Jump to content

Γιαννης Σ

Members
 • Posts

  160
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Γιαννης Σ

 1. Και εγώ χτες παρέλαβα τους 18,19,20 και σήμερα μου ήρθε ξανά πακέτο με τα ίδια έκαναν λάθος στην 2η συνδρομή που έκανα που ξεκινάει απ το τεύχος 22. Το πρόβλημα λύθηκε μέσω τηλεφώνου κατευθείαν, πάλι καλά.
 2. Σ εμένα ήρθαν απ την Παρασκευή και οι 3 τόμοι. Έκανα ξανά συνδρομή και για τους επόμενους 20 ( με το κουπόνι - 10€ που είχαν δώσει για τα Χριστούγεννα)= μόλις 5,40 ο κάθε τόμος. Παρά τα μικρολαθακια πιστεύω αξίζει πάρα πολύ η συλλογή και ελπίζω να συνεχιστεί αντίστοιχα όπως στην Ιταλία, με όλους τους ήρωες, και όχι μόνο με τους 3 δημοφιλέστερους που είχε γραφτεί.
 3. Επιβεβαιώνω. Μόλις μου ήρθε πακέτο με τα τεύχη 8,9,10.
 4. Αυτό είναι, ενδιαφέρον φαίνεται. https://www.fumettologica.it/2019/07/spider-man-venezia-segreto-del-vetro/ Τα Zagor/Flash και Dylan Dog/Batman περίμενα να βγάλει κάποια στιγμή η εκδοτική , παλι marvel μας έσκασε.
 5. Ήρθε σε κανέναν απ τους συνδρομητές ο τόμος? Εμένα δε μου χει έρθει ούτε το mail ακόμα, ότι παραδόθηκε στον courtier Λογικά ούτε αύριο θα έρθει, εκτός και αν τα στέλνουν χωρίς ειδοποίηση και βρίσκεται στον δρόμο.
 6. Δε το χω πάρει, αλλά θα το πάρω κάποια στιγμή. Όπως και το προηγούμενο ασπρόμαυρο που βγήκε. Εξαιτίας αυτής της έκδοσης όμως πήρα τα πρώτα 9 Blueberry, που δεν είχα κανένα.
 7. Ανάσα ζωής για το νεφρό μου η επανέκδοση του Marvel Zombies. Τα Marvel Knights ευτυχώς δε τα έχω. Το coming of galactus Θα είναι και ο 44ος τόμος της σειράς της Radnet : FANTASTIC FOUR 11: ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ SIVLER SURFER!
 8. Έκανα και εγώ την συνδρομή και αναμένω να δω πόσους τόμους θα στείλουν. Δε νομίζω να έχει αναφερθεί αλλά στην ιστοσελίδα γράφει : Στην Ελλάδα οι τόμοι αποστέλλονται ανά ένας ή δύο, ενώ στη Κύπρο αποστέλλονται ανά τέσσερεις ή πέντε.
 9. Ο Wolverine αργεί να εμφανιστεί, ίσως να μην τον δούμε ούτε στην 2η 60αδα αν ανανεωθεί. Εμφανίζεται πρώτη φορά στο Hulk 180-181 του 1974.
 10. Θα την ολοκληρώσω, και λογικά σαν συνδρομητής. Η τιμή των 5,90 , είναι πάρα πολύ καλό value for money Πιστεύω.
 11. Μακάρι να μπουν και ιστορίες 80s/90s. Πάντως αν θέλουν 60 τόμους για κάθε πενταετία, ο Deadpool πχ που είναι του 91 θα είναι στον 360ο τόμο
 12. Ο 60ος τόμος είναι αυτό το τεύχος των X Men αν δεν κάνω λάθος : https://comicvine.gamespot.com/x-men-the-supreme-sacrifice/4000-8315/ Του 1966. Δηλαδή σε 60 τόμους καλύπτουν μόλις την πενταετία 1961-1966.
 13. Αυτής της εταιρείας είναι η συλλογή, από Ισπανία. https://www.luppa.es/en/success-stories/ Δε βλέπω να έχει κυκλοφορήσει η αντίστοιχη εκεί, μάλλον εκδίδεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.
 14. Βάλανε και συνδρομή ήδη, 20 τευχών με έκπτωση. https://radshop.gr/69-marvel
 15. Νέο Κόμικ με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πυρόπληκτους https://www.mikrosiros.gr/i-proklisi-tis-klimatikis-allagis
 16. Από συγκεκριμένο το παίρνω πάντα, μου το κρατάει κάθε φορά , απλά έκλεισε τώρα για λίγες μέρες, και τον έψαξα αλλού. Ναι όλα φέρνουν 1-2 εδώ, παίζει να τους πήραν κατευθείαν και ούτε που το κατάλαβαν οι περίπτεραδες. Θα ξαναβγω για ψάξιμο
 17. Στην επαρχία βρήκατε κανονικά τον τόμο? Εγω στην Λάρισα, χτες και σήμερα, πήγα σε 3 περίπτερα που τους φέρνανε και είπαν ότι δεν έχει έρθει ακόμα.
 18. Επειδή έχω χάσει επεισόδια. Η λίστα με τις επόμενες κυκλοφορίες που είναι??
 19. Σε σχόλιο στο fb απάντησαν ότι θα συνεχιστεί και το Μπλεκ, με αυτόνομη ιστορία + Ελ Ζαμπατο, παιδί πάνθηρα και Παπούτσια του Μπίλι για αρχή. Θα κυκλοφορούν ανά μήνα εναλλάξ και τα δύο περιοδικά. Αν και αυτά τα ρετρό με κουραζαν, με αποκορύφωμα τον υπερσουρεαλιστικο Κοκομπιλ, θα στηρίξω την προσπάθεια, με την ελπίδα να επιστρέψει και ο Ταρζαν.
 20. Στο Public το έχει με λάθος τιμή. Σήμερα το πήρα κανονικά https://www.public.gr/product/comics/greek-comics/ypomoni-thelei/prod12780140pp/
 21. Κυκλοφόρησε το fight club 3. https://www.public.gr/product/comics/greek-comics/action-adventure-graphic-novel/fight-club-3/prod12730214pp/ https://brainfood.gr/proion/fight-club-3/
 22. Βαλεριαν Θοργκαλ Μπερνάρ Πρινς Μπλέικ και Μορτιμερ ( επανέκδοση τα 3 πρώτα τουλάχιστον) Before the Incal - Megalex ( επανέκδοση τα 2 πρώτα Ινκαλ που δεν υπάρχουν επίσης)
 23. Βγαίνει και ο Σκρουτζ. https://www.mikrosiros.gr/blog/xristougenniatiki-istoria-released-22-dekemvriou https://www.bedetheque.com/BD-Grands-Classiques-de-la-litterature-en-bande-dessinee-Glenat-Le-Monde-Tome-24-Le-conte-de-Noel-316536.html
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.