Jump to content

selloscomics

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  184 [ Donate ]

Community Reputation

369 Active

2 Followers

About selloscomics

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 02/23/1984

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.kpantoulas.art/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Marousi
 • Country
  Greece
 • Profession
  comicbook/ concept artist
 • Interests
  #chaoticscifi

Recent Profile Visitors

477 profile views
 1. Καλημέρα, σιγά σιγά τελειώνει το πρώτο τεύχος, με πολύ Κέιν.
 2. Πολύ δυνατό και το 3ο, μαθαίνουμε περισσότερα για το περιβάλλον των Λησταρχων, τους διωχτες τους, η ανατροπή στο τέλος είναι δυνατή και έρχεται χωρίς να το περιμένεις.
 3. Ευχαριστώ πολύ!! Στις σκηνές δράσης θα χρησιμοποιω αρκετά το 80s στυλ, που βρησκεις σε κόμικ όπως Daredevil Born again και Master of kung-fu (Marvel), μακρόστενα πάνελ για να δοθεί η αίσθηση του γρήγορου ρυθμού και μακρινά πλάνα για ανάδειχθουν οι φιγούρες την ώρα της δράσης. Ειπαρχουν πολλά τέτοια αφηγηματικα τρικ στην γλώσσα των κόμικ που δυστυχώς έχουν χαθεί, είτε φταίει η βλέψη να μοιάζουν πάντα με ταινίες, παίζοντας με 16:9 πάνελ και ρυθμούς Storyboard είτε επειδή ίσως κάναν τον κύκλο τους, στην συγκεκριμένη ιστορία θα προσπαθήσω να επαναφέρω κάποια τέτοια στοιχεία και εύχομαι το αποτέλεσμα αν όχι πάντα, στο σύνολο του, τουλάχιστον, να είναι ικανοποιητικό.
 4. Στα νέα τεύχη των Λησταρχων και του Αιώνιου θα βρείτε και την αρχή του νέου Κειν, περισσότερα σύντομα. Σας ευχαριστώ.
 5. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην στολή και το κράνος, στο κόμικ θα είμαι κοντά σε μια τέτοια εκδοχή, με δυνατό θώρακα και προστατευτηκα στους ώμους, σύντομα σας στέλνω και προσχέδια της διαδικασίας, ευχαριστώ.
 6. Παιδιά ο Μαύρος Πητ είχε στην αποθήκη του οπιο από όταν το Μίκυ ήταν ασπρόμαυρος, επίσης έχει παίξει και αυτό https://www.messynessychic.com/2013/07/30/that-time-mickey-mouse-was-a-drug-dealer/
 7. Συγνώμη αλλά θα ήταν καλό να υπαρχή σεβασμος μεταξύ των συνομιλούντων, δεν μπορώ να το πω ποιο ευγενικά αλλά ο τρόπος που γράφεις είναι κάπως λάθος, ο κόπος των σκιτσογραφων και των σεναριογραφων δεν είναι από τα lidl όπως έγραψες πριν, πιστεύω ότι υπάρχει πολιτισμένος τρόπος να γράψει ο καθένας της άποψης του. Δυστυχώς πιστεύω ότι γράφεις με αυτό τον τρόπο, με παρένθεσης και υποτιμητικο και επιθετικό ύφος, γιατί δεν αποσκοπεί η κριτική σου στην ομαλή συζήτηση όπως οι προηγούμενοι σχολιαστές, αλλά στον υποβιβασμό και στην λεκτική σύγκρουση. Μακάρι να κάνω λάθος και να χάνω κάτι από τον γραπτο σου λόγο. Αμήν, γκαντ μπλεσ γιου!! πουν λεν και στο χωριό μου. Big respect and thanks!
 8. selloscomics

  1800

  Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Θάναση στο LA comic fest, να γράψουμε ένα Podcast επιτόπου και να αγοράσω με αφιέρωση το 1800. Το διάβασα εκείνο το τριήμερο σε ένα χωριό στο Πήλιο, που κατάφερα να επισκεφτώ, έβλεπα τα βουνά δίπλα και αποφάσισα πως είμαι στο κατάλληλο μέρος για να ταξιδέψω στην Ελλάδα του 1800, συνέβη απότομα και αμέσως. Πολύ εντυπωσιακή δουλειά, δεν μοιάζει με πρώτη δουλειά όλα δείχνουν πολύ δουλεμένα, αυτό που μου έμεινε είναι δύο πράγματα, ακολουθούν spoilers, τα οράματα με το λιοντάρι, απίστευτα έξυπνος τρόπος και αρκετά σουρεαλιστικός, για να κατανόησουμε την ψυχοσύνθεση του ήρωα και τους πρωσοπικους του δαίμονες, ο Αλη Πασάς και το backstory με τον τρόπο που δόθηκε, δεν έχω να πω κάτι αρνητικό, ίσως κάτι πολύ μικρό, ένα δύο frame που να δείχναν την δισκολη ζωή του ραγια το 1800 λίγο περισσότερο, για να νιώσουμε περισσότερο την απελπισία του ήρωα ώστε να προχωρήσει στη περιπέτεια μπροστά του, αλλά και στον κίνδυνο. Εκπληκτική δουλειά!! Περιμένουμε το επόμενο στο ComicDom!!
 9. Το δεύτερο είναι αριστοργηματικο!! Απίστευτο crime scene με δουλεμένο flashback, ο Τσαουσης έχει βρει την χρυσή τομή στο χρώμα στο storytelling, ανοίγει το κάδρο και είναι ολοφάνερο πως παίζει στο γήπεδο του, το ένιωσα κυριολεκτικά στα κόκαλα μου, ήταν λες και κράταγα τεύχος του Criminal, η καλύτερη ιστορία που έχω διαβάσει ποτέ από τον Βασίλη, ακόμη και το πρώτο να μην έχεις πάρει αυτό το crime scene στην αρχή που κρατάει σχεδόν σε όλο το τεύχος, είναι απερίγραπτο με λόγια, είναι η γλώσσα των κόμικς.
 10. Νίκο συμφωνώ και ευχαριστώ πολύ! Ο αυταρχισμός μπορεί να έρθει πολιτικά από όλες τις μεριές. Γιαυτό ο διάλογος πρέπει να γιατρεύει τα άκρα, ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και βιώματά, μόνο με ελευθερία έκφρασης και απόψεων και πολύ δουλειά, θα υποφέρουμε λιγότερο.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.