Jump to content

O Φρατζάτος

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

126 Active

About O Φρατζάτος

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 07/20/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

110 profile views
 1. Σαμποτάζ της DC!! Αλλά εντάξει πέρα από τη πλάκα,φανταστείτε ένα σοβαρό 18+ κόμικ Punisher ή γενικά ένα σοβαρό κόμικ με σχεδιαστή τον Tim Bradstreet (αυτόν που κάνει τα εξώφυλλα).Θα ήταν γ@μάτο.
 2. Εγώ αυτό έχω να πω χωρίς να έχω πάρει ακόμα το τεύχος ή διαβάσει όλη την ιστορία. Με ενοχλεί πιο πολύ που το κόμικ δεν έχει το σχέδιο των εξωφύλλων και έχει αυτό που έχει παρά τα εξώφυλλα των τευχών που είναι μικρογραφίες σε σελίδα "γκαλερί" σαν το τεύχος 8 του Captain Britain.Για αυτό δεν φταιει ούτε Hatchette ούτε Anubis. Βλέπεις αυτό: Και μετά αυτό: Φαντάσου πως θα ήταν οι σκηνές δράσης με το πρώτο...
 3. Επείσης υπάρχει αυτό το θέμα με τη καλή θέληση του Tsaklas: Είναι μια λίστα με όλες τις απαντήσεις υπεύθυνου της συλλογής προς τους θαυμαστές που ρώτησαν ποια τεύχη θα μπουν και ποια όχι.Συν ποια τεύχη έχουν μεγάλη πιθανότητα να μπουν ή όχι και βέβαια τεύχη που γνωρίζουμε πως θα μπουν με γνωστό ή άγνωστο τον αριθμό τεύχους.Από τη τελευταία σελίδα σε τεύχη που είναι χωρισμένα σε πολλά μέρη,όπως το Punisher τώρα ή απαντήσεις έγκυρης πηγής. Αν πατήσεις στην μπάρα ανηζήτησης του φόρουμ "Λίστα Πληροφοριών" θα στο βγάλει.
 4. Αν έχεις το Θεό σου,αρχίζει και γίνεται ενοχλητικό. Στην αρχή πήρα ένα του Μαύρου Κεραυνού και λέω "ωραία είναι άλλα τρία συν τα δύο τεύχη με τις ιστορίες για τις ταινίες και τελείωσα),μετά από λίγο καιρό ανεβάζει κάποιος εδώ "ΠΑΙΔΙΆ ΠΑΙΔΙΆ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΥ ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟ" .Λέω εντάξει να το πάρω,όντως είναι ωραίο,άντε να πάρω και το δεύτερο μέρος και τέλος. Βγαίνει το "Σταρ Τρακ/Τοπ" και λέει ο Μενίγ Πουαγώ εδώ πως είναι καλό με ωραίο σενάριο κτλ για τα περισσότερα από όσο είδα τεύχη του,3/4 (για το τέταρτο δεν έχει ανεβάσει κριτική ακόμα).Αλλά όχι δεν θα τα πάρω.....μέχρι που πήγα για μια δουλειά,είχα τέσσερα ευρώ για κολατσιό και είδα τα τεύχη με το δεύτερο και τρίτο μέρος του Σταρ Τρακ μαζί σε ένα περίπτερο.Να τα πάρω; Και τα πήρα,εκείνη τη μέρα πήγα απευθείας για μεσημεριανό. Και τώρα μου μένουν τα άλλα δύο...το πρώτο και το τέταρτο/τελευταίο.Πάντως όχι Ντισνεϊκοί,δεν ερωτεύτηκα παθιασμένα τον Ποντικό Θεό σας ούτε θέλω να λουστώ με τα τεύχη του ,αυτό το θέμα "πληρομανίας" το είχα από πάντα και σε πολλά πράγματα αν όχι σε όλα ή στα περισσότερα. Αν κάποιος δει τη δραστηριότητά μου τις τελευταίες μέρες θα δει που ρωτάω για καταστήματα και σειρές για τις οποίες έχω τεύχη που θέλουν ολοκλήρωση και πως/που μπορώ να βρω τα υπόλοιπα,για παράδειγμα το DC Trinity Αλλόκοτη Παγίδα και ίσως το Νέοι Κίνδυνοι.Γιατί με το καιρό,σκέφτομαι να τα πάρω στρατηγικά. Αυτό επείσης συμβαίνει και σε βιντεοπαιχνίδια παρακαλώ,είναι παιχνίδι ανοιχτού κόσμου; Θα το πάω 100%,έχει New Game+; θα ξεκλειδώσω όλα τα όπλα/ικανότητες και στολές και θα το τερματίσω ξανά,είναι fighting παιχνίδι; θα ξεκλειδώσω ή αγοράσω όλους τους χαρακτήρες που είναι στην οθόνη επιλογής χαρακτήρων (εντάξει,μόνο αν λίγοι θέλουν αγορά με χρήματα,μην πιανόμαστε τελείως κότσοι). "Μα Δημήτρη τι θα κάνεις με τα λειψά Φάντομ Ντακ;" Ευτηχώς για μένα,είναι κάπως ακριβά τα τεύχη και δεν μπορείς να τα αγοράσεις επίσημα (εξαιρώ το Μονασταράκι και τα μεταχειρισμένα) με αποτέλεσμα να μη δελεαστώ.Βέβαια υπάρχει ένα κεντρικό περίπτερο που είδα πως έχει τέσσερα πακέτα καλοκαιρινής προσφοράς με μίκι μάους και φάντομ ντακ μέσα.Με αρκετό μεράκι και χρήματα μπορεί να πάω κάποτε να δω αν έχει κανένα που δεν έχω. Όταν οι αναρχικοί φωνάζουν κάτω ο καταναλωτισμός,μάλλον εμένα θα σκέφτονται.
 5. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορείς να μάθεις,εγώ σε όσα μίκι μάους έχω πάρει μόνο το εξώφυλλο του επόμενου μπορώ να δω και την ημερομηνία που βγαίνει.Και όσο ξεφτίλα και αν ακούγεται,μπορείς να πας σε περίπτερο/ψιλικατζίδικο που τα πουλάει και να δεις τη τελευταία σελίδα και να φύγεις. Κρίμα σε αυτούς που δεν θα το πάρουν για τον οποιοδήποτε λόγο.Όπως εγώ,γιατί έχω να πάρω κάτι άλλο και δεν με βγάζει τώρα.Συν πως αν πάρω ένα Κόμιξ θα θέλω να πάρω και άλλα (και κοστίζει 3,50 ευρώ έκαστο το άτιμο).Το έπαθα με τεύχη Μίκι Μάους δύο φορές (διάβασα βέβαια και εδώ πως είναι ωραία) και ίσως το πάθω και περισσότερες.
 6. Όχι δεν εννοώ τις ιστορίες και το περιεχόμενο.Εννοώ τη ποιότητα χαρτιού,εξώφυλλου,τη βιβλιοδεσία και τα σχετικά.
 7. Είτε συμφωνούμε ή διαφωνούμε σε αυτό,αυτό το site με έχει σώσει.Ώστε να διαβάσω λίγο μια ιστορία και να δω αν με ενδιαφέρει για να την αγοράσω......και μου έκανε παρέα μερικές βαρετές στιγμές εκτώς σπιτιού. Πάντως αυτό το Κόμιξ (αυτό το όνομα ρε φίλε.. ) είναι ποιοτικά καλύτερο από το Μίκι Μάους; Λογικά επειδή είναι ακριβότερο θα πρέπει να είναι.
 8. Γεια χαρά,να ρωτήσω. Είναι εδώ το τέταρτο και πέμπτο μέρος του αρχικού μαζί;
 9. Το προσπάθησα απόψε τελικά,ακολουθώντας πιστά τα ζητούμενα και έβγαλα δύο δοκιμαστικές φωτογραφίες. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν οι γωνίες.Δεν μπορώ να τις κόψω καλά. Ευχαριστώ τον @nikolas12 για την παραπάνω βοήθεια. Ορίστε:
 10. Σωστά! Έχεις δίκιο,είχα ξεχάσει πως το λένε την ώρα που το έγραψα (βγάζει και πιο πολύ νόημα). Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο καιρό τον έχω,νομίζω από το 2009.Είναι αυτός: HP Deskjet F4280 All-in-One Βρήκα και τα καλώδια,μπορεί να παίξω μπαλίτσα αύριο και να προσπαθήσω να σκανάρω το δικό μου τόμο.Αν όλα πάνε καλά θα ανεβάσω τις εικόνες εδώ.Δεν ξέρω αν θέλετε τίποτα συγκεκριμένο,εγώ απλά θα το σκανάρω.
 11. Ωραία,έγινε.Ευχαριστώ! Αν και όταν ρωτήσω για αυτό,θα ρωτήσω και αν υπάρχει (ή θα υπάρξει) τόμος και για του Νέους Κίνδυνους.
 12. Ελπίζω όταν λες "τευχάκια" εννοείς τον τόμο που έχει και τα τρία μέρη/τεύχη μέσα.Γιατί αλλιώς τα τευχάκια τα βρίσκω πιο εύκολα.Το Solaris για παράδειγμα έχει τα τρία τεύχη και εγώ έχω ήδη το πρώτο.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.