Jump to content

dim

Members
 • Posts

  161
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About dim

 • Birthday 01/01/1911

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,036 profile views

dim's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

350

Reputation

 1. Η έκδοση σαν σύνολο θυμίζει αντίστοιχες εκδόσεις του '90, ίσως και παλαιότερες. Η ιστορία του Μίστερ No, παρόλο που δείχνει τα χρονάκια της, με κέρδισε. Ίσως να φταίει ότι ήταν απο τους αγαπημένους ήρωες, ίσως να ήταν πράγματι καλή. Ο Ντύλαν Ντογκ μου άρεσε πολύ σαν σχέδιο και το παιχνίδισμα με το λογοτεχνικό βιβλίο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ο Τεξ είχε όμορφο σχέδιο αλλά το σενάριο αρκετά αφελές και ιδιαίτερα προβλέψιμο. Θεωρώ την τιμή του υψηλή αλλά θα του δώσω 2-3 ευκαιρίες να δω αν θα με κρατήσει σαν αναγνώστη. Επειδή έχω τα θεματάκια μου με οτιδήποτε τυπωμένο υπάρχει στην κατοχή μου, δεν μου άρεσε καθόλου η βιβλιοδεσία του. Τα εσωτερικά καρέ ή ήταν πολύ στριμωγμένα στο εσωτερικό της σελίδας ή κόβονταν και δυσκόλευαν την ανάγνωση. Οι εντελώς πρόχειρες φωτό θα δείξουν το πρόβλημα του τεύχους που αγόρασα. Σε αντίθεση με την kabuki, το τεύχος το βρήκα εύκολα στο Γαλάτσι. Υποθέτω ότι πούλησε στην περιοχή μου. Το αγόρασα από το τρίτο περίπτερο που επισκέφθηκα αφού η ποιότητα των 2 τουλάχιστον αντίτυπων που διέθεταν τα προηγούμενα δεν με ικανοποιούσε. Όχι, στο τρίτο δεν ήταν το καλύτερο αντίτυπο, ίδιο με τα προηγούμενα ήταν.
 2. 1 και για μένα παρακαλώ. Μόλις έκανα την κατάθεση. Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
 3. λέει... "περιλαμβάνει τα τεύχη #577της πρωότυπης έκδοσης"
 4. Ευχαριστώ, πραγματικά χρήσιμη απάντηση. Θα ήταν μεγάλη η απογοήτευση να έβλεπα τις ιδέες του Herge να περνούν μέσα από μια τέτοια ταινία. Χθες άκουσα και μια ενδιαφέρουσα εκπομπή από τον Χατζηστεφάνου για τον Τεν Τεν το λινκ εδώ http://xstefanou.gr/radio.php.
 5. Αν μπορεί κάποιος που την έχει δει ας μου (μας) πει πως αποδίδει τις πολιτικές απόψεις του Τεν Τεν.
 6. Τι ευχάριστη είδηση-προσφορά... Ένα απο το καθένα και για μένα παρακαλώ. Ευχαριστώ Valtasar, ευχαριστώ Jemma.
 7. zade

  Για κάνε μια δοκιμή στο love tou bookdepository με μένα. Το mail μου είναι ίδιο με το msn μου

 8. Αν υπάρχει ακόμα κάποιος που θέλει να λάβει την "αγάπη μου" με μεσάζοντα το bookdepository.com ας το πει. Πιστεύω πως μπορώ να στείλω "αγάπη" και απο το co.uk . Είναι καθαρά θέμα ελληνικών βραδυ-δρομείων. Ίσως τώρα που ποστάρω να το έχεις λάβει ήδη, εκτός και αν υπάρχει κάποιος "πονηρίδης" στην γειτονιά σου.
 9. όλοι οι απο πάνω έλαβαν απο 1 voucher. Καλό διάβασμα... @"fandango" έστειλα και σε σένα
 10. Αυτό ακριβώς και από εμένα. Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/12, όπως λέει το bookdepository.
 11. από 21/10 (για όποιον δεν το έχει πάρει πρέφα ακόμα) υπάρχει το... the.walking.dead.s01e01.preair.webrip διάρκειας 67 λεπτών υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι
 12. dim

  ΚΟΜΙΞ

  Μια απορία σχετικά με το εξώφυλλό σου... Ο Βασιλείου93 ποιός είναι; Σαφώς και ευχαριστούμε για το scan
 13. Δεν συνηθίζω να απαντώ σε πόστ με φράσεις του στυλ "συμφωνώ", "και εγώ" κλπ αλλά εδώ νιώθω αναγκασμένος να το κάνω. Συμφωνώ απόλυτα στην τοποθέτηση σου, bonadrug ως προς το δικαίωμα μας να λέμε την άποψη μας και την αυτολογοκρισία που κάνουμε στις απόψεις μας, προκειμένου να μην νομίσει ο άλλος ότι γράφουμε "κακίες", αλλά και ειδικότερα στα απο κάτω.... Μια μικρή διαφοροποίηση στα ανωτέρω. Το "ποιητικό" δεν με εκφράζει καθόλου και το σχέδιο δεν θα το χαρακτήριζα "...ακαλαίσθητο ,ασυνάρτητο, ακατανοήτο, δύσπεπτο, ανούσιο κατασκεύασμα,..." αλλά ανεκτό. ΥΓ (off topic) Το "9" υποθέτω θα μας συντροφεύει για τουλάχιστον άλλα 2 σάββατα μιας και ξεκινησε νέα κεντρική ιστορία και με μια πρώτη ματιά δεν είδα καμμία αναφορά εντος του τεύχους ότι αναστέλλεται η κυκλοφορία του. Η ποιότητα του όντως έχει πέσει πολύ αν και υπάρχουν κάποιες σταθερά καλές σελίδες του. Quino, ΠΑΝΤΑ θα είναι επικαιρος και σε 200 χρόνια -αν και ελπίζω πως όχι- ειδικά σήμερα πιστεύω ότι σχεδίασε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ζερβός, τις περισσότερες φορές, σήμερα δεν κατάφερα να αποφασίσω αν πρέπει να γελάσω, να κλάψω, να οργιστώ, να ... Ταμπακέας, συχνά στήλη Μαλανδράκη. Ο "γραμματοαπαντητής", αηδία έχει καταντήσει, μια στήλη που θεωρώ ότι είναι ο καθρέφτης του εκάστοτε περιοδικού και που διαβάζω από τις πρώτες (όχι στο "9")
 14. Να ρωτήσω κάτι; Η λέξη "όμως" που προσθέτεις στην απο πάνω πρόταση σου της προσδίδει κάτι το κακό, κάτι το δυστυχές. Αυτή ήταν η πρόθεση σου ή μπήκε από λάθος; Αν μπήκε από λάθος, εντάξει, δεκτή η συγνώμη σου . Αν όμως, ΑΝ, λέγω και τονίζω, μπήκε με πρόθεση, τότε με αφήνεις άφωνο.
 15. Τ' αγγλικά που χρειάζονται πιστεύω ότι είναι κάτω του lower. Άγνωστες λέξεις πιστεύω ότι θα υπάρξουν αλλά δεν θα δυσκολευτείς να πιάσεις το νόημα ή το πολύ πολύ ένα λεξικό κοντά σου. Σαν έκδοση θα σου προτείνω αυτήν εδώ που φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί σε 5 τόμους. Μέχρι τώρα έχουν βγεί οι τρεις, ο τέταρτος αναμένεται τον οκτώβριο και τον πέμπτο τον υπολογίζω τον απρίλιο του '11. Στην έκδοση αυτή έχουν κυκλοφορήσει και οι δέκα τόμοι.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.