Jump to content

O Φρατζάτος

Members
 • Content Count

  371
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,492 Good

3 Followers

About O Φρατζάτος

 • Rank
  Active member
 • Birthday 07/20/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

467 profile views
 1. Το έλεγξα και κοίτα να δεις τι παίζει. Στην αρχική Αγγλική συλλογή του 2012 έχει δύο ιστορίες Iron Man στην πρώτη εξηντάδα (Demon in a Bottle και Extremis) και τέσσερις ιστορίες Captain America (The New Deal,Winter Soldier,Fallen Son: Death of Captain America και The Chosen).Το Εκτώς Χρόνου (Out of Time ή Winter Soldier Part 1 σε μερικές εκδόσεις) που έχουμε εμείς είναι country exclusive και δεν είναι για την ώρα στην Αγγλική συλλογή. Εδώ τα έχουμε δει όλα στη συλλογή ως τώρα εκτώς του The Chosen. Στην επανέκδοση της Αγγλικής συλλογής του 2016 έχει τρεις ιστορίες Iron Man στην πρώτη εξηντάδα.Όλα τα παραπάνω συν το The Invincible Iron Man: The Tragedy and the Triumph. Το ίδιο και με τον Captain America,ισχύουν τα παραπάνω για την πρώτη εξηντάδα.Το Iron Man The Five Nightmares είναι country exclusive που σημαίνει πως δεν είναι στην Αγγλική έκδοση για τώρα. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ πιθανό να δούμε το The Tragedy and the Triumph,αν και στην συλλογή του 2012 είναι το τεύχος 71.
 2. Φαντάζομαι την οργή σε ένα ακόμα τεύχος του Captain America στην πρώτη εξηντάδα.Θα έλεγες τους Πέντε Εφιάλτες για ένα αντίστοιχο τεύχος του Iron Man;
 3. 43. The Ultimates: Homeland Security Επιβεβαιωμένα τεύχη χωρίς γνωστό αριθμό: Marvel Zombies The Amazing Spider-Man: Revealations & Until the Stars Turn Cold House of M Avengers: Birth of Ultron Marvel Origins the 60s
 4. Το πήρα και εγώ το πρώτο τεύχος.Μακάρι να είχα αρκετά λεφτά να έπαιρνα ολόκληρη τη συλλογή.Αν και για να είμαι ειλικρινής,δεν είμαι άνθρωπος του μοντελισμού,στο μέλλον δεν ξέρω αν θα είμαι.
 5. Οπότε το επόμενο τεύχος είναι η αριστερή,μπότα,ΜΠΟΤΑ. Δεν μπορούσαν να βάλουν το χέρι στη δεύτερη τιμή γνωριμίας; Έτσι μπορούσε να τραβήξει και άλλο κόσμο... Τέλος πάντων.Αν πάρω ένα τεύχος θα είναι μόνο το πρώτο.Από εκεί και έπειτα εύχομαι στους υπόλοιπους που θέλουν τα υπόλοιπα τεύχη: Καλή Διασκέδαση!!!
 6. Πες πως παίρνεις το πρώτο τεύχος γιατί είναι πιο προσβάσιμο σε τιμή και σε κομμάτι που σου δίνει,το κράνος.Συν αφίσα κλίμακας που στην Οξύ τουλάχιστον θα είχε πέντε ευρώ. Το δεύτερο (αν είναι το χέρι,και τα δάχτυλα λυγίζουν) αν και πιο ακριβό είναι για τους λίγο πιο πορωμένους. (Ή αν είναι πόδι,αν και εμένα προσωπικά δεν θα με ενθουσίαζε) Το τρίτο και μετά είναι για τους καμμένους,στους οποίους εύχομαι καλή διασκέδαση. ........... Μετά βάζεις το κράνος και το χέρι/πόδι (ή όλη την φιγούρα καθώς την φτιάχνεις) δίπλα στους τόμους Iron Man Extremis και Iron Man Δαίμωνας στο Μπουκάλι της Επίσημης Συλλογής GN της Marvel που έχεις,μόστρα. Μετά εύχεσαι να βγει και άλλο ένα τεύχος του Iron Man στην παραπάνω συλλογή ώστε να φαίνεται πιο ωραίο σε τριάδα,αν θες τα βάζεις και σε στερεοτικά/bookstands.Βάζεις και στον τοίχο πιο πάνω την αφίσα και βουαλά ο προσωπικός σου βωμός Iron Man.
 7. Μου αρέσει που το κοίταγα κανά πεντάλεπτο για να δω αν το έγραψα σωστά. Στη δεκαετία του '90 μπορεί αυτό το μάθημα να μην υπήρχε καν.Εγώ που το είχα,εννοώ κατασκευές,σχεδίαση,ξυλογλυπτική,χρήση του πιστολιού κόλλας σιλικόνης κλπ.
 8. Αν πάει με σειρά του εξωτερικού τότε θα πάει: Τεύχος 1 - Κεφάλι Τεύχος 2 - Πόδι (το τμήμα του ποδιού κάτω από τον αστράγαλο) Τεύχος 3 - Χέρι (το τμήμα του χεριού κάτω από τον καρπό) Δεν ξέρω αν το χέρι και πόδι είναι δεξιά ή αριστερά. Οπότε αν πάρω το πρώτο τεύχος,θα το έπαιρνα για την περικεφαλαία και το τευχάκι για τυχόν πληροφορίες,συν μια αφίσα φυσικά. Από εκεί και έπειτα δεν νομίζω να έπαιρνα άλλο τεύχος.Τουλάχιστον το πρώτο μπορείς να το πεις και "αυτοτελές". Όλοι εμείς που τρέμαμε το μάθημα της Τεχνολογίας στο Γυμνάσιο,ετοιμαστείτε να ξανανιώσετε τον φόβο.
 9. Και έτσι κάνεις τη σειρά κάπως πιο γνωστή.Λίγο έξυπνο μπορώ να πω.
 10. Μάλιστα. Φιλική υπενθύμιση πως εσείς θα πρέπει να το συναρμολογήσετε,κομμάτι κομμάτι. Δεν είναι ένα κεφάλι,δύο πόδια και ένα νεφρό που το βάζεις απλά πάνω και τέλος.Βγάλε σφυρί και κατσαβίδι,μάστορα.
 11. Ουάου! Έχω δύο ερωτήσεις: Πρώτη ερώτηση,γιατί έλαβα ειδοποιήση για αυτό το νήμα; Δεν το ακολουθώ το συγκεκριμένο νήμα,για την ακρίβεια πρώτη φορά το βλέπω. Δεύτερη ερώτηση,η deagostini δεν είχε κλείσει; Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχουν ακόμα τα υπολοιπά μέρη της συλλογής Μυθολογία πριν από 9 χρόνια.Ωραία. Φοβάμαι πως δεν θα το τιμήσω.Γιατί θα μου πέσουν πολλά τα χρήματα.Άντε ίσως να πάρω τα δύο πρώτα τεύχη που έχουν τιμή γνωριμίας.Ελπίζω η Deagostini να δώσει την ίδια (ή και καλύτερη) ποιότητα που έδωσε με την συλλογή Μυθολογία.Που εκτώς από τα αγαλματάκια,ακόμα και τα συνοδευόμενα βιβλιαράκια ήταν καλής ποιότητας.Το εξωφυλλό τους ήταν από χαρτόνι αντί για απλό χαρτί.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.