Μετάβαση στο περιεχόμενο

christs

Members
  • Περιεχόμενο

    2114
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

christs τελευταία νίκη Μαίου 29 2019

christs είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

10 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος christs

  • Γενέθλια 09/15/1990

Retained

  • Member Title
    Eπιτέλους άλλαξα τίτλο!!!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Θεσσαλονικη
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Medicine is horrible, but comix and movies, save my life xD

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

10946 προβολές προφίλ

christs's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

20.6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Θέλω να το πω καιρό και διαρκώς το μετανιώνω, τώρα όμως θα γκρινιάξω. Δεν έχουν ολοι οι ανθρωποι τον ιδιο ελευθερο χρονο να διαβαζουν απειρα ποστς σε ενα τοπικ που δε φτιαχτηκε για σπαμ. Και τελευταια διαρκως εχει ξεχειλωθει το πραγμα. Είναι θεμα σεβασμού προς όλα τα μέλη. Και σας το λεω εγώ που προλαβαίνω και τα διαβάζω όλα. Αλλά εδώ πέρα μιλαμε για 79 σελίδες τοπικ. Πρέπει και εδώ να κανουμε ασκοπο χαβαλέ? Δεν υπαρχει η ξεχειλωμένη κουβεντούλα? Με συγχωρείτε για τη γκρίνια και την όποια αρνητικότητα εκφέρω. Μια παρέα είμαστε. Oύτως ή αλλως θα το διαγράψω σε λίγες ώρες το ποστ μου.
  2. christs

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Ο Αchde έχει καταφέρει τοσα χρονια να αποδειξει περιτρανα πόσο άξια επιλογή αποτέλεσε και αποτελεί για συνεχιστής των σχεδίων του Λούκυ Λουκ, προσωπικά νιώθω μεγάλη τύχη και ευλογία που έχει επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη ήδη 3 φορές και μακάρι να γινόταν να έρχεται κάθε χρόνο σαν άλλους!
  3. Ξεκινάς με το δεύτερο, γιατί περιλαμβάνει την πρώτη ιστορία που είναι σημαντική για τον κακό. Ωστόσο αυτός ο κακός δεν παίζει ρόλο στο long halloween. Αλλά καλύτερα αυτή ας είναι η σειρά.
  4. Αποκλείεται να μην το προτείνει κανένας το Batman Hush από τη στιγμή που είμαι ακόμη ζωντανός εγω Έχω μαλλιάσει να σπαμάρω γι αυτή την ιστορία ως προσωπική αγαπημένη (είμαι εμπαθής, το ξέρω ) Εννοειται ομως οτι δε θα ξεκινουσα απο το Hush. Ξεκινας με Year One. Γνωριζεις τον ηρωα. Μετά με Killing Joke. Γνωριζεις τον κακο. Μετά πας σε Dark Knight Returns, Long Halloween , Man who laughs. Και μετα ερχεται και κουμπωνει ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΤΖΙΜ ΛΙ στο Batman Hush και απογειωνεσαι.
  5. Έχω αγοράσει πολλές φορές απο τον συγκεκριμένο, στο παρελθόν. Τόσο δια ταχυδρομείου, όσο και δια ζώσης. Οι αγγελίες πάντα κυμαίνονταν μεταξύ του ύψους και του βάθους. Η αληθεια ειναι ομως οτι δε θα ξανα αγοραζα τευχος, οχι γιατι μου εχει κανει κατι, αλλα γιατι γυρνώντας πίσω σε τεύχη που πηρα απο αυτον, με ενοχλει πλεον εντονα η κακοποιηση που εχουν υποστει στο εξωφυλλο τους....
  6. christs

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Εμένα μ αρέσουν όλες οι εκδόσεις του Λούκυ Λουκ. Νιώθω οτι σα συλλέκτης, και παθιασμένος φαν του ηρωα, ολες έχουν κατι διαφορετικό να δώσουν: Του Εθνους, τελειο γυαλιστερο χαρτι και εντονος χρωματισμος, της Μαμουθ τα σαγρε: ολοκληρωμενη η σειρα, της Μαμουθ τα παλια γυαλιστερα εξωφυλλα: ενας αερας retro, της Μαμουθ τα σκληρόδετα: μια άλλη πολυτέλεια. Επομένως, σε αντίθεση με πολλους, δε μπαινω στη διαδικασια να διαλεξω καποια εκδοση, προτιμω να κρατώ και του εθνους, και τα σαγρε της μαμουθ ( για λογους ολοκληρωσης σειρας) και τα πολυτελη σκληροδετα.
  7. Δεν έμαθα ποτέ. Μεταξύ των 2 σεναρίων που αναφέρθησαν, για κάποιους συγκεκριμενους λογους που δε θελω να αναφερω, αν ηταν να ποντάρω κάπου , θα έλεγα το 1ο σεναριο...
  8. Ο άτιμος αυτό το χούι που έχει με τα barcode... Έχω βρει Αρκετά καλά πράγματακια απ τον συγκεκριμένο αλλά έρχονται με σβησμένο το barcode, για όποιον δε ξέρει.
  9. Aς πω κατι διαφορετικο απ οσα προειπώθηκαν, εν αναμονη της αυριανης ημερας. Δε μ αρεσει η γραμματοσειρα που φαινεται να χρησιμοποιησαν... της Ανουμπις ηταν πιο κομψη.
  10. μεγαλη εκπληξη και δικη μου η ανακοινωση για sandman vol 3. Πιστευα (βασει πρωθυστερων εμπειριων) οτι το παρατησε. Μπραβο της.
  11. Για όσους αναβάλλουν να κλείσουν ενδεχόμενα κενά τους στη συλλογή αυτή, να αναφέρω οτι υπάρχουν ήδη 5 τόμοι που αναφέρονται "εκτος αποθεματος" στο σαιτ της GB. Αυτο δε, που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι μόλις έκανα τη δική μου παραγγελία πριν από λίγο, ένας εξ αυτών βγήκε εκτός αποθέματος, κάτι που μου δείχνει οτι μαλλον σε αρκετους υπαρχει ηδη περιορισμένο απόθεμα. Σπεύσετε, αν τους θέλετε καινούριους, αν και λογικά θα βρίσκονται για χρόνια και στα μεταχειρισμένα.
  12. Το γελαμε παιδια, αλλά φαντάζεστε τι ξεστοκάρισμα έχει να παίξει στο τελος, αν από τώρα δίνουν 35% εκπτωση σε πακέτα??? Δε ξερω πόσο επιχειρηματικα εξυπνη ειναι μια επιλογη να ξεκινησεις με τετοια τιμη εξ αρχης...
  13. Τελικά, δε θα είναι το Ultimate Spider-Man... Πήγαμε κουβά... Ομολογουμένως, καλύτερη ιδέα αυτό που πάνε να φέρουν στην Ελλάδα... Πάνε σε πιο ασφαλή μονοπάτια. Κακά τα ψέματα, Σπαιντερμαν και Μπατμαν οτι πιο ευκολο για πωλήσεις. Δεσε αυτο με τις καλυτερες ιστοριες ever, και εχεις ενα μειγμα που για να αποτυχει θελει πολυ μεγαλη προσπαθεια. Ακόμη και στην Ελλάδα, ακόμη και σε αυτό το αγοραστικό κοινό. Αν θα την πάρω? Όχι. Σίγουρα δεν έχω και τις 60 ιστορίες, θα έχω γύρω στις 30-40 φαντάζομαι. Άλλος ειναι όμως ο λόγος. Η αφερεγγυότητα. Δε θα γουστάρω να δω τη συλλογή σε ένα χρόνο με 2.5 ευρώ τον τόμο. Και επειδή δε θέλω να πάρω το ρίσκο, χίλιες φορές να μη συμβεί ποτέ παρά να εκνευριστώ με την ίδια τακτική. Δόξα το Θεό πρέπει να 'χω καμιά δεκάρα χιλιάδες κομικς στα αδιαβαστα να διαβασω αμα θελω, δε θα μου λειψει ουτε αυτη, ουτε καμια τέτοια εκδοση, αν δεν καταφέρω να την αποκτήσω μελλοντικά.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.