hudson Posted November 4 Member ID: 32,406 Group: Members Topic Count: 91 Content Count: 3,442 Reputation: 34,288 Achievement Points: 3,489 Days Won: 127 With Us For: 2,920 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 44 Posted November 4 Από το οπισθόφυλλο Η μεγάλη δύναμη φέρνει μαζί της και… πολλά κατοικίδια! Όταν οι Εκδικητές ενώνονται για να σταματήσουν μια σούπερ απειλή στη Νέα Υόρκη, αναθέτουν στον Σπάιντερ-Μαν την πιο σημαντική δουλειά: να φροντίσει ώστε όλα τα κατοικίδια των Εκδικητών να παραμείνουν ασφαλή! Μα καθώς τα υπερκατοικίδια σκορπούν το χάος σε όλη την πόλη και ο κίνδυνος που ο αντιμετωπίζουν οι Εκδικητές μεγαλώνει, ο Σπάιντερ-Μαν θα καταλάβει πως έναν υπερήρωα δεν τον κάνουν μόνο οι υπερδυνάμεις του! Μια περιπέτεια γεμάτη αστεία, δράση και κατεργάρικα κατοικίδια, όπου συμμετέχουν επίσης μερικοί από τους πιο αγαπημένους Εκδικητές, όπως ο Κάπτεν Αμέρικα, ο Άιρον Μαν, ο Μαύρος Πάνθηρας και πολλοί άλλοι, από την πένα του Mike Maihack! Σχολιασμός Η "Anubis" μέσα στον Οκτώβριο κυκλοφόρησε ένα ακόμα κόμικ με τον Αραχνάκια, αυτή τη φορά για ποιο μικρές ηλικίες (8-12, όπως γράφει και στο site της). Στην αρχή της ιστορίας βλέπουμε τον Spider-Man να κάθετε στην οροφή ενός κτηρίου και να μιλάει σε ένα περιστέρι λέγοντάς του την ιστορία προέλευσης των δυνάμεων του. Στη συνέχεια αρχίζουν να έρχονται ένας ένας οι Εκδικητές και του φέρνουν τα κατοικίδια τους για να τα προσέξει όσο αυτοί θα κυνηγάνε έναν υπερεγκληματία στο Σέντραλ Παρκ. Ο Spider-Man θέλει να συμμετάσχει και αυτός στο κυνήγι αλλά πρέπει να κάνει την νταντά στα ζωάκια, ώσπου αυτά αρχίζουν να κάνουν τα δικά τους... Στο τέλος τελικά ο κακός συλλαμβάνεται... αλλά από ποιον λέτε , καλύτερα να διαβάσετε το κόμικ. Είναι μια ιστορία με χιούμορ που μιλάει για την μεγάλη δύναμη που φέρνει και μεγάλη ευθύνη όταν πρέπει να προσέξεις... ζώα Σενάριο απλό και κατανοητό, σχέδιο παιδικό. Μια ευχάριστη περιπέτεια για τους μικρούς μας φίλους. Στα της έκδοσης τώρα, λίγο μικρότερο σε μέγεθος από ένα κλασικό αμερικάνικο graphic novel, με το γνωστό σε ποιότητα εξώφυλλο της εταιρίας, αλλά με ματ εσωτερικές σελίδες που νομίζω ταιριάζουν στο ύφος του κόμικ και για την ηλικία που απευθύνεται. Από εξτραδάκια, ένα μίνι βιογραφικό του δημιουργού και μια σελίδα με διαφήμιση άλλων εκδόσεων της εταιρίας με τον Αραχνάκια. Στο εξωτερικό έχουν κυκλοφορήσει άλλα δύο από αυτή την σειρά 7 3 Quote
nikolas12 Posted November 6 Member ID: 33,354 Group: Moderator Topic Count: 778 Content Count: 5,296 Reputation: 45,262 Achievement Points: 2,310 Days Won: 288 With Us For: 2,621 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 12:20 AM Age: 30 Posted November 6 Αν και λατρεύω Spidey όπως γνωρίζετε, αυτό μου φαίνεται αρκετά παιδικό ως ιστορία και σχέδιο οπότε δεν νομίζω να προβώ σε αγορά. Ωραία παρουσίαση πάντως @ hudson ! 6 1 Quote
hudson Posted Monday at 09:48 AM Member ID: 32,406 Group: Members Topic Count: 91 Content Count: 3,442 Reputation: 34,288 Achievement Points: 3,489 Days Won: 127 With Us For: 2,920 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 44 Author Posted Monday at 09:48 AM On 6/11/2025 στο 2:11 ΜΜ, nikolas12 είπε: Αν και λατρεύω Spidey όπως γνωρίζετε, αυτό μου φαίνεται αρκετά παιδικό ως ιστορία και σχέδιο οπότε δεν νομίζω να προβώ σε αγορά. Ωραία παρουσίαση πάντως @ hudson ! Όντως είναι αρκετά παιδικό. Πάντως ενώ η Anubis το προορίζει για ηλικίες 9-12, το amazon το έχει για 6-9. Στην ίδια σειρά (A Mighty Marvel Team-Up) στο εξωτερικό εκτός από τα 3 Spider-Man, έχει κυκλοφορήσει και ένα με τον Iron Man και πρόκειται να βγει άλλο ένα Iron Man το 2026. 5 1 Quote
Recommended Posts