιουργούν πρόβλημα στην ανάγνωση μέχρι να ξεπεράσεις το σχόλιο του Νίκου. Μήπως μπορούν να αποκατασταθούν; 5. Χρειάζονται διόρθωση οι τίτλοι στο "Thor: Avengers Assemble". 6. Χρειάζονται διόρθωση οι τίτλοι στο "Πιρανέζ: Ο Πλανήτης-Φυλακή". 7. Στα πινακάκια των "Marvel Super Heroes Magazine (Συλλογή)", "Spider-Man Magazine (Συλλογή)", "Star Wars: Empire (Συλλογή)", πρέπει να μπει σε παρένθεση το "Τόμοι" ώστε να διευκρινίζεται πως αναφέρεται σε εκείνους. 8. Απ' τον τίτλο των τόμων "Samurai: Γη και Ουρανός" υποθέτω πως το "Τόμοι" πρέπει να αφαιρεθεί. 9. Τα 3 πρώτα τεύχη της σειράς "Κλασσικά Εικονογραφημένα" θέλουν διπλή αρίθμηση. 10. Η σειρά "Κλασσικά Εικονογραφημένα" χρειάζεται διπλή αρίθμηση στα τεύχη. 11. Τα τεύχη 4,7,11 & 20 της σειράς "Κλασσικά Εικονογραφημένα" χρειάζονται διπλή αρίθμηση.
 5. Εάν τα βλέπεις εσύ με δυσκολία, φαντάσου κάποιον μεγαλύτερο που έχει μυωπία και πρεσβυωπία. Που μάλλον είμαστε αρκετοί εδώ μέσα. Ο Φαέθων δε θ' ασχοληθεί διότι και την προηγούμενη φορά τον "κάλεσα" με το @ και αδιαφόρησε. Όπως αγαπάς Γιάννη και σ' ευχαριστώ για τα υπόλοιπα. Σε ότι αφορά φωτογραφίες που δε μπορούν ν' αποκατασταθούν, γιατί αφήνετε τον κώδικα ή κάτι τεράστια χρωματιστά πλαίσια που δε δείχνουν τίποτα και δεν τα αφαιρείτε εντελώς; Εξυπηρετούν κάπου; Παραθέτω μερικά ακόμη: 1. Αυτό το άρθρο έχει σε κάποιες σειρές πορτοκαλί ή κίτρινο πλαίσιο και δε μπορείς να διαβάσεις τίποτα. Μήπως όμως θα έπρεπε να μεταφερθεί και στην αρθρογραφία εκτός "Greekcomics" το σπουδαίο αυτό άρθρο του Γιώργου Βλάχου; Το τελευταίο ερώτημα ισχύει και για το από πάνω, ενώ στο πιο πάνω ακόμη χρειάζονται αποκατάσταση 2 φωτογραφίες. 2. Σ' αυτό το άρθρο οι λεζάντες είναι σε σκούρο μπλε χρώμα και δε διαβάζονται. Μήπως εκεί τουλάχιστον μπορεί να φύγει ο χρωματισμός; 3. Εδώ υπάρχει εικόνα προς αποκατάσταση. Τις αναφορές για τέτοιες περιπτώσεις μας είχε πει χρόνια πίσω ο ίδιος ο Γιώργος να τις αναφέρουμε όπου τις βρίσκουμε, όταν πολλές χάθηκαν με κάποιο προγενέστερο update. Δε μπορώ να ξέρω φυσικά ποιες "έφυγαν" απ' το update και ποιες είναι από εξωτερικές σελίδες και γι' αυτό δε φαίνονται πλέον. Εάν δε μπορούν ν' αποκατασταθούν όμως, δε βλέπω το λόγο να υπάρχουν σε τέτοια μορφή. 4. Άλλη μία "NO WAR" φωτογραφία που χρειάζεται αποκατάσταση σε αυτό εδώ το άρθρο. Φίλε @ chrisbouk σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, οι ευχαριστίες όμως πρέπει να πάνε στη Δ.Ο. που τους έχω κουράσει όλα αυτά τα χρόνια (και είναι πολλά τα χρόνια...), αλλά παρόλα αυτά ανταπεξέρχονται και κάνουν ότι μπορούν!
 6. Άκης Αβαγιανός μάλιστα! Αυτόν τον γνωρίζω φυσικά και υπάρχει κι εδώ μέσα, δεξιά κι αριστερά! Είναι ο γνωστός σκιτσογράφος των "Κλασσικών Εικονογραφημένων"! Διάβασα όσα έχει σ' εκείνη και την προηγούμενη σελίδα του "Comicstrades" και δεν έχω λόγια... Οι στήλες "Μεγάλες Μορφές", το "Ζώα του Πλανήτη μας", οι αφίσες, τα εξώφυλλα που βλέπω εδώ, τα οπισθόφυλλα με τις "Στρατιωτικές Στολές", οι φιγούρες χαρακτήρων, απίθανος!! Ο οποίος συν τοις άλλοις γράφει και τα κείμενα! Σ' για τη διόρθωση και την υπόδειξη Άρχοντα!
 7. Τι στο καλό... Βλέπω σε οπισθόφυλλα, ακόμη και σε εξώφυλλα (!) όπως του #8 στην υπογραφή του σκίτσου ένα "Μ. Βαγιανός 76" (μάλλον πως "Μ" είναι μπροστά εκτός κι αν μοιάζει έτσι λόγω καλλιγραφίας). Και δεν υπάρχει καμία αναφορά για κανένα Βαγιανό όχι μόνο εδώ μέσα, αλλά σε ολόκληρο το φόρουμ! Ποιος είναι αυτός; Γνωρίζει κανένας;
 8. Μα αυτός είναι καρτούν... Με Μικυμάου θ' ασχολούμαστε τώρα; Εμ..όχι; Και μ' έβαλες να ψάχνω για να τη βάλω στις αναζητήσεις μου...
 9. Αναζητήστε παλαιότερες ενδιαφέρουσες εκδόσεις που είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν έχετε (όπως κάνω κι εγώ) και αφήστε τη γκρίνια με την "αναμονή" στις νέες. Όλοι οι εκδότες ανεξαιρέτως επανακυκλοφορούν και αν εξαιρέσουμε τη σειρά της "Hachette" (που ομολογουμένως η εκδοτική το εκμεταλεύτηκε), η "Anubis" μέσα σε 25 σχεδόν χρόνια στα κόμικς, το έχει κάνει σε ποσοστό 10% των κυκλοφοριών της και πολύ λέω. Η "Οξύ" μέσα σε 6 χρόνια και με πολύ λιγότερες κυκλοφορίες, έχει ήδη επανακυκλοφορήσει 5 graphic novel της. Όταν ο "Γελαστός Άντρας" βγήκε τρεις φορές, δεν είδα γκρίνια. Γκρίνια βλέπω σε επανακυκλοφορία της "Anubis" μιας έκδοσης που βγήκε πριν 14 χρόνια.
 10. Εγώ για τον Howard Duck έγραψα, που επίσης τον περιμένω πως και πως!
 11. This Saturday, give a bit "Mu" to me! Εδώ το αυθεντικό: Αν είναι τόσο "χάσιμο" όσο λέτε, ελπίζω τουλάχιστον να αποδοθεί σωστά. Μη ψαχνόμαστε και μεταφραστικά να βγάλουμε νόημα.
 12. Ο Πάπιος ήταν πλοίαρχος κι είχε ωραίο πλοίο, με ολομέταξα πανιά και κάθε μεγαλείο!
 13. Κυκλοφόρησαν τουλάχιστον δύο τόμοι της σειράς αυτής. Το 2ο τον έχω και περιέχει τα τεύχη 4-6 (δεν τον έχω βέβαια μαζί μου, απλώς το καταθέτω...), ενώ ο 1ος που περιέχει τα τεύχη 1-3 αλλιεύθηκε από αγγελία και είναι αυτός εδώ:
 14. 5. Το #48 στη σειρά "Ζέφυρος" δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων, αλλά δεν ανοίγει ούτε η εικόνα στο σχόλιο του Γιώργου. 6. Πρόβλημα ανάγνωσης όμως που χρειάζεται να διορθωθεί με μπλε ή μαύρους χαρακτήρες υπάρχει εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ απ' τον @Φαεθων Ειδικά στους δύο υπερσυνδέσμους που έβαλα είναι όλη η μελέτη και στα μπλε & τα μοβ δε μπορείς να διακρίνεις τι γράφει. Πάει όλο στράφι... 7. Εδώ έχει ένα σωρό φωτογραφίες και δε φαίνεται πλέον καμία... Κι εδώ άλλη μία από σελίδα μάλλον, η οποία δε φαίνεται, όπως κι εδώ, εδώ... Μπορούν ν' αποκατασταθούν αυτές;
 15. Ένα ένα γιατί "χάθηκα"... Ποιος είναι ο "vivliocosmos του φιλου Dr Paingiver"; Ποιος είναι ο άλλος "Ροζ Πάνθηρας" του Ψαρόπουλου που αναφέρει ο Φώτης; Ποιο είναι το "γνωστό site αγοραπωλησιών" που τις προάλλες μπορούσες να το θίξεις αλλά τώρα απαγορεύεται; Τα εξώφυλλα είναι σούπερ!!
 16. Τόσο σπάνια είναι πια αυτά εδώ που έπρεπε να περάσουν 15 χρόνια για να βρεθεί άλλο ένα τεύχος; Πάντως ο Ψαρόπουλος είναι γενικότερα άξιος συγχαρητηρίων για τις τότε επιλογές του!
 17. Λοιπόν, επειδή τα έκανα λίγο μπάχαλο σ' αυτό που ανέφερα παραπάνω... Το "Vampire Academy" του οποίου εξώφυλλο αναρτήθηκε είναι το 6ο βιβλίο της σειράς αλλά σύμφωνα με αυτά που λέει ο Κώστας, απ' την προηγούμενη εκδοτική επανακυκλοφόρησε μονάχα το 1ο και το 5ο. Επομένως το συγκεκριμένο 6ο που έχουμε θα έπρεπε να είναι το 3ο σαν καταχώρηση σε ότι αφορά αυτή την εκδοτική και εκκρεμεί το 1ο και το 5ο βιβλίο (δηλαδή οι 2 πρώτες καταχωρήσεις), εντάξει και εκείνο του 6ου της 1ης έκδοσης, εάν κι εφόσον βρεθεί (δε ξέρω αν χρειάζεται να εισάγετε κι αυτό το πεδίο ως κενό). Επομένως καλά το ονόμασες ως "2η έκδοση" (της εκδοτικής αυτής εννοείται!) αλλά πρέπει να καταχωρηθεί ως το 3ο έντυπο. Εκτός κι αν από τότε βγήκε κανένα άλλο και δεν το ξέρω... Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση... Υ.Σ. Το ISBN που βλέπουμε στο οπισθόφυλλο είναι: 978-960-364-504-7
 18. Γιατί επιμένετε να έχετε άλλους τίτλους με κεφαλαία και άλλους με μικρά, τόσο σε περιοδικά, όσο και σε εκδοτικές εταιρείες; Εφόσον γενικότερα έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά, στις λεπτομέρειες γιατί επιλέγετε να είστε πρόχειροι; Ανεξάρτητα απ' αυτό, το περιοδικό "Κ" των "Καθημερινών Εκδόσεων", έχει αφαιρεθεί απ' το "I.N.D.U.C.K.S." ή δεν υπήρξε ποτέ; Δε θυμάμαι... Δεν το βρίσκω απ' τη μηχανή αναζήτησης ούτε ως "Κ", ούτε ως "Κάππα" που το 'χει το "Greekcomics" και ρωτάω για να δω μήπως σας ενδιαφέρει το εξώφυλλο του τεύχους #575.
 19. 2. Στο "Disney's Fun Club" δεν έχει ανέβει το εξώφυλλο του φύλλου #59 που έχει σαρώσει ο Ανδρέας εδώ. Εάν ενωθούν οι 2 τελευταίες σαρώσεις, μας κάνουν το εξώφυλλο!
 20. Να πω με τη σειρά μου μονάχα ότι ακόμη δεν το 'χω συνηδειτοποιήσει καλά ότι μας άφησε... Έχω την αίσθηση πολλές φορές ότι θα πεταχτεί σε κάποιες συγκεκριμένες παρουσιάσεις και θα πει τη γνώμη του. Ότι μας έκανε μια φάρσα η οποία τραβάει καιρό. Δυστυχώς, τελικά, δεν εμφανίζεται... Είμαι ωστόσο βέβαιος ότι το παρεάκι με το οποίο συναναστρέφεται πλέον, θα ρίχνει πολύ γέλιο. Γκέγκε;
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.