Jump to content

avalonlll

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

549 Good

3 Followers

About avalonlll

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 09/26/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι φέρνει 5 ή 6 ΜΜ, 5 ή 6 Ντόναλντ, αλλά δεν βλέπω κόμιξ και σούπερ μίκυ πλέον.
 2. Σε εμένα πριν κανα μήνα στο ψιλικατζίδικο έφερε μόνο 2 ΜΜ (ενώ φέρνει 5-6) αλλά αυτό έγινε μόνο μία φορά. Και Ντόναλντ φέρνει 2-3 σταθερά, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου τι γίνεται με τα άλλα δύο. Θα κοιτάξω την Παρασκευή.
 3. Σωστά. Εγώ πχ που πήγαινα διακοπές κρήτη το καλοκαίρι, θυμάμαι ότι ζητούσα από ένα ψιλικατζίδικο γνωστού μου να μου κρατάει τα τεύχη για όσο καιρό έλειπα για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα και χάσω κάποιο με τη διαφορά της μιας βδομάδας. Σε κάποιες εκδόσεις τύπου μεγάλα σήριαλ νομίζω ότι η διαφορά ήταν παραπάνω από μια βδομάδα αρκετές φορές.
 4. Έχοντας διαβασει τις 3 τελευταιες ιστορίες του τεύχους, έχω να πω ότι η ιστορία με τη γιαγιά Ντακ και η ιστορία με τον Φέθρυ ήταν κλασική γιαγιά Ντακ και κλασικός Φέθρυ αντίστοιχα (αν και πάντα μου αρέσει να βλέπω τις παραποιήσεις ονομάτων που κάνουν από δημοφιλείς χαρακτήρες, όπως με τον Χαϊγουώκερ). Η τελευταία ιστορία μπορώ να πω μου άρεσε πολύ, ίσως επειδή είχε 1 (ολογράφως μία) σελιδούλα με περιγραφές των ηρώων. Μου άρεσε επίσης επειδή θα μπλέξουν παπιά με ποντίκια, που γενικά είναι σπάνιο. Ελπίζω να είναι καλή και η υπόλοιπη ιστορία, αν και με ανησυχεί λίγο η βαθμολογία στο inducks.
 5. Αυτό με την υγρασία το παθαίνω και εγώ, δυστυχώς. Πήρα το Ντόναλντ και ήταν μια χαρά, το άνοιξα χθες και έκανε αυτό το κρακ Κρουκ και οι σελίδες άνοιγαν χάλια. Σκέφτηκα να πάω στο ψιλικατζίδικο να το αλλάξω με άλλο τεύχος, αλλά αφού το ίδιο θα πάθει και το άλλο το άφησα ως έχει
 6. Εγώ ιδανικά θα ήθελα και άλλες τέτοιες ιστορίες. Ιδανικά θα ήθελα να δω και αυτήν την ιστορία, αλλά ο editor μου είχε πει απλά ότι "την έχει υπόψιν".
 7. Μπορώ να πω ότι η δεύτερη ιστορία μου άρεσε πάρα πολύ. Το όλο θέμα συνδυασμοί - άπειρο πλήθος βιβλίων που μπορούν να γραφούν - αναζήτηση όλων αυτών των βιβλίων για την εύρεση του "σωστού" (αυτού που θέλει να βρει ο Αρμάντες) δίνουν μια ευχάριστη νότα θεωρητικής πληροφορικής και συνδυαστικής, που κατά πάσα πιθανότητα ο συγγραφέας της ιστορίας δεν είχε κατά νου. Αν και μάλλον σε πολλούς δεν θα λέει κάτι λόγω των παραπάνω, εντούτοις εμένα με άγγιξε ιδιαιτέρως.
 8. Παρέλαβα σήμερα τα 4 τεύχη που μου είχαν πει, έστω και μένα μήνα καθυστέρηση. Οι σελίδες ανοίγουν πολύ καλά (πολύ καλύτερα απ' ότι στα δικά μου) και δεν έχουν σκισίματα. Το δέμα το παρέλαβε η ACS απ' ότι βλέπω στις 26/02.
 9. Το καλοκαίρι πάντως που τους ανέφερα για τους τόμους Σκάρπα που ερχόντουσαν στραπατσαρισμένοι και μου είπαν για αντικατάσταση δεν την δέχτηκα, κράτησα το τεύχος ως είχε αλλά όντως τους στέλνω με το παραμικρό, λογικά βλέπουν το όνομα μου και βρίζουν πλέον κάθε φορά
 10. Θα σας πω κάτι που έγινε με το τμήμα μάρκετινγκ της Καθημερινής, να μου πείτε μια γνώμη. Στις 2 του μήνα τους έστειλα email για 4 τεύχη που είχα πάρει με σκίσιμο στην σελίδα 35 (όλα όσα είχαν έρθει στο ψιλικατζίδικο ήταν έτσι), και μια παρατήρηση γενική επειδή τα τεύχη άνοιγαν χάλια (ίσως κακό κόλλημα της ράχης). Μου απάντησαν ότι με ευχαριστούν για τις πληροφορίες (και όντως, στα επόμενα τεύχη ήταν αισθητή η αλλαγή στο τύπωμα των τευχών) και μου ζήτησαν από μόνοι τους διεύθυνση, όνομα, τηλέφωνο για να μου στείλουν αντικατάσταση για τα τεύχη που τους υπέδειξα. Ε λοιπόν, έκτοτε δεν είχα κανένα νέο. Έχω στείλει 3 email σύνολο να ρωτήσω τι έγινε (μην έχω και το νου μου ότι αν φύγω παίζει να χάσω το δέμα) και δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Αθήνα μένω, δεν μένω σε άκυρο σημείο, ειδάλλως θα το δικαιολογούσα λόγω της κατάστασης και των χιονιών της περασμένης εβδομάδας. Αυτό.
 11. Γενικά οι εξαρχής δυσεύρετοι τόμοι ήταν οι 4 και οι 5. Μετά οι άλλοι 4 βρίσκονταν σε βιβλιοπωλείο στο κέντρο προς 8€ ο ένας. Ωστόσο τελευταία έχει εξαντληθεί άλλος 1 ή αλλοι 2, οπότε σιγά σιγά όλοι οι τόμοι θα γίνουν φαντάσματα. Άραγε αν σπαμάρουμε όλοι την καθημερινή να ασχοληθεί μαζί μας; (ξέρω ότι έχει αναφερθεί ξανά, αλλά ήθελα να το πω και γω).
 12. Μιας και πιάσαμε το σκισιμο, ας κάνω άλλη μια ερώτηση. Το βρήκε κανένας σε κατάσταση που το περιοδικό να ανοίγει χωρίς να τσακίζουν οι σελίδες; Τα τελευταία 5-6 τεύχη που έχω βρει, δεν ανοίγουν καλά και οι σελίδες τσακίζουν και δεν είναι ωραία αίσθηση. Το δε τελευταίο τεύχος του Ντόναλντ ήταν οριακά απαράδεκτο. Είχα στείλει στην καθημερινή και το ψιλοέφτιαξαν, αλλά μάλλον πρέπει να ξαναστείλω. Ωστόσο αυτό το "οι σελίδες ανοίγουν περίεργα και τσακίζουν" έχει κάποιον όρο για να το αναφέρω; Κακό κόλλημα της ράχης είναι ίσως αλλά δεν ξέρω σίγουρα.
 13. Ήρθα να κάνω την κλασική ερώτηση. Είμαι ο μόνος που 4 στα 4 τεύχη στο ψιλικατζίδικο που πάω είχαν σκισιμο στην σελ. 35; Πρώτη φορά μετά από καιρό.
 14. Κάποια στιγμή, πριν κανα 10μηνο, είχα στείλει στον έντιτορ να τον ρωτήσω αν θα βγάλουν περιοδικό με τον Φάντομ Ντακ ξανά. Μου είχε πει ότι δεν είχαν τέτοια σχέδια για τον τιμωρό της Λιμνούπολης, αλλά ότι θα το έχουν κατά νου να βάλουν ιστορίες τους. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα είχαμε τόσους μήνες σερί Φάντομ στο Μίκυ.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.