Jump to content

Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ


Recommended Posts

Τίτλος:
ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ (Ο)
Σενάριο/Kείμενα:
Christophe Arleston
Σχέδιο:
Didier Tarquin
Σχέδιο εξωφύλλου:
Didier Tarquin
Εκδοτική:
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΟΜΙΚΣ Λίστα εκδόσεων
Hμερ. έκδοσης:
23-05-2020
Εξώφυλλα:
1 + 1 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Τεύχη:
1
Κατηγορία:
Σειρά/Αυτοτελή
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Ράχη με σκληρό εξώφυλλο
Περιεχόμενο:
Φαντασίας,Χιουμοριστικό
Μέγεθος:
23.0 x 32.0
Σελίδες:
56
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Μετάφραση:
Γιώργος Μακρυγιάννης
Lettering:
Πάρις Κούτσικος
Επιμέλεια:
Κατερίνα Φράγκου
Πρωτότυπος τίτλος:
Lanfeust de Troy
Προέλευση:
Γαλλική
ISBN:
9-786188-484900
Ονομαστική τιμή:
12 €

LANFEUST_0001.jpg  LANFEUST_0001z.jpg

 

Η ιστορία διαδραματίζεται στον μυθικό κόσμο του Τρόϋ και μας την διηγείται ο κεντρικός ήρωας της ο Λανφέστ. Ο Τρόϋ είναι ένας κόσμος, όπου η μαγεία αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας. Στον πλανήτη αυτό κατοικούν άνθρωποι, Τόλλς, και άλλα πλάσματα λιγότερο ή περισσότερο μοχθηρά. Κάθε άνθρωπος είναι κάτοχος μιας μαγικής δυνατότητας, μεγάλης ή μικρής, λίγο ή πολύ χρήσιμης. Κάποιος μπορεί να μετατρέψει το νερό σε πάγο, άλλος μπορεί να θεραπεύσει τραύματα… Ο Λανφέστ μπορεί να πυρώνει μέταλλα με την ματιά του. Στο χωριό του, εκμεταλλεύτηκε το "ταλέντο" του για να σφυρηλατεί μέταλλα γιαυτό και είναι και μαθητευόμενος σιδηρουργός. Όμως, η επαφή του με ένα ξίφος που προέρχεται από τις μακρινές βαρονίες ξυπνά μια απίστευτη δύναμη μέσα του: την απόλυτη, απεριόριστη δύναμη. Με την συντροφιά του πρεσβύτερου μάγου Νικολίδη και των δύο πολύ διαφορετικών κορασίδων του, ο Λανφέστ ξεκινά ένα ταξίδι προς την Έκμουλ, όπου πιστεύει ότι οι σοφοί της πόλης θα εξηγήσουν την νέα του δύναμη. Στην πορεία όμως, βρίσκεται παγιδευμένος σε έναν κυκεώνα περιπετειών, όπου συναντά τα πιο επικίνδυνα, εκπληκτικά και άγνωστα πλάσματα…

by daminadjk 9 Δεκ 2006

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λίγα λόγια για την έκδοση

 

Ο τίτλος είναι δημιούργημα των Christophe Arleston (σενάριο - αφιέρωμα ΕΔΩ) και Didier Tarquin (σχέδιο - αφιέρωμα ΕΔΩ). Πρωτοκυκλοφόρησε το 1994 και έγινε μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα να βραβευτεί το 2000 στην Angouleme και να ακολουθήσουν νέες σειρές και spin-offs. Η σειρά κλείνει στα 8 άλμπουμ(που όμως διαβάζονται αυτόνομα) και έχει μεταφραστεί στα γερμανικά, ολλανδικά και Ισπανικά, όχι όμως στα αγγλικά.

 

Εδώ στο Greekcomics γνωρίσαμε τη σειρά το μακρινό 2006, λίγους μήνες μετά τη δημιουργία της Κοινότητας. Μάλιστα είχε ακολουθήσει και scanlation του 1ου τόμου, από τον τωρινό μεταφραστή Γιώργο Μακρυγιάννη (μέλος XIII).

Μας άρεσε πολύ καθώς έχει φαντασία, περιπέτεια, χιούμορ και υπέροχο σχέδιο. Αυτόματα λοιπόν μπήκε στη λίστα των τίτλων που θα θέλαμε να δούμε στη γλώσσα μας.

Η αρχή γίνεται σήμερα με τη κυκλοφορία του 1ου τόμου και ελπίζουμε να δούμε και τους 7 υπόλοιπους στη χώρα μας.

Προσπαθήσαμε να πιάσουμε τη ποιότητα της μητρικής έκδοσης, τόσο σε μέγεθος αλλά και σε χαρτί και βιβλιοδεσία. Το στοίχημα ήταν το κόστος αλλά τα καταφέραμε (πολύ καλύτερα απ' ότι περιμέναμε) και σε αυτό. Ενώ στη Γαλλία πωλείται 14,90 €, εδώ πωλείται 12 €. Για να τα καταφέρουμε, θυσιάσαμε τη χοντρική πώληση, οπότε η αποκλειστική διανομή γίνεται από τη Λέσχη Φίλων Κόμικς (και κατ' εξαίρεση το e-shop του Οξύ)

 

Μερικές εσωτερικές σελίδες

 

Lanfeust-de-Troy-greek2.jpg  Lanfeust-de-Troy-greek3.jpg  Lanfeust-de-Troy-greek4.jpg  Lanfeust-de-Troy-greek5.jpg

 

 

Ετοιμαστείτε! Η περιπέτεια ξεκίνησε !!!

 

:valt:

 • Like 37
 • Respect 7
 • Thanks 3
Link to post
Share on other sites
 • Replies 111
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Η ιστορία διαδραματίζεται στον μυθικό κόσμο του Τρόϋ και μας την διηγείται ο κεντρικός ήρωας της ο Λανφέστ. Ο Τρόϋ είναι ένας κόσμος, όπου η μαγεία αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας. Στον πλανήτη α

Δεν είναι εύκολη η απάντηση γι΄αυτό και δεν σου απάντησα αμέσως. Ο λόγος είναι ότι ακόμα δεν έχει καθοριστεί 100% το κόστος. Πάντα πίστευα ότι, δεν είναι δυνατόν να θέλεις ένα προϊόν να πουλήσει

Σιδερένιο κουτί πρέπει να βάζουμε ; έλεος.... Γράψε μου σε μήνυμα το όνομά σου (επειδή δεν ξέρω σε ποια παραγγελία αναφέρεσαι), θα σου στείλω ένα αντίτυπο εγώ με χρέωση αποκλειστικά δική μου....

Posted Images

Posted (edited)

Aν κι έχω καιρό που το διάβασα από αγγλικό scanlation, θυμάμαι αποτελείται από 2 ιστορίες των 4 τευχών και όχι από τεύχη που μπορούν να διαβαστούν αυτόνομα.
Γι΄αυτό και θα ήταν σωστό να κυκλοφορήσουν τουλάχιστον τα 4 πρώτα, ώστε να μη μείνουμε με την ιστορία ανολοκλήρωτη.
Σίγουρα θα στηρίξουμε την προσπάθεια και καλώ όχι μόνο τους BDάκιδες, αλλά και όλους τους κόμικ φανς να το τιμήσουν. Αξίζει, δεν είναι κόμικ του μέσου όρου. Είναι απ΄τα καλά.
Αλλά επειδή κι εσείς στη ΛΕΦΙΚ δεν είστε επαγγελματίες να κοιτάτε το κέρδος, το κάνετε από μεράκι, προσπαθήστε να βγάλετε και τα επόμενα 7(ή έστω 3). Mην το δείτε αυστηρά επαγγελματικά με την έννοια "αν έχω κέρδος συνεχίζω, αν δεν έχω σταματάω". Σκοπός είναι να ικανοποιήσετε τους αναγνώστες παρουσιάζοντάς τους κάτι ολοκληρωμένο και όμορφο :)
 

Φαίνεται πάντως πολύ λαχταριστό απ΄τις εικόνες που ανέβασες.
Κι η γραμματοσειρά πολύ ταιριαστή :cool:

 

Edited by Laz33
 • Like 11
 • Respect 1
Link to post
Share on other sites

υπαρχει χρονοδιαγραμμα για επομενο/α ?εστω προκαταρκτικο...

 • Like 8
Link to post
Share on other sites

Μπράβο στη Λέσχη για την έκδοση ενός γαλλοβελγικού κόμικ αυτού του βεληνεκούς. Όπως είπα και χθες που το αγόρασα, η ποιότητα της έκδοσης είναι εξαιρετική, πανέμορφο εικαστικά εξώφυλλο, σκληρόδετο, πολύ ωραίο οπισθόφυλλο, άκρως επαγγελματική δουλειά στο εσωτερικό και όλα αυτά στην τιμή των 12 ευρώ. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να βγουν και οι επόμενες 7 συνέχειες, στη συζήτηση μου με τον Valtasar μου είπε πως εννοείται ότι αυτός είναι ο στόχος, αλλά καταλαβαίνω ότι πρέπει πρώτα να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του πρώτου και ύστερα οι διαδικασίες να βγουν τα επόμενα. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη Λέσχη που όλα γίνονται με το μεράκι κάποιων και όχι για επαγγελματία εκδότη που μπορεί να κινεί τις διαδικασίες πολύ πιο γρήγορα.

 • Like 13
 • Thanks 2
Link to post
Share on other sites
5 ώρες πριν, Laz33 είπε:

Mην το δείτε αυστηρά επαγγελματικά με την έννοια "αν έχω κέρδος συνεχίζω, αν δεν έχω σταματάω". Σκοπός είναι να ικανοποιήσετε τους αναγνώστες παρουσιάζοντάς τους κάτι ολοκληρωμένο και όμορφο

 Αν το βλέπαμε επαγγελματικά θα είχαμε ασχοληθεί πολλά χρόνια πριν... το ότι κλείνουμε τον 11ο χρόνο και τα μόνα που βγάλαμε ήταν το STORM (έμμεσα - πρό ΛΕΦΙΚ), τον 1ο κατάλογο Ελληνικών Εκδόσεων (έμμεσα), το ΠΕΡΤΟΥΙΛΑΜΠΙ (καθαρά δική μας έκδοση) και τώρα αυτό, λέει πολλά.

Πρώτα απ' όλα, είμαστε αναγνώστες και δεν μας αρέσουν τα κρεμάσματα. Ο Storm ακόμα πονάει που δεν ολοκληρώθηκε και ΠΟΤΕ πιά δεν θα βασιστούμε σε λόγο άλλου. Ο στόχος μας είναι το κόστος και όχι το κέρδος. Αν πουλήσει για να βγει το κόστος, θα ολοκληρώσουμε και ας μη βγει ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Αν δεν πουλήσει, τότε μη περιμένετε ολοκλήρωση. Δυστυχώς η ΛΕΦΙΚ δεν είναι επιχείρηση ώστε να υπάρχει budget για υποστήριξη εκδόσεων τέτοιου κόστους. Το κάνουμε από τη τρέλα μας και το μεράκι μας. Γι' αυτό και οι επαγγελματίες εκδότες δεν ρισκάρουν σε σειρά BD, ειδικά σε τέτοια ποιότητα. Εμείς είπαμε να ρισκάρουμε... θα πετύχει ; θα το δούμε τους επόμενους μήνες. :) 

4 ώρες πριν, sivasp είπε:

υπαρχει χρονοδιαγραμμα για επομενο/α ?εστω προκαταρκτικο...

Εξαρτάται πως θα πάνε οι πωλήσεις... αν γίνει όπως το υπολογίζω (σε νορμάλ πλαίσια), θα έχουμε το 2ο άλμπουμ μέχρι τέλος του χρόνου...αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτό το κόσμο που ζούμε :) 

:cheers3: 

 • Like 17
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
59 λεπτά πριν, Valtasar είπε:

Ο στόχος μας είναι το κόστος και όχι το κέρδος. Αν πουλήσει για να βγει το κόστος, θα ολοκληρώσουμε και ας μη βγει ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Αν δεν πουλήσει, τότε μη περιμένετε ολοκλήρωση.

Αν θυμάμαι καλά μιλούσαμε για τιράζ 1000 τεμαχίων.
Πόσα χοντρικά πρέπει να πωληθούν για να καλυφθεί το κόστος; :thinking:

 

Το κόστος τι περιλαμβάνει;
Μόνο τα έξοδα έκδοσης και μετάφρασης (αν και αυτή φαντάζομαι θα έγινε αφιλοκερδώς) ή έπρεπε ν΄αγοράσετε και τα δικαιώματα; :thinking:

 • Like 6
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

ηδη το παρηγγειλα  ελπιζω σε μαζικες πωλησεις και γρηγορη εξαντληση του τιραζ ετσι ωστε να βγει το δευτερο το συντομοτερο και να μπορεσει να ολοκληρωθει πριν γερασουμε... πολυ ωραια κινηση μακαρι να πετυχει και να γινει εναυσμα και για αλλες αναλογες προσπαθειες στο μελλον.η αγορα bd στην ελλαδα πασχει ασχημα.παροτι δεν το εχω ακομη στα χερια μου ειμαι σιγουρος οτι θα προκειται για θαυμασια εκδοση..

 • Like 11
Link to post
Share on other sites

Δεν ξέρω .Αυτή την εκδοτική δεν την ξέρω ,δεν την εμπιστεύομαι ,δεν θα το αγοράσω δεν θα με πείσετε .Για να τα βρίσκετε όλα καλά εσείς που το παραμικρο ελλάτωμα να βρείτε σε κόμιξ το θάβετε ( π.χ. στο πρωτότυπο έγρφε ...και από εδώ...,& ο Ελληνας μεταφραστης το έγραψε ...κι από δω ...ντροπή    στην εκδοτική ,στο 3ο καρρέ το χρώμα έπρεπε να είναι ένα τόνο πιο σκούρο δεν θα ξαναγοράσω την Ελληνικη αλλά την ξένη . ) Εδώ κάποια φάβα έχει ό λάκος .Δεν το παίρνω με τίποτα .

 Από ότι προβλέπω  το τελευταίο τεύχος θα βγει στο τέλος του 2025 ,με αρχές 2026 .

 Αν με θεωρήτε απαισιόδοξο να δείτε ποια ήταν η πρώτη σκέψη μου .Αν δείτε 2ο τεύχος να μου τρυπήσετε την μύτη ...της αδερφής μου ( με την μύτη μου δεν παίζω ) .

  ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

 • Like 5
 • Funny 12
Link to post
Share on other sites

καλημερα..το αγοραζουμε μονο απο τη Λεσχη;

 

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

το αγορασα και εγω και το περιμενω. Αν παρει ο καθενας μας απο ενα θα εξαντληθει η εκδοση και θα ακολουθησει το επομενο. 

 • Like 5
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

@ethnikaras  Στο τέλος της παρουσίασης έχει συνδέσμους για να το παραγγείλεις ηλεκτρονικά ή εναλλακτικά, μπορείς να το πάρεις από τη Λέσχη (Ιερά Οδός 14)

 

:cheers3: 

 • Like 3
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Ωραίο σχέδιο και χρώματα . Μου αρέσει και θα το τιμήσω (σιγά μην το άφηνα ) και μπραβο στην λέσχη για μια ακόμα προσπάθεια .

 

απο την αλλη οι ενστάσεις των φίλων έχουν βάση καθότι εαν βγαίνουν 2 τεύχη τον χρόνο θα χρειαστούν 4 χρονια για συμπλήρωση και όταν εκδίδεται δεν θα θυμάται κανεις που έμεινε στην ιστορία ( ακόμα αναθεματίζω το Galaxia ) 

 

1000 τιραζ για να φυγει απο την λέσχη μάλλον υπερφιλοδοξο το βλέπω ίσως για να είχε καλύτερη τύχη θα έπρεπε να βγει στην χονδρική  αλλα είπαμε λόγω τιμής .

 

Παντως οτι και να γινει πρεπει να στηριχθεί σαν προσπάθεια (να κρατηθεί ένα καλό τσιλικο για μένα ) 

 • Like 10
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
2 ώρες πριν, Comichunter είπε:

το αγορασα και εγω και το περιμενω. Αν παρει ο καθενας μας απο ενα θα εξαντληθει η εκδοση και θα ακολουθησει το επομενο. 

Eίμαστε βαριά καμιά 200 ενεργά μέλη στο γκρουπ.
Οι μισοί και βάλε δεν ασχολούνται ούτε στο ελάχιστο με BD.

Μας έμειναν 100 μέλη.
Και όλα να το αγοράσουν μένει απούλητο το 90% του τιράζ.

Δεν φτάνει προφανώς :thinking:
Ρώτησα πάνω πόσα περίπου τεύχη πρέπει να πωληθούν για να μη μπει μέσα η προσπάθεια, δεν πήρα απάντηση.

 

 

2 ώρες πριν, nikos99 είπε:

απο την αλλη οι ενστάσεις των φίλων έχουν βάση καθότι εαν βγαίνουν 2 τεύχη τον χρόνο θα χρειαστούν 4 χρονια για συμπλήρωση και όταν εκδίδεται δεν θα θυμάται κανεις που έμεινε στην ιστορία ( ακόμα αναθεματίζω το Galaxia )

Εδώ νομίζω πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.
2 τεύχη το χρόνο είναι "νορμάλ" περιοδικότητα και μακάρι να τηρηθεί.
Σίγουρα θα προτιμούσα μεγαλύτερη (πχ ένα το 3μηνο), αλλά αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες.
Το να μη θυμάται κανείς που έμεινε η ιστορία δεν το γλιτώνεις.
Προσωπικά και ανά 2μηνο να έβγαιναν τα άλμπουμ, με τη μνήμη χρυσόψαρου που έχω θα είχα ξεχάσει ήδη τι προηγήθηκε :lol:

 • Like 12
Link to post
Share on other sites

Η περιοδικότητα ενός BD είναι 1 ή 2 έτη ανά τεύχος.

 • Like 8
Link to post
Share on other sites
1 λεπτό πριν, Kurdy Malloy είπε:

Η περιοδικότητα ενός BD είναι 1 ή 2 έτη ανά τεύχος.

Εσύ μιλάς για νέα άλμπουμ.
Εδώ μιλάμε για σειρά που έχει ολοκληρωθεί και απλά εκδίδεται στα ελληνικά.

Με όποια συχνότητα θες μπορείς να τα βγάζεις.

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Παλι παράπονα?? παρτε το οσοι θελετε οι υπολοιποι, μην γραφετε συνεχεια οτι θελετε. Μακαρι να υπηρχαν και αλλες εκδοσεις αναλογες στη χωρα μας.

 • Like 10
Link to post
Share on other sites

Που είδες παράπονα;

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Όντως πολύ ευχάριστα νέα για την έκδοση!! Το παρήγγειλα κι εγώ παρόλο που δεν πολυασχολούμαι με BD μου φάνηκε ενδιαφέρον όμως και φυσικά είναι έκδοση της ΛΕΦΙΚ, που σημαίνει ότι θα ναι κι ένα προϊόν φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι:love4:Αναμένω να το παραλάβω και να το διαβάσω...

 • Like 6
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Laz33 said:

Ρώτησα πάνω πόσα περίπου τεύχη πρέπει να πωληθούν για να μη μπει μέσα η προσπάθεια, δεν πήρα απάντηση.

 

Δεν είναι εύκολη η απάντηση γι΄αυτό και δεν σου απάντησα αμέσως. Ο λόγος είναι ότι ακόμα δεν έχει καθοριστεί 100% το κόστος.

Πάντα πίστευα ότι, δεν είναι δυνατόν να θέλεις ένα προϊόν να πουλήσει χωρίς να κάνεις διαφήμιση. Οι εκδότες δεν κάνουν, δεν έχουν διανομή και παρ΄όλα αυτά, θέλουν να πουλήσει κάτι μόνο του.

Εγώ το σκέφτομαι αλλιώς. Ειδικά στην αρχή θα γίνουν διαφημίσεις. Όχι τρελά πράγματα, αλλά θα γίνουν. Σε fb, σε instagram, σε sites.

Όταν καθοριστούν όλα αυτά, θα έχω απάντηση στο ερώτημά σου. Έως τότε υπολογίζω 400-450 άλμπουμ είναι το ελάχιστο ζητούμενο.

 

Σχετικά με τα επόμενα, μη ξεχνάτε είμαι παλιός αναγνώστης και καταλαβαίνω την αδημονία όλων να έχουν ολοκληρωμένο τίτλο στα χέρια τους. Αν θέλετε εσείς μία, εγώ θέλω εκατό, για να πάμε στον επόμενο τίτλο και να κάνουμε μια υπέροχη βιβλιογραφία σε βάθος μερικών ετών.

Αλλά... θεωρώ ότι  υπάρχει βιασύνη :)  Προχθές ήρθε στα χέρια μας, χθες έγινε η ανακοίνωση, ακόμα δεν το διαβάσατε... πως είστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει ;

Απολαύστε το πρώτα και να είστε σίγουροι, ότι αν σας αρέσει, θα πείσετε τους φίλους σας και τους γνωστούς σας, να πάρουν :) Μια άποψη στο fb, επηρεάζει πολύ περισσότερο απ' ότι νομίζετε :) 

Είμαι χαρούμενος πάντως που το βλέπετε τόσο θετικά :respect:

 

:cheers3:

 • Like 19
 • Thanks 3
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Noμίζω είναι εφικτός στόχος τα 400-450 τεύχη απ΄τη στιγμή που θα υπάρξει και διαφήμιση :)

 

Όσον αφορά το αν θ΄αρέσει εγώ δεν έχω τέτοιες αμφιβολίες. Το έχω διαβάσει από αγγλικό scanlation και μ΄άρεσε.
Άρα στα ελληνικά, σε έντυπη μορφή και σε περιποιημένη όπως φαίνεται έκδοση, φαντάζομαι θα μ΄αρέσει ακόμα περισσότερο.

Περιμένω βέβαια να το πιάσω και στα χέρια μου για να έχω πλήρη άποψη.
Όταν με το καλό έρθει και το διαβάσω θα γράψω τις τελικές μου εντυπώσεις.
 

Στο θέμα της διαθεσιμότητας ήμουν τυχερός που το πρόλαβα απ΄το site της Oξύ με δωρεάν μεταφορικά.
Βλέπω τώρα το κατώτατο όριο αγοράς για δωρεάν μεταφορικά το πήγαν στα 15€ απ΄τα 10€ που το είχαν μέχρι χθες :)

 

 

Edited by Laz33
 • Like 8
Link to post
Share on other sites
Πριν από 1 ώρα, Laz33 είπε:

Στο θέμα της διαθεσιμότητας ήμουν τυχερός που το πρόλαβα απ΄το site της Oξύ με δωρεάν μεταφορικά.

Βλέπω τώρα το κατώτατο όριο αγοράς για δωρεάν μεταφορικά το πήγαν στα 15€ απ΄τα 10€ που το είχαν μέχρι χθες :)

Εγώ γιατί διαβάζω για 10€; :thinking:

 • Like 4
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Μία εξαιρετική παρουσίαση, την οποία δεν δικαιούνταν να την κάνει κανένας άλλος, εκτός από τον @Valtasar. Φίλε Γιώργο, μόνος σου έτρεξες όλο το project, μόνος σου το έφερες εις πέρας, μόνος σου κατάφερες να μας το παρουσιάσεις στην Ελλάδα. :respect: Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου, να είναι καλοτάξιδη η έκδοση και να ολοκληρωθεί. :pray:

 

Δηλώνω ενθουσιασμένος (χωρίς ακόμα να το έχω διαβάσει) κι ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου! :mafia:

 

 

:beer:

 • Like 9
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
46 λεπτά πριν, Mandrake είπε:

Εγώ γιατί διαβάζω για 10€; :thinking:

Κοίτα πάνω δεξιά στο site της Brainfood.

Kαι βασικά για σίγουρα κάνε το άλλο.
Βάλτο στο καλάθι και κάνε ότι πας να το αγοράσεις.
Προχθές που το πήρα δεν είχε έξοδα αποστολής και κόστισε 12€ τελική τιμή.
Τώρα λέει:

Αποστολή με Courier: 3.00 
Σύνολο: 15€

Μάλλον δεν πρόλαβαν να διορθώσουν το κείμενο στην πολιτική αποστολών :)

 

Edited by Laz33
 • Like 5
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

δεν ειναι ακριβως γουρουνι στο σακι,μια ματια στο goodreads και παιρνεις μια ιδεα για το τι λεει,επισης μπορει ο καθενας να αντλησει πληροφοριες στο internet να δει εικονες... ολες οι πληροφοριες συγκλινουν στο οτι ειναι πολυ αξιολογη σειρα οποτε δε βλεπω λογο γιατι να μην πουλησει ,επισης η πωληση και απο το e-shop της οξυ νομιζω θα βοηθησει να σπρωχτουν πολλα αντιτυπα(προσωπικα εκει το ειδα,το τσεκαρα στο goodreads και αμεση αγορα)καλο παντως ειναι αν φανει οτι το project προχωραει να υπαρχει μια σχετικη ταχυτητα για το επομενο.ισως μια επιτυχια του εγχειρηματος δωσει ωθηση και για αλλες κυκλοφοριες σειρων bd  που μεγαλυτερει εκδοτες αγνοουν(3rd testament,murena ,undertaker,xiii και απειρα αλλα)

 • Like 8
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
8 ώρες πριν, sivasp είπε:

για αλλες κυκλοφοριες σειρων bd  που μεγαλυτερει εκδοτες αγνοουν(3rd testament,murena ,undertaker,xiii και απειρα αλλα)

Το 1ο άλμπουμ "Μουρήνας" έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πριν 17 χρόνια απ' τις εκδόσεις "Κέδρος" και τα 8 πρώτα άλμπουμς του "Κωδικός 13" πριν από 24 χρόνια απ' τις εκδόσεις "Delta Comics". Επίσης, από τις εκδόσεις "Zegetron Α.Ε." κυκλοφόρησε το άλμπουμ "XIII: Η Μέρα του Μαύρου Ήλιου" το 2003. Τα 2 πρώτα άλμπουμς του "The Third Testament", σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, υπάρχουν σε ελληνικό scanlation εδώ απ' τον Νίκο (ngramm)! :)

Edited by Mandrake
 • Like 8
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Laz33 said:

Κοίτα πάνω δεξιά στο site της Brainfood.

Kαι βασικά για σίγουρα κάνε το άλλο.
Βάλτο στο καλάθι και κάνε ότι πας να το αγοράσεις.
Προχθές που το πήρα δεν είχε έξοδα αποστολής και κόστισε 12€ τελική τιμή.
Τώρα λέει:

Αποστολή με Courier: 3.00 
Σύνολο: 15€

Μάλλον δεν πρόλαβαν να διορθώσουν το κείμενο στην πολιτική αποστολών :)

 

Τόσο χρεώνει και η Λέσχη (3,2) οπότε μπορείτε να παραγγείλετε και από τη Λέσχη :) 

 

:cheers3: 

 • Like 4
 • Thanks 2
Link to post
Share on other sites

Το παρήγγειλα και εγώ απ την Οξύ πριν αλλάξουν τα μεταφορικά ( μαζί με το Che του Oesterheld) , και αναμένω :mafia: 

Αν διαφημιστεί απ την σελίδα τους στο fb, θα πουληθούν αρκετά κομμάτια πιστεύω.

Το υπέροχο εξώφυλλο , θα τραβήξει και κόσμο που ασχολείται μόνο με υπερηρωικα. 

 

7 ώρες πριν, Mandrake είπε:

Το 1ο άλμπουμ "Μουρήνας" έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πριν 17 χρόνια απ' τις εκδόσεις "Κέδρος" και τα 8 πρώτα άλμπουμς του "Κωδικός 13" πριν από 24 χρόνια απ' τις εκδόσεις "Delta Comics". Επίσης, από τις εκδόσεις "Zegetron Α.Ε." κυκλοφόρησε το άλμπουμ "XIII: Η Μέρα του Μαύρου Ήλιου" το 2003. Τα 2 πρώτα άλμπουμς του "The Third Testament", σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, υπάρχουν σε ελληνικό scanlation εδώ απ' τον Νίκο (ngramm)! :)

 

 

Τα άλμπουμ του XIII, δεν βρίσκονται για αγορά με τίποτα φαντάζομαι :( 

Επίσης εκτός από τους 2 οδηγούς για BD που υπάρχουν, υπάρχει κάποιο θέμα με τα μεταφρασμένα BD που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ? 

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

To παρέλαβα σήμερα :)

Τούμπανο έκδοση μεγάλων διαστάσεων, στιβαρή, με καλό δέσιμο και χοντρές σελίδες.

Σίγουρα θα ήταν ακόμα καλύτερα να ήταν γυαλιστερές και όχι ματ (ώστε ν΄αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο τα χρώματα) αλλά κι έτσι μια χαρά είναι.
Ανυπομονώ να το διαβάσω :)

 

Μόνο μια παρατήρηση να κάνω.
Ενώ η Οξύ μου το έστειλε πολύ γρήγορα (Παρασκευή βράδυ το παράγγειλα, σήμερα ήρθε) και με δωρεάν μεταφορικά, ωστόσο η συσκευασία ήταν πολύ κακή, βασικά ανύπαρκτη.
Μέσα σ΄ένα νάυλον φάκελο ήρθε, χωρίς φουσκάλες χωρίς τίποτα.
Όπως ήταν αναμενόμενο το αντίτυπο ήταν ταλαιπωρημένο και είχε μια έντονη κύρτωση όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανεβάζω :thinking:

IMG_20200526_122948.thumb.PNG.b48d8d22ac683b4b1b2439fff511eabe.PNG

 

Στη ΛΕΦΙΚ τι συσκευασίες χρησιμοποιείτε; :thinking:

Αν οι δικές σας είναι καλές σκέφτομαι να το ξαναπαραγγείλω, από εσάς αυτή τη φορά, και αυτό που έχω να το δώσω στον ανηψιό μου :)

 

 • Like 12
 • Sad 1
Link to post
Share on other sites

Λυπάμαι που έφτασε έτσι... :( 

Εμείς πάντα με φουσκάλες οι φάκελοι και ειδική ενίσχυση από μέσα για τις γωνίες... αν χτυπηθούν παραμορφώνεται....

 

:cheers3: 

 • Like 13
Link to post
Share on other sites

Μου ήρθε κι εμένα από ΟΞΥ. Λίγο λυγισμένο είναι, όχι τόσο όσο του φίλου laz και ελάχιστα χτυπημένο λόγω του τραγικού τους πακεταρίσματος, αλλά η έκδοση φαίνεται ΤΕΛΕΙΑ!!!!:beer:

 • Like 10
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.