Μετάβαση στο περιεχόμενο

kaklamoney

Members
  • Περιεχόμενο

    370
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

kaklamoney τελευταία νίκη Απριλίου 10 2012

kaklamoney είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος kaklamoney

  • Γενέθλια 05/12/1995

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    ΚΥΨΕΛΗ CITY!
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

kaklamoney's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

2.5k

Συνολική φήμη στο GC

  1. μπορειτε να δειτε και το backstage video του schoolwave 2013 που προβληθηκε χτεσ στο mega εδω!
  2. Δεν νομιζω οτι πολλοι στο forum ενδιαφερονται για το skate αλλα ξερω πολλους που γνωριζουν τα ονοματα και των τεσσαρων robin(και οχι μονο ) χωρις να θεωρουν αυτη την γνωση εξηδεικευμενη ! :rainbow: :spidey_yeah_that: μεχρι τωρα κανεις δεν θα μπορουσε να φανταστει οτι τα δυο αυτα ενδιαφεροντα θα μπορουσαν να συνδιαστουν με καποιο τροπο...(αν εξερεσεις βεβαια το hoverboard απο το 'back to the future' ok how was that!!! ) ...ΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ... !!!ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ!!! η 'almost'(παραλιγο κολοσσος της βιομηχανια του skate το πιασατε ? almost... παραλιγοο... ? ) σε συνεργασια με την DC εβγαλαν αυτη την υπεροχη ,κατα την γνωμη μου , σειρα απο σανιδια! (διαθεσημα στο ebay) ...δεν θα μπορουσα να κρυψω το οτι λατρευω το "kick me!" που φερει ο καθε ενας στην πλατη του! εδω υπαρχει και το welcome video της 'almost' για τον Youness Amrani ο οποιος πλεον φωναζει "in the brightest day in the darkest night no evil shall escape my sight" συμφωνα με σημερινο upload του Chris Haslam στην σελιδα του στο Facebook (το οποιο υπηρξε και η αιτια που με οδηγησε σε αυτο το post ) η 'almost' kαι η DC ετοιμαζουν και αλλη μια φουρνια απο σανιδια, αυτη την φορα super-vilains!!! !τρεχω ηδη να αγωρασω! αυτο λοιπον... ειναι το φιναλε του κυκνειου ασματος... love ya all !KEEP ROLLING! cya @ LEFIK
  3. η λεσχη ητο κλειστη και ης τας πρωτας μερας του μηνος Σεπτεμβρίου!!!! διαμαρτύρομαι ενώπιον του δικαστικου συμβουλίου περι αυτης της απροειδοποίητης απεργίας των βαρδιουχων της λεφικ (την οποια χρήζω παράνομη και καταχρηστική), κηρύσσω την λεφικ παράνομη ως υπόδικη για τεντιμποϊσμο (διοτι το ωράριο λειτουργιας λήγει μετα τις 9μμ), και επικαλούμενος την δικονομική ικανότητα που εχω ως δήμαρχος,κτλ.κτλ. υποβάλω στην Λεφικ την εξη ποινη :μια μερα κολοπαιδα θα σας επισκεφτώ και θα ειστε εκει και θα σας βαλω να μου φτιάξετε τσαι kαι να ακουσετε περίεργη μουσική! MOUAHAHAHAHA!!! BE AWARE KAKLAMONEY WILL BE THERE!
  4. http://www.theschooligans.gr/site/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=7&Itemid=29 ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟ 6-7-8/7 ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ SCHOOLWAVE FESTIVAL !!!! με 21 μαθητικά συγκροτήματα , 5 μινι guests και 3 SPECIAL GUESTS!!! PLANET O ZEUS , Γιαννης Χαρουλης ,MARAVEYAS ILEGAL !!! επισης παιζει και το ΜοΜ απλριλιου 2012 !!!!
  5. επιτέλους ενας ειλικρινής ηρωας ! βαρέθηκα ολους αυτους που το παιζαν αντρες αλλα βγεναν τα βραδια με κολλαν ! GAY OR DIE !
  6. kaklamoney

    MoM Μαΐου 2012

    !!!!!!!! πλεον μπορω να κοιμαμαι ήσυχος μιας και η μοίρα των ενδότερων ειναι σε καλα χερια
  7. kaklamoney

    geokon's

    στα bikini
  8. kaklamoney

    geokon's

    ολο εκει το μυαλο σου... ατιμουτσικο !!!
  9. ναι εχουμε παιξει και εμεις με τον μπατμανο !
  10. MUAHAHAHAHAHAAHAHAHAAH!!!!!! (στην αρχη το εβαλα για πλακα ... αλλα μετα συνειδητοποίησα οτι όντως ξερω :Ρ)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.