Μετάβαση στο περιεχόμενο

avalonlll

Members
  • Περιεχόμενο

    199
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος avalonlll

  • Γενέθλια 09/26/1997

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

avalonlll's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.1k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Και όμως απάντησε άμεσα (23:32). Παραθέτω: πράγματι, με αφορμή την επέτειο αυτή, στο εξωτερικό υπάρχουν εκδόσεις που παρουσιάζουν κυρίως συλλογές από ήδη δημοσιευμένες ιστορίες του Ντόναλντ εμείς ετοιμάζουμε κάτι διαφορετικό, που όταν θα έρθει η ώρα του, θα ανακοινωθεί σας ευχαριστούμε πολύ για την επικοιν ωνία
  2. Είπα να στείλω (όχι ότι έχω καμία ελπίδα) στο μειλ του editor's choice και να ρωτήσω αν θα βγει στην Ελλάδα τίποτα για τα 90 χρόνια του Ντόναλντ. Αναμένω απάντηση, αν λάβω θα ποστάρω και εδώ. Αν και, λίγο πολύ, όλοι ξέρουμε ακριβώς το κείμενο της απάντησης.
  3. Πήρα αυτό το τεύχος πριν κάμποσο καιρό μόνο και μόνο λόγω του τίτλου της κεντρικής. Όσο χάρηκα με τον τίτλο και με το πώς ξεκίνησε, άλλο τόσο δεν χάρηκα που τελείωσε στη σελίδα 14 Η δεύτερη ιστορία πολύ καλύτερη νομίζω και μου άρεσε πολύ και το σχέδιο.
  4. Κατά τύχη άνοιξα να διαβάσω αυτό το τεύχος (η στοίβα με τα αδιάβαστα μόνο μεγαλώνει δυστυχώς) όταν ξεφυλλιζα να δω αν οι σελίδες είναι οκ και είδα πολύ κόσμο μαζεμένο στην τελευταία ιστορία. Ξεκάθαρα η καλύτερη του τεύχους, ήταν πολύ πετυχημένο το μαγείρεμα της ιστορίας με ήρωες και από το Μίκυ Σίτυ και από τη Λιμνούπολη. Ο αναπληρωτής καθηγητής ήταν απλά κλασικός Ντόναλντ θα έλεγα Ακριβώς ότι περίμενα να δω. Για την πρώτη ιστορία μπορώ να πω ότι όταν είδα τίτλο "η πηγή της νιότης" δεν περίμενα να δω να νταντεύουν τους δύο θείους
  5. Νομίζω ότι με εξαίρεση την ιστορία με τον Λούντβιχ το υπόλοιπο τεύχος ήταν πολύ καλό. Ξεκίνησα με σκοπό να διαβάσω την ιστορία του Κάστυ αλλά τελικά το διάβασα όλο. Η πρώτη ιστορία είχε στο τέλος ένα ηθικό δίδαγμα γνωστό σε εμάς αλλά καλό είναι να το θυμίζουν και στον Ντόναλντ που και που. Η ιστορία με τον Πασχάλη αν και πολύ απλή σαν υπόθεση, είχε ωραίο τέλος που με έκανε και γέλασα. Ο Κάστυ είναι Κάστυ, δεν χρειάζεται να πω κάτι νομίζω
  6. Ακόμα καλύτερα αφού το πρόλαβες, και καλά που το είπες για να τσεκαρουμε όσοι αγοράζουμε αν τα δικά μας είναι οκ.
  7. Βγάλε τα φωτό και στείλε μέιλ στο books@kathimerini.gr Θα στείλουν με κούριερ άλλα, δωρεάν. Στην καραντίνα μου είχαν αντικαταστήσει κάμποσα τεύχη και άμεσα κιόλας.
  8. Ευχαριστώ πολύ για τη μετάφραση! Έτη φωτός μπροστά οι Γάλλοι, αν και το ξέραμε. Καθημερινή ακούς;
  9. Επέστρεψε φίλος με δωράκια, από Γαλλία και Ιταλία οπότε είπα να ανεβάσω καμιά φωτογραφία και εδώ. Αρχικά το τεύχος 3560 του Topolino, αλλά το καλύτερο είναι το τομάκι δεξιά με ιστορίες της σειράς Miao (όλως τυχαίως μια βδομάδα πριν δημοσιεύτηκε και εδώ πρώτη φορά ιστορία από αυτή τη σειρά). Το δεύτερο έχει και χοντρό εξώφυλλο και φαίνεται πολύ όμορφο στο μάτι. Για κάποιο λόγο έχω ενθουσιαστεί λίγο παραπάνω με τον Τάμπυ, δεν θυμάμαι και να τον έχω ξαναδεί σε άλλη ιστορία. Μετά έχουμε και το τεύχος 240 του Super Picsou Geant. Φοβερό το Α4, ευχαριστιέσαι να χαζεύεις τα καρέ και ας είναι εφημεριδόχαρτο μέσα. Μέσα είχε μια αφίσα (η οποία είναι σε κομμάτια απ' ότι φαίνεται, οπότε χρειάζονται και άλλα τεύχη), έχει και μια χειροτεχνία Τζένυ που παρακολουθεί τον σκρουτζ με κυάλια. Την Τζένη κάποια στιγμή πρέπει να τη φτιάξω. Η αφίσα μπρος πίσω: Ωστόσο παρότι τα εξτραδάκια είναι πανέμορφα (Καθημερινή ακούς; ), άλλο μου έκανε φοβερή εντύπωση: Έχει σελίδες τύπου εφημερίδα! Δεν έχω ιδέα από Γαλλικά οπότε δεν ξέρω τι γράφει, αλλα μου φάνηκε εξαιρετικό.
  10. Έχουμε ξαναδεί πρόσφατα τον Τάμπυ σε καμία ιστορία; Δεν βλέπω με μια γρήγορη ματιά κάτι.
  11. Είμαι ο μόνος που μου δημιουργεί ερωτηματικά το πώς - γιατί έχουν κάνει έτσι τον Ντόναλντ;
  12. Έτσι φαίνεται, μένει να δούμε και ποιότητα εκτύπωσης. Αν και μάλλον αναμένουμε κάτι σαν τους τελευταίους τόμους Editor's Choice.
  13. Και το λέω συνέχεια, πρέπει να αποφεύγω τις διπλές αρνήσεις.
  14. Στο γκρουπ "ΚΟΜΙΞ" στο φατσοβιβλίο είδα την παρακάτω διαφήμιση στην καθημερινή. Θα πω ότι χαίρομαι αφενός, και ότι δεν χαίρομαι αφετέρου γιατί κάτι μου λέει ότι θα μας λείψει ο Σκάρπα. Μακάρι να βγω λανθασμένος βέβαια.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.