-
Περιεχόμενο
134 -
Εγγραφή
-
Τελευταία επίσκεψη
Σχετικά με το μέλος whatever
- Γενέθλια 09/04/2003
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ
-
ΓΕΝΟΣ
Female
-
Πόλη
Μικρό χωριό ανυπότακτων Γαλατών
-
Χώρα
Greece
Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ
4352 προβολές προφίλ
whatever's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)
913
Συνολική φήμη στο GC
-
Μπα, είναι σωστό που και που το ai;; Κοίτα θαυμα
-
Ειμαι πάντοτε έτοιμη για μια καλή ρεβάνς.
-
Εγω τον προτιμο κορίτσι επειδή έτσι μεγάλωσα , αλλά γούστα ειναι αυτα
-
Πέθανα με το λογοπαίγνιο (Ευχαριστώ πολύ)
-
ΤΙ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ [ και νοιώθω σαν παιδάκι τα Χριστούγεννα!!!!!! ]
θέμα απάντησε στον whatever στο AndreasD ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Δώρο για τον μπαμπά μου για την γιορτή του πατέρα. Το είχα διαβάσει και στα αγγλικά και είχα ξετρελαθεί. Από τις καλύτερες περιπέτειες του Αστερίξ και νιώθω πως είναι ώριμο. -
Επέστρεψα!! 😎 Αχ, animation!! Η άλλη μου λατρεία ! Έχω ακούσει πως είναι δύσκολο να μπεις στον χώρο καθώς και ότι τα άτομα που ανήκουν εκεί τους μεταχειρίζονται απαίσια , αλλά δεν θα κρύψω πως θέλω να δω τις δημιουργίες μου στην μικρή και στην μεγάλη οθόνη. Το animation με ελκύει περισσότερο από το live action. Επίσης, το τελευταίο σχόλιο πόσο μα πόσο ισχύει δυστυχώς . Στα γαλλοβελγικά πάντως δεν πιστεύω ότι ισχύει τόσο, καθώς η πλειονότητα των αναγνωστών τείνουν να είναι μεσήλικες που δεν πολύ μπαίνουν στα social media, οπότε γλυτώσαμε.
-
Από μικρός φαινότανε η λατρεία και δεν σε αδικώ σε αυτά!!! Απλά αγαπώ !!!
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ιδέες και τις εκτιμώ, αλλά οφείλω να πω πως, ως γνήσιος καλλιτέχνης, απεχθάνομαι το Ai και αρνούμαι να το χρησιμοποιήσω στις δημιουργίες μου.
-
Ευχαριστώ πολύ! Θα ήθελα να κάνω και animated σειρά ή έστω μιούζικαλ με την Ελληνική Επανάσταση, κάτι σε στυλ Χάμιλτον ή epic the musical, αλλά δεν έχω τόσες γνώσεις επί του θέματος και επιπλέον φοβάμαι πως το fandom που θα δημιουργηθεί θα αποδεχτεί εξίσου τοξικό με αυτά.
-
Ευχαριστώ πολύ. Κόμικ δεν κάνω, ασχολούμαι περισσότερο με σχεδίαση μεμονωμένων χαρακτήρων και ενίοτε σκηνικών, αλλά θέλω πολύ να ξεκινήσω. Το πρόβλημα είναι πως είναι απίστευτα χρονοβόρο και έχω και την εξεταστική στην μέση. Ίσως όταν τελειώσει.
-
Έχω εμπνευστεί σε μεγάλο βαθμό από την Ντίσνευ και τα γαλλοβελγικά κόμικ που αξιοποιούν το λεγόμενο style atome (Αστερίξ, Λούκι Λουκ, Ιζνογκούντ) οπότε ναι. Αν είναι, μπορείς να τους πεις να επικοινωνήσει μαζί μου και να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι; Και ναι, είναι τα ίδια δελφίνια. Και εγώ πριν από μερικές μέρες το έμαθα και συγχύστηκα λίγο, ευτυχώς ήτανε αντίγραφο. Και είδες που σου απάντησα στον ενικό επειδή σε σεβάστηκα
-
Τους πετύχατε όλους! Μπράβο! Και σας ευχαριστώ πολύ!!
-
whatever ξεκίνησε να ακολουθεί My historic art
-
Μερικά σχέδια που έκαναν που αφορούν ιστορικές περιόδους ή ιστορικές φιγούρες που θεωρώ ενδιαφέρουσες. Ξεκινάω μυ Κυκλαδίτικο Πολιτισμό και τη απεικόνιση ορισμένων ειδωλίων. Ο αρπιστής. Ο αυλητής. Η κόρη από την Θήρα. Η Miku, ένα γιαπωνέζικος χαρακτήρας ως Κυκλαδίτικο ειδώλιο. Μετά πάμε Μινωικό πολιτισμό. Η τελετουργία μιας νεαρής που βασίζεται σε μια τοιχογραφία. Τρεις Μινωίτισσες που χορεύουνε. Νομίζω πως εδώ η επιρροή του Αστερίξ είναι εμφανής. Ταυροκαθάψια. Δελφίνια βασισμένα σε μια τοιχογραφία. Κλασσική εποχή. Ασπασία, Περικλής και Κίμωνας (ή όπως τον είχε αποκαλέσει μια φίλη μου, «Ο κομπλεξικός γιος του Μιλτιάδη που τα είχε με την αδελφή του»). Θέλω πολύ να κάνω σειρά κόμικ με αυτούς με το κωμικό ύφος που χαρακτηρίζει τα Αστερίξ. Και λίγο πιο σύγχρονο: Παραδοσιακή Κρητικιά φορεσιά. Μερικούς από τους Ήρωες του '21 (μπορείτε να τους αναγνωρίσετε;) Αν και δεν είμαι ευχαριστημένοι με κάποια από τα designs τους και σκέφτομαι να τα αλλάξω. Πείτε μου την γνώμη σας και αν έχετε ιδέες.
-
Και κάτι ακόμα! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι πάντες κάνουν λες και ο Hugo είναι ένα τέρας. Εντάξει, έχει λίγα παχάκια, αλλά είναι γλυκούλης και δεν ειναι τόσο άσχημος όσο λένε.
-
Προσωπικά, ο 8ος τόμος μου άρεσε πολύ, κυρίως επειδή είδαμε την Jenny και τον Hugo μαζί, αλλά θα συμφωνήσω πως το κομμάτι με την μπάντα της Karine ήταν πράγματι το πιο βαρετό. Αλλά εντάξει, γούστα είναι αυτά.