Jump to content

nikos99

Members
 • Posts

  541
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nikos99 last won the day on December 21 2019

nikos99 had the most liked content!

4 Followers

About nikos99

 • Birthday 01/19/1962

Retained

 • Member Title
  Ποτε θα τα μαζέψω όλα ?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Κιμμερια χειμώνα - Μανάους καλοκαίρι
 • Country
  Greece
 • Interests
  Υπάρχουν

Recent Profile Visitors

5,927 profile views

nikos99's Achievements

Very Active Member

Very Active Member (4/9)

5.5k

Reputation

 1. Εγώ θα διαφωνήσω μερικώς μαζί σου χαχα εκτος από τα κόμικς που κυκλοφορούν στα καταστήματα υπάρχουν και πολλά fanzines κυρίως τα οποία δεν καταλήγουν στην αγορά και για αυτά αναφέρομαι . Έχω διαβάσει αυτά που γράφεις και καταλαβαίνω τα νεύρα σου και την απογοήτευση σου αλλά είναι μια πραγματικότητα που δεν την ορίζω ούτε εγώ ούτε εσυ . Εγώ εάν ήμουν διοργανωτής και μου έλεγαν η την κανείς ίδια ημερομηνία γιατί δεν υπάρχει άλλη η δεν την κανείς καθόλου θα έπαιρνα το προφανές ότι και εάν σημαίνει αυτό . ελπιζω να ευχαριστηθούμε και τις 2 εκδηλωσεις και να περάσουμε καλά .
 2. Θεωρω ευτυχές γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πολλές πόλεις έχουν τις δικές τους κομιξ ο εκθέσεις αθηνα Θεσσαλονίκη Λάρισα Κρήτη Λειβαδιά κτλ όποτε υπάρχει τάση στα κομιξ . Τώρα για μια χρόνια συνέπεσαν 2 μεγάλες εκθέσεις τις ίδιες ημερομηνίες είναι άβολα αλλά πάντα υπάρχει περίπτωση να συμβεί γιατί οι εκθέτες κοιτάνε το συμφέρον τους . Νομιζω ότι και πολύ σκόνη σηκώθηκε για το θέμα αλλά και αυτό μπορεί να ξανασυμβεί όποτε η κάθε έκθεση θα πρέπει να κοιτάει το δικό της συμφέρον . ατυχες το γεγονός ότι Έλληνες δημιουργοί δεν θα μπορέσουν να είναι και στις 2 εκθέσεις αλλά πιστευω ότι και αυτοί θα ζυγίσουν το συμφέρον τους . Όσο αφορά κάποια αγορά για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να πάνε Αθήνα η Θεσσαλονίκη πιστευω ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας η με την λέσχη και να διευκολύνουμε την κατάσταση .
 3. μειωμενη προσέλευση ??? Στο γκάζι ούτε ο αέρας δεν χώραγε πέρυσι . Το στριμωξίδι του αιώνα ειδικά στον κλειστό χώρο . Ελπιζω αυτή την φορά να έχουν προνοήσει να πάρουν ακόμα πιο μεγάλο χώρο από πέρυσι γιατί μας βλέπω σαρδέλες πάλι .
 4. Τελείωσε μια εξαιρετική σειρά αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μου άφησε πικρία αλλά η σειρά της Radnet με πείραξε πολύ γιατί μου άφησε έντονα το αίσθημα της μη ολοκλήρωσης . Πιστευω ότι έχουμε κατακλυστεί από marvel τα τελευταία χρόνια όποτε δεν είμαι σίγουρος ότι εάν κ δοθεί πάλι σειρά μαρβελ θα ακολουθήσω .
 5. εάν διάβαζες καλύτερα τι γράφω στην πρόταση για το κόστος και λογική …….
 6. Ο μοντελισμός δεν είναι φτηνό σπορ και το συγκεκριμένο δείχνει πολύ καλο . το θέμα είναι 140 τεύχη και τα 10 πρώτα δεκαπενθήμερα είναι περίπου τρία χρόνια αναμονή τραβηγμένο πολύ αλλά έχει λογική λόγω κόστους . δεν νομιζω ότι θα πάει καλά .
 7. Δεν Καταλαβαίνω γιατί εκδίδει μόνο Batman και όχι Superman περίεργο .
 8. Δεν διαφωνώ αλλά είμαι από αυτούς που δεν πείθομαι εύκολα . Θα ήθελα να το διαβάσω πρώτα και μετά να απαντήσω . καποια στιγμή θα πέσει στα χέρια μου και θα καταλάβω τι είναι .
 9. nikos99

  ΣΑΝΤΡΟ

  Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω . Απλώς εγώ δεν θα το έβαζα στην κατηγορία κόμικ . Έχω δει παρά πολλες φορες τετοια εικονογράφηση σε παραμύθια και σε περιοδικά του 50 . Απλώς δεν μου κολλάει για κόμικ . Κάτι εικονογραφημένο ναι κόμικ όχι . εγω παντως δεν είμαι αυτός που θα κρίνει σε ποια κατηγορία θα πάει .
 10. nikos99

  ΣΑΝΤΡΟ

  Έριξα μια μάτια στην παραπομπή . Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι κόμικ . 5 εικόνες σε κάθε σελίδα και τεράστια κείμενα μου κάνει πιο πολύ με εικονογραφημένο μυθιστόρημα . Παντως είναι εντυπωσιακό .
 11. Μετά από μια πιο ψύχραιμη μάτια και αφού έχει πέσει ο αρχικός ενθουσιασμός για την συλλογή βλέπω κάποια πράγματα απο αυτά που διαβάζω εδώ . Νομιζω ότι δεν είναι πολλοί αυτοί που έκαναν συνδρομή (πιστευω 30-50 ) από το φόρουμ για πω την αλήθεια βλέπω πολύ λίγους ίσως τα σαΐνια με τις δημοσκοπήσεις να κάνουν μια να δούμε πόσοι είναι ετσι για να έχουμε μια εικόνα . για διάφορους λόγους οι πολλοί πάνε για επιλεκτικές αγορές είτε γιατί έχουν τεύχη είτε γιατί δεν έχουν χώρο είτε γιατί θέλουν συγκεκριμένες ιστορίες . Προσωπικά εγώ θέλω να πάει καλά η σειρα όχι γιατί με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αλλά για να μην πατωσει η Radnet και σταματήσει τις κομιξοεκδοσεις . Στα τρέλλα όνειρα μου βλέπω η Radnet να φέρνει DC - λέμε τώρα . Για μένα θα ήταν καλύτερη επιλογή η DC από μια κορεσμένη αγορά από marvel . επειδή είναι εταιρία γενικών εκδόσεων και δεν έχουν εμπειρία στα κομιξ βασίστηκαν στο γεγονός ότι ο αραχνακιας πούλαγε τα πιο πολλά στην προηγούμενη έκδοση και προχώρησαν με αυτή την σειρά . Θέλει μελέτη το θέμα παραπάνω από αυτό και πιστευω δεν την έκαναν . εαν κάποιος από τους αδελφούς κάνει κάποια δημοσκόπηση καλο θα ήταν να περιέχει και συγκριτικά στοιχεία με την προηγούμενη συλλογή . Πόσοι κάνατε συνδρομή τότε πόσοι τώρα ποσά τεύχη πήρατε τότε ποσά πιστεύεται θα αγοραςεται τώρα κτλ .
 12. Δηλαδή με μια πρώτη ανάγνωση και χωρίς να έχει γίνει ανάλυση για τους καμπάναδες η μισή σχεδόν σειρά έχει εκδοθεί ήδη στην Ελλάδα από άλλες εταιρίες ? .
 13. Τελικα τα πήρα και έχω και τα 3 τεύχη . Από το meta book στα 10 ευρώ το τεύχος . εχω διαβάσει το πρώτο και δεύτερο τεύχος αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί καθόλου . Θεωρω ότι δεν θα τα αγόραζα ποτέ στην κανονική τιμή αλλά στην τιμή που τα πήρα είναι οκ .
 14. Εγώ θα πάρω το πρώτο τεύχος από το περίπτερο . Τι να την κάνω την 40 άδα . Εξάλλου η αρχη είναι το ήμισυ του παντός . τα υπόλοιπα από τον καλοκαθη
 15. Προφανώς πάει για κέρδος μεγάλο πήγαινε στον καλοκαθη Στουρνάρη με Πατησίων να πάρεις όσα θέλεις και έχει και όλη την σειρά marvel και αυτή σκοτωμένη
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.