Jump to content

Θοδωρής Καραπάνος

Members
 • Posts

  197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Θοδωρής Καραπάνος

 1. Πρόκειται για αυτήν εδώ τη σειρά του Κάρλο Λιμίντο, της οποίας το πρώτο μέρος είδαμε στο Μίκυ Μάους #230 τον Νοέμβριο του 2018.Δεν περίμενα πως θα βλέπαμε τις υπόλοιπες ιστορίες της σειράς! Επίσης, αυτό το τομάκι, σηματοδοτεί την επανέναρξη των Editor's Choise
 2. Κοίτα, το σωστό είναι το Γκίλμπερτ. Αλλά από τη στιγμή που ο Τερζόπουλος επί τόσα χρόνια τόν έλεγε Φράνκι, κι απ' τη στιγμή, που μέχρι και οι ίδιοι στις εκδόσεις τους τόν αποκαλούσαν Φράνκι πιστεύω πως είναι βλακώδες να τού αλλάζεις ξαφνικά τ' όνομα.
 3. Συγχαρητήρια αγαπητέ @ PhantomDuck και για το νέο σου βίντεο και για το άρθρο σου στο περιοδικό Non stop comics. Επίσης, συγχαρητήρια και στον φίλο @ Ionas Aggelis για το άρθρο του!!!!!!
 4. Α, ναι δίκιο έχεις. Μπερδεύτηκα, γιατί στο inducks αναφέρει 20 σελίδες.
 5. Κοίταξε, εγώ συνήθως, θυμάμαι τις μεγάλες, τις πολύ καλές ιστορίες ή αυτές που είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί τους.
 6. Επειδή, δεν έχω σαρωτή χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα. Κι επειδή θέλω να αρχίσω να ανεβάζω εξώφυλλα, δημιούργησα αυτό το θέμα για να δω αν σκανάρω σωστά. Γι' αυτό, ό,τι δείτε λάθος, σας παρακαλώ να τό αναφέρετε. Ιδού κι ένα εξώφυλλο που σκάναρα.
 7. Πάντως, πολύ ανοργάνωτοι στην Καθημερινή. Εμ έκαναν λάθος κι έβαλαν άλλη διαφήμιση στο τεύχος 85, εμ προκάλεσαν άσκοπη αναταραχή δημοσιεύοντας στην σελίδα τους την ανακοίνωση.
 8. Ας δώσω λίγη ζωή στο θέμα. Παππούδες: Δεν διάβαζαν Γιαγιάδες : Δεν διάβαζαν Μαμά και θεία: Μανίνα, Κατερίνα, Αστερίξ, Λούκι Λουκ κι αργότερα Βαβέλ και Παρά Πέντε Μπαμπάς και θείος: Αστερίξ, Λούκι Λουκ, Μίκυ Μάους, Κόμιξ(Disney γενικά), Ποπαϋ, Βαβούρα κι αργότερα Βαβέλ και Παρά Πέντε
 9. Παρασύρθηκα. Ευχαριστώ για την επισήμανση.
 10. Η τρίτη επανέκδοση μέσα σε είκοσι τρία χρόνια. Καλό κι αυτό, δεν λέω αλλά μακάρι να επανεκδίδονταν και τα πρώτα Μπλεϊκ και Μόρτιμερ ή τα Ιζνογκουντ 15-20 που είναι από χρόνια εξαντλημένα. Τέλος πάντων εγώ ούτως ή άλλος, είμαι διατεθειμένος να αγοράσω ό,τι νέο εκδώσει η Μαμουθ.
 11. Κοίτα, μπορώ να πω πως το συγκεκριμένο τεύχος το ευχαριστήθηκα ιδιαιτέρως. Μία πολύ ωραία ιστορία για κεντρική και άλλες τέσσερις χαριτωμένες ιστοριούλες(ειδικά αυτή του faccini αξίζει). Μια χαρά
 12. https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/40563-οι-χιι-αθλοι-του-αστεριξ/ Ρίξε μια ματιά κι εδώ.
 13. Η ίδια ιστορία είναι, απλά ανασχεδιασμένη.
 14. Αγαπημένες ιστορίες έχω πολλές. Αυτή όμως που στα δικά μου μάτια ξεχωρίζει είναι αυτή https://inducks.org/story.php?c=W+OS++456-02.
 15. Αυτό το ροζ, νομίζω λέγεται ματζέτα και ναι κι οδικός μου τόμος έτσι είναι.
 16. Το είδα κι εγώ. Φοβερές οι σκηνές δράσεις, φοβερά τα σκηνικά, φοβεροί οι ηθοποιοί, αλλά σαν σενάριο δεν ενθουσιάστηκα. Προτιμώ τον doctor strange ή τον black panther σαν σενάρια.
 17. Μήπως, εννοούν ότι τις δημοσιεύουν όπως δημοσιεύτηκαν στο Topolino; Πώς έλεγε ο @ PhantomDuck για τον ιπτάμενο σκωτσέζο ή για το διπλό μυστήριο ότι είχε γίνει κοπτοραπτική, στις προηγούμενες εκδόσεις και εδώ τις βλέπουμε στην αυθεντική μορφή τους; Μπορεί να θέλουν να διευκρινίσουν στους αναγνώστες πως στους τόμους αυτούς, οι ιστορίες έχουν την ίδια διάταξη των καρέ με το Topolino, και πως δεν έχει γίνει καμία απαλοιφή κάποιου καρέ κατά την μεταφορά των ιστοριών στον τόμο.
 18. Χρόνια πολλά στον αγαπητό φίλο @ octapus !
 19. Τα περικάρπια των Μακ Ντακ(1980) Το ανεμοπλανοδρόμιο(1989) Ο φτερωτός κατάσκοπος(1999) Ο ινδιάνικος χάρτης(2001) Ο μυστηριώδης θησαυρός(1997) Οι πειρατές της Βενετίας(Αδημοσίευτη) Το τέλειο κόλπο(2010) Βλέπουμε ότι όλες οι ιστορίες, έχουν τουλάχιστον δέκα χρόνια να δημοσιευθούν ενώ η κεντρική έχει δημοσιευθεί τελευταία φορά σαράντα ένα χρόνια πριν οπότε είναι πρακτικά αδημοσίευτη. Επίσης, η μετάφραση, είναι δουλεμένη απ' την αρχή, οπότε πιθανολογώ πως είναι πιο ακριβής απ' αυτή των πρώτων εκδόσεων(πιθανολογώ, επειδή δεν έχω τις πρώτες εκδόσεις για να κρίνω). Και γενικά, ναι δεν είναι αριστουργήματα, αλλά είναι πολύ ωραίες κι αξιοπρεπείς ιστορίες. Ειδικά η πρώτη είναι εξαιρετική. Οπότε θα διαφωνήσω μαζί σου πως ο τόμος δεν είναι από τους καλύτερους. Αλλά γούστα είναι αυτά, οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.