Jump to content

O Φρατζάτος

Members
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

O Φρατζάτος last won the day on April 26

O Φρατζάτος had the most liked content!

Community Reputation

1,645 Good

4 Followers

About O Φρατζάτος

 • Rank
  Active member
 • Birthday 07/20/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

568 profile views
 1. Δεν έχω να ανησυχώ για αυτά παρά μόνο όταν είμαι θαλαμοφύλακας.Αθήνα είμαι τώρα και το βρήκα σε τέσσερα ή πέντε περίπτερα εδώ.Στην Αλεξανδρούπολη έχει πολύ Gosciny,Morris και τέτοια.Μπορεί καθώς γυρνάω πίσω να πάρω άλλο ένα Λουκυ Λουκ του Gosciny,θέλω όμως να είναι σε ζελατίνα και απορώ πως θα τα φέρω πίσω μετά.Μάλλον θα αγοράσω κανένα ντοσιέ/φάκελο μετά.
 2. Όχι στο (Μίνι) σούπερ μάρκετ του Τυχερού (ένα μικρό χωριό) και στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης,Δημόκριτος.
 3. Το ξέρατε ότι η Αλεξανδρούπολη έχει τεράστια γκάμα από Αστερίξ και Λούκυ Λουκ; Το είδα σε έξοδο και καθώς τώρα έφευγα σε άδεια και δεν το πίστευα. Και κάτι άλλο,ο Μοναχικός Καβαλάρης που είναι στα περίπτερα τώρα τι λέει; Είδα το όνομα Achde και μπήκα σε επιφυλακή.Δεν νομίζω να το πάρω καθώς έκανα ήδη την αγορά μου,τους Νορμανδούς του Αστερίξ (το είδα σε ποιότητα έκδοσης που έβγαλε τα πρόσφατα Αστερίξ η Μαμούθ και είπα να μην το αφήσω).
 4. Ναι δεν είμαι συχνά εξοδούχος,απλά ήθελα κάτι πράγματα από σούπερ μάρκετ,με πήγαν και ήξερα από προηγούμενη έξοδο (την πρώτη μου και κανονική) πως έχει αυτά τα κόμικ (Αστερίξ και Οβελίξ,Λούκυ Λουκ) μέσα εκεί. Edit:Εντάξει δεν είναι τελείως η πρώτη μου.Η πρώτη φυσική αγορά με εμένα παρόν ναι,εκεί είναι.Αλλά η πρώτη γενικά είναι ένα βιβλίο manga που πήρα από μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας κάρτα,το οποίο βιβλίο με περιμένει τώρα στο σπίτι μου.
 5. Είχα κίνηση για σούπερ μάρκετ σήμερα και πήρα αυτά: Edit: 1-5-2021 Καλό Μήνα! Καλή Πρωτομαγιά! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!! Απλα σας ενημερώνω πως έχω υπηρεσία σήμερα και τα έχω πάρει μαζί μου.Θα συνεχίσω να έχω υπηρεσία μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα (γενικά τη Μεγάλη Εβδομάδα έχω όλο υπηρεσίες....αλλά τέλος πάντων),οπότε θα τα έχω για παρέα. Μην νομίζετε πως τα πήρα για να τα έχω καλά και προσεγμένα.Θα προσπαθήσω να τα έχω καλά αλλά περιμένω να γυσίσουν σπίτι χάλια.
 6. Μακαρι γιατί είναι η μόνη σειρα DC που εχει η Hatchette. Τις eaglemoss είναι επείσης ωραία αν και ασχολείται περισσότερο με την Τριάδα.Έχει όμως και τια έξτρα υποσειρές,όπως τα Special,Deluxe και Upsells.Αν είσαι ψυχαναγκαστικός και τα θες όλα,την έπαθες,ενώ με την Hatchette δεν έχεις (για τώρα και εύχομαι να μείνει έτσι) τέτοιο θέμα με την Hatchette. Θα μου πει κανείς "Ρε Δημήτρη σιγά μην τα βγάλουν αυτά σε τυχόν ελληνική έκδοση" και σε αυτό απαντάω απλά: Και μόνο η γνώση αρκεί. Να γνωρίζεις δηλαδή πως υπάρχει.
 7. Το ξερετε πως ότι έκανε η Hatchette το έκανε ανεπηρέαστη από την Ανούμπις,σωστά; Δεν είδε δηλαδή την Ανούμπις και ειπε "εγώ θα βάλω τα δύο μερη μόνο",το έκανε γιατί ήθελε. Δεν έχω ιδέα τι ιστορίες μπήκαν ή θα μπουν,παρά μόνο αυτές οι δύο του Spider-Man που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Αύριο παίζει να βγω έξοδο για πράγματα,μπορεί να πάρω κόμικ.Φαντάζομαι στο μίνι σουπερ μαρκετ του Τυχερού θα παω,εκεί εχει Λούκυ Λουκ και Αστερίξ. Για πες μία ρε μύστη @Laz33 σε μήνυμα,ανάρτηση και γενικά. Ποιες είναι καλές ιστορίες για τον Αστερίξ και Λούκυ Λουκ; Ώστε να ξέρω αν μία από αυτές να πάρω. Αν δω DC ή Marvel,θα πω "θαύμα" και θα το πάρω.
 8. Παίρνω άδεια στις 5 Μαΐου και προβλέπω (και ελπίζω) να είμαι στο αεροδρόμιο Δημόκριτος στις 10:00 το πρωί και νωρίτερα ακόμα.Θα ετοιμάζομαι για Αθήνα. Δυστηχώς κόμικ δεν μπόρεσα να αγοράσω,ένα μινι σουπερ μαρκετ στο Τυχερό είχε κάτι αστερίξ και λούκυ λουκ αλλά τότε έπρεπε να πάρω κάτι άλλο.Θα φροντίσω να έχω ένα κόμικ ή κάτι που μου αρέσει να ασχολούμαι γιατί έχω περάσει δύσκολα λόγω άγχους.Μεγάλη ιστορία. Τώρα όμως για κάποιο μαγικό λόγο,όλα πάνε προς το καλύτερο. Γενικά είχα και έχω θέμα με το άγχος στο στρατο.Αλλά όπως είπα πριν,μεγάλη ιστορία. Έχουν ωραία σουβλάκια εδώ πάντως.
 9. Ναι όντως,ας το λείξουμε εδώ.Ευχαριστώ για όλα παιδιά,απλά είπα ότι είπα γιατί το συγκεκριμένο νήμα είναι το πιο "συχνό" μου.Και ήθελα να πω γιατί θα λείψω από εδώ,αυτό.
 10. Έχει να κάνει με επικοινωνίες και τέτοια το έψαξα.Δεν θέλω να κάνω τίποτα format σε υπολογιστές και να έχω ευθύνες.Να κάνω και τη πατάτα μου και να με κυνηγάνε (θα είμαι και στην άλλη άκρη της Ελλάδας )
 11. Ευχαριστώ και πάλι σε όλους!!! Πάω στην Καβησό Έβρου,Στρατόπεδο Νικολάου Βογιατζή που είναι στην Αλεξανδρούπολη. Να ξέρετε πως για την Αγγλική έκδοση (του 2012) της συλλογής,πως πάει τώρα χρονολογικά.Δηλαδή τώρα βγάζει κάποιες από τις καλύτερες ιστορίες του 2017-2018. Κάτι τέτοιες εκδόσεις (best of) μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν συμβουλή στο περίπου.Για το τι παίζει να είναι καλό να πάρει κάποιος,υπάρχουν και τα άσχημα για αυτό είπα στο περίπου. Πρόσφατες ιστορίες όπως το Old Man Hawkeye που έχει φοβερό σχέδιο και καλή ιστορία.
 12. Ευχαριστώ σε όλους!!! Δεν σκοπεύω για την ώρα να πάρω κόμικ μαζί μου για περισσότερο χώρο,ειδικά Μίκυ Μάους για να αποφύγω κοροϊδίες.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.