Μετάβαση στο περιεχόμενο

dim

Members
  • Περιεχόμενο

    161
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος dim

  • Γενέθλια 01/01/1911

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2059 προβολές προφίλ

dim's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

370

Συνολική φήμη στο GC

  1. Η έκδοση σαν σύνολο θυμίζει αντίστοιχες εκδόσεις του '90, ίσως και παλαιότερες. Η ιστορία του Μίστερ No, παρόλο που δείχνει τα χρονάκια της, με κέρδισε. Ίσως να φταίει ότι ήταν απο τους αγαπημένους ήρωες, ίσως να ήταν πράγματι καλή. Ο Ντύλαν Ντογκ μου άρεσε πολύ σαν σχέδιο και το παιχνίδισμα με το λογοτεχνικό βιβλίο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ο Τεξ είχε όμορφο σχέδιο αλλά το σενάριο αρκετά αφελές και ιδιαίτερα προβλέψιμο. Θεωρώ την τιμή του υψηλή αλλά θα του δώσω 2-3 ευκαιρίες να δω αν θα με κρατήσει σαν αναγνώστη. Επειδή έχω τα θεματάκια μου με οτιδήποτε τυπωμένο υπάρχει στην κατοχή μου, δεν μου άρεσε καθόλου η βιβλιοδεσία του. Τα εσωτερικά καρέ ή ήταν πολύ στριμωγμένα στο εσωτερικό της σελίδας ή κόβονταν και δυσκόλευαν την ανάγνωση. Οι εντελώς πρόχειρες φωτό θα δείξουν το πρόβλημα του τεύχους που αγόρασα. Σε αντίθεση με την kabuki, το τεύχος το βρήκα εύκολα στο Γαλάτσι. Υποθέτω ότι πούλησε στην περιοχή μου. Το αγόρασα από το τρίτο περίπτερο που επισκέφθηκα αφού η ποιότητα των 2 τουλάχιστον αντίτυπων που διέθεταν τα προηγούμενα δεν με ικανοποιούσε. Όχι, στο τρίτο δεν ήταν το καλύτερο αντίτυπο, ίδιο με τα προηγούμενα ήταν.
  2. dim

    Συνημμένα

  3. 1 και για μένα παρακαλώ. Μόλις έκανα την κατάθεση. Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
  4. λέει... "περιλαμβάνει τα τεύχη #577της πρωότυπης έκδοσης"
  5. Ευχαριστώ, πραγματικά χρήσιμη απάντηση. Θα ήταν μεγάλη η απογοήτευση να έβλεπα τις ιδέες του Herge να περνούν μέσα από μια τέτοια ταινία. Χθες άκουσα και μια ενδιαφέρουσα εκπομπή από τον Χατζηστεφάνου για τον Τεν Τεν το λινκ εδώ http://xstefanou.gr/radio.php.
  6. Αν μπορεί κάποιος που την έχει δει ας μου (μας) πει πως αποδίδει τις πολιτικές απόψεις του Τεν Τεν.
  7. Τι ευχάριστη είδηση-προσφορά... Ένα απο το καθένα και για μένα παρακαλώ. Ευχαριστώ Valtasar, ευχαριστώ Jemma.
  8. zade

    Για κάνε μια δοκιμή στο love tou bookdepository με μένα. Το mail μου είναι ίδιο με το msn μου

  9. dim

    www.bookdepository.com

    Αν υπάρχει ακόμα κάποιος που θέλει να λάβει την "αγάπη μου" με μεσάζοντα το bookdepository.com ας το πει. Πιστεύω πως μπορώ να στείλω "αγάπη" και απο το co.uk . Είναι καθαρά θέμα ελληνικών βραδυ-δρομείων. Ίσως τώρα που ποστάρω να το έχεις λάβει ήδη, εκτός και αν υπάρχει κάποιος "πονηρίδης" στην γειτονιά σου.
  10. dim

    www.bookdepository.com

    όλοι οι απο πάνω έλαβαν απο 1 voucher. Καλό διάβασμα... @"fandango" έστειλα και σε σένα
  11. dim

    www.bookdepository.com

    Αυτό ακριβώς και από εμένα. Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/12, όπως λέει το bookdepository.
  12. dim

    The Walking Dead (2010-2022)

    από 21/10 (για όποιον δεν το έχει πάρει πρέφα ακόμα) υπάρχει το... the.walking.dead.s01e01.preair.webrip διάρκειας 67 λεπτών υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι
  13. dim

    ΚΟΜΙΞ

    Μια απορία σχετικά με το εξώφυλλό σου... Ο Βασιλείου93 ποιός είναι; Σαφώς και ευχαριστούμε για το scan
  14. Δεν συνηθίζω να απαντώ σε πόστ με φράσεις του στυλ "συμφωνώ", "και εγώ" κλπ αλλά εδώ νιώθω αναγκασμένος να το κάνω. Συμφωνώ απόλυτα στην τοποθέτηση σου, bonadrug ως προς το δικαίωμα μας να λέμε την άποψη μας και την αυτολογοκρισία που κάνουμε στις απόψεις μας, προκειμένου να μην νομίσει ο άλλος ότι γράφουμε "κακίες", αλλά και ειδικότερα στα απο κάτω.... Μια μικρή διαφοροποίηση στα ανωτέρω. Το "ποιητικό" δεν με εκφράζει καθόλου και το σχέδιο δεν θα το χαρακτήριζα "...ακαλαίσθητο ,ασυνάρτητο, ακατανοήτο, δύσπεπτο, ανούσιο κατασκεύασμα,..." αλλά ανεκτό. ΥΓ (off topic) Το "9" υποθέτω θα μας συντροφεύει για τουλάχιστον άλλα 2 σάββατα μιας και ξεκινησε νέα κεντρική ιστορία και με μια πρώτη ματιά δεν είδα καμμία αναφορά εντος του τεύχους ότι αναστέλλεται η κυκλοφορία του. Η ποιότητα του όντως έχει πέσει πολύ αν και υπάρχουν κάποιες σταθερά καλές σελίδες του. Quino, ΠΑΝΤΑ θα είναι επικαιρος και σε 200 χρόνια -αν και ελπίζω πως όχι- ειδικά σήμερα πιστεύω ότι σχεδίασε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ζερβός, τις περισσότερες φορές, σήμερα δεν κατάφερα να αποφασίσω αν πρέπει να γελάσω, να κλάψω, να οργιστώ, να ... Ταμπακέας, συχνά στήλη Μαλανδράκη. Ο "γραμματοαπαντητής", αηδία έχει καταντήσει, μια στήλη που θεωρώ ότι είναι ο καθρέφτης του εκάστοτε περιοδικού και που διαβάζω από τις πρώτες (όχι στο "9")
  15. Να ρωτήσω κάτι; Η λέξη "όμως" που προσθέτεις στην απο πάνω πρόταση σου της προσδίδει κάτι το κακό, κάτι το δυστυχές. Αυτή ήταν η πρόθεση σου ή μπήκε από λάθος; Αν μπήκε από λάθος, εντάξει, δεκτή η συγνώμη σου . Αν όμως, ΑΝ, λέγω και τονίζω, μπήκε με πρόθεση, τότε με αφήνεις άφωνο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.