Jump to content

Kurdy Malloy

Moderator
 • Content Count

  1,784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Points

  8,217 [ Donate ]

Kurdy Malloy last won the day on January 16

Kurdy Malloy had the most liked content!

Community Reputation

14,411 Excellent

6 Followers

About Kurdy Malloy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,954 profile views
 1. @Συλλεκτης θα με αναγκάσεις να κάνω πιο βαθιά ανάλυση από ότι θα ήθελα στο παρόν τοπικό. Η θέση στο συμβούλιο πάει μαζί με τον τίτλο. Και η όλη σκηνή είναι από τα πολύ θετικά που είχε αυτό το τελευταίο επεισόδιο. Κάτι που σε όλους διαφεύγει, και αυτό κυρίως λόγω της πλύσης εγκεφάλου που μας έχουν κάνει οι χαραμοφάηδες απόγονοί τους, είναι ότι οι γαλαζοαίματοι ευγενείς, βασιλείς, κόμητες, δούκες κλπ δεν έχουν τίποτε βασιλικό ή ευγενικό στην καταγωγή τους. Κατά 99% (αφήνω ένα 1% για την πιθανότητα να κάνω κάπου κάποτε ένα λάθος) τον τίτλο τον πήραν με αρπαγή, με βία, με εξαγορά, χαριστικά από τον βασιλιά έναντι ανταλλάγματος κλπ κλπ κλπ. Αυτόν ακριβώς το συμβολισμό δίνει η μεταξέλιξη του Μπρον κατά τη διάρκεια της σειράς και μπορώ να πω ότι είναι ίσως το πιο καλοδουλεμένο plotline που έτρεξε και στις 8 σεζόν. Ο οπορτουνιστής μισθοφόρος που άρπαξε την ευκαιρία σε ένα πανδοχείο στην αρχή της σειράς, μένοντας απλά πιστός στον οπορτουνισμό του, έφτασε να γίνει γαλαζοαίματος. Και τα εγγόνια και δισέγγονά του θα κοιτάνε το λαό σαν πλέμπα και θα αυτοαποκαλούνται ευγενικός και παραδοσιακός Οίκος.
 2. Πανεύκολο. Το ρολόι, Omnibus please
 3. Η σωστή απάντηση είναι Daenerys Targaryen. Μόνο αυτή κάθισε στο σιδερένιο θρόνο. Έκατσε ο Μπραν στον Σιδερένιο Θρόνο; Μπορώ να έχω τη σκηνή παρακαλώ γιατί δε θυμάμαι κάτι τέτοιο; Άρα η αφεντιά μου, ο @saveapenguin και ο @tonytony πληρωθήκαμε, όλοι οι άλλοι κουβά. Περιμένω τα πλούσια δώρα
 4. Kurdy Malloy

  MISTER NO ΚΑΙ ΟΙ ... ΑΛΛΟΙ

  Ολοκλήρωσα αυτές τις μέρες την ανάγνωση και των 12 τόμων της έκδοσης που είχα πάρει στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Είχα ακούσει αρκετά καλά λόγια και έτσι είπα να της δώσω μία ευκαιρία (ήταν και η τιμή εξευτελιστική). Συμπέρασμα; Αυτός ο ήρωας δεν είναι για μένα. 24 τεύχη μπορώ να πω ότι βαρέθηκα τη ζωή μου. Από ένα σημείο και μετά σε κάθε (μα κάθε) ιστορία το ίδιο μοτίβο, η ίδια πλοκή, η ίδια κατάληξη. Ο Μίστερ ΝΟ πάει στου διαβόλου την κωλότρυπα, εκεί γίνεται κάποιο έγκλημα το οποίο και πάνε να του το φορτώσουν ή (εναλλακτικά) θα μπλεχτεί σε κάποια ιστορία που δεν έχει κανένα λόγο να μπλεχτεί. Θα κινδυνέψει η ζωή του, θα βρεθεί σε αδιέξοδο και στο τέλος αφού σκοτώσει τη μισή λατινική Αμερική και (σχεδόν πάντα) σκοτωθεί και ο εκεί σύμμαχός του, θα δραπετεύσει λέγοντας για 1000στη φορά Μα τον Ιούδα. Κάπου μέσα θα χωθεί και ένα γκομενάκι. Και ξανά. Και ξανά. Και ξανά. Το σχέδιο εξίσου βαρετό, το στυλ περασμένο, άστα να πάνε. Παρόλα αυτά η έκδοση επειδή δεν είχε μόνο τον MISTER BORE αλλά είχε και τον Ντύλαν Ντογκ και τον Τεξ εν τέλει δε μετάνοιωσα που τα πήρα. Χωρίς να πρόκειται για μεγάλες ή επικές ιστορίες, είδα και στους 2 ήρωες, ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, σχεδιαστικές ανησυχίες, όμορφα αποτελέσματα. Αλλά το κόλημα με τον Μίστερ ΝΟ δεν μπόρεσα να το καταλάβω (φαντάζομαι ότι πολλά δικά μου κολήματα δεν τα καταλαβαίνουν άλλοι :) )
 5. Αυτό είναι το λογικό. Τους είπε ότι θα το λήξετε με το . Το πως έφτασαν εκεί... ε εντάξει πήραν (νομίζω και ελπίζω) μερικές πρωτοβουλίες. Σκεφτόμουν πάντως για τα ενδεχόμενα sequels και μου άρεσε η σκέψη ενός μακρινού sequel, steam punk setting με τους απόγονους της Άρυα από την Westeramerica να την πέφτουν στο αρχικό Westeros. Ε ρε να μη με παίρνουν εμένα κάτι σηριαλάρες θα έγραφα!
 6. Γενικά μου άρεσε το φινάλε, δε μου άρεσε πως εκβιάστηκε (γιατί η πλοκή ήταν εκβιαστική) το να φτάσουμε εδώ, περιμένω τα βιβλία να μπούνε τα πράματα στη θέση τους και να μου φανεί η κατάληξη λογική. Το φινάλε όμως άφησε χώρο για πάαααααααααααρα πολλά sequel: Θέλετε κι άλλα; Το μόνο φάλτσο ήταν η αποτυχημένη προσπάθεια συγκίνησης στο τέλος. Δηλαδή για όνομα! Θες απλό και συγκινητικό φινάλε; Μάθε από τους κλασσικούς:
 7. Έχει ένα λάθος στον τίτλο. Γράφει 20 Μαΐου 2019 και έχουμε 20 Μαΐου 2019. Μήπως να το διόρθωνες;
 8. Κρίμα! Τέτοιο καλοδουλεμένο site! Μια χαρά δούλευε με Netscape και Internet Explorer.
 9. Kurdy Malloy

  ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

  Υπάρχει κι άλλη αναφορά στα hommage άλμπουμς, που δεν την ανάφερε κανείς. Η σκιά που μένει πίσω και απειλεί ένα εύρημα που είχε λανσάρει ο Μπουσάρ στο Jolly Jumper ne repond plus.
 10. Kurdy Malloy

  THOR - ΠΡΩΤΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

  Επειδή δεν το έχω με τα Μάρβελ, νόμιζα ότι είναι κανένα ξεχασμένο Silver Age τομάκι. Σοβαρά αυτό το σχέδιο είναι του 2013 που γράφει στα credits; Και πουλάνε ακόμα τέτοιες αηδίες;
 11. Kurdy Malloy

  ΨΗΦΙΔΩΤΟ

  Το διάβασα και γω και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι είδα κάποια συνέχεια στον προβληματισμό αυτού του σεναρίου με αυτό του Γρα-Γρου. Η ανεκπλήρωτη ζωή, η αναβολή του θανάτου, τα μυστικά μονοπάτια που τα διαβαίνεις μόνο όταν είσαι έτοιμος, η ματαιότητα. Δεν το βρίσκω κατ' ανάγκη κακο αυτό, απλά το επισημαίνω. Και με την ευκαιρία. Σέργιος δε λέγεται ο τύπος;
 12. Θα είναι Blade Runner ή Do Androids dream of electric sheep? Στη δεύτερη περίπτωση θα με ιντρίγκαρε να το πάρω. Αν όχι οι κομιξοποιήσεις ταινιών δε με ψήνουν τόσο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας το ότι ένας κομίστας δεν έχει κανένα λόγο να επαναλάβει τις συμβάσεις που έχει ένας σκηνοθέτης που περιορίζεται από τις 2-2:30 ώρες διάρκεια μίας ταινίας.
 13. Ακολουθούν το TWD που ΞΕΡΟΥΜΕ ότι δε βγάζει πουθενά. Προσοχή ακολουθεί βίντεο NSFW Από ένα σημείο και μετά είναι αναμενόμενο αλλά παρόλα αυτά εδιτ: Υπάρχει και συνέχεια στο ίδιο μοτίβο, προσοχή στο 0:57", είναι το αγαπημένο μου
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.