Jump to content

O Φρατζάτος

Members
 • Posts

  405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

O Φρατζάτος last won the day on April 26

O Φρατζάτος had the most liked content!

4 Followers

About O Φρατζάτος

 • Birthday 07/20/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

666 profile views

O Φρατζάτος's Achievements

Active member

Active member (3/9)

1.7k

Reputation

 1. Έχω ακούσει πως η ιστορία των Φαντάστικ Φορ Το Τέλος είναι από τις πολύ δυνατές ιστορίες της ομάδας.Σε πένα και πινέλο τον Alan Davis.Περιμένω πως και πως να την διαβάσω κάποτε. Επείσης μου είπε η αδερφή μου πως πήρε το Marvel Origins Η Δεκαετία του 1960.Ένα τεύχος που επείσης θέλω να διαβάσω πολύ,αλλά θα αργήσει να γίνει αυτό. ...νομίζω ξέχασα να τα πω αυτά όταν βγήκε το τεύχος την Παρασκευή.....
 2. Θα ήταν ιδανικό να ήταν στον τόμο του Jack Kirby αν δεν είναι στο Origins.Και χωράει από άποψη σελιδών αλλά και ήταν ο αγαπημένος του χαρακτήρας.Βέβαια τότε ο τόμος θα είχε τρία τευχάκια Θωρ αλλά επειδή ήταν ο αγαπημένος του χαρακτήρας μπορείς να πας πάσο.
 3. Και φυσικά αυτό βρήκε να βγει τώρα που βράζω στον Έβρο... Ελπίζω το Δεύτερο να λέγεται Δυνάμεις του Χ και ελπίζω κάποτε να το βρω και να το πάρω.
 4. Ουαου Κοίτα να δεις εξελίξεις!!! Τι χάνουμε ρεεεεε!!!!!!! Χάρηκα πολύ τώρα,περιμένω Old Man Logan αλλιώς θα βγάλω το όπλο που δεν έχω... Έχω απεριόριστα δεδομένα για internet μέχρι το τέλος του Αυγούστου (να 'σαι καλά Vodafone) αλλά λίγο ψιλοβαριέμαι να πολυμπαίνω εδώ τώρα να πω την αλήθεια.Και ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΥΨΙΣΤΟ,με πάει μία μέρα εξοδούχος και μία υπηρεσία. Ονειρικές στιγμές!!!! Γιατί μέχρι πριν δύο εβδομάδες μας πήγαινε και 12+1. Παρόλα αυτά τη σειρά δεν την έχω αφήσει,έχω αγκαρέψει την αδερφή μου και μου τα παίρνει εκείνη από το περίπτερο. Να τα απολαμβάνετε τα τεύχη για εμένα.Με όποιο τρόπο σας αρέσει!!
 5. Έχω κανονίσει να μου παίρνουν τα τεύχη.Απλά δεν είμαι σπίτι μου να τα ποιάσω στα χέρια μου τουλάχιστον,να τα χαρώ. Συν πως περίμενα το Amazing Spider-Man Αποκαλύψεις & Μέχρι να Σβήσουν τα Άστρα από τότε που βγήκε το τεύχος 1.Και τελικά,κυκλοφόρησε (ή θα κυκλοφορήσει) τώρα που λείπω.
 6. Εγώ πήγα στο περίπτερο από όπου τα παίρνω και η διαδικασία μου πήρε δύο εβδομάδες συν.Το email (τα 3 γενικά καταστήματα όπου σίγουρα θα βρεις τεύχος εκεί) είναι σε ένα χαρτάκι που βάζουν τώρα μέσα στον τόμο νομίζω.
 7. Email στην argoscom οσο σύντομα μπορείτε.Εξηγείτε το πρόβλημα και βγάζετε φωτό.Αν πείτε πως είστε συλλέκτες και πέρνετε όλη το συλλογή και τη θέλετε όσο αψεγάδιαστη γίνεται,μπορεί να σας βοηθήσουν περισσότερο. Αν όλα πάνε καλά στέλνετε το κακό τεύχος στο περίπτερο ή μαγαζί από όπου παίρνετε τη συλλογή και κατόπιν συνενόησης και μτο μαγαζί/περίπτερο αλλά και με τον υπεύθυνο οποίος σας απάντησε στο email,θα σας κάνει την αλλαγή. Απλά η όλη διαδικασία είναι χρονοβόρα και αν την κάνεις μία φορά,μπορεί να αποθαρρυνθείς να την κάνεις και δεύτερη φορά.
 8. Γεια χαρά!! Όχι πιο πολύ απασχολημένος με τον στρατό είμαι,άσε που τα μόνα κόμικ που μπορώ να πάρω εύκολα είναι τα Αστερίξ και Λούκυ Λουκ.
 9. Εγώ που την ψιλοκοίταξα την εγκρίνω.Έχει ανατροπές. Επείσης έπρεπε να μπω στρατό για να βγει συτή η ιστορία Spider-Man που την περίμενα μήνες.
 10. Θα αργήσω να το πάρω δυστηχώς.
 11. Δεν έχω να ανησυχώ για αυτά παρά μόνο όταν είμαι θαλαμοφύλακας.Αθήνα είμαι τώρα και το βρήκα σε τέσσερα ή πέντε περίπτερα εδώ.Στην Αλεξανδρούπολη έχει πολύ Gosciny,Morris και τέτοια.Μπορεί καθώς γυρνάω πίσω να πάρω άλλο ένα Λουκυ Λουκ του Gosciny,θέλω όμως να είναι σε ζελατίνα και απορώ πως θα τα φέρω πίσω μετά.Μάλλον θα αγοράσω κανένα ντοσιέ/φάκελο μετά.
 12. Όχι στο (Μίνι) σούπερ μάρκετ του Τυχερού (ένα μικρό χωριό) και στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης,Δημόκριτος.
 13. Το ξέρατε ότι η Αλεξανδρούπολη έχει τεράστια γκάμα από Αστερίξ και Λούκυ Λουκ; Το είδα σε έξοδο και καθώς τώρα έφευγα σε άδεια και δεν το πίστευα. Και κάτι άλλο,ο Μοναχικός Καβαλάρης που είναι στα περίπτερα τώρα τι λέει; Είδα το όνομα Achde και μπήκα σε επιφυλακή.Δεν νομίζω να το πάρω καθώς έκανα ήδη την αγορά μου,τους Νορμανδούς του Αστερίξ (το είδα σε ποιότητα έκδοσης που έβγαλε τα πρόσφατα Αστερίξ η Μαμούθ και είπα να μην το αφήσω).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.