Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos99

Members
  • Περιεχόμενο

    567
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

nikos99 τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 21 2019

nikos99 είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος nikos99

  • Γενέθλια 01/19/1962

Retained

  • Member Title
    Ποτε θα τα μαζέψω όλα ?

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Κιμμερια χειμώνα - Μανάους καλοκαίρι
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Υπάρχουν

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

6807 προβολές προφίλ

nikos99's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

5.7k

Συνολική φήμη στο GC

  1. nikos99

    PASTAR TREK: DEEP SAUSE PASTA

    Μετά από τόσες παρουσιάσεις άνετα ανοίγεις μια trattoria Γιάννη
  2. nikos99

    ΠΑΖΑΡΙ

    Εξαιρετική παρουσίαση . Σύντομα όμως θα υπάρχει πρόβλημα με τα παζάρια καθώς θα πρέπει να φύγουν από αυτούς τους χώρους . Ήδη έχουν αρχίσει οι εσκαφες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και απέναντι θα γίνει ο νέος σταθμός των λεωφορείων . Όποτε τα παζάρια θα πρέπει να ψάξουν για άλλους χώρους .
  3. Νομιζω ότι το εξήγησα παραπάνω αναλυτικά . Δεν βρίσκω κάποιο νόημα να γράφω προτάσεις σε αυτό το ποστ άναρχα . θα προτιμούσα μια πιο δομημένη προσέγγιση που ίσως να οδηγούσε σε καλύτερο αποτέλεσμα με την σύμφωνη γνώμη πολλών . Έχουν προταθεί μέχρι στιγμής εκατοντάδες τίτλοι κι έπονται και άλλοι . Σίγουρα μερικοί από αυτούς ίσως είναι στα σχέδια τις εκδοτικής και εκδοθούν αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος πίεσε η κάποιον άκουσαν κι εκδόθηκαν . Το έχουμε πει πολλες φορεσ ότι οι εκδοτικές αποφασίζουν με δικά τους κριτήρια και όχι με ότι λέει το ποστ . Θα προτιμούσα μια λίστα πιθανών και στα μετρα του δυνατού της εκδοτικής ώστε ν επιλέξω απο εκεί από το να πετάξω κι εγώ δέκα τίτλους που δεν ξέρω καν εάν η εκδοτική θα μπορούσε γι διάφορους λόγους να τους εκδώσει τα επόμενα 100 χρόνια Είναι θέμα προσέγγισης κι όχι δημοκρατίας (καλα κάνει ο καθένας κι γράφει ότι του αρέσει να εκδοθεί ) . Τώρα εάν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι να κάνω δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς .
  4. Σίγουρα είναι πανηγυρακι γιατί ο καθένας προτείνει ότι του κατέβει μάλιστα άρχισε σε μερικά ποστ και η πλάκα με τρολιες. Το ότι παρακολουθεί ο μικρός ήρως δεν είναι σίγουρο ότι θα εκδώσει κάτι από αυτά που αναγράφονται . Καλά κάνουν και θέλουν ανοικτή γραμμή με το κοινό τους ετσι πρέπει να κάνουν οι σωστεσ Εκδοτικές . Έχουν μια σταθερή ροη εκδόσεων κομιξ με τις ναυαρχιδες τους και απλώς προσθέτουν πινελιές και πολλές φορές με κομιξ που δεν έγιναν καθόλου επιτυχία . Θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι ….. δημοκρατικό είναι να γράφει ο καθένας ότι επιθυμεί αλλά όταν ξεχειλώνει χάνεται .
  5. nikos99

    nikos99 ελλειψεις

    Έκλεισα Φευγατες , σινεακ και kapaw . 😍 Πρόσθεσα στις ελλείψεις και μερικούς καμπαναδες σκληρής γενιάς 😎 ευχαριστω για τις βοήθειες Νίκος
  6. nikos99

    WONDER WOMAN: ΝΕΚΡΗ ΓΗ

    Με χίλια συμμετοχή . Το είδα σήμερα στη λέσχη και έτρεχαν τα σάλια μου . Respect στη λέσχη
  7. Εμένα όλο αυτο το πανηγυρακι μου θυμίζει όταν ήμουν μικρός και με ρωταγαν τι δώρο θα ήθελα τα Χριστούγεννα . Στολή αστροναύτη , τραινάκι ,αυτοκινητάκια , μπάλα κτλ και στο τέλος έφερναν ένα διδακτικό βιβλίο . 😅😅😅 θα προτιμούσα ο μικρός ήρωας να έλεγε ότι η γκάμα να εκδώσουμε ( δικαιώματα , κόστος κτλ ) αφορά αυτούς τους 20 τίτλους (τυχαίο νούμερο ) αλλά μπορούμε για φέτος μόνο τους 4(ξανά τυχαίο νούμερο ) Τι ψηφίζεται ??
  8. nikos99

    Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ

    Μάλλον αναφέρεσαι στο galaxia . Για όσους γνωρίζουν τον πρόεδρο το μεράκι του και την επιμονή του ξέρουν ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί σίγουρα .
  9. Δεν λέει κάπου ότι θα γίνει στο γκάζι η εγώ δεν το βλέπω ?
  10. Κάτω του μετρίου όλο το εγχείρημα . Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο από αυτά που έγραψαν οι φίλοι παραπάνω .
  11. nikos99

    ΤΕΞ-ΤΟΝ

    Μμμμ τελευταίο ποστ από το 2017 όποτε ας ζωηρεψουμε λίγο . η χρυσή σκαπάνη του τυμβωρύχου έφερε στο φως τα τεύχη 60 και 61 αλλάζοντας των αριθμό των τευχών . σύντομα θα σκαναριστουν και θα περάσουν στη βάση.
  12. nikos99

    PERSEPOLIS

    Μπράβο στη λέσχη που προσφέρει τόσο όμορφες εκδόσεις συμμετοχή κι εγώ
  13. Επιβεβαιώνω ότι Ιούνιο 2019 γράφει και το δικό μου το τεύχος
  14. nikos99

    ΑΡΚΑΛΟΣ

    Σιγά να μην ελειπα !! μεσα .
  15. Το αγόρασα και θα το διαβάσω σύντομα καθότι είμαι φαν του αν και βρίσκω και τον ελληνικό και τον αγγλικό τουλάχιστον αστείους τίτλους για τον μεγαλύτερο παίκτη όλων των εποχών . Θα μπορούσαν σίγουρα κάτι καλύτερο .
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.