Jump to content

Mandrake

Members
 • Content Count

  3,841
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  2,105 [ Donate ]

Community Reputation

11,586 Excellent

7 Followers

About Mandrake

 • Rank
  As I gaze into my crystal ball...
 • Birthday 11/30/2016

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Aquilonia
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

2,303 profile views
 1. Καλώς τον φίλο!! Απ' τον "Κόσμο του Φανταστικού" φυσικά! Να υποθέσω ότι είσαι εσύ; Με συγχωρείς για την όποια παρανόηση... Τα DVDs τα έχω κι εγώ στη συλλογή μου (εκτός τα 10 πρώτα αν δεν απατώμαι) αλλά είναι στο άλλο σπίτι και ανέβασα στα παιδιά εδώ τη δική σου φωτογραφία που είχα πρόχειρη! Εκ παραδρομής φυσικά μπήκε το λάθος nickname...
 2. Αυτό τώρα είναι επιχείρημα για να μ' αρέσει ο Spider-Man του Tom Holland περισσότερο από τον Andrew Garfield; Το "Ultimate Universe" απέτυχε παταγωδώς και γι' αυτό το εγκατέλειψαν. Και πολύ το καθυστέρησαν! Προσωπικά, δε μου άρεσε από την αρχή, αν εξαιρέσεις τις ιστορίες των "Ultimate Fantastic Four" με τα "Marvel Zombies". Τέλος πάντων, μακάρι να τα ξαναβρούν αλλά εάν όχι δε νομίζω πως μπορεί να γίνει σύνδεση με τις προηγούμενες ταινίες. Θα ακολουθήσει δικό του timeline από δω κι έπειτα. Ο Tobey Maguire ήταν καλός, μέχρι που εμφανίστηκε ο Andrew Garfield αλλά η 3η ταινία ήταν απαίσια. Πρόχειρο σενάριο, κακή ηθοποιία και καταστάσεις που δε θα συνέβαιναν σε ΚΑΝΕΝΑ εναλλακτικό σύμπαν που γνωρίζουμε. Στον κινηματογράφο μπορεί να την απόλαυσα λίγο παραπάνω, εφέ είχε καλά, αλλά μέχρι εκεί.
 3. Ευσεβείς πόθοι όλα αυτά φίλε Tsaklas. Απ' τη στιγμή που ήρθαν σε τέτοια ρήξη, θεώρησε από τώρα ότι είναι πολύ πιθανό να τα "πετάξουν όλα", όπως είπες. Εδώ τα "πέταξε όλα" η "20th Century Fox" με το "σύμπαν" των X-Men και μας τα 'κανε μαντάρα, που λόγω του ότι ήταν σε μία εταιρία τα δικαιώματα δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διατηρήσουν ένα σωστό timeline. Νομίζεις ότι θα σκεφτούν εμένα, εσένα, τον δείνα; Ήδη έχουν κάνει 5 ταινίες με τον Spider-Man με reboot και εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, origin κτλ. κι απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει ένα συγκροτημένο "κινηματογραφικό σύμπαν" και άρχισαν τέτοιου είδους δοσοληψίες με τη "Marvel Studios", δε νομίζω ότι τους ενδιαφέρει και δε νομίζω ότι θα ΜΠΟΡΟΥΝ να χρησιμοποιήσουν τα ονόματα που λες, έστω αναφορικά! Θα πέφτει πρόστιμο εάν το κάνουν, οπότε σε τυχόν ολική ρήξη δικαστικά, ξεκινούν μια νέα περιπέτεια σα να μην προηγήθηκε τίποτα. Αυτό εκτιμώ ότι θα γίνει εάν φτάσουν εκεί οι αποφάσεις... Θα δούμε... Από κει και πέρα, ειδικά η 3η ταινία του Sam Reimi απλά..ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!! Το 2ο "The Amazing Spider-Man" μπροστά του, είναι ένα διαμάντι της 7ης Τέχνης!!
 4. Διαφωνώ κάθετα. Τα "The Amazing Spider-Man" ήταν ωραιότατες ταινίες και ο Γκάρφιλντ ο καλύτερος, μέχρι στιγμής! Γνώμη μου πάντα. Και πιο πιστό στο κόμικ απ' την τριλογία του Σαμ Ράιμι και με αρκετή δράση και με αξιολογότατο καστ και με τον Πήτερ Πάρκερ (σχεδόν...) που μεγαλώσαμε! Δε μπορεί άλλωστε μια ταινία να δείξει όλη την ανάπτυξη ενός χαρακτήρα με τόσα τεύχη και τόση ιστορία... Μια χαρά τα καταφέρνει η "Sony" αν θέλει και δε συμφωνώ ότι επειδή κόβεται η συνεργασία θα πρέπει να είναι στη "γραμμή" της "Marvel Studios" και να φτιάξει χαζοπαρωδίες. Δε με χάλασε αυτή εδώ η ταινία του, είχε έκπληξη για τους παλιούς, κωμωδία για τους μικρούς και δράση για όλους, αλλά δεν είναι ο Πήτερ Πάρκετ που ξέρουμε (δεν είναι τα φράγκα και η hitech τεχνολογία το ζήτημα, έτσι κι αλλιώς αυτά φαίνεται πως έρχονται με τον καιρό και στο κανονικό timeline) αλλά φοβάμαι πως το πάνε κατά χαζομάρα μεριά στην "Marvel Studios" και υπό αυτό το πρίσμα, μάλλον πως προτιμώ ταινία της "Sony" κι ας δείχνει μια ακόμη χολυγουντιανή της σειράς. Τα "The Amazing Spider-Man" επαναλαμβάνω, βέβαια, ήταν εξαιρετικές ταινίες, ΠΟΛΥ καλύτερες απ' τον "Venom" και αν σκάσουν φράγκα είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουν να βγάλουν ένα αξιόλογο αποτέλεσμα! Εάν δεν ήταν από πίσω η "Disney" να βάζει το χεράκι της και να τα κάνει μαντάρα (καλά το πήγαινε το "Avengers: Endgame" μέχρι την ώρα της "μπυροκοιλιάς"...), δε θα κρατούσα αυτή τη στάση... Ίσως είναι για καλό. Ας γίνει πρώτα η διαδικαστική διαμάχη, βέβαια και να δούμε ποιοι όροι θα τεθούν...
 5. Από το στόμα σου και στης "Sony" το αυτί!!
 6. Προσπαθώ να δω τα θετικά από όλο αυτό... Εάν φύγει από την "αγκαλιά" της Disney που τα 'χει κάνει μπάχαλο με τις χαζοπαρωδίες, μπορεί να δούμε κάτι πιο σκοτεινό τύπου "Venom". Αλλά και σαν τα "The Amazing Spider-Man" να δούμε, μου κάνει μια χαρά!! Ας μην είναι στο "MCU", δεν πειράζει... Ας βρουν άλλον tech guy να αντικαταστήσει τον Iron Man (βασικά, έχει βρεθεί ήδη και ξεκινά δική του σειρά) και ελπίζω με την κλωτσιά αυτή στα πισινά της "Marvel Studios", να στροφάρουν λίγο και να σοβαρευτούν από δω και πέρα. Όχι άλλη χαζοπαρωδία... Δραματικά είναι τα κόμικς και δράμα θέλουμε να δούμε (για δράση δε χρειάζεται να το πω μιας και αυτή δε λείπει!).
 7. Το βιβλίο "Της Τρελής Αγελάδος" που αναφέρει το 1ο post, το πουλούσε κάποτε η "Πολιτεία". Δυστυχώς τα μόνα στοιχεία που έχει (δεν το 'χει περασμένο καν στα κόμικς...) είναι ένας κωδικός της "Πολιτείας" και ο εκδοτικός οίκος. Το "Πιμ-Παμ-Πουμ" λογικά είναι αυτό εδώ στα Ελληνικά.
 8. Σύμφωνα με τον Κυριάκο Κάσση στο βιβλίο "Ελληνική Παραλογοτεχνία Κόμικς" αναφέρει πως εκδόθηκε με όμοιο τρόπο όπως η "Μασκούλα" της 1ης περιόδου (του '46-'50, όχι εκείνη που έχουμε ως τέτοια στο φόρουμ) και ήταν σε ίδιο σχήμα (10 x 14.5). Η "Μασκούλα" της 1ης περιόδου ήταν παράρτημα (ένθετο) αυτής εδώ της έκδοσης και κυκλοφόρησε με τα τεύχη 113-130+. Η "Μασκώτ" προφανώς προηγείται ως έκδοση.
 9. Σύμφωνα με τον Κυριάκο Κάσση στο "Ελληνική Παραλογοτεχνια Κόμικς", αυτή εδώ είναι η Β' Περίοδος της "Μασκούλας" με την πρώτη να είναι, ουσιαστικά, τα ένθετα της "Μάσκας" (Περίοδος Β'). Αναφέρεται μεν στην παρουσίαση, αλλά ως τίτλος παρέμεινε το "Α' Περίοδος" και στην επόμενη του '77 το "Β' Περίοδος" ενώ είναι η 3η... Σύμφωνα με το ίδιο βιβλίο, αυτή εδώ η έκδοση έχει διαστάσεις 11x14.5, αλλά φαντάζομαι ότι μπορούν να το επιβεβαιώσουν μέλη που έχουν σαρώσει τεύχη (όχι από τόμους!) για να περαστεί η πληροφορία στο πινακάκι.
 10. Mandrake

  ASTROSEX

  Ακόμη κι αν έβρισκες τα υπόλοιπα διασωθέντα, δε μπορείς να εξαφανίσεις το τεύχος του Παναγιώτη! Εφόσον έτσι γίνεται με όλες τις εκδόσεις, θα πρέπει να παρουσιαστεί! Αργότερα, στο τιράζ, συμπληρώστε ότι πληροφορία θέλετε!
 11. Mandrake

  ASTROSEX

  Αυτά θεωρούνται σπέσιαλ εκδόσεις και πρέπει να γίνουν ξεχωριστές παρουσιάσεις!
 12. Το μόνο αρνητικό που βλέπω κι εγώ εκτός του ότι ζορίζομαι εδώ και καιρό να τις παρακολουθήσω όλες αυτές, είναι ότι ανοίγουν πολλά και διαφορετικά "σύμπαντα" και μπερδεύουν τους αναγνώστες με παντελώς άσχετες ιστορίες απ' αυτές που ήδη γνωρίζουν. Κάθε κανάλι γράφει το μακρύ και το κοντό του, δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό σύμπαν για όλα τα κανάλια, με αποτέλεσμα να παρακολουθεί κανείς ταυτόχρονα 3-4 "σύμπαντα" από κάθε εταιρία. Και όλα αυτά τα "σύμπαντα" μόλις ξεκινήσουν να αναπτύσονται πάνε άπατα επειδή τα κανάλια τα διοικούν καθυστερημένοι. Έπειτα τα δικαιώματα αλλάζουν διαρκώς χέρια και ενδέχεται να δημιουργούνται προβλήματα. Ειδική η "DC Comics" έχει ξεφύγει πραγματικά τελείως, συνυπολογίζοντας και τις ταινίες & σειρές κινουμένων σχεδίων... Όσο για το "SyFy", έχει πιάσει πάτο πολύ πριν αλλάξει το όνομά του σε αυτό που έχει τώρα. Οι καλές εποχές των "Stargate" έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η σειρά έχει το ενδιαφέρον της, θα ήθελα να δω που θα το πάνε, είμαι προς το τέλος της 2ης σαιζόν και θα ήθελα πολύ να δω που θα το πάνε. Δεν θυμόμουν να είχα διαβάσει κάπου ότι θα γίνει spin-off σειρά του "Lobo", οπότε δε με ξενέρωσε αυτό, αλλά το ότι σταματάει το "Krypton" τόσο σύντομα, ενώ το περιμέναμε τόσα χρόνια που το τρενάρανε (παίζει να είχε πρωτοανακοινωθεί και μια πενταετία πριν ξεκινήσει...), μου έρχεται κάπως...
 13. Mandrake

  SEXORAMA

  Επιτέλους!! Ελπίζω να αναρτηθούν και οι παρουσιάσεις των "PoliseX" & "AstroseX", της ίδιας εκδοτικής, στις οποίες δεν έχουμε πρόσβαση εδώ και χρόνια...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.