Μετάβαση στο περιεχόμενο

Helmet

Members
  • Περιεχόμενο

    77
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Helmet

  • Γενέθλια 03/20/1981

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

872 προβολές προφίλ

Helmet's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

144

Συνολική φήμη στο GC

  1. Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον συμμετοχής!!!
  2. Με τέτοιο δέλεαρ ήρθε ο καιρός να κάνω μία επίσκεψη από τη λέσχη. ένα από το καθένα και για μένα παρακαλώ
  3. 150ΕΥΡ Ζημιά στο πίσω τζάμι (ήταν φιμέ) και 200 ΕΥΡ η σακούλα με τα βιβλία κ τα κόμικς, (πέρσυ τέτοια εποχή...) Την είχα πάθει και εγώ Δεν αφήνουμε στα καθίσματα ούτε ψίχουλο.
  4. Helmet

    Boardgaming in Athens

    Ένα μεγάλο μπράβο, τόσο για τον χρόνο που δαπάνησες, όσο και για την προσπάθεια που κατέβαλες προκειμένου να παρουσιάσεις τόσο σωστή δουλεια. Ελπίζω να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο.
  5. Να πω ότι έχω πάρει και τον Fing fang foom o οποίος είναι το ποιο μεγάλο* φιγουρίνι εώς τώρα. *ύψος όσο το sentinel αλλά ποιο απλωμένος λόγο ουράς και φτερών.
  6. Χρόνια πολλά σε έναν μοναδικό ονειρευτή των χάρτινων κόσμων! Χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη!! Χρόνια πολλά!!!
  7. Νομίζω ότι η λίστα θα έπρεπε να έχει όλα τα σχετικά με κόμικ φίλμ. Iσως κάποιοι να θέλουν να τους χαρίσουν το βατόμουρο, παρότι εμένα μου άρεσαν σχεδόν όλες. Nα προσθέσω Hellboy 1&2, X-MEN 1,2&3, Wolverine, Ironman, Hulk2 Punisher, Punisher warzone, watcmen, V for vendeta, Sin city, 300, Batman, Batman Dark Knight, Tranceformers 1&2, G.I.Joe + ορισμένα που προαναφέρθηκαν. Ψήφισα Spiderman 3, Ghost Rider, Dragonball και αν ήταν στη λίστα θα έλεγα επίσης League of Extraordinary Gentlemen, ΧΜΕΝ3 και Tranceformers 2. Ορισμένα film τύπου Hulk, Εlectra, catwoman επίσης δεν μου άρεσαν αλλά δεν είχα και τις τρελές προσδοκίες από την αρχή έτσι δεν με χάλασαν όταν τα είδα. Το αντίθετο, τα διασκέδασα. Τα παραπάνω που ψήφισα ήταν όμως ιεροσυλία που δεν άντεξα να καταπιώ.
  8. Σχετικά με "το σύστημα" Επειδή θέλω να στείλω μία φίλη που κάνει σχετική εργασία (για τα συστήματα στις κοινωνίες) να του ρίξει μία ματιά, ισχύει ότι υπάρχει στην βιβλιοθήκη της λέσχης? Έψαξα το σχετικό αρχείο και δεν το είδα σημειωμένο. Συγνώμη αν σας βγάζω εκτός θέματος
  9. Τι άλλο να πω? με κάλυψε πλήρως!!!! Είμαι υπέρ σε ότι κάνει τα πράγματα ποιο εύκολα (technology) αλλά και υπέρ στο "μεράκι" που έχουν ορισμένες εκδόσεις (όπως το Storm). Τα θέλω όλα. Κακό είναι?
  10. Διαβάζω και συλλέγω μόνο Ελληνικές εκδόσεις αλλά που και που ρίχνω καμιά ματιά σε σκαναρισμένα ξενόγλωσσα που μας άφησαν μπουκάλα επειδή δεν ολοκληρώθηκαν στη χώρα μας. Ψήφισα 1-2 το μήνα αν και είναι μόλις καμιά 15αρια τον χρόνο (διαβασμένα συνήθως μέσα σε μία μέρα). Πέρσι διάβασα κάποια G.I.Joe της Marvel (πριν τη ταινία). Φέτος δεν μου έχει έρθει όρεξη να ψάξω κάτι. Είναι που δεν με βολεύει το laptop στη
  11. Eγώ από διαφήμιση του Storm σε πάγκο του comicdom.
  12. Όχι άλλο κάρβουνο... θέλω να στηρίξω την ελληνική έκδοση αλλά όταν στην Ελλάδα το αγγλικό κοστίζει 9 ΕΥΡ, το 10αρικο να το καταπιώ αλλά 11!!!! 2 ΕΥΡ παραπάνω είναι πολλά λεφτά, ειδικά μαζεμένα σε μεγάλο αριθμό τευχών!!!
  13. Aν και ελπίζω να το ξανασκευτούν και να μην κόψουν το περιοδικό στο νούμερο 40, εγώ προς το παρόν θα μοιραστώ μαζί σας την συλλογή μου :
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.