Jump to content

O Φρατζάτος

Members
 • Content Count

  390
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by O Φρατζάτος

 1. Ναι δεν είμαι συχνά εξοδούχος,απλά ήθελα κάτι πράγματα από σούπερ μάρκετ,με πήγαν και ήξερα από προηγούμενη έξοδο (την πρώτη μου και κανονική) πως έχει αυτά τα κόμικ (Αστερίξ και Οβελίξ,Λούκυ Λουκ) μέσα εκεί. Edit:Εντάξει δεν είναι τελείως η πρώτη μου.Η πρώτη φυσική αγορά με εμένα παρόν ναι,εκεί είναι.Αλλά η πρώτη γενικά είναι ένα βιβλίο manga που πήρα από μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας κάρτα,το οποίο βιβλίο με περιμένει τώρα στο σπίτι μου.
 2. Είχα κίνηση για σούπερ μάρκετ σήμερα και πήρα αυτά: Edit: 1-5-2021 Καλό Μήνα! Καλή Πρωτομαγιά! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!! Απλα σας ενημερώνω πως έχω υπηρεσία σήμερα και τα έχω πάρει μαζί μου.Θα συνεχίσω να έχω υπηρεσία μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα (γενικά τη Μεγάλη Εβδομάδα έχω όλο υπηρεσίες....αλλά τέλος πάντων),οπότε θα τα έχω για παρέα. Μην νομίζετε πως τα πήρα για να τα έχω καλά και προσεγμένα.Θα προσπαθήσω να τα έχω καλά αλλά περιμένω να γυσίσουν σπίτι χάλια.
 3. Μακαρι γιατί είναι η μόνη σειρα DC που εχει η Hatchette. Τις eaglemoss είναι επείσης ωραία αν και ασχολείται περισσότερο με την Τριάδα.Έχει όμως και τια έξτρα υποσειρές,όπως τα Special,Deluxe και Upsells.Αν είσαι ψυχαναγκαστικός και τα θες όλα,την έπαθες,ενώ με την Hatchette δεν έχεις (για τώρα και εύχομαι να μείνει έτσι) τέτοιο θέμα με την Hatchette. Θα μου πει κανείς "Ρε Δημήτρη σιγά μην τα βγάλουν αυτά σε τυχόν ελληνική έκδοση" και σε αυτό απαντάω απλά: Και μόνο η γνώση αρκεί. Να γνωρίζεις δηλαδή πως υπάρχει.
 4. Το ξερετε πως ότι έκανε η Hatchette το έκανε ανεπηρέαστη από την Ανούμπις,σωστά; Δεν είδε δηλαδή την Ανούμπις και ειπε "εγώ θα βάλω τα δύο μερη μόνο",το έκανε γιατί ήθελε. Δεν έχω ιδέα τι ιστορίες μπήκαν ή θα μπουν,παρά μόνο αυτές οι δύο του Spider-Man που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Αύριο παίζει να βγω έξοδο για πράγματα,μπορεί να πάρω κόμικ.Φαντάζομαι στο μίνι σουπερ μαρκετ του Τυχερού θα παω,εκεί εχει Λούκυ Λουκ και Αστερίξ. Για πες μία ρε μύστη @Laz33 σε μήνυμα,ανάρτηση και γενικά. Ποιες είναι καλές ιστορίες για τον Αστερίξ και Λούκυ Λουκ; Ώστε να ξέρω αν μία από αυτές να πάρω. Αν δω DC ή Marvel,θα πω "θαύμα" και θα το πάρω.
 5. Παίρνω άδεια στις 5 Μαΐου και προβλέπω (και ελπίζω) να είμαι στο αεροδρόμιο Δημόκριτος στις 10:00 το πρωί και νωρίτερα ακόμα.Θα ετοιμάζομαι για Αθήνα. Δυστηχώς κόμικ δεν μπόρεσα να αγοράσω,ένα μινι σουπερ μαρκετ στο Τυχερό είχε κάτι αστερίξ και λούκυ λουκ αλλά τότε έπρεπε να πάρω κάτι άλλο.Θα φροντίσω να έχω ένα κόμικ ή κάτι που μου αρέσει να ασχολούμαι γιατί έχω περάσει δύσκολα λόγω άγχους.Μεγάλη ιστορία. Τώρα όμως για κάποιο μαγικό λόγο,όλα πάνε προς το καλύτερο. Γενικά είχα και έχω θέμα με το άγχος στο στρατο.Αλλά όπως είπα πριν,μεγάλη ιστορία. Έχουν ωραία σουβλάκια εδώ πάντως.
 6. Ναι όντως,ας το λείξουμε εδώ.Ευχαριστώ για όλα παιδιά,απλά είπα ότι είπα γιατί το συγκεκριμένο νήμα είναι το πιο "συχνό" μου.Και ήθελα να πω γιατί θα λείψω από εδώ,αυτό.
 7. Έχει να κάνει με επικοινωνίες και τέτοια το έψαξα.Δεν θέλω να κάνω τίποτα format σε υπολογιστές και να έχω ευθύνες.Να κάνω και τη πατάτα μου και να με κυνηγάνε (θα είμαι και στην άλλη άκρη της Ελλάδας )
 8. Ευχαριστώ και πάλι σε όλους!!! Πάω στην Καβησό Έβρου,Στρατόπεδο Νικολάου Βογιατζή που είναι στην Αλεξανδρούπολη. Να ξέρετε πως για την Αγγλική έκδοση (του 2012) της συλλογής,πως πάει τώρα χρονολογικά.Δηλαδή τώρα βγάζει κάποιες από τις καλύτερες ιστορίες του 2017-2018. Κάτι τέτοιες εκδόσεις (best of) μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν συμβουλή στο περίπου.Για το τι παίζει να είναι καλό να πάρει κάποιος,υπάρχουν και τα άσχημα για αυτό είπα στο περίπου. Πρόσφατες ιστορίες όπως το Old Man Hawkeye που έχει φοβερό σχέδιο και καλή ιστορία.
 9. Ευχαριστώ σε όλους!!! Δεν σκοπεύω για την ώρα να πάρω κόμικ μαζί μου για περισσότερο χώρο,ειδικά Μίκυ Μάους για να αποφύγω κοροϊδίες.
 10. Όχι με πήραν τηλέφωνο από το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου μου,το έλεγξα και είναι επίσημο.Αύριο θα πάω από εκεί να πάρω το χαρτί. Για τώρα,δεν νοιώθω κάτι παρά μόνο απογοήτευση με την μέρα που μου το είπαν.
 11. Ωραίος ο Οίκος του Μ,να τον ευχαριστηθείτε!!! Εγώ θα πάρω τον τόμο 40 New X-Men Αυτοκρατορική Εισβολή (αν προλάβω) και μετά τα υπόλοιπα τεύχη θα τα αφήσω στο έλεος της οικογένειάς μου. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι για να μου πουν πως παρουσιάζομαι στο Στρατό στις 18 Μαρτίου. Ναι,με πήραν τηλέφωνο μόνο μία εβδομάδα πριν παρουσιαστώ για να μου το πουν.....
 12. Στον πάτο από όσο θυμάμαι.Χωράει άνετα οριζοντίως δύο δεκάδες από τη συλλογή GN της Marvel που κυκλοφορεί τώρα. Αν και έχω μία δεκάδα αυτή τη στιγμή μέσα (τεύχη 19-29) δίπλα έχω μερικά κόμικ των ίδιων μέτρων και μπορώ να πω πως σχεδόν "πλέουν" λόγω άνεσης χώρου (μακάρι τα τζιν μου να ήταν έτσι....) και για αυτό μπόρεσα να συγκρίνω.Χωράει μεγέθη περιοδικού όπως το Epifany αλλά δεν ξέρω αν χωράνε τα μεγέθη των Γαλλοβελγικών το ένα δίπλα στο άλλο.
 13. Όχι,είναι το Secret Wars του 2015 του Johnathan Hickman. Τεχνικά μιλώντας είναι το Secret Wars III (3),αλλά δεν έχει να κάνει με Beyonder ή τίποτα τέτοιο.Η μόνη σχέση που έχουν μεταξύ τους είναι το όνομα.Είναι το event που τελειώνει την υπερ-ιστορία του Hickman που ξεκίνησε με τους Fantastic Four,Avengers και New Avengers και ευθύνεται για πολλά πράγματα όπως τον θάνατο του Ultimate Σύμπαντος.
 14. Δεν υπάρχει στην Αγγλική συλλογή την οποία η Ελληνική ακολουθεί (ή οποιαδήποτε άλλη έκδοση της συλλογής) και δεν πιστεύω να βγει.
 15. Πάλι καλά,θα ήταν κρίμα να μην τελείωναν όλο το run μιας και είχαν μείνει μόνο δύο τεύχη.
 16. Το έλεγξα και κοίτα να δεις τι παίζει. Στην αρχική Αγγλική συλλογή του 2012 έχει δύο ιστορίες Iron Man στην πρώτη εξηντάδα (Demon in a Bottle και Extremis) και τέσσερις ιστορίες Captain America (The New Deal,Winter Soldier,Fallen Son: Death of Captain America και The Chosen).Το Εκτώς Χρόνου (Out of Time ή Winter Soldier Part 1 σε μερικές εκδόσεις) που έχουμε εμείς είναι country exclusive και δεν είναι για την ώρα στην Αγγλική συλλογή. Εδώ τα έχουμε δει όλα στη συλλογή ως τώρα εκτώς του The Chosen. Στην επανέκδοση της Αγγλικής συλλογής του 2016 έχει τρεις ιστορίες Iron Man στην πρώτη εξηντάδα.Όλα τα παραπάνω συν το The Invincible Iron Man: The Tragedy and the Triumph. Το ίδιο και με τον Captain America,ισχύουν τα παραπάνω για την πρώτη εξηντάδα.Το Iron Man The Five Nightmares είναι country exclusive που σημαίνει πως δεν είναι στην Αγγλική έκδοση για τώρα. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ πιθανό να δούμε το The Tragedy and the Triumph,αν και στην συλλογή του 2012 είναι το τεύχος 71.
 17. Φαντάζομαι την οργή σε ένα ακόμα τεύχος του Captain America στην πρώτη εξηντάδα.Θα έλεγες τους Πέντε Εφιάλτες για ένα αντίστοιχο τεύχος του Iron Man;
 18. 43. The Ultimates: Homeland Security Επιβεβαιωμένα τεύχη χωρίς γνωστό αριθμό: Marvel Zombies The Amazing Spider-Man: Revealations & Until the Stars Turn Cold House of M Avengers: Birth of Ultron Marvel Origins the 60s
 19. Το πήρα και εγώ το πρώτο τεύχος.Μακάρι να είχα αρκετά λεφτά να έπαιρνα ολόκληρη τη συλλογή.Αν και για να είμαι ειλικρινής,δεν είμαι άνθρωπος του μοντελισμού,στο μέλλον δεν ξέρω αν θα είμαι.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.