Jump to content

O Φρατζάτος

Members
 • Posts

  458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

O Φρατζάτος last won the day on April 26

O Φρατζάτος had the most liked content!

5 Followers

About O Φρατζάτος

 • Birthday 07/20/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

903 profile views

O Φρατζάτος's Achievements

Active member

Active member (3/9)

2.1k

Reputation

 1. Ομολογώ πως όχι,όταν έγραφα το σχόλιό μου το δικό σου δεν είχε περαστεί ακόμα και όταν το ανάρτησα τότε βγήκε.
 2. Το Days of Future Past υπάρχει ήδη ως διεθνές αποκλειστικό (δηλαδή κάπου εκτώς Αγγλίας,νομίζω το συγκεκριμένο είναι στην Γαλλία και κάπου αλλού).
 3. Το My Own Worst Enemy είναι ιστορία ενώς run όπου ο Spider-Man είναι κακός. Καλά,όχι απόλυτα σωστό αυτό που είπα αλλά πρέπει να το διαβάσεις.Δεν μπορώ να πω περισσότερα.
 4. Εδώ μίλα ελεύθερα δεν θα σου πει κανείς τίποτα.Μην πεις όμως παραέξω πως ο Χαλκ του Peter David είναι βαρετός αλλιώς θα σε λυντσάρουν.Ο Peter David για τον Χαλκ είναι ότι ήταν ο Frank Miller για τον Daredevil. Συν εμένα: Τον Χαλκ του Peter David δεν θα τον ξαναβρίσεις,ΤΟΝ ΧΑΛΚ ΤΟΥ ΠΗΤΕΡ ΝΤΕΙΒΙΝΤ!!!!!!!
 5. Το είχα διαβάσει κάπου. Ο Σταν Λι ήθελε ο Χαλκ να είναι γκρι αλλά λόγω προβλημάτων στους εκτυπωτές με το μελάνι τότε ο Χαλκ άρχησε να βγαίνει πράσινος και μετά το κράτησαν έτσι.Αλλά κράτησαν και τον Γκρι Χαλκ ως δεύτερη προσωπικότητα που παλεύει με τον Πράσινο Χαλκ στο μυαλό του Μπρους Μπανερ και σπάνια παίρνει τον έλεγχο γιατί ο Πράσινος Χαλκ είναι πιο δυνατός.Αυτή ήταν η αρχική μεταμόρφωση αλλά λόγω εκτενής χρήσης ακτινών Γάμμα που εκανε ο Μπρους,δημιουργήθηκε ο Πράσινος Χαλκ. Αυτό που πρέπει να ξέρεις σίγουρα είναι ότι πως έχει τον κλασσικό του χρωματισμό λόγω σφάλματος.
 6. Συν τα δύο Marvel Knights Spider-Man και αυτά για ρην ώρα δεν είναι στην Βρετανική συλλογή.
 7. Άρα είχες θέμα με το γεγονός πως τα τεύχη-μέρη μιας μεγαλύτερης ιστορίας δεν κυκλοφόρησαν το ένα μετά το άλλο.Δεν μπορώ να πω κάτι σε αυτό.
 8. Αν κρίνω από τις ιστορίες που ανέφερες,θες κάτι σκοτεινό και σοβαρό.Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο απόλυτα ΑΛΛΑ προτείνω το Daredevil του Chip Zdarsky το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.Είναι πολύ συγκρατημένο και δεν χρειαζεται τίποτα έξτρα ακόμα και αν στο run έχει δύο τεύχη που αφορούν event (το King in Black) αλλά το κάνει έτσι ώστε να εξυπηρετεί και να ωθεί την ιστορία χωρίς να χαλάει τον ειρμό.Δεν ξέρω πως το κάνει αλήθεια. Θα έλεγα και Venom του Donny Cates καθώς και το Thor.Αλλά φαντάζομαι συτά δεν θα σε ελκύουν. Αναφέρω καινούργια/νέα runs και τα σχετικά γιατί φαντάζομαι τα παλιά θα τα ξέρεις ήδη όπως το Daredevil run του Frank Miller.
 9. Τεύχος 11 Captain America Στρατιώτης του Χειμώνα Μετά η σειρά έβαζε και το νούμερο του επόμενου μέρους-τεύχους σε κάθε ιστορία που κρατούσε πάνω από δύο μέρη.Δεν θα πω περισσότερα απλά θα πω πάρε το. Είναι από τις καλύτερες ιστορίες του χαρακτήρα Captain America και της συλλογής γενικά,το λένε άλλωστε πως το run του Ed Brubaker στο Captain America είναι παααααρα πολύ καλό. Δεν το λέω έτσι, το έχω διαβάσει και έχω αφήσει κριτική για αυτό μάλιστα στο θέμα της συλλογής της Hatchette. Και κάτι του θέματος,πήρα το Χαλκ σήμερα έχοντας μερικά λεφτά,κακό σημάδι αυτό επείσης ανακάλυψα λόγω βροχής πως στην πλατεία Λαυρίου Ομόνοιας έχει περίπτερο τύπου δίπλα από τη στάση ενός λεωφορείου που περνάει και κοντά στο σπίτι μου.
 10. 4ο τεύχος; Γιατί; Το συγκεκριμένο τεύχος είχε ζουμίκαι μετά το μεθεπόμενο αν όχι το επόμενο από αυτό είχε πιο πολύ ζουμί
 11. Υπάρχει από την Hatchette η ουσιαστικά καινούργια DC Heroes and Villains Collection: https://hachettepartworks.com/en-en/dc-heroes-villains-collection/ Η οποία σε αντίθεση με την συλλογή της Eaglemoss,DC Graphic Novel Collection,φαίνεται (λέω φαίνεται γιατί είναι νωρίς ακόμα) να απλώνεται στο σύμπαν της DC πιο πολύ σε σχέση με τη συλλογή της Eaglemoss η οποία εστιάζει ποιο πολύ στην Τριάδα (Superman,Wonder Woman και Batman). Ναι της Eaglemoss έχει και ένα τεύχος από Golden Age,Bronze Age κλπ ανάλογα τον χαρακτήρα και έξτρα τεύχη Special,Deluxe και Αποκλειστικά Συνδρομητών,με ποιο πολλά τευχάκια μέσα αλλά αυτά είναι από 5 με 10 έως 40 ευρώ παραπάνω και κάνουν δικά τους σχέδια στις ράχες.Μπορεί να φαίνονται σαν να είναι αυτόνομες συλλογές αλλά στην πραγματικότητα είναι μέρος μίας.Αυτό για τον πληρομανή και φτωχό είναι κλωτσιά κάτω από τη ζώνη (και ευτυχία).Ένας λόγος που δεν την προτιμώ και προτιμώ της Hatchette είναι αυτός,άλλος είναι που η DC Heroes and Villains Collection που πάει πιο μακρυά στο σύμπαν της DC.
 12. Laz33.Και ας μην το έχει πει,είμαι πως το έχει ψηφίσει δαγκωτό.
 13. Έτσι πίστευα και εγώ στην αρχή,αλλά αν το δεις περισσότερο είναι σαν την Επίσημη Συλλογή.Αλλιώς δεν θα είχε δύο τεύχη για τον ίδιο χαρακτήρα.
 14. Αυτό εννοώ πως τους έχει,στα δύο πρώτα τεύχη μάλιστα. O Laz λέει πχ πως ο Green Lantern θα πάει άκλαφτος.Ε σε αυτόν που πάει να απορρίψει τον Green Lantern του πετάς ένα τεύχος από το run του Geoff Johns ή ακόμα και το Blackest Night.Αν μετά δεν του αρέσει ο χαρακτήρας δεν έχω κάτι άλλο να πω.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.