Jump to content

O Φρατζάτος

Members
 • Posts

  623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

O Φρατζάτος last won the day on April 26 2021

O Φρατζάτος had the most liked content!

5 Followers

About O Φρατζάτος

 • Birthday 07/20/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,695 profile views

O Φρατζάτος's Achievements

Very Active Member

Very Active Member (4/9)

3.1k

Reputation

 1. No problema. Ας λυθεί τουλάχιστον όταν εξαντληθεί από την ιστοσελίδα και πρέπει να κάνουν ξανά στοκ (που θα πρέπει να τα εκτυπώσουν εκ νέου).Πιστεύω αυτό μπορεί να γίνει και ας αργήσει. Εγώ θα πάρω το τεύχος κανονικά (και αν γίνει το παραπάνω ίσως το πάρω ξανά) αλλά με πίκρανε λίγο αυτό (τουλάχιστον τώρα,μετά μπορεί να μη με νοιάζει).
 2. Και αν σου έρθει ή όποτε σου έρθει το τεύχος με τα μπαλονάκια στη γνωστή σελίδα μπορείς να την τραβήξεις μια φωτό να ξέρουμε τι λένε; Δεν το αναφέρουν πάντως, κάτι τύπου "έτσι ήταν η σελίδα εξ αρχής" ή "έτσι το παραλάβαμε από τον εκδότη,μεταφραστή και ιτσέτερα ιτσέτερα" ξέρω 'γω. Απλά λένε "ωραία,δεχόμαστε να αλλάξουμε το κακέκτυπο" ,αυτό μου δίνει κάποιες ελπίδες.
 3. Μπορεί από αύριο και έπειτα να παρουμε μία απάντηση για το τι προέκυψε. Εννοούσα την αρχική Αγγλική έκδοση της συλλογής κλπ.
 4. Και με αφορμή την ανάρτηση του συμφορουμιτή Laz παραπάνω. Μήπως ήταν έτσι και στην αρχική έκδοση έτσι; (Αν και δεν νομίζω)
 5. Καιρός να μπει το Court of Owls ή αλλιώς οι "Κουκουβάγιες" σε ταινία του Μπάτμαν τότε,υποθέτω. Αυτοί αλλά και ο Jason Todd,ταινία Μπάτμαν με Τζέισον Τοντ πιστεύω θα τραβήξει πολύ κόσμο τουλάχιστον όσοι έπαιξαν Injustice 2. Αν και εγώ θέλω μια νέα ταινία Σούπερμαν,λίγο πιο θερμή και με παραπάνω ελπίδα από ότι του Snyder (και το καλό του χαρακτήρα πάνω από όλα) . Για τη παρούσα ταινία Μπάτμαν δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Δεν την έχω δει καθώς δεν μπορώ να μπω σε κινηματογράφο.
 6. Όσοι έχουν πρόβλημα και μπορούν (και θέλουν) να ενημερώσουν την Άργος για τυχόν αλλαγή μήπως μεσολαβήσουν στην Hatchette για το συμβάν.Ώστε όταν χρειαστεί να ξανακάνει (η Hatchette) στοκ για την ιστοσελίδα να είναι (ελπίζω) τα σωστά και τα διορθωμένα.
 7. Μήνυμα στη διεύθυνση email που εχει το χαρτάκι πίσω στο οπισθόφυλλο (όταν ήταν τυλιγμένο στη ζελετίνα) για παράκληση αλλαγής τεύχους μαζί με τις φωτογραφίες που ανέβασες εδώ ως απόδειξη.Λογικά θα σου πουν ναι και θα θέλουν μια διεύθυνση για να κάνουν την ανταλλαγή. Δεν ξέρω πως γίνεται χωρίς συνενώηση με περιπτερά (ή ψιλικατζή)για το μέρος ανταλλαγής. Αλλά αν μπορείς να συναντηθείς με έναν ή αν έχεις συγκεκριμένο από όπου τα παίρνεις να του πεις,τότε κάνε το. Εγώ το παίρνω από συγκεκριμένο περίπτερο οπότε μίλησα με αυτούς πρώτα μου και έγινε.Μπορεί να στο φέρουν σπίτι και να δώσεις το δικό σου εκεί.
 8. Και η συνέχεια (φυσικά) είναι στο τεύχος 11.
 9. Η βιταμίνη C (είτε σε δίσκιο ή στα πορτοκάλια,αν και προτιμότερο στα πορτοκάλια) και η Βιταμίνη D (είτε σε χτυπάει ο ήλιος στον σβέρκο ή σε δίσκιο) κάνουν πολύ καλό κατά του κορονοϊού. Δοκιμασμένο!! Καλή ανάρρωση!! ~~~~~ 39 πρώτη μερα (και τεράστια κούραση και ύπνο),27 τις επόμενες δύο,δέκατα μέχρι την ανάρρωση. Το μόνο πράγμα που με ενοχλούσε εμένα κατά τη διάρκεια της ίωσης και ένα μήνα σχεδόν μετά την ανάρρωση ήταν τα non-stop φλέματα.Κάτι που είχα γενικά το Χειμώνα,αλλά τότε γ@#%#@$ ο Δίας.
 10. Απλά μοιάζει λίγο με την οθόνη επιλογής χαρακτήρων στην αρχική εκδοχή του Marvel versus Capcom 3: ( Τουλάχιστον πως κοιτιούνται οι χαρακτήρες στο ρόστερ χαρακτήρων,εκεί που τους διαλέγεις δηλαδή) Αν θεωρείς τον εαυτό σου Marvel fan τότε δεν χρειάζεσαι να το παίξεις.Αν όμως θεωρείς τον εαυτό σου fighting game fan τότε οφείλεις στον εαυτό σου να παίξεις έστω ένα παιχνίδι της σειράς (εκτώς του Infinite για να μην ξενίσεις άσχημα).Αυτή η σειρά είναι το ίδιο σημαντική στην ιστορία των fighting games όσο το Infinity Saga στην ιστορία της Marvel.
 11. Το καταλαβαίνω το παλικάρι.Σου παίρνει λίγο καιρό να το συνηθήσεις αλλά μέχρι τότε το κάθε λεπτό ανάγνωσης σου φαίνεται ώρα και η ώρα σου φαίνεται εβδομάδα. Καρέ: Αφήγηση:Ο Σπάιντερμαν ανοίγει την πόρτα ήσυχα. Σχέδιο:Ο Σπάιντερμαν ανοίγει την πόρτα. Διάλογος: Σπάιντερμαν: Θα ανοίξω αυτή την πόρτα! Ξέρω ότι γινόταν αυτό το πράγμα για τα παιδιά του τότε ώστε να καταλάβουν σίγουρα τι γίνεται στο κόμικ και για να είναι πιο γεμάτο ένα τευχάκι,αλλά για κάποιον μεγαλύτερο αυτό γίνεται ενοχλητικό γρήγορα. Δόξα τον Θεό,μάτια έχω και βλέπω πως ο Σπάιντερμαν πάει να την φέρει στους εγγληματίες από ψηλά.Η αφήγηση δεν χρειαζόταν. Τέλος,το decompression/η άπλωση της ιστορίας σε δύο ή παραπάνω τευχάκια είναι καλό αρκεί να υπάρχει μια ισσοροπία μεταξύ κειμένου/διαλόγου και σχεδίου.Τα κόμικ είναι οπτικό μέσο στο κάτω κάτω,βλέπεις τα γεγονότα πως γίνονται και τη στιγμή που γίνονται. Το καταλαβαίνω ότι η άποψη αυτή δεν θα είναι αρεστή σε σχεδόν όλους γιατί προτιμούν τα παλιά.Όμως δεν ανερεί το γεγονός ότι σε μερικούς όπως και εμένα μας φαίνεται λίγο ανηφορική η ανάγνωσή τους. (Τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να το συνηθήσει κανείς και άλλοι δεν το προτιμούν καθόλου.)
 12. Ναι https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=παλαδίνος https://lexiko.ellinopedia.com/paladin https://el.wiktionary.org/wiki/παλαδίνος Αλλά και το "ιππότης" σωστό είναι.Είναι βέβαια και αν ακούγεται ωραίο σαν τίτλος.
 13. Το "Παλαδίνος" δεν ταιριάζει;
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.