Μετάβαση στο περιεχόμενο

Billy Uchiha

Members
 • Περιεχόμενο

  1.113
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  19 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

6.343 Πολύ καλός

Σχετικά με το μέλος Billy Uchiha

 • Τάξη
  Non Serviam
 • Γενέθλια 15/10/2002

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Τρίκαλα
 • Χώρα
  Greece
 • Ενδιαφέροντα
  Ένας απλός έφηβος με αγάπη προς τα κόμικς (οποιουδήποτε είδους), την Rock / Metal μουσική και το μπάσκετ :P. Με το που μπήκα εδώ μέσα η αγάπη μου για τα κόμικς μεγάλωσε καθώς συνεχώς ανακαλύπτω νέους τίτλους!

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2.627 προβολές προφίλ
 1. Billy Uchiha

  PUBLIC

  Μάζευα λεφτά για να πάρω μπλούζα Nightstalker αλλά μπαίνω και βλέπω αυτό!! Είναι σαν να σου λένε "Φέρε μας ό,τι τάλιρο έχεις σε δόσεις!" Μου φαίνεται θα πάρω κόμικς ξανά μετά από καιρό!
 2. Εγώ ξέρω ότι θέλει να παίξει στη Dortmund!
 3. Για κάποιο λόγο δε μπήκα για δυο βδομάδες... Επομένως από εμένα Καλή Χρονιά!!! Όλα να σας πάνε δεξιά!!!

  1. Indian

   Indian

   Καλή χρονιά και σε σένα...!Ό,τι επιθυμείς...! :)

 4. Billy Uchiha

  ΜοΜ Νοεμβρίου 2016

  Συνέχισε την καλή δουλειά!
 5. Billy Uchiha

  JIMBO

  Τώρα που ξαναπήγα στο φροντιστήριο το εντόπισα! Θα ζητήσω να το δανειστώ, χρειάζομαι μια επανάληψη των αγγλικών μου! (και πάνω απ' όλα θα σκανάρω)
 6. Billy Uchiha

  NUTELLA - ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΣΤΕΡΙΞ [ (ΤΡΟΦΙΜΑ) ]

  Έχω ένα τέτοιο ποτήρι!!! Δεν το έχω εδώ όμως... είναι στο χωριό μου!
 7. Billy Uchiha

  ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ...

  Μα αφού και σε μας κλειδώνουν και περιμένουμε τον καθηγητή!! Αλλά εμείς δεν καταλάβαμε πότε μπήκε, αυτήν έκλεισε την πόρτα και έγινε φοβερή παρεξήγηση.
 8. Billy Uchiha

  ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ...

  Rorschach φυσικά και δεν πρέπει να περιμενει, αλλα εδω περα μιλαμε για αλλο πραμα. Δεν ξέραμε καν ότι μπήκε!! Ήταν η πρώτη φορά που μπήκε τόσο γρήγορα (θα γραφαμε τεστ απροειδοποιητο) αλλά δεν καταλαβαμε τι εγινε γιατί έκλεισε την πόρτα. Επομένως πιστευαμε οτι ηταν κάτω και αργούσε να έρθει Εννοείται ότι δεν καθίσαμε χωρίς να το συζητήσουμε (μέχρι και την υποδιευθύντρια φέραμε) αλλά το δίκιο μας δεν το βρήκαμε. Εχω την αίσθηση ότι εκείνη επίτηδες δεν έστειλε καποιον από τους άλλους για να "δει πότε θα μπούμε" Γενικά με τη συγκεκριμένη δεν τα πήγαινε καλά το τμήμα μας
 9. Billy Uchiha

  ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ...

  Σήμερα πήρα ωριαία αποβολή!! Κι εγώ και άλλοι 18 συμμαθητές μου!! Είχαμε φυσική κι ενώ περιμέναμε ωραία και καλά την καθηγήτρια όταν χτύπησε το κουδούνι ανακαλύπτουμε πως ήταν ήδη μέσα με άλλους 4 συμμαθητές μου (η πόρτα κλειστή, για αυτό και κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν μέσα). Οπότε αφού δε μπαίναμε, να η αποβολή. Δεν εκνευρίστηκα τόσο με την αποβολή αλλά με το χαζό λόγο που μας την έβαλε. Είδε ότι έλειπε όλη η τάξη, γιατί δεν ήρθε να μας πει; Ή έστω να στείλει έναν από τους 4; Βέβαια από τη θύελλα αντιδράσεων που ακολούθησε, χάσαμε πιθανό τεστ
 10. Billy Uchiha

  Προσφορές Διαδικτυακών Καταστημάτων Νο2

  2 βδομάδες πήγα εκεί με το σχολείο! Δε μπορούσαν να συμπίπτουν οι ημερομηνίες; Μιλάμε δε μπορούσα να αποφασίσω με ποιο κόμικ να φύγω από εκεί μέσα (τελικά πήρα το Watchmen), όχι σαν εδώ που έχουμε μία βιβλιοθήκη μικρή υπερηρωικά, μία άλλη ελληνικές εκδόσεις και μία με manga (και φυσικά ποικιλία δεν υπάρχει)
 11. Billy Uchiha

  JIMBO

  Θυμάμαι στο φροντιστήριο αγγλικών που πηγαίνω όταν ήμουν στην A Class μας δίνανε βιβλία για τις διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα κλπ. κι εγώ πήρα μια φορά το Jimbo! Ούτε που θυμόμουν ότι υπήρχε!
 12. Billy Uchiha

  Το GreekComics απέκτησε νέο ROOT Admin !

  Ειλικρινά το αξίζεις με τα χίλια!!!! Έπειτα από μέλος της δεκαετίας μας έγινες και Root Admin! Επομένως άπειρα
 13. Ας πούμε ότι έχουμε και part 2 από το προηγούμενο Ξεκινάμε με 2 αποκτήματα από την σχολική εκδρομή στην Αθήνα ---> Watchmen ---> Naruto (3-in-1) # 15 Κι έπειτα τα δωρεάν του Halloween ComicFest μαζί με τρία υπερηρωικά τευχάκια του DC Rebirth
 14. Billy Uchiha

  ΗΡΩΕΣ - ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΩΝ

  Αυτό ίσως το πάρω, μιας και έχει πολλές ιστορίες σε αντίθεση με πέρυσι!
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.